eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 من باقاشق موادراریختم شمامیتونیدبرای مرتب شدن بیشترباقیفای پلاستیکی بریزی فقط یک کوچولوبایدسرشوبا قیچی بزنیدوکشک هم شل نباشه کشک زردهم که میدونیدکشک راباکمی زعفرون مخلوط میکنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
اول میوه هاتونو یه دست خرد کنین. برای وسط سیب میتونین اگر هسته گیر ندارین با ته یه ماسوره وسطشو در بیارین. برای چهار نفر از هر میوه دو عدد کافیه. بعد اندازه یک استکان آب پرتقال یا آناناس بهش اضافه کنین و هم بزنید. اگر میوه هاتون ترش بود کمی شکر به شربت اضافه کنین. در آخر بعد از یک ساعت میتونین سرو کنین. به همین راحتی و خوشمزگی کلی هم قشنگی به میزتون میده😁‌ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
اب لبو ٤ لیوان نشاسته ی ذرت ٤ ق غ ارد گندم قنادی ٤ ق غ ژلاتین پودری ٣ ق غ پودر وانیل ١ ق چ گلاب نصف فنجان چایخوری کره ٢٥ گرم اب ١ استکان شکر ١ لیوان پودر نارگیل برای غلطاندن لوکوم در ان طرز تهیه ارد و نشاسته و شکر را درون اب لبو میریزیم ژلاتین را هم در ١ استکان اب ریخته و روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم که حل شود و به اب لبو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود اکنون قابلمه را روی شعله ی خیلی کم میگذاریم و مرتب هم میزنیم که ته نگیرد حدود ٤٥ دقیقه طول میکشد در این موقع گلاب وانیل و کره را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم تا غلیظ شود بعد از روی شعله برداشته و داخل ظرف پیرکس دیواره دار میریزیم (ظرف را خیس میکنیم و اب انرا خالی میکنیم) و میگذاریم خنک شود بعد در یخچال میگذاریم و ١٢ ساعت بماند و برش میزنیم و در پودر نارگیل میغلطانیم. 🍔🍟...🍭...🍟🍔 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘 😋 ▫️مرغ 3 تکه ▫️پیاز 1 عدد متوسط ▫️انار دان شده 2 پیمانه ▫️آب انار 1/2 پیمانه ▫️رب انار ( سیاه یا قهوه ای ) 1 قاشق مربا خوری ▫️رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری ▫️آب 1 تا 2 لیوان ▫️نمک و فلفل به میزان لازم ▫️زردچوبه و ادویه مرغ به میزان لازم 🔸ابتدا تکه های مرغ را توی روغن داغ سرخ کنید و به کناری بگذارید. بعد پیاز ریز خرد شده را توی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه. ادویه ها و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. 🔸رب انار را هم توی پیاز ریخته و آن را هم تفت بدید. دونه های انار و آب انار و مرغ سرخ شده را هم اضافه کنید و در آخر هم 2 لیوان آب را روی مواد بریزید و زیر حرارت را کم کنید و بگذارید خورشت به مدت 30 تا 45 دقیقه جا بیفته و بعد توی ظرف سرو کشیده کنار آن بادمجان سرخ شده بگذارید ♦️آب این غذا باید کم باشه. ♦️می تونید دانه های انار را دیر تر به خورشت اضافه کنید تا قرمزی آن باقی بمونه مثلا 15 دقیقه مانده به سرو غذا دانه های انار را اضافه کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی شیک واسه یلدا😍 🍔🍟...🍭...🍟🍔 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇___FOOD_______ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋 کدو هارو باریک ببرین و بذارین تو یه ماهیتابه که فقط کفش یکم چرب شده و بذارین دو طرفش طلایی بشه بعدش گوشت قلقلی یایی که قبلا پختینو بذارین لای کدو ها و رولش کنین و بذارین توی هر سسی که با هر طعم دلخواهی درست کردین و بعدشم که معلومه 😉 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ایده دیزاین الویه😍 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘 😋 🔸اولش مرغ ها رو پختم با نمك فلفل زردچوبه و پياز بعد از اينكه پخت از اب خارجش كردم تو ي تابه ي پياز تفت دادم و بعد ي قاشق تا دو قاشق رب رو با ي قاشق رب انار مخلوط كمي اب مرغ بهش اضافه كردم غليظ شد به پياز داغم اضافه كردم و كمي اب مرغ مجدد داخلش ريختم و بعد مرغ ها رو چيدم توش تا مزه دار بشن و سس غليظ بشه و بعد كه سس غليظ شد و مرغ ها هم مزه خوبي گرفت از سس در اوردم تو روغن سرخشون كردم با شعله خيلي ملايم كه فقط برشته بشن طعم و مزه اش عالي شد و بعد كنار سس سرو كردم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ماکارونی _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حُسن این ژله به راحت جا به جا کردن آن به وسیله نایلونی که به آن وصل می شود(در ویدیو صفحه دوم) و هنگام سرو جدا می شود یک عدد پودر ژله را فقط با یک لیوان پُر آب جوش مخلوط و روی بخار کتری بن ماری کنید تا ذرات آن حل و ژله شفاف شود و کنار بذارید تا خوب سرد شود. برای قسمت روشن 👈ژله باید سرد و غلیظ باشد اما برای قسمت سایه 👈کمی نیم بند باشد مانند ویدیو وقتی ژله در قالب بسته شد اول با نوک چاقو ژله را از دیواره قالب جدا کنید(برای راحتی کار نوک‌ چاقو را در آب گرم فرو كنيد) چوب بستنی را خارج و نایلون شکل قالب را بچسبانید و مانند ویدیو ژله را از قالب جدا کنید و در یخچال قرار دهید، سپس چوب بستنی را اول در آب گرم و بعد در ژله فرو کنید و در یخچال قرار دهید و در آخر تزیین کنید. فینگر ژله شما به هر شکل که