eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر قرار است خوشبخت باشی، همین امروز شروع کن... منتظرِ هیچ معجزه‌ٔ عجیب و غریبی نباش! رویِ پایِ خودت بایست و لحظه ‌هایت را زیباتر از همیشه بساز روز دوشنبه تون بخیر🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوووشمزه😍 ۱ کیلو گوشت چرخکرده ۲ عدد پیاز متوسط ۱۰ گرم بکینگ پودر ۴ قطره آب لیمو ۱ ق چ نمک همه ی مواد رو ده دقیقه ورز بدین سپس و داخل کیسه بریزین و شکل بدین یا اینکه با دست حالت بدین و درون فریزر بذارین تا منجمد شه و بعد در مقداری روغن داغ همراه گوجه و فلفل سرخ کنید 😍❤️ آشپزی ایرانی👩‍🍳 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آب لیمو باعث بهبود هضم غذا می شود🍋 لیمو خودش اسیدی است و آنها به بزاق در تجزیه غذا برای هضم بهتر کمک می کند. علاوه بر این، فلاونوئیدها در لیمو سبب تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی می شود. + در سفره هاتون جای نوشابه و دلستر آبلیمو رقیق شده بگذارید آشپزی ایرانی👩‍🍳 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج دوپیمانه سینه مرغ نواری برش داده شده نصف عدد هویج خلالی شده چهار عدد متوسط سیب زمینی مکعبی خرد شده دو عدد متوسط پیاز خلالی خرد شده یک عدد شوید خشک یک قاشق سرپر زعفران دم کرده یک قاشق پر رب یکی دوقاشق نمک و فلفل ودارچین وروغن به میزان لازم برنج روبشورید یکی دو ساعت خیس کنید پیاز رو خلالی خرد کنید. ماهی تابه رو بزارید رو گاز کمی روغن بریزید.پیاز رو اضافه کرده سینه مرغ رو با هم اضافه کنید .درشو بزارید تا پیاز اب بندازه .هویج خلال شده هم بهش اضافه کنید درشو بزارید تا با هم بپزن وتفت بخورند زعفران.فلفل قرمز وفلفل سیاه ونمک رو اضافه وباهاش تفت بدید .سیب زمینی نیم پز ،رب،شوید،و هم اضافه کرده، همه رو با هم تفت بدید وگاز رو خاموش کنید .آب وقتی جوش اومد برنج رو اضافه کرده نمک بزنید .هر وقت برنج از کنار های قابلمه داره بالا میاد اونموقع باید آبکش کنید .ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ ووسپس مابقی ...مواد رو لابلای برنج میریزیم وقابلمه رو روی شعله متوسط گاز میزاریم وقتی بخار برنج ازش بلند شد کمی روغن روش بریزید . شعله رو ملایم کنید ودم کنی بزارید تا برنج دم بکشه از شوید تازه هم میتونید استفاده کنید میتوانید سیب زمینی رو سرخ کنید ومخلوط نمایید آشپزی ایرانی👩‍🍳 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
[ Photo ] ­­♦️فلافل: 🔸مـواد لازم برای 4 نفر: ▫️نخود چرخ شده 2 لیوان ▫️پیاز بزرگ 1 عدد ▫️تخم‌مرغ 1 عدد ▫️روغن مخصوص سرخ کردن ▫️3حبه سیر ▫️زردچوبه، فلفل قرمز و نمک به میزان دلخواه 🔸طرز تهیه: نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض میکنیم.سپس از چرخ گوشت دو مرتبه ردکرده با پیاز رنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود. در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تا کاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ Video ] سالاد🥗 دستور کار : 👇 از این نوع تزیین می تونین برای هرنوع سالادی مثل سالاد الویه، سالاد سیب زمینی، سالاد ذرت و ... که اب نندازن استفاده کنین من اینجا ازسالادشیرازی استفاده کردم وسریع سرسفره بردم چون سالادشیرازی بمونه اب میندازه ولی برای بقیه سالادها چندین ساعت هم بمونه مشکلی نداره تازه منسجم ترهم میشه وراحتتر برش میخوره، در کل این نوع تزیین برای بقیه سالاها استفاده بشه بهتره، حتی می تونین داخلش یک ردیف کاهوی خردشده، یک ردیف گوجه، یک ردیف کلم ،خیارو ... هم بچینین در اصل سالاد فصل باشه کلا درونش سلیقه ایه. ضمنا می تونین همین روش را با برشهای بادمجان، کدو و هویج هم انجام بدین و با مواد متناسب👌 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آموزش درست کردن سس کارامل زمان آماده سازی : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ شکر قهوه ای 1 پیمانه 2⃣ کره نصف پیمانه 3⃣ شیر 1/4 پیمانه 4⃣ وانیل 1 قاشق غذاخوری 5⃣ نمک خیلی کم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
آموزش درست کردن سس کارامل زمان آماده سازی : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ شکر قهوه ای 1 پیمانه 2⃣ کر
