فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه از بیرون نخر😋
#همبرگر 🍔🍔🍔
✅مواد لازم:
گوشت گوساله ۸۰۰ گرم
پیاز رنده و آبگیری ۲ عدد
سیر ۱ حبه
نصف نان باگت
اسانس دود فرانسوی (قابل حذف)
✅ادویهها: (نمک ۲ ق چ/ فلفل سیاه/پاپریکا/فلفل قرمز از هرکدام ۱ ق چ ، ودر تخم گشنیز نوک ق چ/ زردچوبه نصف ق چ)
✅اسانس رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موچی😋•
این خوشمزه دلبر و حتما امتحان کنید🤌🏻
~🩷مواد لازم:
۱/۲ پیمانه آرد برنج چسپناک
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۱/۲ فنجان شیر
کمی رنگ خوراکی صورتی
۱/۲ قاشق غذاخوری کره
#موچی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی برای هوای آلوده
25 اکتبر، 2024
مواد لازم:
🔻شیریک لیتر
🔻شکر یک چهارم پیمانه
🔻ثعلب یک قاشق چایخوری سرپر
بهترین نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی توهوای آلوده وروزهای سرد زمستون ثعلب ترکیه ایه
طرز تهیه ش خیلی آسونه فقط یه نکته داره شکر وثعلب و مخلوط کنین .تویه ظرف دیگه شیرو بجوشونید وترکیب شکروثعلب روکم کم اضافه کنین ومدام هم بزنین تا به قوام مناسب برسه .بعد تو فنجون بریزین وروشو با پودر دارچین تزئین کنین
دارچین حتما باید باشه | این دستور اصلی ومعروف ثعلب ترکیه ست | بعضی ها بهش نشاسته میزنن اما تو دستور اصلی نیست وسلیقه ایه
#نوشیدنی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینیبدون فر برشتوک😍😋
مواد لازم:یک لیوان آرد نخود۱۰۰ گرم کره،یک قاشق چایخوری پودر هل ،نصف لیوان پودر قند،شکلات کاکائو به اندازه لازم
طرز تهیه:شکلات ذوب شده رو داخل قالب بریزید طوریکه یک سوم قالب پر بشه کافیه، ۱۵ دقیقه داخل یخچال بذارید، آرد رو الک کنید و کمی تفت بدید از داخل تابه خارج کنید و کره رو بندازید تا ذوب بشه، آرد رو دوباره الک کنید و روی کره بریزید، یکم تفت بدید تا یکدست شه، حرارت رو خاموش کنید و پودر قند و پودر هل بریزید و یکدست کنید، مواد رو داخل قالب و روی شکلات ها بریزید و فشرده کنید، نیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد از قالب خارج کنید
#شیرینی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک قلبی تپلی😍😋
❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃❃
مواد لازم:
آرد 🥡دو پیمانه
شکر🍚 نصف پیمانه
تخممرغ🥚 دو عدد
شیر 🥛یک پیمانه (۲۵۰ml)
وانیل شکری🌸 ده گرم یا دو ق چ
روغن مایع 🥃نصف پیمانه
بیکینگ پودر🥄 دو ق چ
اول وانیل و شکر و تخم مرغها رو میزنیم تا کرمرنگ و حجیم شه بعد شیر رو اضافه میکنم و چند وانیه در خد مخطوط شدن هم میزنیم
ارد و بیکینگ پودر رو مخلوط یکبار الک میکنیم و کم کم به مایه اضافه و با لیسک هم میزنیم و در اخر روغن مایع رو اضافه مبکنیم در نهایت غلظت مایه باید مثل ویدیو باشه
نکات مهم :
برای پنکیک تپل باید تابه عمیق و کاملا سالم باشه
حرارت ملایم و از شعله پخش کن استفاده کنید
حتما در تابه رو بزارین
تا وقتی که روی پنکیک حباب تو خالی نشده اصلا پنکیک رو جا به جا نکنید
تقریبا هر کدوم یک ربع طول کشید
از این مقدار ۴ تا پنکیک تپلی و یه دونه استاندارد بدست اومد
#پنکیک
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز کتلت خوشخوراک
👩🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موکا بدون دستگاه
👩🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات فرم دادن خامه صبحانه
👩🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ذرت مکزیکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده خونگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ گشنیز متفاوت و خوشمزه
👩🍳@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستکش خراب رو دور ننداز !