باشد با چسباندن نایلون و چوب بستنی يا چوب خلال های تزیینی،راحتی و زیبایی سرو را بیشتر می کنند _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر از برنج خسته شدی یه غذای خوشمزه وعالی موادلازم بادمجان سیر نمک و فلفل گوجه فرنگی فلفل شیرین پیازدرشت بادمجونهاروبعد خردکردن نمک بزنید و بزارید بمونه تاتلخیش گرفته بشه بعد بشوریدشون و خشک کنید سپس مثل کلیپ درست کنیدو روشعله بمدت ۳۰دقیقه بپزید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سلام صبحتون پراز خیر و برکت در پناه خداوند امروزتون بخیر و نیکی حال دلتون خوب وجودتون سلامت زندگیتون غرق در خوشبختی روزتون پراز فرکانسهای مثبت و زیبای زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سبک خیلی زیبا واسه جشن ها و یلدا😍 🍔🍟...🍭...🍟🍔 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه جدید باماکارونی آشیانه ای😋 اول کار ماکارونی آشیانه رابه تعداد درآب جوش ونمک گذاشته تا تا موقعی که باانگشت لمس میکنم نرم شده باشه(نباید ماکارونی له واز هم بازبشه). ماهیتابه راکمی باکره چرب میکنیم وماکارونیها رابا فاصله گذاشته وکمی کره بهش اضافه میکنیم وروی هرکدوم از ماکارونی آشیانه یک تخم مرغ شکونده وکمی نمک وفلفل سیاه زده ودرب ماهیتابه راگذاشته حدود7تا10 دقیقه تا تخم مرغها بسته وسفت شوند وبعد پنیر پیتزا رااضافه وباز درب ظرف رابسته همین که پنیر آب شد کافیه وظرف رااز روی حرارت برمیداریم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نان لانه زنبوری 😍😍 1 ق غ خمیر مایه فوری با نصف لیوان آب مخلوط کنید بعد کمی نمک و 1 ق غ شکر اضافه کنید سپس یک تخم مرغ اضافه کرده و با قاشق هم زده بعد از ان نصف لیوان شیر و نصف لیوان روغن اضافه کنید بعد از آن ارد سفید اضافه کنید تقریبا سه تا چهار لیوان مصرف میشه اواخر کار آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر سفت نشه خمیر نباید به دست بچسبه روی خمیر رو بپوشانید به مدت دو ساعت بگذازید ور بیاد بعد از عمل امدن با دست ورز بدین تا هوای داخل خمیر خارج بشه اندازه یه گردو خمیر رو بردارین و پنیر و گردو بزارین و گرد کنید ب ترتیب کف قالب که چرب کردین بزارین با برس زرده تخم مرغ بکشید و کنجد بپاشید بزارید توی فر ک از قبل گرم کردین زیرش که برشته شد گریل رو روشن کنید و بعد از اماده شدن به دلخواه روش عسل بریزین. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ژامبون😋 مواد لازم🔻 * ‌ تخم مرغ ۲ عدد * ژامبون مرغ و قارچ ۲ ورق * رب گوجه ۱ ق غ * سس مایونز ۱ ق غ * نمک * فلفل قرمز ۱ ق چ * آویشن ۱ ق چ * پودر سیر ۱ ق چ ‌ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
✅کباب انگشتی کشمیری😋 ✍ مواد لازم : گوشت چرخ کرده نيم كيلو پیاز متوسط دو عدد نان تست 3 تکه یک عدد زرده تخم مرغ نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم 🍲 طرز تهیه: نونهای تست رو در کمی آب خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. و ابشو بگيريد .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. هر دو طرف کبابها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با يه كته ي مشتي و سبزي و سماق ميل كنيد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
51.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان تاکو😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢در ماهی تابه ای ۲ ق چایخوری روغن ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ریخته و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر. کند ۱/۴ پیمانه سس ۱/۴ ق چایخوری پودر سیر نمک و فلفل به میزان دلخواه ۱ عددپیاز سفید ریز خرد شده ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد بپزند ۱۶ عدد نان (یا هر نان مورد نظر) از وسط نصف کرده بر. روی هر. نیم دایره یک ورقه پنیر که به شکل مثلث بریده شده میگذاریم با ۱/۴ پیمانه آرد و ۱/۴ پیمانه آب مایه ای درست میکنیم تا به عنوان چسب نان استفاده شود نان را در دست به شکل قیف درست کرده از مواد پر میکنیم و قسمت بالایی نان را میبندیم سمبوسه ای آماده شده را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
کیک ۲ رنگ ۳تخم مرغ.۱🥛شکر و ۱/۳ق چ وانیل را در کاسه ای ریختم و با همزن آنقدر زدم تا کرم رنگ بشه و پف کنه.۱🥛شیر و نصف🥛روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کردم و دوباره هم زدم.۲🥛آرد و ۲ق چ بکینگ پودر را که دوبار الک کردم اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا مواد کاملا با هم ترکیب بشه مایه کیک رو در دو ظرف به طور مساوی ریختم به۲ق غ آرد اضافه کردم و به دیگری۲ ق غ پودر کاکائو اضافه کردم.کف قالبم را کمی چرب کردم یه لایه مایه سفید و یه لایه مایه کاکائویی ریختم وتا آخر اینکارو انجام دادم سپس در فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت 180 درجه بمدت 45 دقیقه گذاشتم تا کیک بپزه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هرگزادویه هایی مانند دارچین، کاری، سماق و پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