طرز تهیه : تمام مواد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که کمی غلیظ و رنگ آن تیره شود.     این سس ماهیتاً به غلظت سس کاراملی که تنها با شکر درست می شود نبوده و رقیق تر از آن است و به همین دلیل مناسب انواع شیرینی جات دسرها و بستنی ها می باشد. استفادهٔ شیر، وانیل و کره در این سس طعم آن را بسیار برجسته می نماید. دقت کنید که نمک را فقط به اندازه ای که بین 2 انگشت قرار می گیرد، استفاده می‎کنیم. اگر شکر قهوه ای ندارید از شکر سفید استفاده کنید، فقط برای اینکه رنگ کاراملتان قهوه ای شود، شکر سفید را در یک تابه ریخته و روی شعله کم قرار دهید و دائم هم بزنید تا رنگ آن نسبتا قهوه ای شود. در این حالت شکر آرام آرام آب می شود، سپس کره و بقیه مواد را به آن اضافه کنید. نوش جان 😊 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آموزش پختن کیک دو رنگ 🍰 مناسب برای : 4 نفر 👤 زمان پخت : 45 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره 200 گرم 2⃣ شیر 200 میلی لیتر 3⃣ تخم مرغ 5 عدد 4⃣ آرد 3 پیمانه و نصفی 5⃣ پکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری 6⃣ جوش شیرین 1 قاشق چایخوری 7⃣ شکر 1 لیوان 8⃣ وانیل 1 قاشق چایخوری 9⃣ کاکائو 2 قاشق غذاخوری .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
آموزش پختن کیک دو رنگ 🍰 مناسب برای : 4 نفر 👤 زمان پخت : 45 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره 200 گرم 2⃣
طرز تهیه : ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا نرم شود. فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد را با جوش شیرین، بکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و الک کنید. زرده و سفیده ها را جدا کنید و در دو کاسه مجزا بریزید. کره نرم شده را به همراه 1و1/4 پیمانه شکر داخل کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا به رنگ سفید درآید. در این مرحله زرده ها را افزوده و مجدد هم بزنید تا با هم ترکیب شده و کشدار گردد. در مرحله بعد مخلوط آرد را در چند مرحله اضافه کنید و مخلوط نمایید، در مابین افزودن آرد شیر را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. در انتها پوست رنده شده لیمو را اضافه نمایید. در مرحله بعدی سفیده ها را با همزن برقی انقدر بزنید تا سفت و حالت دار شود طوری که اگر ظرف را برگردانید بیرون نریزد. سپس سفیده فرم گرفته را به مواد قبلی افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط نمایید. در این مرحله مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آن ها پودرکاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید. خمیر سفید رنگ را داخل قالب ریخته و مایه کاکائویی را روی آن بریزید و یا هر ترکیب دیگری که دوست داشتید به کار ببرید. با یک چاقو داخل مایه کمی حرکت دهید تا شکل بگیرد. قالب را به فر منتقل کرده و کیک را برای 45 دقیقه بپزید. سپس دمای فر را به 170 درجه کاهش داده و برای 25 دقیقه دیگر کیک را بپزید. نوش جان 😊 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍭 😋 ▫️یک بسته ژله کولا ▫️2 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ▫️گلوکز مایع 2 قاشق غذاخوری ▫️آب جوش نصف لیوان 🔸ابتدا یک بسته ژله کولا، دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و نیم لیوان آب جوش رو با هم مخلوط می‌کنیم، سپس روی بخار کتری قرار داده گلوکز رو اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملاً مواد یکدست شود، قالب رو کمی چرب می کنیم از مواد داخلشون می ریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کاملاً سفت شن بعد به راحتی از قالب جدا میکنیم. 🔸اگه خواستین مثل من قسمت بالای پاستیل ها روشن تر شه باید نصف ژله آلوورا رو با همین دستور درست کنین و قسمت پایین قالب رو ژله کولا بریزین، قسمت بالاش رو ژله آلوورا، .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍛 😋 🔸سینه‌مرغ وبه هراندازه ای که دوست دارین خردکنین نبایدخیلی بزرگ باشه تا سریع بپزه.اگرفرصت کافی دارین مرغ ویکی دوساعت طعمدارکنین من عجله داشتم ونکردم. 🔸برنج وآبکش کردم ودم گذاشتم.اگردسترسی به برنج ایرانی دارین که حتما یه کته نرم وخوشبودرست کنین. دوتاهویج وبا ابزار رشته کن رشته ای کردم وتومقداری‌کره تف دادم همینکه نرم شد زرشک شسته شده اضافه کردم. 🔸یه تابه دیگه رو داغ کردم مقداری کره ریختم وباحرارت بالاسینه مرغ وتف دادم وقتی رنگش عوض شد نمک وفلفل سیاه اضافه کردم بهمراه زعفران وآب یه لیموی تازه بعددرتابه روبستم واجازه دادم مرغابپزه حدودهفت هشت دقیقه 🔸کمی برنج زعفرونی‌وخلال هویج وزرشک وخلال پسته ومرغای زعفرونی ومیشه لابلای چلوی ساده توظرف سروکشید.