eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
پنکیک کلاسیک 😍😍 ✍ مواد لازم: آرد: یک و نیم پ بکینگ پودر: یک ق چایخوری پر شکر: سه ق غذاخوری (من بجاش ۳ ق عسل ریختم) نمک :یک پنسه تخم مرغ: دو عدد روغن مایع: سه ق غذاخوری شیر: یک و نیم پیمانه وانیل: یک چهارم ق چ 🍜 طرز تهیه: مواد خشک الک شود. مواد تر مخلوط شود. مخلوط مایع به مواد خشک اضافه شود. مایه بعد از استراحت در تابه نچسب با ملاقه ریخته شود وقتی سطح آن حباب زد برگردانده شود.بعدشم با هرچی دوس دارید سرو کنید .من با عسل شیرینش کردم . مربا هم میشه نوتلا هم میشه خلاصه عشقیه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سس_زرشک: زرشکای پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم) مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار. از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترشی_فلفل 3روز فلفلها راداخل آب نمک ریخته تا تلخی وتندی گرفته شود.هرروز آب را عوض میکنیم. سپس برای10دقیقه میجوشونیم وآبکش کرده.تو افتاب میزاریم ابش بره.بهمراه سرکه داخل بطری میریزیم😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی براي اينکه تخم مرغ ترک خورده را در آب بجوشانيد,قبل از اينکه آن را در آب بيندازيد,آهسته وآرام جای شکستگی های آنرا آبلیموونمک بزنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ژله هارو داخل سربطری بریزید سفت شد عکس باربی هارو باخلال دندون بچسبونید روش خیلی خوشکل میشن ....من بخاطر اینکه دامنهای باربی حالت بگیره از بطری روغن ودوغ که شیارداره استفاده کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
برای پوست کندن راحت گوجه فرنگی ابتدا برش کوچک و مربع شکل روی پوست گوجه ایجاد نمایید این برش نباید گوجه را نصف کند بلکه فقط باید روی پوست آن باشد سپس گوجه ها را درچند ثانیه آب جوش قرار دهید و بعد در آب سرد قرار دهید تا به آسانی پوست شان گرفته شود‌🍅🍅 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#پنکیک_صبحانه 🍪 يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي . يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه . تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
🍃🌸پروردگارا برای نعماتی که هر روز با هزار عشق و امید به من میدهی از تو سپاسگزارم نعمتی کـه نامش زندگـی‌ ست اکنون در ماهی بزرگ بخاطر عزمت امام حسین زندگی را شروع میکنیم روزتون حسینی 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#ترفند_آشپزی حتما مرغ سالاد الويه رو و با پياز و كرفس و فلفل دلمه و يه حبه سير و نمك آبپز كنيد كه آبش خوش طعم باشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فصلِ #هلو هاى خوشمزه اومده😋 اينم از يك #دسر_هلويي خوشمزه براى مهمانى هاى شما عزيزان👇 شیر.......... ۱ پیمانه شکر..........۱/۲پیمانه پودر ژلاتین....۲ ق غ هلوی پوست گرفته و پوره شده. ۲۵۰ گرم بستنی وانیلی یا خامه‌ی‌صبحانه.....۱ پیمانه 🌀طرز تهیه: پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب ریخته روی گاز با دمای کم گذاشته و هم بزنید تا در آب حل شود. همه‌ی مواد بالا را درون مخلوط‌کن ریخته و هم زده تا یکدست شود. ژلاتین خنک شده را به مواد افزوده و باز هم بزنید. مایه‌ی دسر را در قالب ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا به خوبی بسته و سفت شود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_فلفل_دلمه_ای ژله موز یک بسته ژله پرتقال یک بسته ژله طالبی یا کیوی یک بسته رنگ خوراکی 🍜طرز تهیه: پودر ژله در سه رنگ فلفل دلمه ای را هر کدوم از این پودر ژله هارو جدا با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری یعنی روی حرارت غیر مستقیم کاملا حل میکنیم ومیگذاریم کاملا سرد بشه وبعد از اینکه سرد شد سه چهارم لیوان شیر بهش اضافه میکنیم ودرقالبمون که ته بطری نوشابه خانواده است میریزیم ودر یخچال به مدت 4تا5ساعت قرار میدهیم.دورنگ دیگر را هم باهمین روش آماده میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🍴 🔰 براى تهیه سبزى پلو👇 🔸قبل از افزودن باقلا به برنج آبکش‌شده، آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلا‌ها نیز مغزپخت خواهندشد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#فريز_كردن_كلم_بروكلی براي شستن كلم بروكلي آنرا در آب سرد با كمي نمك خيس كنيد. بعد آنرا شسته و بزاريد در آبكش آب اضافي آن خارج شود. كلم بروكلي را به اندازه دلخواه خرد كنيد. بروكلي ها به مدت ٣ دقيقه در آبجوش بجوشانيد.