eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
۳ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه بدون فر هویج و ۵ دقیقه وقت داری؟؟ پیشنهاد میکنم این دسر خوشمزه ی فوری که نیازی به فر هم نداره رو حتما درست کنی! هویج ها رو بشورید و پوستشونو بگیرید. و بعد هم رنده کنید . اندازه پنج لیوان از هویج های رنده شده رو داخل تابه بریزید . یک و نیم لیوان شکر اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا روی حرارت بذارید تا خوب پخته بشه و آبش کشیده بشه. ۲۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو پودر کنید و به هویج های پخته شده اضافه کنید پنجاه گرم گردوی خرد شده رو هم به مواد اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه روی سلفون پودر نارگیل بپاشید و از مواد روش بزارید و رول کنید. و بمدت دو ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید دسر خوشمزه و خوش عطر ما آماده شد برش بزنید و نوش جان کنید. همین حالا دست بکار بشید و این دسر خوشمزه رو درست کنید، مطمئن باشید خوشتون میاد. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۳ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامبوی گوشت قلقلی مواد لازم برای تهیه : ۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده آرد یک دوم پیمانه پیاز رنده شده یک دوم پیمانه پارمسان یک چهارم پیمانه سیر دو‌حبه جعفری خرد شده یک دوم پیمانه دو عدد تخم مرغ ریحان خرد شده یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید برای طرز تهیه سس ریکوتای : پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۳ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مهر ۱۴۰۲
۳ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مارشملوهای نرمولکی با پودر ژله 🩷☁️ پودر ژله : ۱ بسته پودر ژلاتین : ۱ بسته آب جوش : نصف لیوان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۳ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩شیرینی_زعفرانی😋 🔹مواد لازم : _کره ١٢٠ گرم _پودر قند ۶٠ گرم یک سوم لیوان _١ عدد زرده تخم مرغ _کمی وانیل _سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ _نشاسته ذرت ٣ ق غ (٣٠ گرم) _آرد برنج ۴ ق غ (۵٠ گرم) _آرد سفید ١۵٠ گرم (یکو یک چهارم لیوان) _عسل ذوب شده _ژله بریلو 🔹کره و پودر قند رو دو سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه سپس زرده تخم‌مرغ، کمی وانیل و زعفران دم کرده و اضافه مجدد چند دقیقه با همزن بزنید سپس نشاسته ذرت و آرد برنج الک شده را اضافه کنید در آخر آرد سفید الک شده رو بزنید و با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر نرم لطیف داشته باشید. تو نایلون فریزر بذارید و در یخچال حدودا یکی دو ساعت بمونه تا استراحت کنه و سپس بین دو نایلون با وردنه خمیر رو باز کنید و کاتر بزنید.در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده حدودا ١٠ دقیقه بمونه و در قابلمه به همراه شعله پخش کن و دمکنی و حرارت کم حدودا پانزده دقیقه بمونه تا شیرینی شما آماده بشه،برای تزیین از عسل آب شده ژله بریلو و .... میتونید استفاده کنید.نوش جاااان🙋‍♀️ . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۳ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🌸 یک صبح سلام و 🌿خنده تحویل شما 🌸 خورشـید نثارتان 🌿 به یک قــاب طلا 🌸 زیباست نفس کنار 🌿 این هم نفســان 🌸صبحانه فقط عشــق 🌿 بنوشید و دعـا ... 🌸سلام صبح زیباتون بخیر شنبه تون پر نشاط و دل انگیز
۴ مهر ۱۴۰۲
طرز تهیه پیراشکی لقمه ای فوری توپی گرد کوچک و ساده با پیمانه لیوان مواد لازم برای تهیه پیراشکی لقمه ای فوریتخم مرغ ۱ عددشکر ۶۰ گرم (حدودا ۴ قاشق غذاخوری)ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی)آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان دسته‌دار فرانسوی)بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق مرباخوری)وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی (یا برقی) خوب زدم . بعد وانیل رو ریختم. ماست رو اضافه کردم و مخلوط کردم . در ادامه آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم. خمیر خیلی شل و خیلی سفت نیست. اگر خیلی خیلی سفت بود خیلی کم ماست بریزید. من برای راحتی کار مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم. سپس روغن رو داخل ظرف گودی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه. حرارت هم ملایم رو به کم هستش. با قیچی چرب شده، موادی که از قیف بیرون مباد برش دادم. میشه جای قیف حتی از قاشق استفاده کرد. بعد با حوصله سرخ کردم. فقط به تعداد کم سرغ کنید تا خیلی روی هم نیفتن و روی هم خیلی تلنبار نشن. وقتی سرخ شد، داخل صافی قرار دادم اگر روعن اضافی داشته باشه گرفته بشه. آخر کار هم روش شکلات آب شده کمی ریختم. میزان شکر و شیرینیش ملایم و کمی کم هست. اگر شیرین تر دوست دارید می تونید میزان شکر رو یک کم هم زیاد کنید، یا بعد از پخت روی پیراشکی ها شکر یا پودر قند بریزید. میزان شیرینی و تزیین رو بسته به ذائقه تون تنظیم کنید. نوش جان
