#ژله_بستنی_رولی
پودرژله یک بسته(به دلخواه )
بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
آب جوش یک لیوان سر خالی
پودر ژله را با یک لیوان سر خالی آب جوش حل میکنیم وبستنی رو اضافه میکنیم ودر حد ذوب شدن هم میزنیم ودر سینی ۳۰در۲۰ سلفون می کشیم و ژله رو میریزیم و ۴۵ دقیقه در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و ژله رو از یخچال در می آوریم به اندازه نوار ۲ سانتی برش میزنیم و آرام رول میکنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم و یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا کامل خودشو بگیره
#ترفند_آشپزى 🍜
🔸شما میتوانید به سادگی با افزودن کمی کنجد بودار و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت کم چربی ارزش تغذیهای نودل را بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترقند
💢برای اینکه شله زرد آب نندازه،بعد از پخت یک شعله پخش کن بذارید و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.
💡ایده بگیرید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نکته_ها
شکلات تلخ 🍫🍫
اگر احساس ناراحتی کردید،یک تکه شکلات بسیار تلخ بخورید.
این خوراکی خوشمزه با پیغامبرهای شیمیایی مغز که مسئول تنظیم میزان انرژی خلق و خو هستند، ارتباط متقابل دارد💜🙂
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
صورتت جوش داره 😾🍊
پوستی صاف و سفید میخوای🥝🍒
ناحیه های حساس بدنت تیره و سیاه شده!🔥☘
موهات وزه 👩🏼🦰🌀
بلد نیستی موهاتو ببافی 👩🏽🦱🧶
دندونات زرده ، دهنت بوی بدی میده 🍋🍒
اصلا ناراحت نباش چون همه این مشکلات تو این کانال رفع میشه💊🎀
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
اینجا خوشکل کن خودتو 🍓
کلی ترفند های آرایشی و بهداشتی گذاشتم🔮😌
#شربت_گل_محمدی
#ويژه_رمضان🌙
گلبرگ گل محمدی نیم کیلو
اب ۲ لیتر
شکر ۲ کیلو
تخم شربتی به میزان دلخواه 🌀گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید
و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند.
سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید.
و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . براى ديزايين و خوشگلتر شدنش هم از گلبرگ هاى گل محمدى كه داخل قالب يخ گذاشتيم تا ببنده استفاده ميكنيم 😍
فقط گلبرهاى من صورتى روشن بود اينِ كه رنگش ملايم شد ولى كاملاً مزه دار بود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
دسر خرده شیشه شیر کاکائو 😍😍
ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_گوشت
مقدار مواد بصورت چشمی هست یعنی با توجه به قالب و مقدار گوشت بقیه مواد و تهیه کنید.
ابتدا دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه.
همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل😆😆 در می آوریم.
قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم.
برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید
@ashpazy_irani
#ترحلوا
شیر دو لیتر
نشاسته ذرت 1 لیوان
ارد برنج سه چهارم لیوان
شکر 2 لیوان (میتونید بچشید کمتر یا بیشتر بریزید )
گلاب نصف لیوان
زعفران 1 ق چ (دم کنید )
روغن یک چهارم لیوان
همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز زعفران وگلاب
روی حرارت ملایم تا متوسط بزارید و با قاشق مرتب هم بزنید غافل نشید که ته میگیره و گلوله گلوله میشه حدود یکساعت یا بیشتر غلیظ که شد گلاب و زعفرون اضافه کنید غلظت مواد باید تاجایی باشه که خط قاشق رو حلوا بمونه سپس توی قالب های سلیکونی بریزید و بزارید چندین ساعت توی یخچال بمونه (چرب کردن نمیخواد) از قالب بیرون بیارید و تزیین کنید میتونید توی دیس یا ظرف پیریکس هم بریزید این ترحلوا خیلی خوشمزه س حتما امتحان کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷ناهار چربوچیلی😋
گاهی ماکارونیتون روهرطوروباهرموادی که درست کردین به جای دم کردن تو یه ظرف فربریزین وروی سطحشوباپنیر بپوشونین وبدبذارینش توفرووقتی این شکلی شددرش بیارین ونوش جان کنین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه پيچدن دلمه به شكل لوله ايي يا سيگارتي
خيلي راحته فقط به يه پلاستيك ضخيم نياز دارين وطبق فیلم ازبالاراحت لوله كنيد
پ ن: 1-اگربرگهاتون كوچك بود٢تاروهم بندازيد
پ.ن2برگهاراازقبل کمی درآبجوش بزارید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔸چطوری قارچ رو نگه داریم که رنگش سیاه نشه
♦️کافیه مقداری آب لیمو ترش روی آنها بریزیدوداخل سلفون نگه داری کنیدتا علاوه بر تغییر رنگ ندادن مدت طولانیتر عمرکنند
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
از بین بردن خط و خراش های روی سطح گاز، نکاتی برای نگه داری از اجاق گاز، اسرار خانه داری برای تمیز کردن و نگهداری از اجاق گاز ، خانه داری، نکات خانه داری، آشپزخانه، تجهیزات آشپزخانه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شربت زعفران و تخم شربتی 😍😍
شربت زعفران غلیظ آماده کنید و بعد تخم شربتی خیس خورده رو بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا پایین پارچ و روی شربت قراره بگیره باید شربت زعفران زیاد غلیظ نباشه و بعد تخم شربتی رو بهش اضافه کنین و بعد به آرامی یه بطری آب خنک بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا روی پارچ قرار بگیره و آب هم وسط پارچ قرار بگیره و با یه مقدار رنگ شربت مخلوط بشه تا شربتتون سه رنگ بشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#آش_رشته 🍜 😋
▫️رشته آش زر ماکارون: 1بسته
▫️سبزی آش رشته:1کیلو گرم
▫️نخود،لوبیا،عدس (پخته شده) :هر کدام 100گرم
▫️پیاز:4عدد(بزرگ)
▫️نعنا خشک:1قاشق غذا خوری
▫️نعنا داغ ،پیاز داغ وکشک:برای تزیین
ابتدا دو عدد پیاز را ریز نگینی میکنیم و تفت میدهیم،نمک،زرد چوبه و فلفل و بعد سبزی آش،نخود لوبیا و عدس را ب مواد اضافه میکنیم اب جوش روی مواد ریخته و اجازه میدهیم تا سبزی بپزد.
