eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ شیرینی لانه زنبوری نوروری 😍😍 کره200 گرم روغن مایع یک سوم پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر یک و نیم پیمانه نشاسته ذرت یک و نیم پیمانه بکینگ پودر نصف قاشق چ آرد 6-5پیمانه 🍜طرز تهیه کره و روغن مایع را مخلوط کرده و بعد تخم مرغ ها را با وانیل افزوده و بعد شکر را افزوده و هم میزنیم. نشاسته,یک پیمانه از آرد, بکینگ پودر پودر را الک میکنیم و اضافه میکنیم,و بعد مابقی آرد را در حدی که خمیر به دست نچسبد اضافه میکنیم و خمیر نرمی تهیه میکنیم. خمیر را مابین دو کاغذ روغنی باز کرده و بعد با صفحه طرحدار به شکل لانه زنبوری روی خمیر شکل میندازیم. بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و داخل سینی فر می چینیم و در طبقه وسط 180 درجه تا زمانیکه کمی طلایی شود میپزیم. بعد از سرد شدن روی شیرینی شکلات ذوب شده و با فندق درسته تزیین میکنیم. نکته مهم پیمانه مورد نظر در دستور 200 میلی لیتری میباشد. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خانگی فوری نکته: بعد از پخت حتما نان را داخل دستمال بپیچید تا خشک نشود @ashpazy_irani
ژله رنده ای 😍😍 اول دو طعم ژله(انگور و کیوی) انتخاب کردم. هر کدوم رو با 1و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا یکدست و شفاف بشه. بعد داخل ظرف که کفش کیسه فریزرگذاشته بودم ریختم. داخل یخچال قرار دادم تا بسته بشه. بعد از یخچال خارج کردم و رنده درشت زدم.  قالبم رو چرب کردم. ژله های رنده شده رو قاطی کردم و داخلش ریختم تا ظرف پر بشه. بعد پاناکوتایی که قبلا آماده کرده بودم و کامل سرد شده بود رو روش ریختم و داخل یخچال قرار دادم. . 👈میتونید به جای پاناکوتا از ژله بستنی آلوورا استفاده کنید. 👈 قالب من پلاستیکی بود. @ashpazy_irani
یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی😍😍 با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتی‌که دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد @ashpazy_irani
  گوشت گوساله300 گرم لپه 200 گرم سیب زمینی خام 2 عدد متوسط پیاز متوسط 1 عدد تخم مرغ 2 عدد زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم اول از همه گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با کمی آب روی حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینی پوست کنده را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا کاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه می کنیم.بعد که مواد پخت میریزیم داخل صافی تا آب اضافیش گرفته تکه های گوشت را از بقیه مواد جدا کنید و در یک کاسه جداگانه با گوشتکوب خوب بکوبید . بقیه مواد پخته شده را توی چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن.حالا مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از مواد شامی به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میکنیم و وسطش رو طبق تصویر با انگشت سوراخ کنید و در روغن داغ سرخ کنید بهتره که روغن در تابه زیاد نباشه که شامی ها شناور بشن اول یک عدد از شامی را در روغن سرخ کنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامی سفیده بمالید و سرخ کنید @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
 بیگ مک در ماهی تابه ای ۲ ق چایخوری روغن ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ریخته و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر. کند ۱/۴ پیمانه سس   ۱/۴ ق چایخوری پودر سیر نمک و فلفل به میزان دلخواه ۱ عددپیاز سفید ریز خرد شده   ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد بپزند ۱۶ عدد نان (یا هر نان مورد نظر) از وسط نصف کرده بر. روی هر. نیم دایره یک ورقه پنیر که به شکل مثلث بریده شده میگذاریم با ۱/۴ پیمانه آرد و ۱/۴ پیمانه آب مایه ای درست میکنیم تا به عنوان چسب نان استفاده شود نان را در دست به شکل قیف درست کرده از مواد پر میکنیم و قسمت بالایی نان را میبندیم سمبوسه ای آماده شده را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم. @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
