eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خامه صبحانه ۱بسته شیر ۱لیوان گلاب ۱/۴ لیوان هل نصف ق چ خ زعفران به مقدار لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱/۳ لیوان آرد یک و نیم ق غ وانیل نصف ق چ خ خلال پسته مقداری برا تهیه اش اول کمی خامه رو داخل کیسه فریزر بریزید و داخل فریزر بزارید تا یخ بزنه شیر گلاب هل و زعفران رو باهم مخلوط کنید و کنار بذارید زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید وقتی کامل مخلوط شد یک مقدار از مخلوط شیر و گلاب رو بهش اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا حسابی کف کنه بعد باقی مواد رو اضافه کنید به همراه آرد هم بزنید این مخلوط رو روی حرارت بذارید مربت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه خاموش کنید و چند قاشق از مواد رو با خامه صبحانه مخلوط کنید بعد خامه رو به همراه وانیل به مواد اضافه کنید مواد رو داخل ظرف بریزید و روش خلال پسته به همراه خامه یخ شده روش قرار بدید برای ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد اسکوپ بزنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه‌ی مرغ ۶۰۰ گرم، پنیر پیتزا 1 پیمانه، جعفری خرد شده ۲ ق غ، پیازچه خرد شده ۲ ق غ، ریحان خورد شده ۲ ق غ، تخم مرغ ۲ عدد کوچک، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا 🔴 مرغ رو چرخ میکنیم با هر وسیله ای که دارین، ادویه ها و پیازچه و ریحون و جعفری و پنیرپیتزا و تخم‌مرغ رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. با حرارت کم سرخ می کنیم گوجه ۴ عدد پوره شده، آبلیمو 1ق غ، کره 1ق غ، پیاز 1 عدد، سیر 2حبه، رب گوجه 1ق غ، جعفری و ریحان خرد شده از هرکدام‌1ق غ، نمک،فلفل، زردچوبه، آویشن پیاز رو سرخ کرده و سیر خرد شده رو اضافه میکنیم کمی که عطر سیر بلند شد رب گوجه رو اضافه و تفت میدیم پوره گوجه و ادویه و ریحون و جعفری رو اضافه و هم میزنیم در تابه رو میزاریم با حرارت ملایم تا اب گوجه کشیده بشه کره و آبلیمو رو اضافه و وقتی سس به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ: ۲عدد شکر: دو سوم استکان وانیل: نصف ق.چ شیر: ۱لیوان روغن مایع یا کره آب شده: ۳ق.غ آرد: یک و نیم لیوان بکینگ پودر: ۱ق.غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 پرطرفدارترین دسری که میتونی برای مهمونات تدارک ببینیی😍 ۲ لیوان شیر ۲ ق شکر ۲ ق پودر کاستارد مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد ۲بسته ژله مورد علاقه اتون رو با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید روی بخار کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه ۱ بسته خامه صبحانه اضافه و زیر گاز رو خاموش کنید اول کمی از ژله داخل دسر بریزید بعد مابقی دسر رو به ژله اضافه و ترکیب کنید داخل ظرف میوه مورد علاقتون رو بریزید و مواد دسر رو بریزید بزارید یخچال تا خودش رو بگیره در آخر هم برش بزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 جمعا یک لیوان شیر⠀ سه تا تیکه یخ⠀ میوه هم که هرچی دوست داشتین ⠀ من ملون و هندونه و توت فرنگی استفاده کردم⠀ نکاتش رو بگم:⠀ ۱-اگر بلندر یا مخلوط کن یا غذا ساز اینا نداشتین میتونید میوه ها رو بذارید فریز یکی دوساعت یخ بشه بعد با گوشت کوبی چیزی لهش کنید و اگر دوست داشتید همون مقدار شیر رو