2عدد پیاز را خلال کرده و سرخ میکنیم.مقداری نعنا خشک را با کمی روغن و مقداری زردچوبه تفت میدهیم و ب همراه رشته آش(زر ماکارون) در نیم ساعت آخر ب آش اضافه کرده و اجازه میدهیم تا آش رشته بپزد و جا بیافتد. آش را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و با کشک،نعنا و پیاز داغ تزیین میکنیم
@ashpazy_irani
#نان_خرماییی
آرد حدودا نیم کیلو.مايه خمير 1قاشق غذا خوری
شكر سه قاشق غذاخوری.شیر1 پيمانه.
روغن مايع 1/4 پيمانه.پکینگ پودر یک قاشق چایخوری.شير خشك قنادي2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ : 1 عدد
مواد لازم میان کلوچه
خرماي هسته گرفته 300 گرم .1/4 پيمانه پودر نارگیل نصف پیمانه پودر هل و دارچین کمی (خرما رو با اب در ظرف در بسته روی حرارت کم بزارید تا نرم بشه و با گوشتکوب برقی یا میکسر خوب له کنید پودر نارگیلو هل و دارچین بریزید یکدست مخلوط کنید بزارید کنار)
زرده تخم مرغ 1 عدد با یه قاشق غذاخوری خامه صبحانه مخلوط کنید برای رومال خمیر قبل از رفتن به فر ارد خمیر مایه شیرخشک پکینگ پودر باهم مخلوط کنید تخم مرغ رو با شکر به کمک چنگال بزنید به مواد خشک اضافه کنید و در نهایت شیر رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست بشه خمير جمع شده با روغن گفته شده در دستور ورز بدین تا خمير چسبناكي خود را از دست داده و براق بشه در جاي نسبتا گرم در داخل كاسه كمي چرب شده به مدت 1 ساعت استراحت بدین تا حجم خمير دو برابر شود و بعدخمير را به چونه هاي تقريبا 60 گرمی تقسیم کنید و از خمیر خرما وسط اون بزارید و خمیر ببندید با کمک قیچی بغل خمیرهارو برش بدین بزارید سینی فر در نهایت رومال کنید و بزارید فر 180درجه به مدت 20 تا 25 دقيقه تقریبی 📣📣میتونید بجای شیر از اب هم دمای محیط استفاده کنید
دمای فر ها متفاوته من حدودی میگم
ماندگاری نان ها یه هفته بوده برای من
من از ارد شیرینی پزی همیشگی استفاده میکنم
اگر خمیر بازهم بعد اضافه شدن روغن نرم و لطیف نبود از دو سه قاشق اب حین ورز دادن خمیر استفاده کنید.
#ماقوت ویژه ماه رمضان😍😍
نشاسته گل معمولی
دو قاشق غذاخوری
شکر سه قاشق غ
اب یا شیر سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران یک سوم ق چ
خلال پسته و بادام بنا به ذایقه
نشاسته رو خوب در اب و یا شیر سرد حل میکنیم.
گلاب و زعفران و شکر،خلال بادام و پسته رو اضافه کرده و شکر رو خوب حل میکنیم.
مواد رو روی شعله گاز قرار میدیم و بی وقفه هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه.
وقتی به جوش افتاد حدود پنج دقیقه با حرارت کم هم میزنیم تا نشاسته خوب بپزه.
وقتی نشاسته خوب پخت در ظرف دلخواه سرو میکنیم.
کانال دسر و ژله مدرن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🍖#بال_سوخاری
به چهار روش مختلف
با چهار چاشنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین🍥
مافین برای صبحانه
مافین سییب و دارچین و جو پرک🍎