eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچی سوخاری تا حالا خوردی بذار کنار این یه چیز دیگه اس😎😎 مواد لازم: بال و کتف ۱ کیلو سرکه سفید ۱ ق غ روغن زیتون ۳ ق غ فلفل سیاه و قرمز نوک قاشق چ پاپریکا ۲ ق م کاری ۱ ق م پودر سیر ۱ ق م نمک ۱ ق چ ماست یک پیمانه دو بسته چیپس دو بسته بیوگلز مواد لازم برای سس چیلی تای: آب یک و نیم لیوان سرکه سیب نصف لیوان فرانسوی شکر یک سوم لیوان سویا سس دو ق فلفل قرمز یک ق مرباخوری نمک نصف ق چ پول بیبر سه ق غ نشاسته ذرت یک ق غ سیر سه حبه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ😋 اینم یه دستور بیست دقیقه‌ای برای عزیزانی که فرصت آشپزی ندارن😍 *اگه می‌خوای رژیمی باشه پنیر و مایونز رو حذف کن (برای سس میتونید از ترکیب ماست پرچرب و روغن زیتون و کمی کچاپ استفاده کنید) اسم سسی که در ویدیو استفاده شد وُسْتِشِر هست (یک سس تخمیری انگلیسی) در واقع خوندن و نوشتن این واژه تفاوت داره (ورچسترشایر نوشته میشه) از این جهت مثل خیلی کلمات دیگه به صورت غلط وارد زبان فارسی شده. فلفلی هم که اضافه شد پول بیبر هست فلفل حلبی که پرک شده بهش فلفل ترکی هم میگن (کمی مرطوبه) و خیلی هم تند نیست 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 دو عدد موز ۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم ) ۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان) ۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ ) ۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان ) ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان ) اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو داریم چه عدس پلویی کته و‌ راحت مواد لازم برای هر پرس عدس پلو ۱۱۰ گرم برنج ۵۰ گرم عدس ۴۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 برنج ٢پیمانه جعفری ساطوری ١٠٠گرم تخم‌مرغ ٢عدد زعفران دم کرده ٢ق چ شیر٢قاشق غ پودر سوخاری ٣٠٠گرم گوشت چرخ کرده ١۵٠گرم پیاز ١عدد،سیر ۱ حبه رب گوجه ١قاشق فلفل دلمه خرد شده ١عدد نمک،فلفل، آویشن، زردچوبه مقداری 👩‍🍳👩‍🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗😋😍 ۸ عدد ران مرغ سیبزمینی ۳ عدد پنیر ۱۰۰ گرم پاپریکا ۱ ق غ آرد سوخاری ۳ ق غ آرد سفید ۱ ق غ برای سرخ کردن؛ آرد سفید یک کاسه آرد سوخاری یک کاسه تخم مرغ ۲ عدد ابتدا سیبزمینی رو آبپز کرده و ران مرغ هارو با فلفل و نمک سرخ میکنیم وبا اب جوشیده و پیاز میذاریم بپزه و وقتی که پخت مرغ رو‌خورد کرده و سیبزمینی آبپز و نمک و فلفل و پنیر پارمسان و‌ آرد سوخاری و پاپریکا و آرد سفید مخلوط و دور استخوان های شسته شده میپیچیم و نیم ساعت در یخچال گذاشته و در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد آرد سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم یا در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه ‌ 🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیتاب خونگی😍 مواد لازم : شیر ۱ پ شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد آرد قنادی ۲ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ پودر کاکائو ۲ ق چ وانیل ۱ ق چ مواد مغز : مارمالاد یا شکلات کرم کارامل کرمفیل 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 عمرا اگه این ترفند عالی برای پختن نان رو میدونستید😍 ما نیاز داریم‌به اب و خمیر‌مایع و نمک داخل یه کاسه اب و یه قاشق خمیر‌مایع و یه قاشق نمک بزازید تا‌خمیر‌مایع عمل بیاد (۱۰ دقیقه ای زمان‌کافیه) . ارد و روغن‌و نمک‌رو با هم‌مخلوط‌کنید یه کاسه اب به عمل اومده رو اضافه کنید خوب‌مخلوط کنید بزارید یک‌ساعت استراحت کنه تا حجم اون‌دوباربر بشه . قابلمه رو بزازید روی‌گاز تا کمی‌گرم‌بشه بهتره از قابلمه‌های کهنه‌استفاده کنید درب قابلمه رو مستقیم‌روی شعله بزازید ۱ دقیقه تا کاملا داغ بشه خمر رو دربیارید چند قسمت کنید و به صورت کلفت پهن کنید به ماهیتابه داغ بچسبونید و روی سطحش کره و زرده تخم‌مرغ و کنجد بپاشید و بزازید روی قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰‌دقیقه با شعله کم‌تا کاملا بپزه . بسیار پف و خوشمزه میشه . نوووووش جااان
33.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب کوبیده🍢🍢🍢 اونم به این خوشمزگی اونم با دل مرغ 🍢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ۹۰ میلی لیتر آب گرم 90 میلی لیتر شیر گرم 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری شکر 10 گرم مخمر خشک کمی هم بزنید تا مایه فعال شود 480 گرم آرد گندم 1 قاشق چایخوری نمک طرز تهیه: مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید. . اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه. نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یه رسپی جذاب از آش کشک که مازندرانیهای عزیز خیلی دوست دارن😍 مواد لازم برای ۶نفر ۱-ماست یک و نیم کیلو ۲-دوغ یک ونیم کیلو ۳-کشک سه قاشق غذا خوری پر ۴-پیاز یک عدد بزرگ ۵-برنج یک فنجان ۶- رشته یک سوم بسته های شرکتی ۷-سیر دو قاشق غذاخوری سرخالی ۸-سبزی شامل گشنیز نعناع تره اسفناج کلا نیم کیلو ۹-نخود و لوبیا چیتی پخته یه لیوان ۱۰-باقالاپخته یه لیوان 📌میتونید از عصاره قلم هم تو این آش استفاده کنید عالی میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔🍆کشک و بادمجان رژیمی و راحت و سه سوته🍆😀😀
سویا: 1 پیمانه سیب زمینی: 4عدد فلفل دلمه ای: 1عدد رب گوجه: 1قاشق چایخوری پیاز:1عدد پودر سوخاری: به میزان لازم نمک، فلفل، زرد چوبه: به میزان لازم ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آب پز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم. سویا خیس خورده را درون آن تفت میدهیم و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه و تفت میدهیم. سپس ادویه ها و رب را می ریزیم بعد از مدتی مواد اماده است سیب زمینی را پوست گرفته. رنده می کنیم کمی که سرد شد مقداری از آن را بر میداریم وداخل ان کمی از مواد را میریزیم. روی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته می پوشانیم آنگاه در تخم مرغ می غلتانیم. داخل پودر سوخاری فرو برده و سپس آن را در ماهی تابه سرخ می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمینی شکم پر😋😍 ▫️سیب زمینی آب پز ۲۵۰ گ ▫️روغن مایع ۱ ق غ ▫️ نمک ۱/۲ ق چ ▫️ آویشن ۱/۲ ق چ ▫️ سبزیجات معطر ۱/۲ ق چ ▫️فلفل سیاه ۱/۲ ق چ ▫️ فلفل قرمز ۱/۲ ق چ ▫️بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ ▫️ آرد سفید ۲/۳ پ ▫️ سفیده تخم مرغ ۱ عدد ‌ برای مواد داخل شکم🔻 ▫️ پنیر پیتزا ۱ پ ▫️ ژامبون اسلاید شده ۱ برگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ ۱ کیلو ماست ۱ ونیم پیمانه روغن زیتون ۱/۴ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری سیر ۳ الی ۴ حبه جعفری ۲ قاشق غذا خوری سماق ۱ قاشق چایی خوری قارچ ۲۰۰ گرم گوجه سینه مرغ با مواد مرینیت کنید نیم ساعت تو یخچال بعد در بیارین لیمو تازه رو اضافه کنید دوباره ۱ ساعت تو یخچال ،حالا به سیخ بکشین ،تو مواد مرینیت قارچ بریزین و دوباره به سیخ بکشین ،بعد رو تابه گریل کنید،تو ظرف فویل روغن بریزید یه ذغال داغ بزارید در تابه رو ببندید 🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب‌تر از این مرغ آلوی دودی نیست☺️😍😋 توی خونه ما ب این پخت مرغ میگن مرغ آشنایی ولی تو هر چیزی دوسداشتی اسمشو بزار🥰فک کن ترکیب زعفرون و الو و بوی دود چ طعم بهشتی کنار هم بدست مواد لازم ران مرغ دو عدد پیاز بزرگ ۱عدد ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا) زعفران الو۱۵عدد زغال یک عدد نکته؛دو طرف مرغ حتما سرخ شود (که وانره) 🌱زعفرون حسابی یادت نره 🌱زغال رو وقتی گل انداخت توی ی ظرف بزارین و بعد دو قطره روغن روش بریزین ک دود کنه و در نهایت درشو برای پنج دقیقه ببندین ک دود ب خورد مرغ بره😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍚پلوشوشتری یکی از خوشمزه ترین پلوهای مخلوطی که عطر و طعمش بی نظیره🍚