eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول شکلاتی🤩 فقط ده دقیقه لازمه تا درستش کنی :) مواد لازم : خمير هزارلا ۱ بسته شکلات صبحانه ۳ ق غ پودر گردو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی تنوری با سس قارچ😋 مواد لازم : سیب زمینی ۲ عدد پنیر ورقه‌ای ۳ عدد قارچ ۴ عدد آرد گندم ۱ ق غ کره ۵۰ گرم روغن ۱ ق غ آویشن ۱ ق چ پودر سیر ۱ ق چ پاپریکا
🥘 هنگام اضافه کردن آبلیمو به خورش باید زیرش خاموش باشد زیرا اگرخورش در حال جوش خوردن باشد باعث تغییر رنگش میشود 👌
برای ترد شدن چیپس خانگی ورقه های سیب زمینی رو در یک ظرف آب ریخته و یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر به آن اضافه نموده و به مدت سی دقیقه در فریزر قرار دهید 🍟🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه شکلاتی فنجان 200 میلی لیتری 125 میلی لیتر فنجان چای . .مواد لازم 3 تخم مرغ کره ذوب شده (150 گرم) 125 میلی لیتر شیر 125 گرم پودر قند 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 بسته شکر وانیلی یا نصف قاشق چای خوری وانیل ساده 400 گرم آرد 2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ نوک قاشق چای خوری نمک 200 گرم شکلات تخته ایی خورد شده در کل 12 عدد کلوچه بدست میاد طرز تهیه ابتدا مواد خشک ، آرد ، کاکائو ، نمک را در یک کاسه مخلوط کنیم. . سپس در یک ظرف جداگانه تخم مرغ ، شکر ، کره ذوب شده ، شیر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم سپس مواد خشک را به باقی مواد اضافه کرده و کاملاً هم نیزنیم تا بکدست بشن و نصف شکلات تکه ایی را اضافه کنید. . مواد کیک رو داخل کپسول های کاپ کیک ریخته و نصفی از شکلات تخته ایی رو روشون میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه به مدت 15_18 دقیقه میزاریم تا بپزه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش بدون کاور خیلی راحت درست میشه و طعمش هم بینظیره فقط کافیه یه بار امتحانش کنید 👌😍😋 کالباس خونگی مخلوط ران و سینه مرغ ۷۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد ۳ ق غ شیرخشک قنادی ۳ ق غ سیر ۵ حبه تخم گشنیز ۱/۲ ق چ دارچین ۱/۲ ق چ پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ اویشن ۱/۲ ق چ زنجبیل ۱/۴ ق چ فلفل سیاه ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید) فلفل قرمز ۱/۴ ق چ نمک ۱ ق غ سرخالی 💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید سس خردل ۱ ق غ سس کچاب ۱ ق غ روغن مایع ۳ ق غ یخ ۶ تکه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تو قابلمه درست میشه برای درست کردنش احتیاج داریم به: ۱لیوان شکر ۱لیوان روغن ۱لیوان شیر ۳تا تخم مرغ پودر کارامل ۱/۵لیوان آرد ۱/۵ ق چ بکینگ پودر تمام مراحل توی فیلم مشخصه که شیر و شکروروغن رو با هم مخلوط میکنیم یکدست که شد پودر کارمل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و ۱لیوان از مواد رو کنار میزاریم برای روی کیک،بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پور رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک،قابلمه رو چرب میکنیم مواد رو داخلش میریزیم،در و دمکنی میزاریم و شعله پخش کن میزاریم روی شعله ملایم و یک ساعت تایم میدیم تا آماده بشه،آماده که شد برش میدیم و موادی که کنار گذاشتیم رو روی کیک میریزیم و نوش جان میکنیم🌱🌱🌱 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ ۱۰ عدد فلفل دلمه سبز ۱ عدد فلفل دلمه قرمز ۱ عدد زیتون سبز نصف پیمانه قارچ ۱۰ عدد ماست ۱ پیمانه ادویه کاری ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری لیمو نصف نمک و فلفل سیاه مواد سس ماست نصف پیمانه خیار شور ۱ عدد سرکه ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم نون تافتون ۴ عدد فیله رو مزه دار کنید و‌نیم ساعت استراحت بدین تو یخچال ،قارچ و تفت بدین با فیله مزه دار شده و مواد دیگه بریزید تو نون همین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شگرد ای کاری میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،از طعمش ک دیگه نگم برات🥰😍😋 گوشت گوسفندی کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید ¼پیاز ۱حبه سیر و باقی موند گوشت هارو بریزید در آخر ،۱ عدد برگ بو توی شیشه بذارید و در شیشه رو محکم ببندید داخل قابلمه‌ی آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه (تو این مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آب بریزید) بعد از ۴ ساعت گوشتمون حسابی آب انداخته و آماده س درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد 🌟
. 🍲 😋😍 ▫️قطعات مرغ به دلخواه رون یا سینه ▫️گوجه فرنگی ۳عدد ▫️پیاز متوسط۱عدد ▫️سیر ۱حبه درشت ▫️نصف فلفل دلمه ایی ▫️نمک و فلفل ▫️رب گوجه فرنگی یه قاشق 🔸مرغ ها رو با روغن و زردچوبه حسابی تفت بدین پیاز،سیر،فلفل دلمه،گوجه فرنگی و رب رو توی مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یه سس غلیظ به شما بده . این سس رو روی مرغای تفت داده بریزید و بعد از جوش اومدن درش رو با یه پارچه ی نازک ببندید و روی شعله ی کم دم کنید. وقتی مرغا کاملا پخت نصف لیوان زرشک شسته شده رو به سس اضافه کنید و ۱۰دقیقه دوباره دم کنید اگه دوست داشتین خوراک مرغتون ملس باشه یه قاشق چایخوری شکر اضافه کنید این مرغ اصلا احتیاج به آب نداره این مرغ اصلا احتیاج نداره این ور و اون ور بشه و دائم بهش سر برنید ⤹༢➥ 🌟
اول از همه سیب زمینی های چیپسی رو سرخ کردم و از روغن کشیدم بعد پیاز خلالی رو توی همون روغن سرخ کردم و اون رو هم کشیدم و تکه های گوجه رو اضافه کردم در حد نرم شدن تفت دادم نذاشتم خیلی نرم شه و له بشه همون روغنی که توش همه اینا سرخ شده بود حسابی مزه دار بود فقط کمی نمک بهش اضافه کردم و اسلایس های نازک جگر رو توش انداختم تا اونا هم سرخ بشن و آخر هم کمی پودر فلفل اضافه کردم..
سلام صبح بخیر صبحتون پراز عشق وامید همراه با کلی اتفاقهای عالی امیدوارم زندگیتـون عسل خوشبختی سرنوشتتون و عشق مهمان همیشگی خونه تون باشه
29.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم این ساندویچ فوق العادست👌👌 مواد لازم: گوشت راسته گوساله یا گوسفندی۵۰۰گرم قارچ ۴۰۰گرم پیاز ۱عدد سیر ۳حبه خامه صبحانه ۱۰۰گرم کره ۵۰گرم چیپس خلالی به میزان لازم پنیر ورقه ای گودا به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم ادویه/نمک،فلفل،چوب دارچین،پولبیبر،پاپریکا،آویشن،پودر تخم گشنیز بهت پیشنهاد میکنم برای یکبارم که شده این جذاب خوشمزه رو امتحان کنی .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور تهیه سس از ترکیب ماست چکیده یا ماست خامه ای ، سس مایونز ، فلفل سیاه و کمی ابلیمو تریین : از چوب شور ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و پنیر خامه ای ، بِه دانه براى چشم این مدل تزیین را ۲الی۳ ساعت قبل از سرو انجام بدید تا چوب شور نرم نشود ، تزیینش هم زمانبر نیست. مواد لازم و نكات الویه : مرغ : مرغ را با چوب دارچين، برگ بو و پياز آبپز كنيد و ادويه به آن نزنيد، بعد از پختن و سرد شدن آن را ريش ريش كنيد. سيب زمينی : سيب زميني را با يك قاشق غذا خوري نمك آبپز كنيد، سپس آبكش كنيد و در آب سرد بذاريد تا كاملاً سرد شوند، سپس نگيني كنيد و پس از سس زدن در يخچال قرار دهيد. خيارشور : خيارشور را نگيني كنید ( رنده نكنيد). تخم مرغ : ١ الي ٢ عدد تخم مرغ را بعد از آبپز كردن و سرد شدن نگيني كنيد. نخود فرنگی : نخود فرنگي (كنسرو )را با تخم مرغ نگينی مخلوط كنيد و سس بزنيد. در صورت تمايل( سليقه اي) از ژامبون نگيني، هويچ آبپز نگيني، كمي تره فرنگي يا پيازچه ريز خرد شده مي توان استفاده كرد. همه مواد را كم كم با هم مخلوط كنيد و سس بزنيد. طعم و مزه اصلي يك الويه خوشمزه به سس آن است. البته شما مي توانيد مايونز را با ماست خامه ای چكيده مخلوط كنيد. 🌟 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤩 ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° سیب زمینی 5 عدد🥔 (بزرگ ، آب پز) روغن 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد🧅 (خرد شده) رب گوجه فرنگی🥫1 قاشق غذاخوری نمک🧂 1.5 قاشق چایخوری فلفل سیاه 🌶1 قاشق چایخوری جعفری🍃 نصف لیوان (خرد شده) پیازچه🌱 نصف لیوان (خرد شده) ماست پر چرب🍶2-3 قاشق غذاخوری شوید🌿1-2 قاشق غذاخوری .