چين اكثرا مرغ ته چين و خام نگيني با سرخ شده تفت ميدم نمك و فلفل و زعفرون كمي ابليمو ميزنم مرغ وسط ته چين مزه دار تر و خوشمزه تر ميشه😋😋 اين از مرغش😇😇 سه پيمانه برنج و خيس كردم و يك كمي دون تر ابكش كردم سه تا زرده تخم مرغ و يك سفيده تخم مرغ و با 9 قاشق ماست و سه قاشق روغن جامد يا دوست داشتين كره من روغن زدم زعفرون و فلفل و كمي پودر هل يا عرق هل كه حتما ميزنم (ته چين بو تخم مرغ نده😷) همه مواد و مخلوط و برنج ابكش شده رو بهش اضافه كردم و هم زدم قابلمه هاي من سايز ريز داره تو سه تا قابلمه كمي روغن ريختم و كف هر كدوم مخلوط برنج و ويختم و مرغ هاي مزه دار شده و سرخ شده رو روي سطح برنج ريختم ميتونيد كمي زرشك تفت داده شده يا قارچ تفت داده شده يا بادمجون حلقه اي سرخ شده هم روي مرغ بچينيد من امشب كمي زرشك روي مرغ ها ريختم با بقيه مخلوط برنج روي مرغ ها رو پوشوندم و هر طرف و حدود نيم ساعت رو شعله كم گذاشتم دم كشيد و طلايي شد . روي هم چيدم و روش مخلوط برنج و زرشك ريختم دورش هم ماست چكيده ماسوره زدم اين مقدار مواد براي ته چين يك يا دو طبقه مناسبه @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
  اول یک پیاز درشت نگینی خرد شده رو تفت دادم تا کمی سبک و طلایی بشه. کمی زردچوبه هم بهش زدم. بعد حدود ۳۰۰ گرم سبزی شامل جعفری و نعنا خرد شده بهش اضافه کردم. 👈👈لبته مقدار جعفری حدود دو نیم برابر نعنا باشه. چون نعنا اگه زیاد بشه کمی تلخ میشه. سبزی که کمی تفت گرفت، گوشت خورشتی رو اضافه کردم و باهم تفت دادم. کمی فلفل هم موقع تفت دادن زدم. بعد به اندازه ای که گوشت بپزه آب به خورشت اضافه کردم. (کلا آب زیادی نریزید چون خورشتش لعاب نداره و خیلی آبکی میشه) بعد که گوشت تقریبا پخت، نمک و یک قاشق زعفرون دم کرده بهش اضافه کردم. گوجه سبزهای شسته شده رو هم به خورشت اضافه کردم. من خیلی کم آب نارنج هم اضافه کردم. ولی لازم نیست چون خود گوجه سبز ترش هست و در کل خورشت ملس میشه.  حدود نیم ساعت میذاریم خورشت با گوجه سبز بپزه و جا بیفته. کلا باید کم آب باشه این خورشت. اگر یه وقت خیلی ترش شده بود، خیلی کم شکر یا شیره بعنوان چاشنی اضافه کنید ترشی اش کم بشه. برای من ملس شده بود. . @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باقالی پلو با گوشت اونم از نوع قالبی براتون نگم از ته دیگ روش🙃 من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره. موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد. گوشت های تکه ای رو ابتدا توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو توی همون روغن سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. نیم ساعت آخر بهش چند قاشق زعفران غلیظ و کمی آبلیمو، نمک ،فلفل ودارچین اضافه می کنم و تمام. @ashpazy_irani
تُست . اگه دوست دارید  درست کنید ولی حوصله خمیر درست کردن ندارید و ترجیح میدید خیلی سریع پیتزاتون آماده بشه،اين دستور به دردتون ميخوره👌🏼 مامانايي هم كه بچه هاي بد غذا دارن ميتونن از اين روش براي تهيه غذاي جذاب براي كوچولوهاشون استفاده كنن. طرز تهيه:اول فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد. نون تست ها رو داخل سيني فر بچينيد و روشون سس كچاپ (سس گوجه فرنگي) بزنيد و بذاريد كنار تا سس به خورد نون بره و نرم بشه(اين كار باعث ميشه نون تست داخل فر خشك نشه). حالا مواد رويه : ميتونيد از هر موادي دوست داريد استفاده كنيد مثل سبزيجات تفت داده شده،مرغ پخته،قارچ و ژامبون و سوسيس، گوشت چرخكرده تفت داده شده يا حتي براي بچه ها از ماكاروني كه از شب قبل مونده.روي نون ها يكم پنير موزارلا يا پنير پيتزا بريزيد،مواد دلخواهتونو روي پنير بريزيد،يكم آويشن بپاشيد و دوباره پنير.طبقه وسط فر براي پنج تا ده دقيقه بپزيد و چند دقيقه هم گريل رو روشن كنيد تا روشم برشته بشه.زياد داخل فر نمونه تا خشك نشه. مایکروفر:کانوکشن،دما صد و هفتاد،سینی رپی سه پایه کوتاه نوش جان 🌹 @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