چون حجم غذای من کم بود فقط روی برنج ریختم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥖 😋 🔸این نون خیلی خیلی ساده تهیه میشه و نیاز به خمیر مایه هم نداره،ولی به همین دلیل ممکنه زود خشک بشه و باید بعد از پخت سریع لای پارچه و داخل ظرف دردار بذارید تا نرم بمونه. مواد لازم براي چهارده تا نون کوچیک:آرد گندم سه پيمانه(يا ليوان دسته دار)،آب يك پيمانه،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمك يك ق چايخوري،روغن مايع يا زيتون يك سوم پيمانه طرز تهيه:مواد خشك رو باهم مخلوط كنيد بعد روغن و آب رو اضافه و ورز بديد يا در دستگاه غذاساز خمير كنيد.با توجه به جذب رطوبت مختلف آردها ،ممكنه مقداري آب يا آرد اضافه لازم باشه. توصيه ميكنم از آرد گندم كامل،مثل آرد نون سنگك استفاده كنيد که سبوس و ارزش غذایی بیشتری داره. حالا خمير رو به چهارده قسمت تقسيم کنید و يكربع استراحت بديد. بعد با وردنه نازك باز کنید و در تابه ي كاملا داغ (بدون روغن)با حرارت كم دو طرفشو بپزيد،زود ميپزه.وقتی روش حباب زد باید برگردونید.تابه های چدن برای پخت نون خیلی مناسبن .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔻 برنج‌تان را مقوی کنید • گوجه+پلو: افزایش اشتها و وزن • عدس+پلو: تقویت هوش • ماش+پلو: تقویت بنیه بدنی • هویج+پلو: ضداسهال • کشمش+پلو: ضدکمخونی، وزن‌دهنده • زیره+پلو: لاغرکننده، ضد دل پیچه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥬 😋 🔸برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن ♦️اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🧆 😋 🔸۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفد رو با ۱ عدد پیاز رنده شده، نصف پیمانه آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، ۱ عدد تخم مرغ، ۳ ق غ خ جعفری خورد شده، ادویه آلسپایس به خوبی با هم ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه و روش سلفون کشیده میذاریم به مدت ۱ ساعت استراحت کنه. بعد از ۱ ساعت کوفته قلقلی های متوسطی ازشون درست کرده و توی تابه که مقداری کره ریخته بودیم تفتشون میدیم و سرخ میکنیم.حالا کوفته هارو از اون تابه جدا کرده و دوباره توی همون تابه ۱ ق غ خ کره ریخته و بهش ۱ ق غ خ آرد اضافه کرده و تفت میدیم سپس به آرامی تقریبا ۱ الی ۱/۵ لیوان آب مرغ اضافه کرده به جوش که اومد بهش ۱ ق غ خ خامه و نمک اضافه کرده و خوب یکدستش میکنیم به جوش که اومد کوفته هامونو به سسمون اضافه میکنیم و میذاریم ۵ دقیقه ای با شعله کم بپزن و جا بیفتن. کنارشم یه پاستا درست کردم و این کوفته هارو با سس روی این پاستا سرو کردیم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍢 😋 🔸ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه (اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست) سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
41.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد اولیه : هندوانه ۱ عدد خامه فرم گرفته به مقدار لازم میوه (برای تزیین) دلخواه طرز تهیه: ابتدا هندوانه را از وسط به صورت عمودی برش بزنید.قسمت انتهای آن را نیز جدا کنید تا در نهایت یک حلقه ضخیم از هندوانه باقی بماند و پوست هندوانه را جدا کنید. مقداری خامه فرم گرفته روی هندوانه ریخته و آن را صاف کنید. روی آن را با میوه و خشکبار دلخواه بپوشانید. نکات: ۱)حتما روی هندوانه را خشک کرده و بعد خامه را اضافه کنید اگر روی هندوانه تر باشد خامه آب شده و خراب میشود. ۲)بهتر است از اسپری خامه شیرین شده برای روی کار استفاده کنید تا ماندگاری کیک بیشتر شود. ۳)بهتر است روی هندوانه را با میوه های شور و خشکبار شور تزیین کنید تا طعم بهتری داشته باشید. ۴)میتوانید کیک را با حلقه های نازک تر و در چند لایه تهیه کنید. ۵)بهتر است هندوانه کاملا خنک باشد تا بعد از تزیین خامه شل نشود. ۶)روی هندوانه را به جز خامه میتوان با انواع کرم و پودینگ نیز پوشاند. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح اولین شروع عاشقیست💖 پس عاشقانه شروع کن صبح شروع دوست داشتنت است پس بامحبت نگاه کن☘ دوستان مهربانم صبح سه شنبه تون بخیروساعتهای امروزتون پرازمهر💖🌴 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.