eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
پودرقند نصف پیمانه کره 75 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد 1 پیمانه وانیل نصف ق چ بکینگ پودر 1 ق چ کشمش نصف پیمانه پودرقند و کره و وانیل رو خوب مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم حالا آرد و یکینگ پودر رو که الک کردیم اضافه میکنیم و مقداری هم میزنیم و درنهایت کشمش رو با مواد اضافه میکنیم داخل قیف میریزیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم قیف میزنیم و داخل فر ازقبل روشن شده با درجه 180 به مدت 10 تا 15 دقیفه قرار میدیم
🥪 😋 ▫️سینه مرغ ▫️نان تست ▫️خیارشور نگینی شده ▫️گردوی خرد شده ▫️جعفری خرد شده ▫️پیازچه خرد شده ▫️نمک و فلفل ▫️سس مایونز 2 ق غ ▫️پنیر خامه ای 2 ق غ 🔸اول مرغ رو با هر روشی که دوست دارین بپزین (من با پیاز ، نمک، فلفل وکمی زعفرون اب پز میکنم) بعد از پخت ساتوری خرد کنید همه ی مواد رو حسابی باهم مخلوط کنید کناره های نون تست رو با چاقو برش میزنیم و سپس نون تست رو از وسط بشکل مثلث برش میزنیم و مواد را روی یکی از مثلثها قرار میدیم و خوب پهن میکنیم و مثلث بعدی رو روش قرار میدیم و کناره هاشو مخلوط سس میزنیم و با جعفری خرد شده و هویج رنده شده تزئین میکنیم
🥮 😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شیر ۱ پیمانه ▫️روغن ۱ پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️نوتلا ۲ ق غ ▫️آرد ۲ پیمانه ▫️پودرکاکائو ۴ ق غ سرخالی ▫️بکینگ پودر ۲ ق چ ▫️وانیل ۲ ق چ 🔸ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه به ترتیب شیر و روغن و نوتلا اضافه کرده و درحد مخلوط شدن هم میزنیم آرد و بکینگ و پودر و پودر کاکائو رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم و آروم فولد میکنیم مواد رو داخل قالب ۲۳ سانت میریزیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میزاریم تا بپزد بعد که کیک پخت می تونید اون رو خامه کشی کنید و استفاده کنید یا همین جور روش گاناش بریزید و نوش جان کنید
مواد لازم گل کلم یک عدد هویج :۳ عدد متوسط بادمجون گوشتی : ۲عدد فلفل سبز تند :۶ عدد سیر : یک بوته کرفس چندشاخه سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج قاشق غذاخوری سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری نمک :به میزان لازم زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری سرکه قرمز: به میزان لازم اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی گل کلم،کرفس، فلفل،هویج و سیر رو خوردکرده و کنار میذاریم بادمجون رو هم وقتی شستیم خردمیکنیم وباکمی سرکه میجوشونیم درحدی که نرم بشه ولی له نشه وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم درظرف موردنظرمون میریزیم وروش سرکه میریزیم سرکه تا اندازه میریزیم که روی موادرابگیره نکته حتما حتما مواد خشک خشک باشند و این که با این مقدار مواد که گفتم سه تا شیشه جاسسی بزرگ ترشی دارید حتما درست کنید لذت ببرید. ♤■♤■♤(◍
كدو حلوايي ٣٥٠ گرم هويج ٤ هويج پياز ١ عدد متوسط سيب زميني ١ عدد متوسط خامه ٣ ق غ جوپرك ٢ ق غ آب مرغ ٢ ليوان (يك بسته پودر سوپ آماده) ١.خب همه هويج، كدو حلوايي، سيب زميني و پياز رو درشت خورد كنيد و بريزين توي قابلمه و همينطور جو پرك رو اضافه كنيد. ٢.آب بريزين توي قابلمه تا يه مقدار روي مواد رو بگيره. ٣.حالا آب مرغ رو اضافه كنيد. (اگر از پودر سوپ آماده استفاده ميكنيد در يك ليوان آب اول حل كنيد بعد به قابلمه اضافه كنيد) ٤.وقتي كامل پخت، با گوشت كوب برقي يا ميكسر كامل ميكس كنيد. دوباره به قابلمه برگردونين و خامه رو اضافه كنيد..
