eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 ۳۵۰ گرم بیسکویت پتی بور و یا ساقه طلایی⠀ ۱۲۰ گرم کره ذوب شده⠀ ۷۰ گرم شکر(۴.۵ قاشق غذاخوری)⠀ ۶۰ گرم نشاسته ذرت(نصف لیوان)⠀ ۱ عدد زرده تخم مرغ⠀ ۴۰۰ میلی لیتر شیر سرد(تقریبا دو لیوان معمولی)⠀ ۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه⠀ ⠀ 🌟
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋 سس گوجه جعفری: ۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام. گوشت قلقلی: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک و فلفل سیاه یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه) یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست) خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید. هر چند ثانیه اون‌هارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقه‌ای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید. همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچ‌هارو درست کنید و نوش جون کنید 🌟
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد نکته: اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره. برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده. 🌟
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری عجیب 𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟𖡟 مواد لازم: ران مرغ🍗 دو عدد خامه 🥣یک قاشق غذاخوری سس کچاپ🍅 یک قاشق غذاخوری سس خردل🥣 یک قاشق غذاخوری ادویه ها: نمک🧂 فلفل سیاه🌶پودر گوجه🍅 پاپریکا، آویشن🍃فلفل قرمز 🌶یک قاشق چایخوری زنجبیل نصف قاشق چایخوری سیر🧄 دو یک حبه آرد🥡 رشته ی ورمیشل🍝 تخم مرغ🥚 یک عدد. 🌟
. 🍲 😋 🔸٢بوته كاهو رو برش هاي بزرگ زدم ٢تا سينه بزرگ مرغ رو با بيفتك پهن كردم بعد با كمي حريره سير، نمك و فلفل و پاپريكا مزه دار كردم و سپس گريل شدن نون تست هم به تكه هاي كوچك با قيچي نان برش زدم و تو روغن و سير سرخ كردم براي سسش هم از تركيب مايونز،سس خردل،حريره سير،پنير پارميزان و يك ليمو ترش تازه استفاده كردم. 🌟
18.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم : فلفل دلمه ای نگینی:نصف لیوان سوسیس نگینی : نصف لیوان تخم مرغ :یک عدد نمک یک ق چ فلفل، پودر آویشن، پودر پاریکا، پودر سیر : از هر کدوم نصف ق چ پنیر پیتزا :نصف لیوان ماست : یک سوم لیوان جعفری خورد شده : نصف لیوان آب :3 ق غ بیکینگ پودر :1 ق چ آرد سفید : 2.5لیوان 🌟
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: اسفناج پنیر لبنه سینه ی مرغ تخم مرغ آرد گندم پودر پانکو یا پودر سوخاری 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😋 مواد لازم: کره ۱۲۵ گرم وانیل یک قاشق چای خوری پودر شکر یک دوم پیمانه تخم مرغ یک عدد ارد یک و نیم پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل یک دوم پیمانه شکلات سفید ذوب شده ۱۲۵ گرم پودر نارگیل اضافی یک پیمانه طرز تهیه: در ظرفی کره و پودر شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا به شکل کرم در آید سپس تخم مرغ را به ان اضافه و هم می زنیم و پودر نارگیل را افزوده و پس از مخلوط کردن مواد ارد آمیخته با پودر کاکائو را در دو مرحله به مواد اضافه کرده و ابتدا با قاشق کمی هم بزنید تا ارد به خورد مواد برود سپس با دست تا اندازه ای که مواد خمیری شکل شود و خمیر یکدستی به دست آید ورز دهید (از ورز زیاد بپرهیزید)سپس از خمیر گلوله های کوچکی برداشته گرد کنید و در قالب چیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها رنگ بگیرد بعد از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن شیرینی ها اول به شکلات سفید ذوب شده و بعد به پودر نارگیل آغشته کن
🍰 ▫️آرد 140 گرم(1پیمانه) ▫️بیکینگ پودر 1ق مربا خوری ▫️شکر 140 گرم(3/4 پیمانه) ▫️کره 140 گرم(2عدد 50 گرمی ونصفي) ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️وانیل 1/2 ق مربا خوری(پیمانه) ▫️موز 1عدد له شده ▫️گردو خردشده مقداری 🔸ابتدا اردو بیکینگ پودر وباهم الک کنید بزارید کنار. بعد کره و شکرو باهم خوب مخلوط کنید، وقتی کرمی شد. تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و دراخر وانیل بریزید. موزله شده و اضافه کرده و دراخر ارد اضافه کنید، خمیرش کمی سفته، وتوی قالب لوف که کاغذروغنی انداختیم و چرب کردیم. مایه کیک و میریزیم کمی گردو میریزیم و ب مدت  35 دیقه توی فراز قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم بپزه. 💜💙💚💛🧡❤️🖤🤍🤎💜💙💛
🥯 ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آرد ۱ پیمانه ▫️شکر ۱/۲ پیمانه ▫️ماست ۱/۲ پیمانه ▫️گلاب ۱ ق غ (دلخوه) ▫️پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ ▫️بکینگ پودر ۱ ق چ 🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱خب بریم برا مواد اولیه؟ ‏𒊹︎بیسکوییت لیدی فینگر یک‌بسته ‏𒊹︎خامه صبحانه نصف بسته«۱۰۰ گرم» ‏𒊹︎پنیر‌ماسکارپونه یا خامه ای « ۲۰۰ گرم» ‏𒊹︎شکر ۴ ق غ ‏𒊹︎وانیل نوک ق چ ‏𒊹︎قهوه ی دمکرده یا نسکافه ی اماده ی فوری یک لیوان 🌱برای درست کردنش اول باید کرم رو حاضر کنیم پنیر و خامه و وانیل و شکر رو بزنین تا شکر حل شه بعد بهش یکم قهوه ی دمکرده ی غلیظ « حدودا ۴ق م اضافه کنین تا یکم رقیقتر شه» بعد بزارید کنار بیسکوییت هارو بزنین داخل قهوه ی خنک و زود درشون بیارید و بعد یک لایه خامه بزنین به همین ترتیب ادامه بدید تا بیسکوییتا تموم شه🌱 من وسطش سس‌کاراملم ریختم که محشر شد