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍰🍋 تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شكر1/5ليوان شير 1ليوان روغن مايع نصف ليوان آب يك عدد ليمو ترش رنده پوست يك عدد ليمو بكينگ پود 2ق م وانيل 1ق چ ♨️طرز تهیه: تخم مرغ را بهمرا شكر بمدت 5دقيقه بهمزن زده تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد روغن مايع،شير و اب يك عدد ليمو ترش تازه را گرفته بهش اضافه ميكنيم هم ميزنيم وانيل و رنده پوست ليمو را هم مخلوط كرده بعد ارد را بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده با ليسك بصورت دوراني هم ميزنيم قالب را چرب كرده مايع كيك را داخل قالب ريخته با درجه حرارت 180فر را از قبل روشن كرده بمدت 40دقيقه داخل فر قرار ميدهيم. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان شیرمال🤩 نوستالژی و پر طرفدار *_* مواد لازم : آرد ۳ لیوان مخمر ۱ ق س شکر ۲ ق س بهبود دهنده نصف ق چ تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ لیوان کره ۱۰۰ گرم وانیل نوک ق چ مواد رومال : زرده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱ ق چ شیر ۱ ق م🥦 👩🏻‍🍳 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون سرفه وگلودرد وسرما خوردگی😍✅ من عاشق لیمو هستم هر سال کلی لیمو پرک شده خشک میکنم باید برش های نازک بزنید وهسته هاشو دربیارید وداخل سبد بچینیم ودرروز چندبار ریزو رو کنید تا کپک نزنه دوهفته طول می‌کشه خشک بشه ✅ حواستون باشه کامل خشک بشه تا کپک نزنه✅ برای درست کردن لیمو عسلی یک ردیف لیمو بدون هسته یک ردیف عسل به مدت یک ماه پشت پنجره بزار آفتاب بهش بخوره بعد اون بزارید داخل کابینت ✅ برای سرما خوردگی وگلودرد عالیه😍✅ پرک لیمو برای دمنوش استفاده کنید✅ داخل خورشت هم میشه بندازید✅ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم : -سوسیس هات داگ ۳ عدد -قارچ ۸ عدد -کنسرو ذرت ۱/۳ قوطی -پنیر خامه ای ۱ قاشق -خامه صبحانه ۱ قاشق -پنیر پیتزا ۱ لیوان -پاپریکا ، آویشن و فلفل سیاه و نمک از هر کدام -یک قاشق چایخوری -سس خردل -باگت .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول ژامبون و پنیر🤤 فینگرفود راحت و خوشمزه☺️ مواد لازم : نان تست پنیر موزارلا ژامبون تخم مرغ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم آرد ۱ پ شکر ۱ پ آب پرتقال ۱ پ گلاب ۱ پ اسانس هل کمی روغن ۱۰۰ گرم مایع زعفران آبکرده به اندازه کافی طرز تهیه ابتدا گلاب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود آرد را با حرارت کم تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد بعد روغن را اضافه و چند دقیقه ای آرد و روغن را تفت میدهیم سپس شیره مخلوطی را به آرد و روغن اضافه اسانس هل و زعفرون آبکرده واب پرتقال را ریخته و هم میزنیم تا ضمن مخلوط شدن مواد از ظرف جدا شود حلوا آماده است . .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨🍨🍨 این یه بستنی میوه ای هست که با هر نوع میوه ای که دوس دارین میتونین درست کنین. مواد لازم : نصف بسته خامه قنادی(یا خامه صبحانه)اگه از خامه صبحانه استفاده کردین حتما شکر بزنین یادتون نره. دو بسته دنت هر طعمی که دوس دارین. آناناس یا هر میوه ای. طرز تهیه : خامه و دنت و آناناس رو داخل مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم،حالا که میکس شد ، لیوانی که اسکمو هارو میخواین داخلش بریزین رو وردارین یکم از مواد بستنی توش بریزین یکم از تکه های آناناس،و در آخر ۸ الی ۱۰ ساعت توی یخچال بزارین. چون خامه خودش چرب هست،بعداز یخ زدن راحت از قالب جدا میشه و نیازی به چرب شدن قالب نداره 💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥒🌶🍋 الان که فصل گذاشتن خیارشوره منم دست به کار شدم😊 این خیارشور علاوه بر طعم ترش، شور و تند خیلی ترد و خوش عطر میشه، چرا که ترکیب عطر لیمو و ترخون و سیر معرکه ست🤌 ‌‌‎‎‎ خیار ۱ کیلو 🥒 فلفل تند ۳ عدد 🌶 سیر ۲ بوته 🧄 لیموترش هسته گرفته ۳ عدد🍋 ترخون مقداری 🌿 نخود تعدادی 🥜 نمک ۳ قاشق غ🧂 سرکه نصف لیوان🍇 آب جوشیده ی سرد شده ۲ لیوان🥛 📍👈ابتدا خیارا شسته و کاملا خشک میکنیم ، هسته ی لیموترشا رو میگیریم که باعث تلخی خیارشور نشه، آب جوشیده ی سرد شده استفاده میکنیم👌 طبق فیلم در ظرف دردار بچینید و در یخچال یا درجای سرد نگهداری کنید، بعد از ۳ هفته آماده ست 😋 ‎‎‎‎ 🌟