اضافه کنید⠀ ۲-سعی کنید از میوه هایی استفاده کنید که همشون سردی یا گرمی نباشن⠀ مثل من از ترکیبی سرد و گرم استفاده کنید⠀ ۳-میتونید برای شیرینی بیشتر یه قاشق عسل یا شکر بهش اضافه کنید⠀ ۴-میتونید بجای استفاده از یخ خود میوه ها رو بذارید فریزه یکی دوساعت و بعد پدرشونو دربیارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐💐💐💐❤️💐💐💐💐 🍗چیکن پاپکورن راحت و خوشمزه 😍 مرغ حتما به قطعات کوچک خرد بشه داخل ادویه ‌ها و شیر و‌سرکه بخوابونید حداقل دو ساعت بعدش پودر‌سوخاری و‌ادویه ها و‌ آرد رو‌مخلوط کنید مرغهای مزه دار شده رو‌داخلش بغلطونید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن داخل ابکش فلزی بریزین تا ترد بمونه 👩‍🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله ی مرغ با سس مرکبات😍😋 مواد لازم: فیله مرغ 🍗رو بُرش بدید و با مواد زیر مزه دار کنید. پودر سیر🧄 پودر پاپریکا🌶 نمک🧂 فلفل‌سیاه🌶 آب پرتقال تو سرخ (۲ تا)🍊 نصف لیمو ترش🍋 زعفرون دم شده.💛 به سیخ چوبی بکشید، سرخ کنید(هر طرف ۳ دقیقه) بعد از اون حرارت رو کم کنید و سس مرینیت رو روی فیله ها بزارید و در ماهیتابه رو برای ۵ دقیقه بزارید. . زرشک رو با شکر، یک سر انگشت نمک، کره و زعفرون، ۳۰ ثانیه حرارت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید، چند قاشق از اون برنج دم شده رو توی زرشک بریزید و غذا رو سِرو کنید. نوش جونتون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش گیلانی داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید با دست حسابی ورز بدین هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین یک عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر خرد شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دوطرفشو سرخ کنیدبعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجه‌ی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بزاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده مرغ (اصفهانی) رقیب اصلی کوبیده گوشت همین کوبیده مرغه بهت قول میدم اگه به یار درست کنی عاشقش میشی مخلوط ران و سینه مرغ ۶۰۰ گرم 🍗 دنبه ۵۰ گرم یا کره ۱۰۰ گرم 🧈 پیاز متوسط ۱ عدد 🧅 فلفل کاپی یا دلمه‌ای قرمز ۱ عدد متوسط 🫑 جعفری یک مشت ☘️ نمک ۲ ق چ سر خالی 🧂 فلفل پول بیبر ۱ ق چ 🌶️ . ‼️نکته‼️ میتونید همه مواد رو با هم ۲ بار چرخ کنید و بزارید ۲ ساعت استراحت کنه و بعد به سیخ بکشید. ‼️نکته‼️ حرارت منقل باید متوسط رو به پایین باشه که مغز پخت بشه وگرنه روی کباب خیلی سریع میسوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 ❌آخههههه مگه یه دسر چقدر میتونه خوشگل، شیک، خوشمزه و مجلسی باشه😌❌ این دسر لیوانی خوشمزه که خیلی راحت درست میشه رو برای مهمونیاتون درست کنید و از خوردنش لذت ببرید🤩 . دسر بهاری مواد لازم برای کرم: زرده تخم مرغ کوچک ۳ عدد شکر ۴ ق غ سرصاف نشاسته ذرت ۲ ق غ سرصاف شیر ۱ ل شکر ۱ ق غ سرصاف وانیل ۱/۴ ق چ کره ۲۰ گرم خامه فرم گرفته ۱۰۰ گرم . سایر مواد: کیک اسفنجی کوچک ۱ عدد خامه فرم گرفته ۱۰۰ گرم توت فرنگی ۱۵-۱۰ عدد شیر برای مرطوب کردن مقداری . نکات مهم: ✔آموزش کیک اسفنجی رو قبلا تو پیج گذاشتم. ✔میتونید بجای کیک اسفنجی از بیسکوییت میکس شده با کره یا کیک بازاری استفاده کنید ولی با کیک اسفنجی خیلی خوشمزه میشه. ✔نیاز نیست