• سلام
😘😘😘😘 .
#کتلت
.
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
.
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
.
در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
.
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدید درست کنید
وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.
.
کتلت سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.
.
@ashpazy_irani
#ماهی_سرخ_شده
موادلازم:
آویشن ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل..۱ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
فیله قزل آلا ۶ عدد
خردل ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
کره آب شده ۱/۲ لیوان
طرزتهیه:
ابتدا در یک کاسه کوچک، فلفل قرمز، خردل، زیره، فلفل سیاه، آویشن و نمک را با هم مخلوط كنید و كنار بگذاریدیك تابه را بر روی حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود ۳/۴ فنجان کره آب شده را در یک ظرف کم عمق بریزید و فیله ماهی را درون آن بغلطانیدوقتی دوطرف فیله ماهی كاملا چرب شد، آن را درون ظرف حاوی مخلوط ادویه قرار دهید تا هر دو طرف آن با مخلوط ادویه پوشانده شودفیله را داخل تابه داغ قرار دهید تا زمانی که ماهی دارای یک ظاهر برشته شودفیله ها را از داخل تابه خارج كنید و ۱ قاشق چایخوری کره آب شده بر روی هر یك بریزید و بقیه فیله ها را نیز به همین روش آماده کنید. (می توانید برای خوش طعم تر شدن، بر روی آن از کمی آبلیمو استفاده کنید.)
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یعنی یه بلال چقد میتونه خوشمزه باشه؟!!!!!!!! محشرررررررره😋
سَلاااااااااام
اول از همه بلال ها رو نیم ساعت میپزیم.
تو این تایم میریم واسه دیپ پنیر.
مواد لازم برای دیپ پنیر
شیر یک لیوان
دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پنیر گودا ۱۰۰ گرم
اول از شیر و خامه و پودر سیر روی حرارت کم میزاریم اما نباید شیر بجوشه. پنیر گودا رو رنده میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم و زمان میدیم تا غلیظ بشه. بعد خاموش میکنیم و کنار میزاریم. بلال ها رو از آب خارج کرده و سرخ میکنیم و بعد با دیپ سرو میکنیم.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین روتمیزمیکنیم بعدباسس مایونزسویاسس نمک فلفل سیاه پاپریکامزه دارمیکنیم سیزیجاتی مثل بادمجان هویج فلفل دلمه قارچ سیب زمینی سیرپیازقاچ میکنیم ودرتابه میچینیم روش فویل میکشیم درفر180درجه 2ساعت بپزه
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جیجیر_ویجیر
یک غذای پر طرفدار میان اهالی #نیم_ور در استان مرکزی است که با اسفناج و تخم مرغ درست میشه و البته در بیشتر مناطق ایران هم تهیه میشه اما با یک اسم دیگه، مثلا خیلی جاها به این غذا #نرگسی میگن، با اسفناج تازه، تخم مرغ محلی، روغن حیوانی و نمک و زردچوبه و قره قوروت ترکیبی بسیار خوش مزه میشه، جای همگی خالی .
@ashpazy_irani
😍مرغ و بادوم هندی 😋
سلام دوستان عصرتون بخیر 🙋♀️
مواد لازم :
_ مرغ ۵۰۰ گرم
_آویشن یک ق چایخوری
_ریحان خشک یک ق چایخوری
_پاپریکا نصف ق چایخوری
_پودر سیر نصف ق چایخوری
_پودر پیاز نصف ق چایخوری
_نصف قاشق چایخوری سماق
_روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
_پیازچه ۱۵۰ گرم
_آب مرغ یک لیوان
_بادوم هندی یا زمینی ۱۵۰ گرم
_سس کچاب ۲ ق غ
_سس یا سرکه بالزامیک
_آبلیمو ۳ ق غذاخوری
_ عسل نصف ق چ
_نمک و فلفل ۱ ق غ
_سیر دو حبه
در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر سرخ یا کبابی کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و نصف قاشق چ خردل کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و اجازه بدید به مدت پنج الی ده دقیقه بپزد و سس غلیظ شود و در انتها پیازچه ،بادوم زمینی یاهندی بر روی مرغ ها ریخته وبه همراه سبزیجات یابرنج نوش جان کنید😋
@ashpazy_irani
#کاکا_کدو_حلوایی 😋
🔸کدو حلوایی رو بپزید و گوشتش رو به کمک قاشق له و پوره کنید .
