eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌸🍃 الهی🙏 به امید تو 💕 برای شروع یک روز عالی 🌸🍃 سلام
🍨 😋 ▫️آب ۴ لیوان ▫️پودر ڪرم ڪارامل یک بسته ▫️پودر ڪاسترد ۴ قاشق غذاخورے ▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجے )ےڪ بسته ۳۶ گرمی ▫️شڪر یک قاشق غذاخورے ▫️شیر خشک یک لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاڪت ▫️اسانس وانیل ڪمے ڪ▫️نافه به مقدار لازم 🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل رو اضافه ڪرده خوب هم میزنیم غلیظ ڪه شد اسانس وانیل رو اضافه ڪرده از روے حرارت برداشته تا ڪمے از داغے بیفته خامه رو بهش اضافه ڪرده خوب هم زده تا ڪاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته. براے روے دسر هم رو خرد ڪرده با ڪره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه اے ڪم رنگ برسه ڪمے هم زعفرون بهش اضافه میڪنیم واسه خوشرنگ شدن سرد ڪه شد روے دسر میریزیم. میتونےد واسه خوشرنگ شدن دسر ڪمے زعفران همه اضافه ڪنید ♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه ڪنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینے رولی😋 مواد لازم🔻 1 فنجان بزرگ پودر نارگیل 50 گرم ڪره گیاهی 1 فنجان آرد جمع آورے شده (فنجان من 250 میلے لیتر است) 1 لیتر شیر 1 فنجان شڪر 3 قاشق غذاخورے ڪاڪائو 1 بسته وانیل خامه 1 ڪیسه طرز تهیه🔻 ابتدا در یک سینے بزرگ پود نارگیل را ڪاملا پهن میڪنید.سپس در ظرفے دیگر ڪره گیاهے به همراه آرو را ڪاملا مخلوط و پخت میڪنید. حال ڪاڪائو، شیر و شڪر را اضافه میڪنید و مجددا مخلوط میڪنید و در ادامه وانیل را نیز اظافه میڪنید. حال بعد از پخت ڪامل موادمون آن را روے سینے ڪه قبلا با پودر نارگیل پر شده بود به ارامے پهن میڪنیم و براے 4 الے 5 ساعت در یخچاق قرار میدهیم تا از ترک خوردگے آن جلوگیرے شود. حال از یخچال جدا میڪنیم و خامه را به آن اظافه ڪرده و ڪاملا روے آن پهن میڪنیم و بصورت مستطیلے آن را برش داده و جمع میڪنیم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#تزیین_شله_زرد 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای این کار به قلم موی سه صفر یا صفر,زعفران دم کرده,پودر دارچین مخلوط شده با آب و یک رنگ تیره نیاز دارین. که می تونید برای رنگ تیره از پودر کاکائو حل شده در آب و کمی روغن یا شکلات آب شده یا رنگ خوراکی استفاده کنید. برای شروع کار...👇 ۱:حتما بزارين رويه شله زردتون کاملا ببنده ۲:طرحتون رو خیلی کمرنگ با قلم موی سه صفر روی سطح شله زرد پیاده کنید. ۳:قسمت های سایه دار طرح رو با دارچین رنگ بزنید. ۴:کار رو با رنگ تیره کاملا دور گیری و آروم آروم طرح رو کامل کنید. ۵:قسمت هایی که میخواهید زرد تر باشه با زعفران سایه بزنید. ۶:حتما با احتیاط و آروم و با حوصله کار کنید تا رنگ ها پخش نشه. چون اگر یه جا خطا کنید دیگه قابل درست کردن نیست. ۷:خطوط ظریف مثل یال و دم اسب در این کار رو هر قدر هم ظریف بکشید باز هم چون شله زرد رطوبت داره پخش میشه و ظرافت اولیه رو نداره.پس خیلی خودتون رو اذیت نکنيد😉 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍗 😋 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طرز تهیه کمپوت چند میوه : طرز تهیه کمپوت سیب و هلو و شلیل  اگر یک موقع به هر دلیلی نتوانستید میوه تازه و خام نوش جان کنید به راحتی با تبدیل آن به کمپوت می توانید میوه دلخواهتان را بخورید.   میوه های دلخواهتان را پوست بگیرید، در ظرف مورد نظرتان آب بگذارید جوش بیاید میوه ها را داخل آب جوش بریزید طوری که آب روی آن ها را بگیرد چند تا قل بزند بعد یک مقدار شکر به اندازه دلخواهتان روی آن بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له و بد شکل نشوند اگر دوست داشتید می توانید داخل آن وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر می شود. من گلاب ریختم. ظرفتان که خنک شد همان طور بگذارید یخچال تا کمپوت ها خنک شوند و بعد در ظرف مناسب سرو بریزید و نوش جان کنید.   🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
تخم مرغ:دوعدد شكر:يك پيمانه شير :سه چهارم پيمانه ارد:دوپيمانه سرپر وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري روغن مايع:يك چهارم پيمانه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ....... سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆 مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه وتمااااام 😊 بدون فر...... دوستانیکه فر ندارن سیب زمینها را توی تابه نچسب بذاربد وبذاربد روی گاز وشعله پخش کن بذارید همینکه پنیر اب بشه کافیه فرقش با فر اینه که روش طلایی نمی شه درست کنید بزرگ وکوچک از خوردنش لذت ببرید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اکبر جوجه شمالی 😍👩‍🍳 الان که دستمون از شمال و سفر رفتن کوتاهه بهترین کار درست کردن غذاهایی که ما رو یاد اونجا میندازه 😍 امروز با هم بریم یه اکبر جوجه درست حسابی بپزیم 😉 فوت کوزه گری : بهتره ظرفی که برای پختن استفاده میکنید نچسب باشه 👌 عموما فکر میکنن اکبر جوجه توی روغن فقط سرخ میشه ولی اینطوری نیست همون‌طور که دیدین توی آب روغن و کره اول با بهار آب پخته و بعدش سرخ میشه حدود یک تا دو ساعت طول می‌کشه 👌 رب انار هم که یکی از جذاب ترین قسمت های این غذا هستش میتونید با کمی آب و روغن زیتون بدون بو رقیقش کنید . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ نحوه پخت سریع مرغ بدون نیاز به آب هستش که برای مهمونی های یهویی عالیه فقط به شرطی که مرغ یخ زده نباشه و تروتازه باشه نیاز به ادویه هم‌ نداره در صورت تمایل در انتهای کار آب لیموی تازه میتونین بهش بزنین 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
_پلو 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی ۴_۵ عدد گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
سبزیهایی که استفاده کردم عبارتند از تره +جعفری +اسفناج +گشنیز +شوید و شنبلیله اگه بخوایم یک کیلو سبزی بخریم نیم کیلو تره و جعفری باشه نیم کیلوی دیگه از باقی سبزیها باشه داخل این یک کیلو تره از همه زیاد باشه شنبلیله هم از همه کم باشه مانند سبزی خوردن پاک کنید بعد از شستن روی پارچه تمیز پهن کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
وقتی آبش خشک شد با دستگاه سبزی خرد کن خرد کنید اگه دستگاه ندارید با چاقو ساطوری کنید بعد مرحله سرخ کردن مهمه ضرر هم داشته باشه این سبزی باید با روغن زیاد سرخ بشه ( باید کاملا سرخ بشه تا جایی که رنگ سبز پس بده) هر موقع دیدین روغن سبزی کم شد و به اصطلاح خشک شد باز روغن بهش اضافه کنید تا جایی سرخ کنید که سبزی رنگش تیره بشه اما نسوزه من از روغن لادن طلایی استفاده میکنم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
و در آخر بسته بندی میکنم ودر فریزر میذارم لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز هم قبلا خیس میکنم وبسته بندی میکنم و در فریزر قرار میدم موقع پختن یک بسته سبزی و یک بسته لوبیا مخلوط میکنم زرد چوبه و ادویه کاری و کمی فلفل و لیمو عمانی اضافه میکنم و با شعله کم میذارم بپزد بعد گوشت پخته مخلوط میکنم وقتی خوب پخت و خورشت جا افتاد آماده است نوش جان 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دنت با طعم وانیل و کاکائوست. دستتون برای عطر و طعمش بازه یک لیتر شیر سرد چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت چهار ق غ شکر صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه یک چهارم ق چ وانیل یک ق غ پودر کاکائو اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر رو‌باهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن. بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده. وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک(یا یه دونه کاسه بزرگ😋) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه. به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست
مواد لازم: ▫️سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان ▫️تخم مرغ : 1 عدد ▫️پیاز : 1/2 فنجان ▫️ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان ▫️پودر سوخاری : 1/2 فنجان ▫️پنیر پارمزان : 3/4 فنجان ▫️ذرت پخته شده در صورت دلخواه ▫️نمک.فلفل.پاپریکا.زرد چوبه ▫️روغن برای سرخ کردن طرز تهیه:🌮 سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید.نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید.پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید.از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
ﺍﮔﺮﺑﻌﺪﺍﺯپوست کندن بادمجانﺳﺮﺍﻧﮕﺸﺘﻭﮐﻒ ﺩﺳﺖﺗﺎﻥ ﺭﻧﮕﯽ ﺷﺪﻭﺭﻧﮓ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﺍب ﺧﻮﺩﮔﺮﻓﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﺍﺯﺁﻥ ک ﺁﻥ ﺭﺍﺑﺎﺻﺎﺑﻮﻥ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪﺑﺎﮐﻤﮏ ﭘﻨﺒﻪ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﻟﮑﻞ ﯾﺎ ﺁﺏ ﮊﺍﻭﻝ ﺩﺳﺖهایتانﭘﺎﮎ ﮐﻨﯿﺪ. 🎀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
34.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 😋😋 باماهمراه باشید🤗🤗↙️↙️ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍉 مقداری هندوانه خرد شده رو با کمی نعناع تازه تو لیوان شیشه ای بریزید و روی اون رو با آب بپوشونید و دو ساعت تو یخچال قرار بدید تا املاح و طعم هندوانه و نعناع وارد آب بشه و اون رو مزه دار کنه آب با طعم خیار و توت فرنگی 🥒🍓 مقداری توت فرنگی رو همرا با خیار خرد شده و نعناع تو لیوان شیشه ای بریزید و روی اون رو با آب بپوشونید و دو ساعت تو یخچال قرار بدید تا املاح و طعم شون وارد آب بشه و اون رو مزه دار کنه 🎀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.