خامه خیلی فرم بگیره و خامه نیمه فرم گرفته مناسب تره. ✔حتما کرم رو نیم ساعت برای استراحت داخل یخچال بذارید. ✔توت فرنگی ها رو شسته و خشک کنید و بعد استفاده کنید. ✔دسر رو چند ساعت بذارید داخل یخچال تا جا بیفته و بعد میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده سینی میوه خیلی خفن😍 اینطوری از مهمونات پذیرایی کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت خوشمزه مواد لازم : مرغ ۴ تکه آلو بخارا ۵ عدد زعفران ۳-۲ ق غ شکر ۱ ق غ پیاز ۵ عدد کره ۲ ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاند کیک شکلات چیپسی🍰 مواد لازم : آرد ۲ پ کره ۱۷۰ گرم شکر ۱ و ½ پ تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر ۱ ق چ تاوینگ کیک ¼ پ شیر ¼ پیمانه وانیل ¼ ق چ نمک ۱ پنس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بـا سجـده‌ے شُڪرم شـود آن روزِ مـن آغـاز "صبـحی" ڪہ تـو را در برِ خـود داشتہ باشـم ....!! 🍃💐🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل خونگی🧇 مواد لازم : شیر ½ لیوان روغن ⅓ کمتر تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ½ ق چ شکر ½ لیوان آرد ۱ لیوان ⤹༢➥ ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکن پاپکورن KFC😋 مواد لازم : نمک ۱ ق چ سینه مرغ ۱ عدد فلفل سیاه ½ ق چ آب گازدار ۱۰۰ میلی لیتر فلفل چیلی ½ ق چ فلفل سیاه ½ ق چ پودر سیر ۱ ق چ آرد ۱ پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سیب زمینی ۳عددمتوسط تخم مرغ ۳عدد جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری شیریک چهارم پیمانه فلفل دلمه نگینی شده ۲قاشق غذاخوری آردیک قاشق غذاخوری پیازچه خردشده ۲قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم سیب زمینی هاروخلالی برش میزنیم داخل روغن سرخ میکنیم دراین حین موادرویه رودرست میکنیم تخم مرغ،فلفل دلمه نگینی،جعفری خردشده،پیازچه،نمک وادویه،آرد،شیرهمه موادروباهم مخلوط کرده وقتی سیب زمینی سرخ شداین موادروروش ریخته درب تابه رومیزاریم یک طرفش که سرخ شدبرمیگردونیم تاطرف دیگه هم سرخ بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 خلال پوست پرتقال یا نارنج۱ کاسه،خلال هویج من نریختم ۲ عدد بزرگ همزمان با خلال پرتقال اضافه بشه، خلال پسته۵۰ گرم، خلال بادام ۵۰ گرم، شکر۶ ق غ، زرشک من نریختم۳ ق غ همزمان با پسته و بادوم اضافه بشه، برنج۳ _۴ پیمانه، فیله یا هر قسمت دیگه از مرغ، پیاز ۱ _۲ عدد، نمک،فلفل سیاه، زعفران دم شده، گلاب 1ق غ(سلیقه‌ای) 🔹گرفتن تلخی پوست پرتقال: خلال پوست پرتقال بعد از پاک شدن، باید نیم ساعت داخل آب بمونه. بعد از استراحت، خلال ها با آبش ۵ دقیقه بجوشه. آبکش میکنیم و با آب سرد میشوریم. دوباره خلال‌هارو با آب روی حرارت قرار میدیم و مراحل رو تکرار میکنیم. ۳ مرتبه بجوشونید و با آب سرد بشورید، اگه تلخی اون از بین نرفت، ۵ مرحله همه این کار‌هارو تکرار کنید. 🔹فیله مرغ، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زعفرون مقداری تفت میدیم میذاریم بپزه. 🔹خلال شیرین: آب کمتر از ۱ لیوان و شکر رو روی حرارت قرار بدید، شکر که حل شد، خلال پرتقال وخلال هویج همزمان اضافه بشه ۱۵ دقیقه بعد خلال بادوم، پسته و زعفران و زرشک و گلاب رو اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد آماده هست. اگه تمایل داشتید