آبكش كرده و ٣ دقيقه هم داخل آبسرد قرار دهيد و مجددا آبكش كنيد. وقتي كلم بروكلي ها خشك شد. يك لايه داخل كيسه زيپ كيف بچينيد. فقط دقت كنيد كه كلمها روي هم قرار نگيرند، بعد آنرا داخل فريزر قرار دهيد، در هر بار ميزان مورد نياز خود را به راحتي از زيپ كيف خارج كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کیک_قاشقی😍😍 1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#خورشت_مرغ_و_زرشک مرغ و نیمپز کردم‌ بعد تو روغن کم‌ سرخش کردم یکم‌سرخ بشه کافیه نباید خشک‌بشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم‌ و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی😍😍 با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتی‌که دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای 🍧 کافیه هر میوه ای رو که دوست دارید میکس کنید و بعد توی لیوان یکبار مصرف بریزید. وقتی میوه اول یخ زد میوه دوم رو بریزید. اگه دوست داشتید می تونید شکر هم اضافه کنید. چوب بستنی رو وقتی لایه آخر کاملا یخ نزده بذارید و مجدد بذارید یخچال .با قالب بستنی هم می تونید درست کنید. . خیلی آسونه😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده جالب برای دسر خوشگل😍😍 داخل گریپ فروت رو خالی کنین و ژله انار بریزید بعد تخم هندوانه رو برای تزیین بهش اضافه کنید 🍉😍 #فیلم_آموزشی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🍴 💢براى خوشمزه و خوشرنگ شدن اش رشته ؛ حتما مقدارى ادويه كارى، زردچوبه،فلفل رو تفت بديد و به اش اضافه كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ترفند 🌽😍 خانم ها الان که فصل بلاله بلال هارو بخارپز کنید با شکر و فریز کنید نمک باعث میشه بلالها سفت بشن برای کنار مرغ و یا سرو با پنیر و کره عالیه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#پاناکوتا_با_ژله_آلبالو ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده. ۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#مربا_گلابی نیم کیلو گلابی پوست گرفته با ۴۰۰ گرم شکر با ۲ لیوان اب و چند دونه هل سالم گذاشتم روی حرارت نیم ساعت با حرارت کم تا گلابی ها بپزه ( بسته به سفتی و نرمی شاید کمتر یا بیشتر طول بکشه ) بعدگلابی هارو بیرون اوردم و کمی زعفرون ریختم و گذاشتم تا شربت قوام بیاد در انتها گلابی هارو اضافه کردم با ۲ ق غ گلاب و ۱ ق چ ابلیمو در حد ۵ دقیقه جوشید و خاموش کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#رول_کدو 🌀طرز تهیه: کدو هارو باریک ببرین و بذارین تو یه ماهیتابه که فقط کفش یکم چرب شده و بذارین دو طرفش طلایی بشه بعدش گوشت قلقلی یایی که قبلا پختینو بذارین لای کدو ها و رولش کنین و بذارین توی هر سسی که با هر طعم دلخواهی درست کردین و بعدشم که معلومه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#سیب_زمینی_بامیه_ای 😋 آرد 3/2 پ آب 3/2 پ تخم مرغ 1 عدد کره 15g نمک 1ق چ پکینگ پودر 2/1 ق چ سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g 🔸سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره بعد پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#لونگی_بادمجان 🍆🍅 و گوجه فرنگی (بادمجان کباب ) گردو ۲۰۰ گرم  پیاز بزرگ ۱ عدد  سیر چند حبه  گوجه فرنگی ۱ عدد  رب انار ۱ ق غ به اندازه ترشی دلخواه سبزی معطر ( چوچاق ) کمی . نعناع و گشنیز هم میشه ریخت بادمجان و گوجه فرنگی از هر کدام چهار یا پنج عدد  مواد مون رو مثل مواد فسنجون با مولینکس کاملا خرد میکنیم  وبعد همراه با رب انار و ۱ استکان آب کمی تفت می دهیم تا بوی خامی مواد گرفته شود .ما همیشه یه قاشق مرباخوری رب آلوچه هم داخل مواد میریزیم که خیلی خوش طعم ترش میکنه  بادمجان رو پوست میگیریم و همراه با گوجه فرنگی کمی سرخش می کنیم تا حدی که کمی براق بشن کافیه سپس شکم بادمجان و گوجه را خیلی با دقت خالی می کنیم طوری که جداره سوراخ نشه و از مواد میانی داخلشو پر می کنیم و بعد در ظرف پیرکس چرب شده میذاریم  اگر از آب گوجه فرنگی  و بادمجان چیزی مونده بود کنارش می ریزیم و داخل فر ۲۰۰ درجه میذاریم. تا وقتی که غذا جا بیفته تو فر نگهش میداریم و بعد از ۱ تا ۱/۵ ساعت غذا مون برای سرو آماده ست 🌹🌹🌹 رنگ سیاه مواد بخاطر کیفیت خوب رب اناره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ژله بستنی😍😍 ژله چندرنگ هررنگ1بسته هربسته روبا1لیوان آبجوش و1لیوان بستی وانیلی مخلوط کردم کف قالب وچرب کردم ژله حل شده وسردشده وبستنی مخلوط کردم ولایه لایه ریختم داخل قالب وگذاشتم یخچال ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#تزیین_شله_زرد #ویژه_محرم_نذری از عکس ایده بگیرید و شما هم انجام بدید 😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani