eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر ولرم: 1.5 لیوان آب ولرم: 1 لیوان چایخوری خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری شکر: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق مرباخوری روغن: 1 لیوان چایخوری آرد : مقدار لازم زرده تخم مرغ برای رومال گوجه فرنگی فلفل پنیر صبحانه برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
طرز تهيه:پياز خلالي+بروكلي+فلفل دلمه اي (و سبزيجات دلخواهتون مثل قارچ،ذرت، كدو،...) رو در كمي روغن تفت بديد تا نرم بشن بعد بهش نمك و فلفل بزنيد و كنار بذاريد. براي بخش تخم مرغي،به ازاي هر تخم مرغ يك ق غ شير لازم داريد .شير و تخم مرغ و نمك و فلفل و كمي زردچوبه رو با چنگال خوب مخلوط كنيد.تابه تفلون رو چرب كنيد و يك لايه نسبتا نازك از مواد داخلش بذاريد و در تابه رو بذاريد تا بپزه.املت رو داخل بشقاب بذاريد،از سبزيجات روي نصف املت قرار بديد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزایی خوشمزه راحت وسه سوته مواد لازم 🌺تخم مرغ یک عدد 🌺بکینگ پودر یک قاشق چای خوری 🌺ارد یک ونیم تا دونیم لیوان متغییر 🌺آب سه ق غذا خوری 🌺ژامبون .کالباس.یاسوسیس نصف لیوان 🌺نصف لیوان قارچ تفت داده شده یا ذرت 🌺جعفری خشک یا تر یک قاشق غ خوری 🌺نمک وفلفل وپودرپاپریکاوآویشن 🌺پنیرپیتزا اگه دوست داشتین نصف لیوان ❌به جای پودر پاپریکا میتونین فلفل دلمه ایی خورد شده بریزید ❌میزان ارد بستگی به جنس ارد فرق میکنه پس مرحله به مرحله اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه ❌روغن اصلا جذب نمیکنه تو روغن زیاد سرخ بشه بهتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فلفل رو چرخ کنید و روی حرارت بذارید تا آبش کشیده بشه بعد بهش نمک و روغن بزنید و توی یخچال نگهداری کنید. با هررنگی ک دوسداشته باشید میتونید درست کنید از رب فلفل میتونید برای ماکارونی. لازانیا. کباب تابه ای. مرغ. حتی کباب کوبیده و خورش ها استفاده کنید حتما درست کنید و لذتش رو ببرید 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ عصرونه🌭🥐 مواد لازم برای خمیر⬇️ آرد نان فانتزی یا (آرد نول قوی) دو لیوان میتونید از ارد گندم، یا قنادی هم استفاده کنید ولی ترجیحا از نان ارد فانتزی استفاده بشه خیلی بهتره. شیر دمای محیط یا ولرم (تقریبا نصف لیوان) خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر خالی تقریبا پنج گرم ⭐️نمک نصف قاشق چ خ شکر تقریبا نصف قاشق غ خ روغن مایع چهار قاشق غ خ من ادویه ایتالیایی به خمیر زدم میتونید اویشن بزنید.
39.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این چیز کیک تک نفره اورئو هم ظاهرش خیلی جذابه هم مزش بینظیره🤤😍 مواد لازم:٢ بسته بیسکوئیت اورئو( من دو و نیم بسته استفاده کردم)،٧٠ گرم کره، ٢٠٠ گرم پنیر خامه ای بدون نمک،ماسکارپونه یا ویلی یا لبنه،نصف پیمانه پودر قند یا شکر دانه ریز،٣٠٠ گرم خامه صبحانه هم دمای محیط،۵/١ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، سه چهارم پیمانه اب سرد،۴/١ قاشق چایخوری وانیل،خامه فرم گرفته مقداری 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز تلخ نشدن رب نارنج 🥰😍😋 🔸برای صاف کردن آب نارنج میتونین از پارچه هم استفاده کنین 🔸اگه دوست داشتین ربتون تیره بشه، داخل قابلمه رویی یا مسی درست کنین 🔸حرارت در زمان پخت باید کم باشه 🔸ربتون زیاد از حد غلیظ نشه، چون تلخ میشه 🔸هر ۱۰ لیتر آب نارنج، ۱ کیلو رب بهتون میده 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بادام عسلی😋😍 ~مواد لازم: 125 گرم کره (در دمای اتاق) 2 عدد تخم مرغ 1 پیمانه پودر قند نصف لیوان فرانسوی روغن 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل آرد به مقدار لازم (به صورت کنترل شده اضافه کنید) ~برای شربت: 2.5 فنجان شکر (هر فنجان نصف لیوان فرانسوی) 3 لیوان آب یک برش نازک لیمو 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ترین و خوشمزه ترین فست فود دنیا🍕🍕 🌭 🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت من سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی بدون فر ازین راحت تر نداریم🤩🤩 🔸مواد لازم: یک عدد تخم مرغ یک سوم پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری وانیل یک سوم پیمانه ماست سه قاشق غذاخوری روغن مایع یک قاشق چایخوری بکینگ پودر آرد سفید قنادی دو پیمانه مقداری کره آب شده کمی دارچین عسل و پودر نارگیل و گل محمدی برای تزئین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی تون فرنگی🍓🎂 تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم) وانیل ۱/۴ ق چ ارد قنادی دو‌پیمانه (۲۵۰ گرم) پودر کاکائو ۱ ق چ 💓نمک‌۱/۴ ق چ روغن ۳/۴ پیمانه 💓ماست ۱ پیمانه جوش شیرین ۱/۴ ق چ (قابل حذف اما باشه بافت کیک بهتر میشه چون کیک های میوه ای سنگینن)💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امـروزتون شــاد و دلتون فقط جای خوشحالی و عـشق ســلام روز بخیر رفقـای جـان☕️🌞
سالاد مرغ ترکیه ای⭕ مرغ پخته وخردشده فلفل دلمه ای قرمز سیب زمینی آبپز نگینی خیارشور نگینی نخودفرنگی هویچ ابپز نگینی ذرت شویدتازه یا خشک شده سس مایونز فلفل سیاه نمک همه رو باهم مخلوط میکنیم وداخل ظرف سرو میکشیم نوووش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈 اسنک پنیری خوشمزه و اسان فوروارد یادتون نره ❤️
🔷مواد لازم: 🔹کره ۲۲۵ گرم 🔹شکر ۱۴۰گرم 🔹زرده ی تخم مرغ ۱عدد 🔹اسانس بادام چند قطره(یا ۱/۴ ق.چ وانیلین) 🔹 آرد ۲۲۵ گرم 🔹نمک یه پینچ 🔹پودر بادام ۵۵ گرم 🔹پسته ریز خرد شده ۵۵ گرم ♨️طرز تهیه: کره و شکر رو با همزن برقی بزنید تا صاف و سبک شود،سپس زرده و اسانس را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا مایه روشن شود.اینک آرد و نمک را بیفزایید و در آخر پودر بادام را ترکیب کرده و خمیر فراهم شده را در کیسه پلاستیکی گذاشته و ۳۰ الی ۶۰ دقیقه استراحت دهید. فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را بین دو کیسه به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر باز کنید. پسته ها را روی خمیر بپاشید و با وردنه کمی فشار دهید. کاتر دلخواه زده و در سینی مناسب بچینید. و به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که زیر کوکی ها طلایی شوند بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلال کبابی😍😋 بلال کبابی با عطر ذغال و طعم ذرت مکزیکی ذرتهاتونو برش بزنید پوستهاشو ی اب بکشید ته قابلمو بزارید بعد داخلشو ی لیوان اب و ی نصف تا یک لیوان شیر بریزید البته به حجم بلالتون داره من ۳ تا بلال درشت بود و بعد ی مقدار کره داخلش بندازید و درشو ببندید بزارید رو شعله ملایم خوب پخته بشه اگر بدونید چقدر خوشمزه و ابدار و خوش طعم‌میشه اوف🥰😌😋 برای سسش پنیر میتزا و اویشن و نمک و اگر ی مقدار تند دوست دارید پولبیبر (یک نوع فلفل و ادویه ترکی )و ی مقدار من ادویه معطر جادویی مادربزرگ ریختم شما هر چی دوست دارید ولی نمک و اویشن از دست ندید اگر بقیرو نداشتید خلاصه پنیر که اب شد و مخلوط شد سس امادس ی نکته اگر میخواید ذرتها عطر ذغال بگیره و طعم‌جنگلی داشته باشه در اخر ی مقدار ذغال بزارید رو شعله که گداخته بشه داخل ی ظرف بریزید در نهایت ی مقدار روغن مایع روش بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه) خمیر مایه ۱ق غ سرصاف شیر ولرم ۱/۲لیوان روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان وانیل کمی زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه) شکر ۲ق غ سرپر شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه) تخم مرغ کوچک ۱عدد مواد لازم برای بین خمیر: خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم کره ۱ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 لیست خرید: فیله گوسفندی(۵۰۰ گرم) میتونید از سردست یا رون گوسفندی هو استفاده کنید فلفل کاپی رنگی ۳ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه رنگی ۲ عدد گوجه ۵ عدد رب نصف قاشق غذا خوری نمک ۱ قاشق‌ چای خوری فلفل سیاه پودر سماق دارچین نوک قاشق‌چایخوری زعفرون دم‌کرده به مقدار دلخواه(برای رنگ بهتر)