eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مینی تارت روش تهیه: چهارعددتخم مرغ ،زرده وسفيده رو جدا كرده،سفيده هارو با كمى نمك باهمزن ميزنيم تا كف كنه وفرم بگيره، درظرفى جدا زرده ها ،١٣٠گرم پنير خامه اى(ماركش فرق نداره)١٠٠گرم كره رو با همزن ميزنيم تا يكدست بشه ،دوق س سس فلفل(دستورسس فلفلى در پایین کپشن)وكمى پودرسير،يك دقيقه ميزنيم ٣/٤پيمانه آرد ويك ق م بكينگ پودر رو الك كرده وبه زرده ها اضافه كرده وخوب مخلوط ميكنيم اخر كار هم سفيده هارو با ليسك به صورت دورانى اضافه ميكنيم، قالب هارو چرب ميكنيم موادرو داخلش ميريزيم ودرفر از قبل گرم شده با درجه١٨٠به مدت ١٥دقيقه قرارداده پس از خنك شدن از قالب جدا كرده وبا مواد دلخواه، من بامواد ماكارونى(پيازداغ،گوشت چرخ كرده،فلفل دلمه،قارچ ونمك وزردچوبه آويشن وفلفل وكمى ذرت ونخودسبز وكمى جعفرى خرد شده وكمى رب)پر كردم. . فلفل های تازه روشستم و کلاهک ودانه هاشوجداكرده خرد کردم. بعد فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه ريخته درشوگذاشتم با شعله ملایم بپزه،تا وقتی که فلفل ها خوب نرم بشه، با مخلوط کن دستی فلفل ها روپوره كردم(آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کردم و توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشه حالا به فلفل پوره شده داغ، نمک، شکر، سرکه سیب و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند بشه) را اضافه کردمخوب بهم زدم،سس حاضر شده را می تونيد داخل شیشه های کوچک دریخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه مقرون به صرفه است. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
اگه میخوای خورشتت لعابدار بشه😋 بامیه تازه را شسته و با سوزن نخ کنید و اویزان کنید تا کاملا خشک شود.بامیه ها را پودر کنید.1قاشق آنرا به هرنوع سوپ یا خورش اضافه کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥗 🔴مواد لازم 🔻 ▫️کلم برگ سفید نصف یک عدد. ▫️انار ملس دو عدد. ▫️سینه ی مرغ نصف یک عدد. ▫️مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه. ▫️سس مایونز 2 قاشق غ ▫️ماست 1 قاشق غ ▫️آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم. 🔴طرز تهیه 🔻 🔸ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفته _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆🍢 گوشت چرخ کرده+بادمجان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله سوخاری😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
٢تا سيب زميني متوسط پوست كندم با رنده رييز،رنده كردم،يه پياز بزرگ هم رنده كردم آبش رو گرفتم. حدود ٣٥٠گرم گوشت چرخكرده(بستگي به خودتون داره مقدار گوشت،هرچي بيشتر خوشمزه تر،معمولا بايد دو برار سيب زميني باشه)بعد يك تخم مرغ و ٢قاشق پودرسوخاري يا ارد نخودچي،يا يه قاشق پودر سوخاري با يك قاشق ارد نخودچي،نمك و فلفل،دارچين،كمي پوره سير يا پودر سير،كمي زنجبيل،پودر پاپريكا.همرو با هم خووب ورز بديد و اجازه بديد نيم تا يك ساعت داخل يخچال استراحت كنه.بعد روغن رو داخل تابه داغ كنيد با حرارت ملايم (كه مغز پخت بشن)كتلتهارو سرخ كنيد بینظیره عاشقش میشین _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
