eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 😋 🔸زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده كمى ادويه و زعفران بزنيد و بزاريد غليظ بشه سس شما اماده ست ♦️اين سس رو ميتونيد همراه با مرغ سرو كنيد و يا پخت مرغ نيم پر رو توى اون كامل كنيد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
اینم از اون دسرای پرطرفدار دسر چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید. نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید. سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه. ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید. به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار بدید. مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید. اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بجوشونید. 😍 😍 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت گوساله چرخ کرده 250 گرم🥩 3 پیاز رنده شده متوسط. 5 سیب زمینی رنده شده متوسط ۵ حبه کوچیک سیر رنده شده ادویه ها: ادویه کاری:2 قاشق مربا خوری فلفل سیاه:یک قاشق مربا خوری فلفل قرمز:نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه:یک قاشق مربا خوری نمک:نصف قاشق غذا خوری .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه ایده رنگارنگ و زیبا برای تزیین ( اروپایی ها بهش میگن 😉) . 👈 بنا به سلیقه خودتون می‌تونید به جای شوید از جعفری و به جای چغندر از کلم بنفش ریز رنده شده هم استفاده کنید مواد لازم سیب زمینی بزرگ آبپز: ۲ عدد تخم مرغ آبپز : ۳ عدد خیار شور : نصف لیوان سینه مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم سس مایونز، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم . برای تزیین : هویچ آبپز: ۲۵۰ گرم چغندر آبپز: ۲۵۰ گرم شوید ساطوری : ۱ دسته . طرز تهیه: ۱. سیب زمینی و تخم مرغ رو رنده کنید و مرغ + خیار شور خرد شده + سس مایونز (می‌تونید با کمی ماست ترکیب کنید) + نمک و فلفل رو اضافه کرده و کامل میکس کنید . از الویه به اندازه نارنگی کوچک بردارید و داخل هویج و چغندر رنده شده و شوید ساطوری شده بغلتونید و الویه ها رو ۱ ساعت داخل یخچال بذارید تا منسجم‌تر بشن و بعد سرو کنید . .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی وگان چیا و توت فرنگی و موز مواد لازم پودینگ چیا : دانه چیا ¼ پیمانه یا ۲ ق.غ سر پر شیر بادام یا نارگیل ½ پیمانه عسل ۱ ق.غ یا میپل سیروپ رای وگان ها وانیا ½ ق.چ . مواد لازم اسموتی: برای ۲ نفر توت فرنگی یخ زده 1 و ½ پیمانه موز یخ زده ۱ عدد شیر بادام یا نارگیل ۱ پیمانه عسل ۱ ق.چ یا میپل سیروپ برای وگان ها .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در هر جغرافیایی که هستید جهت‌ها تفاوتی ندارند تمام دامنه‌های دلتون به سمت خوشبختی و اُمید لحظه‌هاتون پر از امید، شادی و زیبایی... صبح جمعه بخیر .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تابستونه و آبدوغ خیارش😍❤️ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دسر_آلبالو🍒 مواد لازم: برای قسمت آلبالویی: آب آلبالو آماده یک لیتر نشاسته ذرت ۶ ق غ وانیل نوک ق چ(بخاطر اینکه آب آلبالو آماده استفاده کردم شکر نزدم شما به علاقه خودتون رفتار کنید) برای قسمت صورتی: شیر یک لیتر آرد سمولینا ۸ ق غ شکر ۱۲ ق غ نوک قاشق وانیل ابتدا قسمت آلبالویی آماده میشه،آب آلبالو و نشاسته روی حرارت متوسط تا زمانیکه قوام پیدا کنه بپزید،از روی خرارت بردارید و وانیل بزنید و در قالب که با آب خیس کردید بریزید.دو ساعت بزارید یخچال بمونه.برای قسمت صورتی به جز وانیل همه مواد رو در ظرف مناسب بریزید.و روی حرارت متوسط بپزید تا قوام پیدا کنه و وانیل اضافه کنید از روی حرارت بردارید،کمی که از حرارت افتاد روی قسمت آلبالویی بریزید،یک شب در یخچال بزارید بمونه،فرداش از قالب در بیارید و هر جور میل دارید تزیین کنید(قسمت صورتی در واقع سفیده که با ترافل صورتی تزیین شده) نوش جان🌸🍃 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥕 👈برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب . هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته . من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم. بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنیم. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍❤️ ۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها.در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه.برای روش هم از پیاز داغ استفاده کردم که بینظیرش میکنه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍❤️ بعد ازاينكه تيغ كنگر رو پاك كردين،ده دقيقه خيس كنيد شستُشو بدين اگه پوست ضخيم داشت بكنيد ،به هر اندازه اي كه دوست دارين قطعه قطعه كنين وبعد سرخ كنين، نسبت نعنا به جعفري يك به سه باشه،بعد از شستن بزارين خوب خشك بشه و تو تابه داغ بريزين وسرخش كنين كه آب نندازه. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
