eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
می رسد عطر گل یاس کرده دل ها یاد عباس ای گل با صفا یا اباالفضل ساقی کربلا یا اباالفضل تاسوعای حسینی تسلیت باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش مرغ را دیگه در روغن سرخ نکن،فقط در آب سرخ کن. 📌مواد تشکیل دهنده بال و کتف 1 کیلوگرم نمک فلفل سیاه فلفل قرمز(پاپریکا) 3 حبه سیر 50 میلی لیتر سس سویا 1 قاشق خردل 1 قاشق سس کچاپ ⚠️در این دستور از روغن استفاده نمی کنیم مرغ با چربی خودش که از پوستش خارج می شه سرخ میشه لطفا با صدا گوش بدین😍😍
20.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹کمپوت تابستونی چندمیوه🍒🍋‍🟩🍓 مواد لازم ⬇️ ◀️میوه دلخواه ◀️آب ۱ لیوان ◀️شکر نصف پیمانه
62.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حالا میشه یه ساندویچ کالباس راحت خورد😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارتلت بادام -,✎مواد لازم برای خمیر * آرد: ١۵٠ گرم * پودر قند: ۵٠ گرم * نمک: یه پنس * کره سرد: ٩٠ گرم (مکعبی خرد شده) * زرده تخم‌مرغ: 1 عدد * آب سرد: 1 تا 2 قاشق غذاخوری -,✎برای کرم بادام: * کره نرم: ٩٠ گرم * شکر: ٩٠ گرم * تخم‌مرغ: 1 عدد * بادام آسیاب شده: ٩٠ گرم * وانیل: 1 قاشق چایخوری * آرد: 1 قاشق غذاخوری * سیروپ آمارتو(اختیاری): 1 تا 2 قاشق غذاخوری -,✎برای تزیین: * پرک بادام * پودر قند -,✎دستور پخت: 1. خمیر⬅️آرد، پودر قند و نمک رو توی یه کاسه مخلوط کن. کره رو اضافه کن و با نوک انگشتات یا لیسک، ورز بده تا شبیه خرده نون بشه. زرده تخم‌مرغ و 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب سرد رو اضافه کن و هم بزن تا خمیر یکدست به دست بیاد. خمیر رو به شکل یه توپ در بیار، توی پلاستیک بپیچ و بذار نیم ساعت توی یخچال استراحت کنه. 2. فر رو با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کن. 3. خمیر رو روی یه سطح آردپاشی شده پهن کن و با قالب 6 تا دایره برش بزن. 4. دایره‌ها رو توی قالب‌های تارتلت (به قطر 8 تا 10 سانتی‌متر) بذار و با دستت فشار بده تا توی قالب‌ها فیکس بشن، لبه‌های اضافی خمیر رو ببر. 5.کف تارتلت‌ها رو با چنگال سوراخ کن، بعد روشون کاغذ روغنی و یه چیز سنگین مثل حبوبات بذار و 10 دقیقه توی فر بپز. بعد کاغذ و وزنه‌ها رو بردار و 5 دقیقه دیگه بذار توی فر تا طلایی بشن و از فر درشون بیار و بذار خنک بشن. 6. کرم بادام⬅️کره و شکر رو توی یه کاسه با همزن بزن تا پفکی و کرمی بشه. تخم‌مرغ، وانیل و آمارتو (اگه دوست داری) رو اضافه کن و هم بزن. بادام آسیاب شد 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش یه خـیار شور فوری ترد و خوشمزه درست کن🥒😍😋 ۲ عدد خـیار ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری جوهر لیمو ۱ لیوان سر خالی سرکه ۱ لیوان آب جـوش تمام مـواد رو در قابلمه میریـزیم و میجوشونیم، زمانی که رنگ خـیارها تغییر کـرد (مثل ویدئو، تقریبا ده دقیقه طول می کـشه)‌ حـرارت رو خاموش میکنـیم و در حالی که هنوز داغه، داخـل شیشه میریـزیم، در شیشه رو می بندیم و اجازه میـدیم خنک بشه، بعد از خنک شدن میتونید نـوش جان کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی تره ساده ست اما پر خاصیت تره ۳۰۰ گرم و تخم مرغ ۲ عدد نمک و ادویه به میزان لازم آرد یک قاشق غذاخوری (قابل حذفه) پودر گل محمدی نصف قاشق غذاخوری گردو و زرشک به میزان لازم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن پاستا😎 مواد لازم : پاستا پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه آب لیموترش روغن زیتون نمک و فلفل سیاه سینه مرغ خرد شده فلفل سبز و قرمز رب گوجه ۱ ق غ خامه ۱ ق غ پنیر پیتزا جعفری 🌟