۴ مهر ۱۴۰۲
۴ مهر ۱۴۰۲
مرغ پرتقالی🍊 مرغ ها رو در 50 گرم کره یا روغن خوبِ خوب سرخ کنید تا برشته بشه داخل همون تابه که مرغهارو سرخ کردید 2 لیوان آب پرتقال طبیعی رو اضافه کنید(اب پرتقال ترجیحا ترش باشه) حرارت رو زیاد کنید جوش که اومد حرارت رو ملایم کنید تا مرغها کامل بپزه نیم ساعت به سرو مونده، 70 گرم زست پرتقال( پوست نارنجی پرتقال بدون قسمت سفیدش) 2ق.غ زعفرون غلیظ رو اضافه کنید برشهای کامکوات رو هم در این مرحله روی مرغها بگذارید تا نرم بشه. ده دقیقه مانده به سرو 2ق.غ آرد ذرت رو با نصف لیوان آب سرد حل کنیدو به سس مرغ اضافه کنید تا سسمون غلیظ بشه. 🚦نکات: ۱.اگر آب پرتقالتون شیرین بود با آب لیمو ترش، ترشیِ مطلوبی به سستون بدید . ۲.از ادويه خاصي استفاده نكنيد تاعطر پرتقال محسوس باشه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۴ مهر ۱۴۰۲
ترفندکتلت خوشمزه 🔸برای تهیه کتلت و یا کوفته قلقلی به جای ارد استفاده از پودر نان باگت در خوشمزه تر شدن و تردی موثر است 🔸همچنین جهت غلیظ کردن خورشتها در زمانهایی که وقت کمی دارید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۴ مهر ۱۴۰۲
۴ مهر ۱۴۰۲
طرز تهیه موهیتو🍹 انار مواد لازم: . 1/2 فنجون آب انار . 1/4 فنجون دونه انار . 8 برگ نعنا تازه . 2 قاشق غذاخوری آبلیمو🍋 . 1 فنجون آب گازدار . به مقدار دلخواه سیروپ ساده . یخ به مقدار لازم🧊 طرز تهیه: 1. اول داخل لیوان سروتو برگ نعنا و سیروپ رو بریزید و با پست قاشق یکم برگ ها نعنا رو له کنید. 2. بقیه مواد رو به لیوان سرو اضافه کنید و میل کنید. • در صورت تمایل میتونید نصف فنجون آب گاز دار و نصف فنجون آب آشامیدنی استفاده کنید. نوش جونتون .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۴ مهر ۱۴۰۲
۴ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه اناری😍😋 . برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه) زعفران به میزان لازم گردو سابیده به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک به میزان لازم برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه ، ۱ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ پیاز سرخ شده ، زعفران ، دارچین ، پودر پاپریکا . سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه . بعد سیخ چوبی ها رو شستم . می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم . در تابه رو هم گداشتم تا بپزه . برای سس : یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم . وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۴ مهر ۱۴۰۲
👩پیتزا تورینو 🫔🌯مواد لازم: قارچ ۴۰۰ گرم مرغ خرد شده ۳۵۰ گرم گوجه فرنگی ۳عدد سس گوجه ۱پیمانه زیتون سیاه به تعداد لازم سس خردل ۲ق.غ زرد چوبه ۱ق.م پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم خمیر پیتزا ۵۰۰ گرم 🍗طرز تهیه:🥓🍕 ابتدا در تابه کمی روغن می ریزیم مرغ خرد شده، سس خردل و زردچوبه را با هم تفت داده بعد قارچ خرد شده را ریخته درب تابه را گذاشته.گوجه فرنگی را رنده می کنیم به مایه اضافه کرده سپس سس گوجه و فلفل سیاه را می ریزیم هم زده تا کاملا مزده دار شود و بپزد.دوتابه گذاشته کمی نمک کف تابه می ریزیم خمیر از قبل آماده شده را پهن می کنیم مایه که به غلظت رسید و خنک شد روی خمیر می ریزیم پخش کرده کمی پنیر پیتزا و زیتون سیاه بدون هسته را چیده،بعد در طبقه وسط فر حرارت دو طرفه در دمای ۱۸۰c گذاشته تا کاملا بپزد و ترد شود آماده سرو است. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۴ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴ مهر ۱۴۰۲
۴ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک موزی 🍌🥞 آرد یک و نیم لیوان تخم مرغ ۱ عدد شکر ۴ ق غ روغن ۳ ق غ موز ۱ عدد شیر ۱ لیوان بکینگ‌ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ طرز تهیه تخم مرغ و وانیل رو ۱ دقیقه هم بزنید، شکر رو اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه دیگه هم بزنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنه. شیر و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه به دلخواه یه کم پوره موز یا شکلات روش بزارید و یه کم دیگه مایه پنکیک بریزید تا سطحش یکدست بشه. 🥞تابه نیاز به چرب کردن نداره. وقتی یک سمتش سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ بشه. وقتی پنکیکها خنک شدن به دلخواه با عسل، میوه، انواع سس یا هر چیزی که دوست دارید تزئینش کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
۴ مهر ۱۴۰۲