eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ یه خوشمزه🥤🍞🍮🍝🍛 ‌مواد لازم:‌ تخم مرغ: ۴ عدد گوجه فرنگی: ۱ عدد فلفل قرمز : ۱ عدد روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری کره : ۱ قاشق غذاخوری جعفری : ۶-۵ عدد نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز : به میزان لازم پنیر پیتزا رنده شده: به میزان لازم ‌ ‌ ابتدا تخم مرغها را آب پز می کنیم، سپس فلفل قرمز و گوجه فرنگی را خرد می کنیم. ‌ ‌ روغن مایع و کره را داخل تابه ریخته و فلفل قرمز خرد شده را تفت داده ،سپس برشهای گوجه را روی فلفل گذاشته ، تخم مرغ پخته شده را از وسط برش می دهیم و روی گوجه می گذاریم .‌ نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و جعفری و پنیر پیتزا را روی تخم مرغ ریخته و در تابه را گذاشته تا پنیر آب شود. صبحانه خوشمزه آماده سرو هست. ‌ نوش جونتون 🍟🍔🍷🍹 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هلو 😋🍑🍰🍰 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پلو با مرغ . ‎از نیم ساعت قبل برنج را با كمي نمك خیس كنيد.داخل قابلمه آب و مقدار كمي نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را اضافه کنید و پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکش کنید ( ۵ دقیقه پیش از ابکش کردن رشته را اضافه کنید ). ‎داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. سپس حرارت را کم کنید ويك چوب دارچین در مرکز برنج بگذارید. در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد. ‎ ، سینه های مرغ از قبل ابپز شده رو تيكه كنيد و توي تابه باكمي روغن و چند قاشق زعفرون غليظ كمي تفت دهيد ‎سپس رشته پلو را با مرغ تزیین و سرو کنید. ميتونيد كشمش هم اضافه كنيد . سس واسه كنار رشته پلو درصورت تمايل كمي روغن ميريزيم و پياز رنده شده بهش اصافه ميكنم و خوب سرخ ميكنم و رب كوچه اضافه ميكنم و تفت ميدم تا رنگش باز شود و فلفل قرمز و كمي نمك (چون اب مرغ نمك داره ) و اب مرغ اضافه ميكنم و زعفرون غليظ اضافه ميكنم و ميجوشانيم تا جا بيفته درصورت تمايل كمي ابليمو بريزيد . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
⁦⬇️⁩کیک فنجانی قابلمه ای ⁦⏺️⁩موادلازم . ⁦✔️⁩تخم مرغ 3 عدد ⁦✔️⁩شکر 1لیوان ⁦✔️⁩شیر نصف لیوان ⁦✔️⁩روغن مایع نصف لیوان ⁦✔️⁩پودر کاکائو 2 ق غ⁦✔️⁩ آرد 2,5 لیوان⁦✔️⁩ بکینگ پودر 1 ق غ ⁦✔️⁩وانیل کمی . .طرزتهیه تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید  10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزئین کنید چیزی که مهمه تو کیک فنجونی اندازها دقیق باشه نوش جان کلیپ در پست بعدی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان توی پست عکسش توصیح دادم که یه خورش زنجانی که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن . برای ۳ نفر تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست . نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه . هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم . آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم . بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن . اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه اسنک خوشمزه 😍 مواد مورد نیاز🍴 🍥2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده قاشق چای خوری ریحان خشک شده 🍥1 قاشق چای خوری پونه خشک شده 🍥1 قاشق چای خوری پودر سیر 🍥1/3 پیمانه مینی پپرونی خرد شده 🍥نمک برای طعم دهی 🍥فلفل برای طعم دهی 🍥سس مارینارا برای سرو طرز تهیه: 1. فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید. 2. داخل یک کاسه کوچک پنیر موزارلا را با ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل ترکیب کنید. 3. مخلوط پنیر را با استفاده از قاشق داخل قالب مافین پر کنید و پپرونی خرد شده را روی مخلوط بریزید. 4. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود داخل فر بپزید. 5. بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود. 6. به همراه سس مارینارا سرو کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