یک لیوان پوره کدو حلوایی رو با دو تا تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری ماست ، دو قاشق غذاخوری گلاب ، یک قاشق چایخوری پودر هل ، یک قاشق چایخوری پودر دارچین ، یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر ، سه تا چهار قاشق شکر بسته به شیرینی کدو و کمی زعفران حسابی مخلوط کنید ، بعد نصف لیوان آرد گندم و نصف لیوان آرد برنج اضافه کنید و مواد رو هم بزنید ، غلظت نهایی مثل مایه کوکوی سیب زمینی قاشقیه . بعد با قاشق از مایه کاکا بریزید تو روغن و سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن بذارید روی دستمال ضخیم کاغذی و روغن گیری کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شیرینی_پودری_نارگیلی 🧇 😋
▫️آرد ۱۰۰ گرم
▫️پودر نارگیل ۵۰ گرم
▫️پودر شکر ۷۰ گرم
▫️روغن جامد ۶۰ گرم
▫️پودر پسته برای تزیین
🔸روغن و پودر شکر رو می زنیم تا سفید بشه. آرد و پودر نارگیل رو که توی غذاساز ریختیم و خوب پودر کردیم اضافه می کنیم. کمی می زنیم تا یه دست بشه. نیم ساعت تو یخچال استراحت.با وردنه به قطر ۱ سانت باز می کنیم.روش پودر پسته می ریزیم ..کمی وردنه می کشیم کاتر می زنیم. دمای فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دونات_سيب_زمينى 🥔 😋
🔸۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@Ashpazy_irani
🔺نقش ویتامین D در مقابله با کرونا
🔹رئیس دانشکده علوم تغذیه: کمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بنابراین اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا سخت تر میشود.
🔸ویتامین D به اشکال مختلف موجود است هم فرم پاستیل و هم مکملهایی مانند مکملهای مولتی ویتامین مینرال یا مکملهای تک مینرالی یا تک ویتامینی مثل ویتامین D که لازم است هنگام مصرف به برچسب و دز آن هم توجه لازم مبذول گردد./مهر
@ashpazy_irani
🔷#پیراشکی_اسفناج_پنیر
۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک
۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده
۳-ترکیبی از شماره یک و دو
۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای
نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه!
در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد.
روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم.
درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه!
مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@Ashpazy_irani
🔷#سالاد_تن_ماهی
1 قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس میتونید به جاش خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید.
1ق شوید خشک و کمی فلفل.1ق سس مایونز.1ق سس فرانسوی.کمی سس خردل
همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید.
وقتی سرد شد سالاد رو داخلش بریزید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@Ashpazy_irani
🔷#پیراشکی_اسفناج_پنیر
۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک
۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده
۳-ترکیبی از شماره یک و دو
۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای
نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه!
در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد.
روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم.
درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه!
مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@Ashpazy_irani
🔺نقش ویتامین D در مقابله با کرونا
🔹رئیس دانشکده علوم تغذیه: کمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بنابراین اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا سخت تر میشود.
🔸ویتامین D به اشکال مختلف موجود است هم فرم پاستیل و هم مکملهایی مانند مکملهای مولتی ویتامین مینرال یا مکملهای تک مینرالی یا تک ویتامینی مثل ویتامین D که لازم است هنگام مصرف به برچسب و دز آن هم توجه لازم مبذول گردد./مهر
@ashpazy_irani
🔷#فیله_مرغ_زعفرونی با طعم رزماری
براي اينكه فيله ها ترد و خوشمزه و کمی آبدار باشند و خشك نباشند توي اين مواد نيم ساعت بمونه
ابتدا فیله مرغ رو میان کیسه فریزر میذاریم و با بیفتک کوب کمی پهن ميكنيم بعد توي يك ظرف يك ق غ ماست و پودر سير و پودر فلفل سياه، پودر پاپريكا، زعفرون ومقداري رزماري ميذاريم بمونه تا طعم بگيره بعد توي ماهي تابه مخصوص گريل ، گریل ميكنيد يا ميتونيد مثل من توي ماهي تابه با کمی روغن سرخ کنید .
ماست باعث ميشه كه فيله ها ترد و نرم باشند .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@Ashpazy_irani
#دسر شکلاتی
☀️360گرم پنیر خامه ای☀️ عسل به طعم و مزه☀️ شکلات تخته ای
شکلات را به قطعات تقسیم کنید و به روش بن ماری ذوب کنید. سپس دور تو دور قالب سیلیون رو به شکلات بزنید. 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.تا شکلات بسته می شود، مواد داخلی را آماده کنید. برای انجام این کار، فقط مخلوط پنیر و عسل.مواد را در قالب ها قرار دهید،مجددا شکلات بن ماری شده بریزید و حدود 25 دقیقه در یخچال بگذارید.
فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘
@ashpazy_irani
#کباب_تابه_ای
اینبار یک تغییر کوچیک دادم مقداری سینه مرغ رو نواری برش دادم بهش زعفرون ونمک و آبلیمو زدم و وقتی کباب ها رو تو تابه چیدم مرغ ها رو روی کباب گذاشتم و روی گاز گذاشتم
گوشت چرخ کرده 300گرم
نمک دو ق چ
پیاز رنده شده دو عدد بزرگ
روغن چهار ق غ
آرد نخودچی یک ق م
گوشت و پیاز و نمک و آرد رو مخلوط میکنیم حسابی ورز میدیم بعد داخل تابه سرد بدون روغن میچنیم روی شعله متوسط میزاریم وقتی آب انداخت روغن رو اضافه میکنیم و شعله رو کم کم میکنیم در آخر هم که آبش تموم شد میزاریم داخل روغن خوب سرخ بشه
@ashpazy_irani
#رود_خانه_ژله_ای😍😍
اول حلوا رو درست کردم بعد ریختم تو ظرف وبا پشت قاشق صاف کردم بعد که سرد شد وسطش رو خالی کردم وکم کم ژله آبی(بلوبری) درست کردم و گذاشتم ببنده بعد از پاستیل ماهی واسه تزیین ا، و از اسمارتیز سنگی و پودر پسته و بیسکویت و گل قندی واسه تزیین های دیگه ت استفاده کردم،چند تا چوب شور هم برای پل رودخانه ژله ای نیاز داریم..
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
قارچ و فیله مرغ سوخاری
اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن.
سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن.
@Ashpazy_irani
دمنوش غنچه گل محمدی👇
دمنوش گل محمدی، دمنوش گل سرخ و دمنوش گل رز همه نام یک نوشیدنی مفید و شفابخش هستند. این دمنوش سنتی و قدیمی سرشار از ویتامین C و انواع آنتیاکسیدان است. خواص ضدالتهاب آن دردهای مفاصل را کاهش میدهد و تاثیر مثبتی در سلامت و جوانسازی پوست و مقابله با پیری پوست، درمان جوش و آکنه و سیاهی دور چشم و نیز آب شدن چربیهای شکمی دارد. دمنوش گل محمدی یک نوشیدنی مفید برای تسکین دردهای قائدگی، درمان یبوست و اسهال و نیز درمان سرماخوردگی و سرفه است.
#تهديگ_تهچينى
دو سه قاشق ماست شيرين رو باسه چهارقاشق زعفران دم شده غليظ مخلوط كرده برنج رو اضافه مخلوط مى كنم كف قابلمه يا ماهى تابه نچسب روغن كرمانشاهى ريختم و برنج رو كف ظرف پرس مى كنم و با حرارت كم يه نيم ساعت تا چهل و پنج دقيقه زمان دادم كه حسابى برشته و طلايى بشن.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شکومالد_نارگیلی
موادلازم:
پودرنارگیل120گرم
پودرشکر40گرم
شکلات سفید200گرم
شیرعسل70گرم
پودرنارگیل آسیاب شودشکلات رو به روش بن ماری روی بخارآب بازمیکنیم بعدهمه موادرو باهم مخلوط کرده
شکلات که آب شد شیرعسل رو اضافه میکنیم
میتونید موادرو با دست به صورت گرو دربیاورید وتوی شکلات بزنید وبزارید سرد بشه
اگرهم قالب دارید بریزید توی قالب وتوی فریزر قراردهید تا ببندد وقتی بست ازقالب خارج کنید
اگرخواستید شکومالد پسته ای داشته باشیدبجای پودرنارگیل ازپودر پسته استفاده کنید
نكته : من براي پوشش شكومالد از شكلات تلخ استفاده كردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷 #سیب_زمینی_کبابی_وکالباس
طرز تهیه :
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کالباس ها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا برشته شوند.
حالا سیب زمینی ها را با پوست بشویید و هر سیب زمینی را به 4 قسمت برش بزنید و بهمراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پس از اینکه 15 دقیقه جوشید با آب سرد آبکشی کنید.
سپس سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی ها پخته را از قسمت پوست داخل سینی بچینید.
روی سیب زمینی ها نمک و فلفل بپاشید و داخل فری که گرم شده است به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها کبابی شوند.
پس از این مدت زمان کالباس های سرخ شده ، پنیر پارمزان رنده شده و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی ها بپاشید. سینی را مجدد داخل فر قرار دهید.
پس از چند دقیقه که پنیر آب شد سیب زمینی ها را داخل ظرف بریزید و با جعفری خرد شده و چاشنی دلخواه تزیین و سرو کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کاسه_گوشتی
گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).
میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
@ashpazy_irani
#لقمه_مرغ_پنيري
سينه مرغ رو با نمك فلفل زردچوبه بزاريد بپزه بعد ريش ريشش كنيد .١٠٠گرم پنير پيتزا ،يك قاشق رزماري خشك ،يك عدد پيازچه ،١٥گرم ارد ،يك عدد زرده تخم مرغ ،نمك ،فلفل و پودرسير بزنيد كاملا مخلوط كنيد .
توپك هايي ازش درست كنيد كاملا منسجم كنيد .تو يك ظرف پودر سوخاري بريزيد توپكها رو بغلطونيد توش و تو روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان كنيد.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
@ashpazy_irani