🍢 😋 🔸برای درست کردن کباب کوبیده باید از گوشت پرچربی استفاده کنیم و گوشتمون رو چندین بار چرخ کنیم تا کاملا چسبندگی پیدا بکنه بعد پیاز رنده شده آب گرفته و یک قاشق آرد سفید یا آرد سویا وکمی نمک وزعفران ویک قاشق کره به گوشتمون اضافه میکنیم و همه مواد رو با هم کاملا مخلوط میکنیم وحدود نیم ساعت ورز میدیم تا کاملاچسبندگی پیدا بکنه بعد به سیخ میکشیم ومیزاریم داخل یخچال تا دو ساعت بمونه واستراحت کنه و کباب کاملا خودشو به سیخ بگیره، بعد کبابها رو روی آتش کباب میکنیم.اضافه کردن کره به کباب کوبیده طعم بینظیری ایجاد میکنه مخصوصا برای افرادی که مثل من بوی چربی خالص کباب رو دوست ندارند.در مورد آرد هم این توضیح رو بدم که اضافه کردن یه قاشق کوچیک آردسفید یا آرد سویا مانع از ریزش کبابها از روی سیخ میشه. نکته مهم کباب کوبیده،اول چسبندگی مایع کباب هست ودوم چرخش مداوم سیخها هنگام کباب کردن که مانع از ریختن کبابها میشه ♤■
🍲 😋 ▫️ 1 کاسه بزرگ زیتون سبز بدون هسته ▫️ 2 عدد فلفل کاپیا(قرمز و دراز) دودی شده ▫️ 2-3 پیازچه سبز ▫️ کمی جعفری ▫️ کمی شوید ▫️ کمی نعناع ▫️ نصف فنجان گردو ▫️ 2 قاشق غذاخوری سس انار ▫️ نصف لیوان چای خوری روغن زیتون ▫️ 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی ▫️ آب نصف لیمو 🔸 زیتون های سبز بدون هسته را حلقه حلقه خرد کرده و زیتون ها را درون ظرف بریزید.در یک ظرف جداگانه جعفری ، نعناع ، پیازچه سبز و شوید ریز خرد شده و نصف لیوان چای خوری گردوی ریز خرد شده را روی زیتون ها اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری سس انار ، لیمو ، روغن زیتون ، یک قاشق چایخوری فلفل چیلی و نمک اضافه کرده و مخلوط کنید ♤■♤■♤(◍•ᴗ•◍)❤♤■♤■♤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭🍡 ژله الوئه میوه های دلخواه ( شیر یا بستنی ژله های رنگی نکات مهم 1. برای قسمت شفاف ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید. توی لیوان بریزید و لیوان رو با استفاده از یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد ژله رنگ های دیگه رو مثل فیلم بریزید. 2. برای ژله های مات ابتدا یه بسته ژله الوئه ورا یا هر ژله رنگی دلخواه رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم 3. میوه های مثل، کیوی، نارنگی، انبه و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر و کمی آب به مدت خیلی کمی جوشانده بشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای مشکوفی شیر دو لیوان نشاسته گل دو قاشق سر پر شکر دو قاشق کره حدود ده الی ۱۵ گرم گلاب ته استکان برای لرزونک هم همین مقدار فقط به جای شیر آب میریزیم خواستید زعفرانی درست کنید اواخر پخت هر دو کمی زعفران دم کرده بریزید. نشاسته رو با یک لیوان شیر مخلوط کنید هم بزنید تا حل بشه یک لیوان شیر دیگه میریزیم تو قابلمه مخلوط شیر ونشاسته رو از صافی رد میکنیم شکر رو اضافه کرده ومیزاریم رو گاز با حرارت کم چند دقیقه رو گاز بود گلاب رو اضافه کرده مواد که کمی غلیظ شد کره اضافه میکنیم مدام هم بزنید وگرنه گوله گوله میشه غلظت مشکوفی بع غلظت فرنی کمی روانتر دسر که آماده شد بریزید تو کاسه دسر خوری با آب هم دقیقا به همین روش درست میشه من زعفرانیشو درست کردم اواخر پخت کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کرده دسر باید با حرارت کم غلیظ بشه تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه حدود دو الی سه دقیقه با حرارت خیلی کم جوش بزنه مدام هم بزنید وگرنه نشاسته زود ته نشین مبشه ودسر گوله گوله میشه، صافه وروان نیست .
بنام خداوند وجد و سرور پدیدآور عشق واحساس وشور🌷 آغاز میکنیم دوشنبہ ۱۵ دی ماه را🌷 خدای مهربان امروز تمنایمان از تو اینست که ما را واسطه خوب شدن حال دیگران قرار دهی🌷
سهراب سپهرے چقدر زیبا گفت: ﺧﺪﺍ ﮔﺮ ﭘﺮﺩﻩ ﺑﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﺯ ﺭﻭے ﻛﺎﺭ آﺩﻣﻬﺎ! ﭼﻪ ﺷﺎﺩﻳﻬﺎ ﺧﻮﺭﺩ ﺑﺮﻫﻢ... ﭼﻪ ﺑﺎﺯﻳﻬﺎ ﺷﻮﺩ ﺭﺳﻮﺍ... یکی ﺧﻨﺪﺩ ﺯ آﺑﺎﺩی... یکی ﮔﺮﻳﺪ ﺯ ﺑﺮﺑﺎﺩی... یکی ﺍﺯ ﺟﺎﻥ ﻛﻨﺪ ﺷﺎﺩی... یکی ﺍﺯ ﺩﻝ ﻛﻨﺪ ﻏﻮﻏﺎ... ﭼﻪ ﻛﺎﺫﺏ ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﺻﺎﺩﻕ... ﭼﻪ ﺻﺎﺩﻕ ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﻛﺎﺫﺏ... ﭼﻪ ﻋﺎﺑﺪ ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﻓﺎﺳﻖ... ﭼﻪ ﻓﺎﺳﻖ ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﻋﺎﺑﺪ... ﭼﻪ زشتے ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﺭﻧﮕﻴﻦ... ﭼﻪ تلخے ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﺷﻴﺮﻳﻦ... ﭼﻪ ﺑﺎﻻﻫﺎ ﺭﻭﺩ پايين... ﻋﺠﺐ ﺻﺒﺮے ﺧﺪﺍ ﺩﺍﺭﺩﻛﻪ ﭘﺮﺩﻩ ﺑﺮ نمی دارد