‍ ژله طالبی 😍😍 میتونید با انواع میوه این ژله رو درست کنید به این ترتیب که تخم طالبی رو در بیارید میتونید کمی از خود طالبی رو هم خالی کنید بعد از انگور توت فرنگی برش های سیب خربزه طالبی شاهتوت و ...استفاده کنید و با هر طعم از ژله که دوست دارید وسط طالبی بریزید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
اول دو ق غ خمیر مایه را با کمی شکر مخلوط.میکنیم یک لیوان اب ولرم روش میریزیم کمی هم میزنیم میزاریم حدود ده دقیقه بماند در ظرف دیگری نصف لیوان شیر نصف لیوان اب ولرم باشند با یه دونه تخم مرغ کمی رنگ خوراکی زرد با پنج قاشق غ شکر با ده ق غ روغن .مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه را بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد ارد میریزیم تا جای که به دست نچسبد البته زیاد نباید سفت بشه بعد نیم ساعت استراحت میدهیم تا حجم ان دو برابرشود.سپس از خمیر اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم و در جای که زیرش را چرب کردیم میگذاریم تا دوباره یک ربع بماند بعد با انتهای ماسوره وسط ان را سوراخ میکنیم و در روغن زیاد با شعله ملایم سرخ میکنیم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌯 😋 ▫️گوشت راسه گوساله ۲۵۰ گرم ▫️قارچ۵-۶ عدد ▫️خامه ۳۵ گرم ▫️شیر نصف لیوان ▫️آرد ۱ قاشق چایخوری ▫️نمک و فلفل ،آویشن و رزماری ▫️روغن زیتون مقدار لازم ▫️پنیر پیتزا و گودا مقدار لازم 🔸گوشتی که انتخاب میکنید حتما باید راسته گوساله باشه که نرم و لطیفه،گوشت رو فقط با مقداری نمک و فلفل و رزماری ساطوری شده و روغن زیتون مزه دار میکنیم،در تابه گریل و سپس ریش ریش یا خرد میکنیم،برای تهیه سس قارچ خامه ای هم قارچ را اسلایس کرده سرخ میکنیم مقدار کمی آرد اضافه کرده تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه سپس شیر اضافه کرده و اجازه میدیم سس غلیظ بشه و مقداری خامه صبحانه و آویشن و نمک و فلفل میرنیم و در آخر کار پنیر پیتزا و‌گودا را توی سس ریخته روی حرارت ملایم میزاریم تا سس غلیظ و پنیر آب شود،نان ساندویچی را باز کرده سس پنیر را لای نان ریخته و از گوشت خرد شده روی پنیر و قارچ ریخته و تا داغ هست میل میکنیم،در کنارش هم سیب زمینی تنوری و یه مقدار سالاد(کاهو،کلم،هویج،خیارشور و پیاز و سس سیر میل میکنیم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
سيب زمينى رو با كاتر هاى متنوع قالب بزنيد و سرخ كنيد در اخر اونا رو به سيخ بكشيد و سرو كنيد اين ايده براى بچه ها خيلى جذاب و اشتها برانگيزه...!! 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم برای یک لیوان گل بنفشه خشک 1 قاشق غذاخوری شکر 1 و نیم قاشق غذاخوری گلاب 1 قاشق مرباخوری آب یخ 1 لیوان طرز تهیه: ابتدا گل بنفشه و شکر را باهم آسیاب کنید سپس داخل لیوان آب یخ بریزید و خوب هم بزنید تا گل بنفشه رنگ پس بده سپس گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم به همین سادگی شربت بنفشه شما آماده است که یکی از بهترین گزینه ها برای رفع عطش هست بخصوص برای افرادی که طبع گرم دارند این شربت هرچی بیشتر بمونه بیشتر رنگ باز میکنه پس سعی کنید نزدیک زمان مصرف گل بنفشه رو به آب اضافه کنید تا رنگ بنفش خوشرنگش رو حفظ کنه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زتدگی خالی نیست، مهربانی هست،سیب هست، ایمان هست، آری تا شقایق هست زندگی باید کرد، دردل من چیزی است مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح، وچنان بی تابم که دلم می خواهد، بدوم تاته دشت، بروم تا سرکوه، دورها آوایی است که مرا می خواند 👤سهراب سپهری سلام صبح تون بخیر 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره آرایی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آرد 500 گرم آب 250 میلی لیتر کره آب شده 50 