فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز صبح شروع یک صفحه از داستان زندگی توست ؛ پس بهترینشو بساز ...
روز بخیر🌷
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨آن عید قربان را بگو وان شمع قرآن را بگو
✨وان فخر رضوان را بگو مستان سلامت میکنند
🌺عید سعید قربان مبارک🌺
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
[ Photo ]
✅ یک عدد #طالبی خورد شده برای نیم ساعت تا یکساعت داخل فریزر بذارید تا خوب تگری بشه
شکر سه قاشق غذاخوری اگر طالبی ها شیرین بود احتیاج نیست شکر استفاده کنید
بستنی وانیلی(۳۰۰ گرم) لیوانی که اکثر سوپر مارکت ها دارند چهار تا پنج تا میتونید از بستنی های کیلویی هم استفاده کنید
همه ی مواد رو داخل پارچ مخلوط کنید ریخته و با هم مخلوط کنید برای تزیین هم میتونید از بستنی وانیلی استفاده کنید با تکه های میوه و یا شکلات یا خلال پسته
به همین راحتی یک نوشیدنی خیلی دلچسب درست کنید و لذت ببرید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
[ Photo ]
✅ #شربت_بیدمشک_گلاب 🍺
این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جان کنید شربت زعفرانی رو با بیدمشک گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم من چند تکه توت فرنگی هم داخل لیوان انداختم با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه 😋😋
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مخلوط_پلو
برنج دوپیمانه
سینه مرغ نواری برش داده شده نصف عدد
هویج خلالی شده چهار عدد متوسط
سیب زمینی مکعبی خرد شده دو عدد متوسط
پیاز خلالی خرد شده یک عدد
شوید خشک یک قاشق سرپر
زعفران دم کرده یک قاشق پر
رب یکی دوقاشق نمک و فلفل ودارچین وروغن به میزان لازم
برنج روبشورید یکی دو ساعت خیس کنید
پیاز رو خلالی خرد کنید. ماهی تابه رو بزارید رو گاز کمی روغن بریزید.پیاز رو اضافه کرده سینه مرغ رو با هم اضافه کنید .درشو بزارید تا پیاز اب بندازه .هویج خلال شده هم بهش اضافه کنید درشو بزارید تا با هم بپزن وتفت بخورند زعفران.فلفل قرمز وفلفل سیاه ونمک رو اضافه وباهاش تفت بدید .سیب زمینی نیم پز ،رب،شوید،و
هم اضافه کرده، همه رو با هم تفت بدید وگاز رو خاموش کنید .آب وقتی جوش اومد برنج رو اضافه کرده نمک بزنید .هر وقت برنج از کنار های قابلمه داره بالا میاد اونموقع باید آبکش کنید .ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ ووسپس مابقی ...مواد رو لابلای برنج میریزیم وقابلمه رو روی شعله متوسط گاز میزاریم وقتی بخار برنج ازش بلند شد کمی روغن روش بریزید . شعله رو ملایم کنید ودم کنی بزارید تا برنج دم بکشه
از شوید تازه هم میتونید استفاده کنید میتوانید سیب زمینی رو سرخ کنید ومخلوط نماید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍎میخواهید حافظه قوی تری داشته باشید
چای نعناع بخورید :
🔹محققان امریکایی معتقدند که حتی استشمام «بوی نعناع» حافظه کوتاه و بلندمدت را تقویت و سطح تمرکز و هوشیاری را افزایش میدهد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#باقلوايوفكاتركي
موادلازم:
خميريوفكاتركيه(يك بسته)
بادام گردو ١/٥ ليوان
هل يك ق م
گلاب يك ق س
پودرقند٢تا٣ ق س
موادمياني روباهم مخلوط مي كنيم وكنارميذاريم (گردووبادام بهتره خردبشن تا زيردندون بياد)
كره به ميزان لازم براي بين لايه ها
شربت باقلوا يك ليوان يا شيرعسلي
يك ليوان شكرروبا يك ليوان اب روي حرارت ميذاريم تا شكر حل بشه و٢٠ دقيقه ريزجوش بزنه تا به اصطلاح قوام بياد اخركاريك ق ليموترش اضافه وحرارت خاموش ( ميشه بجاي اب ليمودوق شيرعسلي به شربت اضافه كنيم كه باقلوامون خوشمزه تربشه)
ابتداشربت باقلوارودرست ميكنيم ميذاريم خنك بشه.
خميراي باقلوا رو دوتا دوتا كره اب شده بافرچه ميماليم به اندازه قالب داخلش ميندازيم براي زيرباقلوا ٥تا٦ورق دوتايي ميذاريم (سه تايي هم ميشه) بعدروي خميررومخلوط موادمون (گردوبادام پودرهل وگلاب بصورت فشرده ميذاريم بعدخميراي رو روميچينيم باز دوتا دوتا كره مالي وميچينيم روي موادمياني خميرروچندلايه بيشتراززيرميذاريم سپس روي خميررو شكل موردنظرروميديم خط ميندازيم ولي نه عميق بعدروشو رومال زرده زعفران ويك ق روغن ميماليم داخل فر ١٨٠ درجه به مدت نيم ساعت ميذاريم واخركارهم براي طلايي شدن گريل
مدل مثلثي رومدل سمبوسه پيچيدم.
بعدازاينكه ازفردراورديم روشو شربت سردشده ميريزيم ودرباقلواروميذاريم تا به اصطلاح دم بكشه ونرم بشه نوش جان
هنر دوست باسلیقه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزش شکلات👆👆🍫🍬🍭
یه شکلات خوشمزه حتما ببینید👌
از شکلات تلخ استفاده شده شما میتونید از هر شکلاتی استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍏نوشیدن خاکشیر 2 تا 3 لیوان در روز به افرادی که به شوره و خارش سر مبتلا هستند توصیه شده است.
🔹خاکشیر به این افراد کمک میکند تا برای همیشه با شوره و خارش پوست سرشان خداحافظی کنند.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_سابله_
این مدل کیک ها الان خیلی پرطرفداره و شما خیلی راحت می تونین خودتون خونه درست کنین .
چه با کیک ، چه با بیسکوییت می تونبن درست کنبن
شما برای تهیه کیک می تونین از هر نوع کیکی مثل اسفنجی و شیفون ، ردولوت هم استفاده کنین
بعد که کیک پخت و گداشتید خنک بشه و به اصطلاح بیات بشه و یه روز بمونه . دو قسمت برش دادم .
برای طرح هر طرحی که مد نطرتونه اگه حرف اول شخصی رو بخواید و یا سال تولد و هر چی که مد نظرتون من از گوگل طرح رو پیدا کردم و توی ورق A3 کشیدم و روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم.
روی کیک قرار دادم و برش دادم . برای اینکه فیکس بشه از خلال دندون استفاده کردم .
بعد برای اینکه کیک کمی نرم بشه و خشک نباشه از شربت یا آب میوه یا قهوه یا آب کمپوت و ... می تونین استفاده کنین .
من از قهوه استفاده کردم .
خامه فرم گرفته رو داخل قیف بدون ماسوره یا حتی ماسوره ساده و یا هر ماسوره ای هم می تونین استفاده کنین ریختم و طرح زدم و روش کمی گردو خرد شده و به دلخواه آناناس ریختم و لایه بعدی رو قرار دادم و همون کار رو تکرار کردم و بعد به دلخواه روش رو تزیین کردم .
خامه همین روش خامه قنادی هست که بعد از اینکه یخش کمی باز شده و یخمکی بود اول با دور کند همزن و بعد با روز تند همزن زدم .(رنگ خوراکی ه بخواید همین موقع بریزین)
مقدار خامه مصرفی ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم هست ، مارک خامه ام به تک هست .
وزن کیک رو هم نگرفتم یادم رفت .
و اینکه این کیک به همین شکل R برای حدودا ۱۵ نفر میشه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_الویه_قالبی 😋
🔸توی هر قالبی و حتی توی ظرف پیرکس و ساده هم میشه. فقط قالب رو یه کم با آب مرطوب کردم و کیسه فریزر توش انداختم تا بهش بچسبه و بعد هم الویه رو توش ریختم و با پشت قاشق صاف کردم وگذاشتم دو ساعت یخچال تا همخوشمزه تر بشه و هم راحت برگرده.
بعد هم روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و کیسه فریزر رو برداشتم.
اون وسط صورتی هم سس مایونز بهش کمی آب لبو قاطی کردم و رنگی کردم.
هر چی سالاد الویه بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تره.
