فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه چیپس پنیر😍😋
مواد لازم :
چیپس ۱ ب
قارچ چند عدد
ژامبون چند ورق
پنیر گودا چند ورق
فلفل دلمهای
مواد سس :
مایونز ۲ ق غ
خردل ۱ ق غ
ادویهها :
پودر سیر
فلفل سیاه
خیارشور
پاپریکا
۴ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیتزا_پاکتی👩🍳
کالباس
پیازچه
قارچ
فلفل دلمه
گوجه
پنیر پیتزا
سس کچاپ
نمک، فلفل،آویشن
۵ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی رودباری 😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخکرده 🥩
پیاز🧅
آویشن🍃
نمک،فلفل و زردچوبه 🌶🧂
روغن زیتون 🫒
گوجه فرنگی 🍅
۵ اسفند ۱۴۰۲
۵ اسفند ۱۴۰۲
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مزه_دار_کردن_مرغ😍😋
یک عدد مرغ کوچیک
دو ق غ پودر پاپریکا
نصف ق غ پودر گشنیز
یک ق غ زردچوبه
یک ق م فلفل تند
یک ق غ پودر سیر
نصف ق غ نمک
دو ق غ روغن زیتون
دو ق غ آبلیمو
دو ق غ سس کچاپ
یک تا دو عدد سیب زمینی
پوست مرغ رو با دقت طبق تصویر جدا کنید روی سینه ی مرغ چندتا شیار عمیق بزنید با کمک سیخ چوبی هم روی تمام سطح مرغ سوراخ بزنید سس رو آماده کرده و تمام سطح داخلی و خارجی مرغ رو به سس آغشته کنید.
داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و یک تا دوساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید.
کف ظرف سیب زمینی ورقه شده بچینید مرغ رو روی سیب زمینی ها بزارید بال و ران مرغ رو با خلال دندون فیکس کنید و شکم مرغ رو با مواد پر کنید کمی از سس دوباره روی مرغ بزنیدیک لیوان آب کنار مرغ ریخته و حدود یک ساعت و نیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
۵ اسفند ۱۴۰۲
۵ اسفند ۱۴۰۲
۵ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قبول دارید بادمجون همه مدلش خوشمزست؟؟
حالا میخام یه خوراک بادمجون و مرغ بهت یاد بدم که یه ترکیب برنده ست که بشه پای ثابت غذاهات😋
مواد لازم :
سینه مرغ ۱ عدد
بادمجون ۴ تا کوچیک یا ۲ تا بزرگ
پیاز ۱عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
رب گوجه ۱ق غذاخوری
آب نارنج
آبجوش یک فنجون
فلفل دلمه ای نصف یدونه
ادویه ها ( نمک و فلفل زردچوبه )
✅اگر آب نارنج ندارید میتونید از آبلیمو ترش استفاده کنید، هم میتونید با برنج میل کنید هم نون
۵ اسفند ۱۴۰۲
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلومخلوط🤩
حتما درست کنید و لذتشو ببرید 😍
۵ اسفند ۱۴۰۲
۵ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خورد کردن سه سوته گوجه گیلاسی😅😍
من همیشه با خورد کردن گوجه گیلاسی درگیر بودم که دیگه راااااحت شدما😍🤌 بفرست برای اونایی که فکر میکنی لازم دارن و همیشه وقت کم دارن😍
گوجه له یا خیلی رسیده رو جدا کن ، اصلا هم لازم نیست فشار بیاری فقط ثابت وایسن 😍🤌☺️
۵ اسفند ۱۴۰۲
۵ اسفند ۱۴۰۲