eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸به نام آن خداوندی 💕که نور است 🌸خدای صبح و این شور و 💕طراوت که از لطفش 🌸دل ما در سُرور است 💕با توکل به اسم اعظمت 🌸صبحمان را با نامت آغاز میکنیم بسم الله الرحمن الرحیم الهی به امید تو 🔺🔻🔺🔻🔺
😍😍 ‌ ‌ مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد آب ۱ لیوان ماست شل یا شیر ۱ لیوان آرد نونوایی ۱ لیوان نمک‌ ‌ طرز تهیه: همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید. کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.‌ ‌ دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🧁🥮🥧 🍮🎂طبقه اول: ابتدا کیک شکلاتی مورد نظر رو توی قالب۲۵ سانتی درست کنید و بزارید کاملا سرد بشه 🍡🎂طبقه دوم: پنیر خامه ایی 200 گرم کارامل 2 عدد دریم ویپ 1 عدد خامه صبحانه 1 عدد پودر ژلاتین 1 قاشق غ بن ماری شده همه ی مواد را با همزن بهم بزنید مخلوط کنید و روی کیک بریزید و چند ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره 🍡🎂طبقه سوم: 3 عدد شکلات گلکسی ساده ب روش بن ماری آب کنید و 1 عدد خامه صبحانه اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید روی طبقه ی دوم و بزارید یخچال روش هم با هر چی دوست داشتین تزیین کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ جذاب مواد لازم: تکه های مرغ نمک و ادویه پیاز و هویج خامه پنیر موزارلا .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥕🍞🥕🍞 🍘برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی🍘 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد 🥠نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم پیاز یک عدد بزرگ گوشت ب میزان نفرات برنج ب میزان نفرات لوبیا چشم بلبلی برای ۲نفر یک پیمانه برداشتم زعفرون ب دلخواه نمک فلفل زردچوبه دارچین پودرسیر و تخم گشنیز ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد اولیه : شکر 50گرم وانیل 1 ق چ گردو خرد شده 100گرم شکلات سفید 300گرم شیر 150 میلی لیتر طرزتهیه : شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد. از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. مایه شکلاتیمون آماده هست. شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید. زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیساوا تا حالا خوردی ؟! مواد لازم : ۲۵۰ گرم هسته خرما ۵۰ گرم کره ذوب شده نصف ق چ دارچین ۵۰ گرم مغز گردو ۴ عدد تخم مرغ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍴🍧 🥣یه دسر خوشمزززه و البته پررررکالری😊 🍿یک و نیم قاشق غ خ نشاسته رو در دو پیمانه شیر سرد حل کنید, یک قاشق غ خ سر پر شکر ( با این مقدار شکر کم شیرین میشه اگه شیرینتر می پسندید, میزان شکر رو بیشتر کنید) و یک چهارم ق چ خ وانیل اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا قوامی مشابه ماست پیدا کند, بعد از خاموش کردن شعله گاز یک ق سوپ خوری خامه اضافه کرده و هم بزنید.. بگذارید کمی از حرارت اون کم بشه.. حالا یک لایه کیک یا بیسکوییت خرد شده داخل ظرف بریزید, یک ملاقه کوچک از مواد نشاسته ایی و در اخر هم کمی گردوی خرد شده,همینطور بصورت لایه به لایه تا انتها ادامه دهید.. و پس از گذاشتن توی یخچال و سرررد شدن, نوووش جاااان کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍮 🍮 🍴مواد لازم: ◽️ژله پرتغال.1بسته ◽️دنت پرتغال1بسته ◽️شیرنصف پیمانه ◽️خامه صبحانه.سه قاشق غذاخوری ◽️ژلاتین.1قاشق مرباخوری 🍵طرز تهیه: ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده .تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم. ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود. شیر و خامه و دنت (از همین دنت هایی که تو بازاره منظورمه) را بهتر از قبل بیرون بزارید تا به دمای محیط برسد.وقتی ژله خنک شد ، بقیه مواد را آروم به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم. ژلاتین را بزارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید.مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥄 🥣 🍮برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید . 🍮اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بار مرغ و این مدلی درست کنید عاشقش میشید😋😍 مواد لازم : مرغ ۴ تکه زعفران دم کرده پیاز ۳ عدد سیر ۳ حبه لیمو ۳ عدد زرشک چند ق غ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه ی خوراک مرغ😍😋 مواد لازم: طرز تهیه کرپ: یک لیوان شیر🥛 رو با یک عدد تخم مرغ🥚 خیلی خوب هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاد، بعد دو قاشق جعفری خرد شده🍀 و یک لیوان آرد🥡 رو آروم آروم بهش اضافه کنید تا مواد کرپ آماده بشه و داخل ماهیتابه نچسب کرپهارو درست کنید و کنار بزارید مواد لازم: سینه یا فیله مرغ🍗 یک عدد پیاز🧅 قارچ خرد شده🍄 نمک و فلفل🌶🧂 سه قاشق خامه به دلخواه🥣 میتونید خوراک مرغتون رو هر جوری دوست دارید درست کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم: بیسکوییت دو بسته من از ساقه طلایی استفاده کردم کره ۱۰۰ گرم شیر ۲ لیوان عسل ۱ استکان ارد برنج دو ق س پودر ژلاتین ۱ ق چ زعفرون غلیظ دم کرده ۱ ق س بستنی ۱ لیوان وانیل مقداری طرزتهیه: قبل از هر کاری بیسکوییت و کره رو داخل غذاساز یا بلندر مخلوط میکنیم و داخل قالب تارت میریزیم و فشرده میکنیم کمی وسط رو گود میکنیم تا بتونیم فیلینگ رو روش بریزیم و در یخچال استراحت میدیم بمدت ۷ تا ۸ ساعت حالا آرد برنج و شیر و وانیل و بستنی رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا کاملا غلیظ بشه بعد از روی حرارت بر میداریم و زمان میدیم تا از داغی بیفته و مرتب هم میزنیم تا رویه نبنده. بعد عسل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر ژلاتین رو با دو ق س آب سرد بنماری میکنیم و با زعفرون به فرنی اضافه میکنیم و روی کراست میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
کدو حلوایی پخته و له شده 1پیمانه آرد گندم 1پیمانه شیر1چهارم پیمانه گلاب 1تا2قاشق غذاخوری دارچین و هل 1قاشق چایخوری بکینگ پودر 1قاشق چایخوری تخم مرغ1عدد شکرنصف پیمانه تموم مواد رو مخلوط میکنیم باویسک هم میزنیم ومیزاریم یخچال 1ساعت استراحت کنه. میتونیم نصف آرد برنج و نصف ارد گندم استفاده کنیم..دراین صورت بیشتر باید استراحت بدیم. کمی روغن میریزیم داخل تابه وباحرارت خیلی کم سرخ میکنیم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : شکر یک و نیم لیوان روغن یک لیوان آرد 2 لیوان شیر یک و نیم لیوان تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو 50 گرم طرز تهیه : آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است. من کیکو برش ندادم همونجور که داغ ب... .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍مواد لايه اول: 🔺خامه:١٠٠ ميلي ليتر 🔺ماست ساده:٤٠٠ گرم 🔺شكر:١٠٠گرم 🔺آبليمو:١ ق غ 🔺ژلاتين:٥گرم 🔺توت فرنگي اسلايس شده براي دور ليوان 📍مواد لايه دوم: 🔺توت فرنگي پوره شده:١٨٠ميلي ليتر 🔺خامه:١١٠ميلي ليتر 🔺شكر:٢٠ گرم 🔺ژلاتين:٥گرم 📍مواد لايه آخر: 🔺ژله توت فرنگي:٧٠ ميلي ليتر 🔺ژلاتين:٢گرم براي تزئين هم از توت فرنگي و يا هر ميوه ديگر به سليقه خودتان استفاده كنيد❤️ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم: هندوانه خرد شده 1/4 یک هندوانه متوسط بلوبری 1 پیمانه توت فرنگی منجمد 1/2 پیمانه موز 1 عدد شیر یا شیر نارگیل 1 پیمانه پودر لبو 1 ق چ رنگ پودری خوراکی آبی 1 ق چ طرز تهیه: همه مواد را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید. بعد از یکدست شدن در لیوان های دلخواه بریزید و با چند بلوبری و توت فرنگی و کمی نارگیل رنده شده یا پودری دیزاین و سرو کنید. رنگ خوراکی قابل حذف است. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
ردیف اول: یک لیوان بیسکویت ساقه طلایی یا پتی پور که پودر کردیم با یک قاشق کره بادام زمینی و پنجاه گرم کره آب شده و یک قاشق آب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف میریزیم ردیف دوم:نصف لیوان شعریه خرد شده را کمی تفت می دهیم و یک قاشق کره و شیرعسل یا سس توفی ربع لیوان با هم مخلوط می کنیم و روی بیسکویت ها می ریزیم ردیف سوم: یک لیوان شکلات صبحانه با ربع لیوان بادام زمینی خرد شده با هم مخلوط می کنیم و روی ردیف دوم می ریزیم و شش ساعت در یخجال میذاریم و بعد برش میزنیم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
آرد دو لیوان شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع سه چهارم لیوان آب جوش یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غذا پکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین نوک ق چ تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید.قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید . با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. روی کیک هم که سس گاناش هست. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
اول هسته های 250gخرما را خارج کنید اگه بافت نرمی داره که فقط پوستش رو بگیرید و با پشت چنگال نرمش کنید دوم اینکه بعد از حدا کردن هسته داخل قابلمه با کمی اب روی حرارت مدام هم بزنید تا بافتش پودینگی و نرم بشه و1 ق غ پودر هل بهش اضافه کنید 1ونیم پ ارد را داخل کاسه الک کنید 100gکره مکعبی رو بهش اضافه کنید همراه با1 ق غ هل و با هم مخلوط کنید و بعد2ق.غ گلاب اضافه کنید میتونید جایگزین عرق هل یا بهار نارنج اضافه کنید خمیر کاملا لطیفی بدست میاد چونه های ۱۰ گرمی از خمیر بگیرید و با دست چرب چونه های ۵ تا ۸ گرمی از خرما را وسط خمیر بزارید خمیر را ببنیدید و داخل دستتون دورانی گردش کنید و روش مهر بزنید و داخل سینی فر بچینید و با حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخت کنید فقط زیر شیرینی به مقدار خیلی کمی تغییر رنگ میده و در کنار چای در صحت و سلامت میل بفرمایید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
شیر 2 لیوان آرد برنج 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ شکر 6 ق غ کره 1 ق غ خامه صبحانه 100 گرم گلاب 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ پسته نیم کوب 1/3 لیوان پودر پسته و پرک پسته برای تزیین آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم.✴️⁩ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
ای 🍌 چهار پیمانه شیر چهار قاشق غذاخوری کاسترد هفت قاشق غذاخوری شکر ،اگه شیرین تر دوست دارین میتونین شکر بیشتری بریزین. یه خامه صبحانه ۱۰۰گرمی یک عدد موز شیر و شکر و کاسترد مون رو میریزیم تو ظرفی و مخلوط کنیم و میذاریم رو شعله ، مدام هم میزنیم تا موقعی که قل بخوره و به غلظت برسه. بعد خامه صبحانه + موز مون رو بهش اضافه میکنیم . شعله رو خاموش میکنیم. با گوشکوب برقی یا میکسر کاملا میکسش میکنیم . و میریزیم تو ظرف و میذاریم یخچال تا ببنده. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]