چين اكثرا مرغ ته چين و خام نگيني با سرخ شده تفت ميدم نمك و فلفل و زعفرون كمي ابليمو ميزنم مرغ وسط ته چين مزه دار تر و خوشمزه تر ميشه😋😋 اين از مرغش😇😇 سه پيمانه برنج و خيس كردم و يك كمي دون تر ابكش كردم سه تا زرده تخم مرغ و يك سفيده تخم مرغ و با 9 قاشق ماست و سه قاشق روغن جامد يا دوست داشتين كره من روغن زدم زعفرون و فلفل و كمي پودر هل يا عرق هل كه حتما ميزنم (ته چين بو تخم مرغ نده😷) همه مواد و مخلوط و برنج ابكش شده رو بهش اضافه كردم و هم زدم قابلمه هاي من سايز ريز داره تو سه تا قابلمه كمي روغن ريختم و كف هر كدوم مخلوط برنج و ويختم و مرغ هاي مزه دار شده و سرخ شده رو روي سطح برنج ريختم ميتونيد كمي زرشك تفت داده شده يا قارچ تفت داده شده يا بادمجون حلقه اي سرخ شده هم روي مرغ بچينيد من امشب كمي زرشك روي مرغ ها ريختم با بقيه مخلوط برنج روي مرغ ها رو پوشوندم و هر طرف و حدود نيم ساعت رو شعله كم گذاشتم دم كشيد و طلايي شد . روي هم چيدم و روش مخلوط برنج و زرشك ريختم دورش هم ماست چكيده ماسوره زدم اين مقدار مواد براي ته چين يك يا دو طبقه مناسبه @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون‌هارومربع یامستطیل برش میزنیم ودولایه دولایه میزاریم کنارهم کف قابلمه،بعدیه لایه نون روشون میزاریم،بعدازدم کشیدن برنج ته‌ دیگ روازقسمتهای برش خورده خودش جدا میکنیم وسرومیکنیم. @ashpazy_irani
بسم الله الرحمن الرحيم 🔴 اگر خانه شما از بوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می شود ، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید و یا با دود کردن دارچین می توانید کاملا بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود. @ashpazy_irani
🍟🍟 4 عدد سیب زمینی آبپز رنده شده اندکی گوشت چرخ کرده(سه بار چرخی) مرغ 1عدد سیر له شده 2 ق غ پنیر پارمزان 1 ق غ ریحان ریز شده 2 ق غ خامه 1 عدد زرده هویج ابپز 1 عدد متوسط نخود فرنگی پخته 2 ق غ فلفل دلمه ای نصف 1 عدد همه مواد به اضافه نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا رو با هم خوب مخلوط میکنیم و بعد داخل دست بشکل مورد نظر درمیاریم و در انتها توی زرده تخم مرغ و ارد سوخاری میزنیم و بعد از 1 ساعت داخل روغن سرخشون میکنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👧برای خوشرنگ بودن قیمه 👇 از همون اول رب گوجه رو خوب با گوشت قیمه ای خرد شده و پیاز تفت بدید و به جای پودر دارچین یه چوب دارچین بندازید برای عطر قیمه👇 از زعفرون فراوون کمی پودر هل در آخر پخت استفاده کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو_پیتزایی اینم کوکوی مد نظر😅👊🏻 مواد لازم : ۲ عدد تخم مرغ نمک فلفل آویشن زردچوبه ۱۵۰ گرم ماست چکیده ۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن) ۱۳۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم آرد سفید ۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده طرز تهیه : تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.    ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
خوشمزه و شیک با پرتقال و پوست لیمو😋😍 موادلازم : آب پرتقال=نصف لیوان آبلیموی تازه=2 قاشق سوپخوری شکر=2/1 قاشق سوپخوری پوست لیموترش=کمی خامه=25 گرم طرز تهیه: تمام مواد را با هم در میکسر ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا مایه پف کند؛آنرا در لیوان مناسبی می ریزیم و یک نیمه حلقه لیموترش یا پرتقال را با کارد چاک کوچکی می دهیم و به لبه لیوان می گذاریم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
حلوای انگشت پيچ همدان مواد لازم دستور پخت شکر ۱ کیلو گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر ۱- شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. ۲- بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. ۳- بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. ۴- در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. ۵- حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم. ۶- و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
دوستای گلم یه تجربه کوچیک داشتم و گفتم باهاتون در میون بزارم شاید به کارتون بیاد 😍 برای گرفتن زمانایی که زیاد فرصت خیس کردنشون رو ندارید میتونید یدونه خیار رو از وسط نصف کنید و داخل اب حبوبات بزارید .  تمام نفخ حبوبات رو به خودش میگیره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani