eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت قرمز يا مرغ برنج پياز سه چهار تا سيب زميني 5-4 عدد نخود آبپز يا. لپه 3-2 ليوان كشمش در صورت تمايل ادويه ها ( فلفل سياه دانه اي و نكوبيده _دارچين_زردچوبه _ هل_ زيره سياه) نمك نكته: ادويه جات در اين غذا خيلي مهم است و بايد از ادويه هاي معطر استفاده كنيد طرز تهيه مرغ را با نمك فلفل ادويه و.. ميپزيم تا نرم شود بعد سرخ ميكنيم سيب زميني را خلالي كرده و سرخ ميكنيم پياز را هم خلالي كرده و سرخ ميكنيم خوب كه طلايي شد نمك و ادويه و تفت ميدهيم سپس نخود آبپز را با پياز مخلوط ميكنيم و از مواد (پياز و نخود) يك سومش را برميداريم و در قابلمه اي كه ميخواهيم برنج را طبخ كنيم ميريزيم و مقداري روغن + بقيه ادويه ها و فلفل سياه وبرنج خيس خورده را اضافه ميكنيم و آب مرغ را به اندازه اي اضافه ميكنيم تا روي برنج را بگيرد دقت كنيد آب زياد نريزيد چون اين برنج آبكش نميشود اول شعله را زياد ميكنيم آب برنج كه تمام شد ميگذاريم با شعله كم دم بكشد اگر كشمش تو غذا دوست داريد كشمش را تفت دهيد و با پياز و نخود مخلوط كنيد برنج كه دم كشيد در ظرف ميكشيم و با گوشت سرخ شده يا مرغ و سيب زميني و پياز و نخود سرو ميكنيم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
👌🍆 ‌ مواد لازم:👇 ‌ 3 عدد بادمجان ‌ 400 گرم گوشت خردشده ریز 1 عدد پیاز 2 عدد فلفل قرمز و سبز 3 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز ‌ برای سس:👇 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان آب ‌ طرز تهیه:👇 ابتدا بادمجان ها به صورت راه‌راه پوست کنده شوند سپس داخل آن را خالی کنید.کمی روغن بریزید و در فر از قبل گرم شده 200 درجه بذارید تا بپزه. روغن و گوشت قرمز را در قابلمه داغ اضافه کنید ، سرخ کنید ، سپس فلفل ها و ادویه ها را به گوشت و سس پخته شده اضافه کنید. بادمجانهای پخته شده از مواد داخلی پر کنید. رب گوجه فرنگی را روی آن بریزید. 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده 200 درجه بذارید.‌ ‌
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍻🍻 اول چهار لیوان اب رو میگداریم جوش بیاد بعد بهش به مقدار لازم زعفران میزنیم شعله رو کم کنید تا زعفران رنگ باز کنه بعد پنج دقیقه بهش سه و نیم لیوان شکر اصافه میکنیم شکر که حل شد نصف پیمانه تا یک پیمانه گلاب میزنیم بستگی به کیفیت گلاب داره بعد شعله رو کم میکنیم تا شربت به علطت برسه بعد که اندازه شد غلظتش خاموش کنید درقابلمه رو ببندید که با عرق کردنش شکرهای اطراف قابلمه اب بشه تا شکرک نزنه و بعد با تخم شربتی یا خاک شیر میل کنید یکم ابلیمو تازه هم بزنید عالی میشه. 👩‍🍳نوش جان🌹
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☕ یک نوشیدنی راحت و داغ و خوشمزه و پرطرفدار ایده عالی برا پذیرایی از مهمونا😌👌 برای ۳ فنجون👇 شیر یک و نیم لیوان خامه صبحانه ۱ تا ۲ ق غ شکر ۲ تا ۳ ق غ (میزان دست خودتونه و به شکلاتتون تلخ و شیرینیش مربوطه) پودر کاکائو ۲ ق غ شکلات تخته ای ۵۰ گرم 👩‍🍳نوش جان🌹
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥘🌯 پياز گوشت چرخ كرده قارچ رب گوجه يا سس كچاپ (من سس كچاپ ميزنم) نمك،فلفل، زردچوبه، آويشن ماست و روغن زيتون براى نرم كردن يوفكاها 👩‍🍳نوش جان🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ایده شیک و عالی برای 🍓🍓 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝 برای این مدل ته دیگ به ماکارونی قطر دار نیاز دارید که ماکارونی بقطر ۳/۵ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍮 دسرترکی👌😊 ‌ ‌طرز تهیه:👇 اول یک بسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور رو کاملا پودر میکنیم و ته قالب سی در چهل سانت میریزیم و یکنواخت پخش میکنیم طوری که کل قالب پوشیده بشه چهار لیوان شیر و یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان آرد و یک قاشق کره رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا هم کاملا مخلوط بشه و هم به غلظت فرنی برسه طی این مدت هم خامی آرد گرفته میشه وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت رو خاموش میکنیم و با همزن حدود چهار الی پنج دقیقه هم میزنیم و بعد مواد رو روی بیسکوییت میریزیم طوری که کل سطح پوشیده بشه با فرنی اجازه بدید مواد نیم ساعتی در دمای محیط خنک بشه بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از طی این زمان با چاقو برش های روی دسر از عرض ایجاد کنید و هر لایه رو رول کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید و روشو با میوه یا پود پسته یا شکلات و ..... تزیین کنید . 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.