عزیزان الویه برای اینکه قالبی بشه آب مرغ کم بریزین داخلَ کمتر از یه ملاقه. چون الویه شلکی قالبی در نمیاد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_پنیروجعفری😍🥦🧀🌮🥐
موادش رو همه تون تو خونه هاتون دارين.البته بعضي ها با پنير و جعفري دوست ندارن ميتونين نسبت به ذائقه تون گوشت چرخ كرده با سبزيجات يا كالباس و پنير پيتزا بذارين داخلش .من خميرش رو آماده از سوپر ماركت گرفتم و درست كردن خميرش هم آسونه .مواد لازم :خمير فيلو ١بسته ،جعفري خردشده ٢پيمانه ،پنير فتا يا همون تبريز خودمون ١پيمانه ،تخم مرغ ١عدد،شير نصف پيمانه ،روغن مايع يك سوم پيمانه ،سياه دانه ياكنجد كمي.فقط يادتون باشه وقتي از فر بيرون ميارين براي چيدن تو ظرف بذارين يه كم خنك شه چون خيلي لطيفه و ممكنه خورد بشه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥘طرز تهیه #هات_داگ_مارپیجی🌭
مواد لازم:
🥖هات داگ 6 عدد
🥖آرد به مقدارلازم
🥖مایه خمیر 1/2 قاشق سوپخوری
🥖شیر ولرم 1/2 پیمانه
🥖روغن جامد 60 گرم
🥖تخم مرغ 2 عدد
🥖شکر 1/2 قاشق سوپخوری
🥖نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
🌭ابتدا شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و 10 دقیقه صبر نمایید تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط کنید، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید در جای گرم 45 دقیقه استراحت کند . فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب نمایید . خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی ببرید . نوارها را روی هات داگ هابپیچید و آنها را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شوند .
#فسنجون_مرغ
♨️گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تاخوب روغن پس بده. بعد سیزده چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،
چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته😋اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین
موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجون_کبابی🍆🍆
مواد لازم
4 بادمجان بلند و نازک
2 پیاز ریز
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 مقدار خورده نان
فلفل سیاه،
فلفل قرمز
برای سس 1 فنجان پوره گوجه فرنگی
2 الی 3 حبه سیر
1 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی روغن زیتون در صورت دلخواه
.
.
حتما درست کنید بینظیره. نوش جان 💞
.
یه نفر از صبح تو آشپزخونس
وکیک مرغ درست کرده واسه دوستش🙈💗
.
میمیرم واسه این مدل غذاهایی که ناهار ،عصرونه و شام رو پوشش میده😁🙌
.
سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده
پیازچه خرد شدت ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم
گردوخرد شده۲۰۰ گرم
نان تست یک بسته
خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم
سس مایونز نصف پیمانه
ماست خامه ای یک پیمانه
نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم
.
مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین،
پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه،
اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و تزئین کنین
سلام دوستان وقتتون بخیر وشادی
با آموزش ژله رنده ای در خدمتتون هستم.
مواد لازم:
پودر ژله شاتوت:١ بسته
پودر ژله انگور: ١بسته
بستی وانیلی:٢ عدد
آب جوش برای هربسته ژله: ٢لیوان
طرزتهیه:
گام اول: ابتدا پودر ژله شاتوت رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری حل میکنیم تا ذارت ژله کاملا حل بشن و اجازه میدیم تا خنک شه سپس داخل ظرف ریخته وداخل یخچال میزاریم تا ژله کامل ببنده.
گام دوم: پودر ژله انگور رو هم با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده وبه روش بن ماری حل میکنیم.و اجازه میدیم تا کاملا خنک شه.
گام سوم: سپس بستنی های که به دمای محیط رسیده را به ژله انگور اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.
گام چهارم:ژله شاتوت رو که کامل بسته بود رو با رنده درشت رنده کرده وبه ژله انگور اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شن سپس داخل قالب ریخته ودر یخچال میگذاریم به مدت ٣ تا ۴ ساعت تا ژله کامل ببنده.
امیدروارم که از این آموزش خوشتون اومده باشه.
.
.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام، سلام، همگی سلام، 😍میدونم که همه برانی بلدن ولی برای اینکه بعضی دوستان تازه ازدواج کردن و ممکنه بلد نباشن این کلیپ رو گذاشتم، حالشو ببرین😄چیز خاصی نداره، هویج پخته شده که میتونید خام هم رنده کنید با یه حبه سیر له شده، بادمجون هم حتما باید کبابی باشه، و ساطوریش کنید بازم با یه حبه سیر له شده، ماست حتما پر چرب باشه یا ماست کیسه باشه، اسفناج هم باید با چند حبه سیر و کمی نمک پخته بشه بازم با ماست مخلوط کنید البته خردش کنید، لبو هم که باید بپزید و با یه حبه سیر له شده، مخلوطش کنید و نوش جان، برای اینکه رنگ لبو کم نشه، سر و ته لبو رو نگیرید بزارید، چون رنگ لبو بعد از برش کم میشه و اونو به آب پس میده، شبتون خوش