؛ 😍❤️ 🍃🍂 : ▫️آرد ۱ کیلوگرم ▫️بیکینگ پودر۱/۴ قاشق چای خوری ▫️زردچوبه ۱/۸ قاشق چای خوری ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری ▫️کره ۲۰۰ گرم ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️شیر ۲ پیمانه ▫️روغن به مقدار لازم : ابتدا آرد را ۳مرتبه الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك می كنیم و آن را با تخم‌مرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط می‌كنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشد و به دست نچسبد. روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار می‌گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سپس مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌كنیم. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍❤️ 👈چیپس را کف ظرف پخش کنید،و با دست کمی فشار دهید تا ضخامت چیپس‌ها کف ظرف یک اندازه بشه. چندقطره سس قرمز بریزید.اگر سس قرمز زیاد باشد باعث خمیر شدن چیپس میشع.جعفری‌ها را کاملا ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید.یک لایه پنیر اضافه نمایید.اکنون مقداری ادویه کاری روی سطح چیپس و پنیر پخش کنید.اکنون ژامبون‌ها را به مواد اضافه کنید.مقدار کمی پنیر اضافه کنید.فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی و نازک برش بزنید و به مواد اضافه کنید.لایه اخرچیپس ومقدار دیگری پنیر بریزید و مقداری فلفل دلمه‌ای و ژامبون را نیز روی پنیر بریزید.اکنون ظرف را حدود۱۰~ ۸ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، بگدارید ✅مقداری از فلفل دلمه‌ای و ژامبون را برای تزیین در مرحله آخر نگهدارید. ✅در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ نیز به مواد اضافه کنید. قارچ‌ها را به صورت خیلی نازک و ورقه‌ای خرد کرده و روی چیپس‌ها بریزید. اگر ورقه‌های قارچ نازک نباشد، پخته نمی‌شود و آب قارچ باعث خمیر شدن چیپس می‌شود.نوش جان❤️ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌯🌮 1ـ سیب زمینی حلقه شده 2 ـ پیاز و گوشت چرخکرده سرخ شده و 3 ـ فلفل دلمه ای 4 ـ کلم بروکلی 5 ـ کنجد 6 ـ پنیر موتزارلا 7 ـ نمک و فلفل و روغن 8 ـ نصف پیمانه آب نکته :حرارت فرها با هم متفاوته ،در حین پخت با نوک چاقو سیب زمینی رو چک کنید اگه پخته بود از فر خارج کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅ باسلوق مخصوص ارومیه 😋😋 ✍ مواد لازم : یک لیوان نشاسته (ترجیحا خانگی باشه) سه لیوان آب دو لیوان شیره انگور دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید در صورت تمایل نصف لیوان شکر نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید. 🥣طرز تهیه: همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ ۴ عدد روغن ۱ قاشق فلفل پاپریکا ۱ قاشق چاشنی ایتالیایی ۱/۲ قاشق نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم روغن ۱/۲ قاشق قارچ ۱ فنجان به صورت خرد شده پیاز ۱ عدد به صورت خرد شده سیر ۲ حبه به صورت خرد شده شراب سفید ۱/۲ فنجان گوجه خشک‌شده ۱/۴ فنجان به صورت خرد شده طعم‌دهنده ی مرغ ۱ فنجان خامه ۲ فنجان ماکارونی ۴۵۰ گرم به صورت پخته شده اسفنجان خورد شده ۲ فنجان نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم پنیر گریور ۱ فنجان به صورت رنده شده پنیر موزارلا ۱ فنجان به صورت رنده شده پنیر پارمزان ۱ فنجان به صورت رنده شده .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
و ارده 👌 تعداد ۲۰ عدد، کالری هر توپک ۸۰ ارده ۱/۲ پ خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ وانیل ۱/۲ ق چ پودر کاکائو ۴ ق غ کنجد ۱/۴ پ برای تزئین همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گوللله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید. تمام.‌ ‌‌‌ ‌
🍮 😋 ▫️پودر بیسکویت 2 لیوان ▫️آب سه چهارم لیوان ▫️شکر سه چهارم لیوان ▫️کره و روغن یک و نیم لیوان ▫️گلاب نصف لیوان ▫️هل و زعفران 🔸بیسکویت پتی بور. همه جا موجوده. در دسترس همه هم هست. شما باید دو بسته بخرید ولی همه اش استفاده نمیشه. بیسکویت رو آسیاب کنید و بعد حتما الک کنید. بیسکویت رو بریزید توی دیگ و روی حرارت بسیار بسیار بسیار ملایم اجاق مرتب همش بزنید. یعنی آنی میسوزه. 🔸مرتب هم بزنید که کمی رنگش تیره تر بشه و عطرش عوض شه. اگر کنترلش براتون سخته مرتب از روی حرارت بردارید و باز بذارید سر جاش. اگر هم خیلی براتون سخته که اصلا این مرحله اش رو حذف کنید. من از ترکیب کره و روغن استفاده کردم اینکه شما از چه روغنی استفاده میکنید و اینکه اصلا کره استفاده میکنید یا نمیکنید در اختیار خودتونه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بفرمائید اینم دستور این جان دلللبر یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
👩‍🍳مواد لازم آرد سفید(ارد نان فانتزی) 6_7 لیوان آب ولرم 2 لیوان شکر 4 ق غ خمیر مایه فوری 2 ق غ نمک 1 ق چ کره نرم شده5-6 ق غ تخم مرغ 2 عدد شیر خشک 4 ق غ شیر و کنجد یا سیاه دانه برای روی نان مواد خشک (آرد، شکر، خمیر مایه، نمک و شیر خشک) رو توی یه کاسه و مایعات (آب و کره آب شده و تخم مرغ) رو توی یه کاسه دیگه ریخته و هر کدوم رو جداگونه مخلوط کنید. حالا مواد خشک و مایعات رو باهم ترکیب کنید و حدود ده دقیقه ورز بدید.خمیر رو به مدت یکساعت استراحت بدید بعد به دوازده قسمت تقسیم کنید و به چانه ها فرم بدید و دوباره روی چونه ها رو با دستمال بپوشونید و حدود 1 ساعت دیگه استراحت بدید. قبل از این که بذارید تو فر، کمی شیر رو به آرومی با برس روی نون ها بمالید و کمی هم کنجد یا سیاه دونه بپاشید روش.  فر باید از یه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم شده باشه. نون ها رو به مدت تقریباَ 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شدن تو فر بپزید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.