این ترفند موقع آشپزی به کارت میاد
#ترفند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گوجه
پیاز ۲ عدد
پوره ی گوجه یک کیلو
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
لوبیا چشم بلبلی ۱ لیوان
لوبیا چیتی یک لیوان
برنج نیم دونه یک لیوان
بلغور گندم ۱ لیوان
ابغوره ۱ لیوان
سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
نمک فلفل قرمز پودرسیر زردچوبه
نعنا خشک ۱/۵ قاشق غذاخوری
سبزی آش به مقدار لازم ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
آب ۱ پارچ
#آش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس سوخاری محشره
سینه و رون مرغ بدون استخوان یک عدد
آرد نشاسته ذرت ۱ ق غ
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه
پاپریکا اویشن پودر سیر پودر پیاز مقداری جوزهندی هرکدام نصف ق چ
پودرسوخاری نارنجی
تخم مرغ یک عدد و آرد سفید
#سوسیس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پاستای پاییزی بی نظیر حتما یبار امتحانش کن عاشقش میشی🥰
_پاستا فرمی
_پنیرخامه یا خامه صبحانه ۱۰۰گرم
_سینه مرغ مکعبی یک عدد
_سیر ۲حبه له شده
_نمک وفلفل قرمز پاپریکا آویشن هرکدام نصف ق چ
_رب گوجه۲ق غ
_کره ۲ ق غ
_قارچ اسلایسی خوردشده ۸عدد
_ابتدا تو تابه کره و سیر وتفت بدید بعد دوق رب واضافه کنید بعد سینه مرغ وادویه هارو بزنید بعد هم بهش قارچ اسلایسی خوردشده اضافه کنید کمی ک تفت خورد پنیر خامه یا خامه صبحانه اضافه کنید با یک لیوان اب بزارید بپزه کمی بعد بهش پاستای ابکش شده و اضافه کنید وبزارید کامل غلیظ بشه بعد حالا میتونید توظرف بریزید بزارید توفر تا پنیرش اب شه یا بدون پنیر سرو کنید
#پاستا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗 ناگت مرغ رو اینجوری درست کن
🤎 مواد لازم
سینه یا ران بدون استخوان نیم کیلو
پیاز متوسط یک عدد
سیر ۲-۳ حبه
نون تست ۲ برش
شیر یک چهارم لیوان
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
سس کچاپ و خردل هرکدوم ۲ قاشق
نمک فلفل و پاپریکا به میزان لازم
برای سوخاری کردنش هم
آرد، تخم مرغ، پودر سوخاری
#ناگت_مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر انجیر و گردو
۵۰۰ گرم انجیر خشک
۴/۵ فنجان آب
۳ فنجان شکر
۱/۲ آب یک عدد لیمو
۱ فنجان گردو
ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه
#دسر
شلگه غذای محلی کردستان:
این خوشمزه رو میشه با برنج شمالی یا برنج دانه گرد درست کرد
من از ران بدون استخوان و خورد شده استفاده کردم
مواد لازم و طرز تهیه:
6 تکه ران مرغ و به همراه یک دوم(1/2) پیمانه لپه و 4 عدد پوره گوجه (گوجه اختیاری هستش میتونید بدون گوجه درست کنید) من استفاده کردم, و یک قاشق رب( اگر گوجه هاتون قرمز بود احتیاجی به رب ندارید اگر رنگ نداشت رب و اضافه کنید
و به همراه 2 قاشق غذاخوری کره و 6 لیوان اب جوش داخل قابلمه ریخته به همراه نمک و با دربسته به مدت نیم ساعت پخته حالا 3 پیمانه برنج شسته شده رو داخلش ریخته و اجازه داده تا پخته بشه وقتی یک مقدار از اب برنج روی برنج مونده بود بهش کمی روغن مایع اضافه کرده و به ارامی مخلوط کرده و اجازه میدیدم ابش کشیده بشه و اماده هستش تا دم گذاشته بشه
نکته:
_ نمک غذا باید خیلی اندازه باشه نه کم نه زیاد که باعث از بین رفتن آن طعم خوشمزه اش میشه
_کره در صورت ممکن حذف نشه چون طعم اصلی این غذا به آن کره و روغن محلیشه
_ ان قسمتی که گفتم آب روی برنج یک مقداری مونده باشه ان زمان روغن بزنید و زیر گاز و حرارتش و کم که دم بکشه , اینجوری کیفیت غذامون حفظ میشه
_ به هیچ وجه فکر نکنید چون مرغش پیاز نداره بوی بدی میده, مرغش طعم عالی داره تو غذا
این خوشمزه جان و با سالاد یا ترشی یا سبزی خوردن میل کنید🙈
انشاا...درست کنید و لذتش و ببرید☺😍😉
جای همگی دوستان عزیزم خالی😊
#شلگه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پرتقالی بدون فر
👩🍳@ashpazy_irani