ای آنکه غمت مسئله آموز من است شور غم تو در دل پرسوز من است روزی که حسین! بر تو من گریه کنم سوگند به تو که بهترین روز من است عاشورای حسینی تسلیت باد @ashpazy_irani
سلام بر آن کسى که فرشتگانِ آسمان بر او گریستند😭 سلام بر آن کسى که خاندانش پاک و مطهّرند سلام بر پیشواى دین سلام بر حسین یا سیدالشهدا 🏴السلام علی الحُسین 🏴وعلی علی بن الحُسین 🏴وَعلی اولادالحسین 🏴وعَلی اصحاب الحسین فرا رسیدن عاشوری حسینی به پیشگاه مقدس امام زمان عج و شما دلسوختگان سید الشهدا علیه السلام تسلیت و تعزیت میگوییم🏴😭 @ashpazy_irani
4_5814556957599602427_۲۰۲۴_۰۷_۱۶_۰۸_۱۷_۳۸_۴۸۸.mp3
5.81M
داریم جدا میشیم نمیشه باورم گلوتو می‌بوسم بجای مادرم..! حاج سید رضا نریمانی @ashpazy_irani
29.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹حلوا تافی عربی🥣🫕 مواد لازم⬇️ ◀️آرد نصف پیمانه + شیر سه چهارم پیمانه ◀️شکر ۱ پیمانه ◀️کره همدمای محیط ۵۰ گرم ◀️شیر پرچرب ۲ پیمانه ◀️گلاب نصف پیمانه ◀️زعفران دمکرده غلیظ ۳ ق غ ◀️پودر هل نصف ق چ ◀️روغن مایع نصف پیمانه ◀️نسکافه یا قهوه فوری ۲ ق چ + آب جوش ۲ ق غ
محرم در حریم کربلا تندیس شد محرم همره نام حسین تقدیس شد محرم با حسین اشک است و خون محرم با حسین دشت جنون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه صبحانه ی تکراری بسه امروز متفاوت باش😌✨ 😍😍😍
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کدو سبز دیدی ؟🥒 😍😍😍 امتحان کنید عالیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوبادمجان کوکو ده عدد بادمجان یک عدد سیب زمینی پیاز یک عدد تخم مرغ 3 عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین آرد گندم یک قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه‌ها عاشق این کتلت میشن😍 حتی اگه بد غذاترین باشن 💝 مواد لازم : ❣پنیر پیتزا ❣سیر ۱ عدد ❣مایونز ۱ ق غ ❣خردل ½ ق غ ❣فلفل دلمه قرمز ¼ ❣نخود فرنگی ۳ ق غ ❣سینه مرغ خرد شده ۵۰۰ گرم ❣پیاز کوچک ۱ عدد ❣نمک و فلفل سیاه ❣تخم مرغ ۱ عدد ❣ذرت ۳ ق غ ❣شوید تازه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش کشک و سیرابی😍😋 ۱-جو پوست کنده ۵۰۰ گرم ۲-سیرابی ۱۵۰۰ گرم ۳-کشک ٨۰۰ گرم ۴-گردو ۵۰ گرم ۵-پیاز ۵ عدد ۶-نعنا خشک ۴ ق.غ ۷-آلو خشک ۱۰ الی ۱۲ عدد ۸-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۹-پودر شیرین بیان (سلیقه ای) ۱ ق.چ ۱۰-هویج ۲ عدد ۱۱-انجیر ۲ عدد ۱۲-برگ بو ۳ عدد ۱۳-سیر ۱ بوته کوچک مراحل پخت: ۱-برای نرم شدن بافت سیرابی بهش انجیر رنده شده می مالیم و نیم ساعت استراحت میدیم. ۲-سیرابی و جو رو با برگ بو، هویج،پیاز،سیر میزاریم رو حرارت ملایم به مدت حدودا ۱۰ ساعت. (چون من از سیرابی گاو استفاده کردم مدت زمان پخت بیشتری احتیاج داره، سیرابی گوسفندی مدت پختش حدودا ۵ ساعته.) ۳-پیاز داغ رو با فلفل، زردچوبه تفت میدم و بهش گردو، آلو رو اضافه می کنم، تفت که خورد حرارت رو خاموش می کنم و نعنا رو اضافه می کنم که نسوزه. ۴-در نیم ساعت آخر پخت مخلوط پیاز داغ و کشک بریزید