گرم نمک یک قاشق چایخوری مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن زیر گاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن. برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم در کلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥛 😋 ▫️۴لیوان شیر ▫️۶قاشق غذاخوری شکر ▫️۶قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ▫️۲۰۰گرم خامه صبحانه ▫️۱۰۰گرم شکلات سفید ▫️۴ قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل 🔸همه مواد جزء شکلات وخامه رو داخل قابلمه ریخته با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بعد روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشه با همزن دستی هم میزنیم بعد از روی حرارت برداشته خامه وشکلات خرد شده رو اضافه کرده باز به همزدن ادامه میدیم تا خامه وشکلات مخلوط محلبی بشن همینکه گرم هست داخل ظرفهای مورد نظر ریخته وداخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد بشه وروش پودر نارگیل میریزیم وآماده سرو هست. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥮 😋 سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍘 😋 🔸ابتدا مایه اصلی تهچین رو آماده کرده به سه قسمت تقسیم کردم: برای دو پیمانه برنج، یدونه تخم مرغ کامل و یه زرده رو خوب زدم کمی گلاب ،دو قاشق ماست سفت و دو قاشق روغن اضافه کرده وبا برنج مخلوط کردم. بعد این مایه رو به سه قسمت تقسیم کردم. به یکی زعفران، به یکی سبزی پلو وبه آخری کمی شهد آلبالو زدم. بعد از هر کدام کمی ته قابلمه ریختم و لای سبزی پلو تن ماهی گذاشتم چون دخترم دوست داره، لای پلوی زعفرانی مرغ پخته و ریش شده و لای قسمت آلبالویی فیله آلبالو و مرغ ریش شده چیدم و دست آخر باقی برنج ها ریختم روی هر کدام و گذاشتم دم بکشه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍛 😋 ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم. حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو مواد لازم :👇 برگ مو به میزان لازم، سرکه و نمک برای ضدعفونی از هرکدوم ۱ ق غ برنج پخته، که کامل دم نکشیده ۱ لیوان لپه پخته ۱ لیوان سبزی خشک معطر (شوید، شنبلیله، مرزه، ترخون) ۲ ق غ ابلیمو ۲ ق غ نمک فلفل زردچوبه، دارچین به میزان لازم روغن مایع یک چهارم پیمانه پیاز ۲ عدد گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه خورا دستا بالا 🙋🏼‍♀️ من ک عاشقشم 🤩 . 3 کیلوگرم گوشت گاو 3 پیاز بزرگ 300 گرم برنج 2 سیب زمینی متوسط رنده شده نمک ، فلفل را برای مزه دار کردن آب سرد . برگ کلما رو ۵ دیقه توی مایکروفر قرار بدین تا به خوبی جدا بشن. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا تقدیم به همه شما... . به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا: سس اصلی: روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد قارچ: ۴۰۰ گره زیتون: ۴ قاشق غداخوری رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و رب‌گوجه، تمامه کار. . سس انسجام: کره: ۲۰ گرم آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری شیر: ۱ لیوان . پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم . بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایه‌لایه بچینید و بره تو فر واسه خودش. حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه. اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورق‌های لازانیارو بپزید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشقای سیب زمینی کجان بیاین که یه خوراک خوشمزه سیب زمینی و مرغ پنیری اوردم‌براتون عاشق این غذا میشین😋😍 مواد لازم👇 . . • 1 کیلوگرم سیب زمینی آب پز • 1 قاشق غذاخوری کره • 1 لیوان شیر • 1 قاشق غذاخوری نمک • مرغ 500 گرم • 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز • 1 عدد فلفل دلمه ای سبز • کره •فلفل • پنیر پیتزا . . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.