☀️ 🍽 🥘🍆براى اينكه خورشت قيمه بادمجان خوشمزه تر شود: 🍆🔥 بادمجان هاى سرخ شده رو بيست دقيقه قبل از اينكه خورشت كامل پخته شود و جا بيوفتد به غذا اضافه و شعله را كم كنيد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین روش مواد لازم📝 100 گرم کره 500 گرم برنج 1 قاشق غذاخوری نمک 750 گرم آب گرم کره را در یک تابه ذوب کنید. من برنج را از قبل شسته و کاملاً خشک کردم. برنج ها را به مدت 2-4 دقیقه سرخ کنید تا گرم شود و کاملاً با روغن مخلوط شود. نمک را اضافه کنید ، مخلوط کنید و آب جوش بریزید. گرما را به حداقل برسانید و برنج را حداقل 30-35 بپزید. درب قابلمه را بلند نکنید! بعد از گذشت این مدت ، برنج را آماده شده و هم بزنید. انجام شد. نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 6 عدد سیب زمینی 1 پیاز 1 فلفل قرمز 4 فلفل سبز بلند 2 حبه سیر 1 گوجه فرنگی یک چهارم جعفری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، زیره و فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری نمک 3 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق چای خوری روغن 5 تخم مرغ برای بین : 100 گرم پنیر چدار رنده شده _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 کیلو گوجه فرنگی 1 کیلو فلفل کاپیا 2 عدد پیاز 4-5 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری نمک نصف لیوان چای سرکه نصف لیوان چای روغن _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته سوئدی برای ۳ تا ۴ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج ۱ پیمانه (توی دستور ۲ پیمانه بود ولی من ۱ پیمانه ریختم ) جعفری خرد شده ۲ ق غ پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۱ عدد فلفل دلمه ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۲ ق غ آرد سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . نصف یه دونه فلفل دلمه ای رو هم ریز خرد کردم . برنج رو هم شستم و گذاشتم بپزه . پیاز و فلفل دلمه و جعفری و برنج و گوشت رو با هم‌مخلوط بهش نمک و زردچوبه و فلفل هم اضافه کردم . یه تخم مرغ کوچیک هم بهش اضافه کردم . خوب ورز دادم ورز دادن مهمه . تخم مرغ به خاطر انسجام دادنش هست . بهتره اضافه بشه پون نسبت گوشت در این کوفته کمتره و مواد دیگه هم هست . بعد از ورز دادن از مواد گوشتی به اندازه یه تخم مرغ برداشتم و توی دستم شکل تخم مرغ کردم و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . کوفته ها رو اول در مقدار کمی روغن کمی تفت و سرخش کردم و بعد درون تابه یه سری فلفل دلمه ای حلقه شده و گوجه های حلقه شده چیدم و کوفته ها رو روش قرار دادم . توی ظرف دیگه رب گوجه رو کمی تفت دادم و بعد نمک و زردچوبه اضافه کردم و حدودا یه لیوان آب ریختم و وقتی جوشید از حرارت برداشتم و روی کوفته ها به عنوان سس ریختم . در تابه رو گذاشتم بهش ۴۰ دقیقه زمان دادم تا کوفته ها زیر شعله کم بپزن . با این مواد بالا برای من ۹ تا کوفته شد . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده برای بسته بندی کردن گوشت 👌 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
تزیین_الویه باقالب و سبزیجات _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی مواد لازم : این مقدار مواد برای ۳۵ تا ۴۰ عدد سمبوسه متوسط هست سیب زمینی ۱ کیلوگرم سبزی ساطوری شده (تره، جعفری، پیازچه) ۱۰۰گرم نون لواش ۶ عدد پیاز بزرگ ریز نگینی شده ۱ عدد ادویه شامل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک سس فلفل به دلخواه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالزونه مرغ و قارچ 😍😋🍕 طرز تهیه خمیر این کالزونه خوشمزه مثل خمیر قیف مرغ که دستور تهیش تو پستای قبلی هست . از خمیر نون بربری یا نون فرانسوی هم میتونید استفاده کنید. برای تهیه مواد داخل خمیر هم یک عدد پیاز ریز خرد شده رو در روغن تفت بدید و سپس مرغ ریز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا برشته شه. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، ارگانو بزنید. قارچ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. در صورت تمایل یه حبه سیر رنده شده ام اضافه کنید. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و هر کدوم رو پهن کنید. مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید و مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی اون بپاشید. مقداری از مخلوط مرغ رو اضافه کنید و دوباره پنیر موزارلا بپاشید.خمیر رو تا کنید و لبه هاش رو مثل فیلم با انگشت محکم کرده و شکل بدین. کالزونها رو در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و با چاقو چند برش روی اونا ایجاد کنید. سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کالزونه ها طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید. نوش جون! _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خامه ای ۱۱۳ گرم عسل یک چهارم پیمانه دارچین یک چهارم ق چ نان تست تخم مرغ ۲ عدد شیر ٢ ق غ وانیل ۲ ق چ دارچین یک چهارم ق چ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای فوری خوشمزه😍😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سیب زمینی را برش نازک بدهید داخل کاسه پر یخ ۱ قاشق بکینگ پودر با نمک بریزید و نیم ساعت بگذارید و بعد روی دستمال پهن کرده ۲ساعت بگذارید خشک شود و سرخ کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلامی گرم 🍃در طلوعی زیبا 🌸تقدیم شما مهربانان 🍃سلامی به زیبایی عشق 🌸وبه لطافت دل مهربانتون 🍃آرزومیکنم 🌸پنجـره دلتـون 🍃همیشه رو 🌸به خوشبختی بازبشه 🍃صبح آدینه تون بخیر و خوشی 🌸در کنار عزیزان دلتون
بادمجون شکم پر😋 شکم بادمجون ها رو باز میکنیم.(پوست نمیگیریم).توی قابلمه ای سرکه و آب و بادمجون ها رو میزاریم بیست دقیقه بجوشه.وقتی سرد شد شکم بادمجون رو با سیر و فلفل چرخ شده و سبزی معطر و کمی نمک پر میکنیم و توی ظرف شیشه ای میچینیم.با سرکه میپوشونیم در ظرف رو محکم میکنیم.بعد از یک هفته آمادست. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍘 3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋 تخم مرغ : ۴ عدد شکر : نصف پیمانه(اختیاری) شیره انگور : ۳/۴ پیمانه آب جوش : ۱/۴ پیمانه آرد : ۲/۵ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق غ روغن : ۳/۴ پیمانه تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍅🍅 تا فصل گوجه🍅 هست و گوجه ارزونه حتما گوجه خشک تهیه کنید رنگ فوقالعاده ای به غذاهاتون میده، از رب خیلی بهتره و خوشمزه تره، ماکارونی با گوجه خشک محشره، من گوجه هارو میشورم حلقه ای میکنم یا تو سینی یا به نخ میکشم و آویزون میکنم هر چه حلقه گوجه نازک تر باشه زودتر خشک میشه، وقتی کامل خشک شد با آسیاب پودرش میکنم و تو غذا هام ازش استفاده میکنم، امیدوارم گوجه خشک درست کنید و لذت ببرید از طعم و رنگ فوقالعادش😍. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوراک شیک و درعین حال ساده بااضافه مرغ هایی ک میمونه این پیش_غذا رو برای مهمون درست کنید نوش جان 💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ایده تزئین سالاد🥗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍕🍝 اول مایه رو آماده میکنیم به این صورت که پیازو تفت میدیم با گوشت چرخ شده و قارچ و فلفل دلمه من خیلی کوچولو هویجم اضافه کردم ادویه که میدونید شامل نمک فلفل سیاه فلفل قرمز هم میزنیم و خوب که تفت دادیم زردچوبه و رب میزنیم یک بسته پاستارو تو اب جوش که نمک و یکم روغن داره میریزیم نرم که شد ابکش میکنیم و با یک عدد تخمرغ و فلفل سیاه مخلوط میکنیم ... کف ظرف و کمی چرب میکنیم از پاستا میریزیم و بعدمواد گوشتی و پنیر پیتزا تا لایه اخر که پاستا و پنیر پیتزاست _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