بشکل گل رز - مجلسی هویج یک کیلو شکر یک کیلو آبلیمو یک ق غ یا جوهر لیمو نوک ق چ زعفران کمی هل چند عدد اختیاری ابتدا هویج را شسته پوست کنده به درازا با پوست کن نازک برش و ورقه میکنیم بعد سه ساعت در آب نمک نچندان شور قرار میدیم تا نرم شود ... بعد از آب نمک خارج کرده و بصورت گل رز میپیچیم و با خلال دندون فیکس میکنیم .... بعد درون آب سرد قرار میدیم و دوبار آبشو عوض میکنیم تا اگر کمی مزه نمک داشت از بین بره.. هویچ ها رو درون ماهی تابه مرتب میچینیم و کمی آب اضافه کرده روی حرارت ملایم قرار میدیم تا هویج ها نرم شوند.... در ظرفی جداگانه آب و شکر را با هم روی حرارت قرار میدیم تا شکر حل شود بعد روی هویج ها ریخته تا وقتی که شیره مربا قوام بیاد ....قبل از قوام آمدن و مراحل آخر پخت مربا آبلیمو یا جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و بعد هل اضافه میکنیم....و در آخر در صورت تمایل کمی زعفران نیز اضافه میکنیم ..... یک روز در همان ظرف پخت میگذاریم بمونه و بعد در شیشه و درون یخچال یا فریزر نگهداری میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من این شیرینی رو برای صبحونه آماده کرده بودم ولی به نظرم برای عصرونه خیلی خیلی گزینه مناسب و راحتیه و حسابی با به لیوان چای دارچین میچسبه. مواد لازم: یک تخم مرغ بزرگ، کمتر نصف لیوان شیر، یک لیوان سرخالی آرد، نصف ق چ وانیل، یک سوم لیوان شکر قهوه ای یا شکر سفید، کمتر از یک ق چ بیکینگ پودر، یک ق چ یا کمتر دارچین ( شیر رو کم کم بریزید، اگر مایه پنکیک رقیق بشه، به هردوطرف به یک اندازه خمیر نمیچسبه... یعنی موقع سرخ شدن، مایه از روی آناناس یا سیب سُر میخوره و میاد پایین. و وقتی میخواید طرف دوم رو سرخ کنید، روش هیچ مایه ای نیست که بخواد سرخ بشه و خلاصه خوشگل نمیشه) برای تولد یا مهمونی هم میشه آماده شون کرد و مثل عکس اول، با شکلات های رنگی بن ماری شده تزیین ش کرد. برای اون شاخه سبز بالای آناناس، شکلات رو توی قیف میریزیم و چندتا خط مثل برگ یا شاخه، روی کاغذ روغنی میکشیم و اجازه میدیم تا سفت بشه و جداش کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕🥒 مواد لازم: هویج دو عدد متوسط کدوی پنج عدد متوسط فلفل دلمه ای قرمز نصف یک عدد تخم مرغ یک عدد آرد سه قاشق غذا خوری رب یک قاشق چایخوری پنیر چدار ۳۰۰ گرم نمک و فلفل یک قاشق طرز تهیه: ابتدا کدوها رو با رنده درشت رنده کنید و بهش کمی نمک اضافه کنید و بعد از ده دقیقه در دستانتون فشار بدید تا کمی از آب اضافی آن خارج بشه(دقت کنید لازم نیست تمام آب کدوها خارج و بی آب شود) سپس هویج های رنده شده را به مواد اضافه کنید آرد،تخم مرغ و فلفل رو به موادتون اضافه کنید(البته اگر می خواهید کوکو خوش عطر بشه می تونید نصف قاشق سیر یا نصف فنجان پیازچه هم به موادتون اضافه کنید) در انتها کمی از مواد رو در داخل تابه ای که روغن آن گرم شده بریزید کمی که مواد خودشون رو گرفت کمی پنیر چدار بر روی مواد قرار داده و مجددا کمی مایع کوکو اضافه کنید و زمانی که یک طرف کوکوها کاملا طلایی شد ، سمت دیگه آن را در روغن سرخ کنید و نوش جان کنید.
آب پرتقال 2 لیوان آب 3 لیوان شکر 3 لیوان تکه های پرتقال به میزان لازم اسانس پرتقال و رنگ خوراکی نارنجی به میزان لازم آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بالا قرار دهید تا به مرحله جوش برسد. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 35 دقیقه بجوشانید. سپس آب پرتقال را اضافه کنید و زمان دهید تا دوباره به جوش آید. تکه های پرتقال را درون تنظیف نازکی بپیچانید و بعد از به جوش آمدن آب پرتقال به درون قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده و به مدت 35 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. سپس تنظیف را از قابلمه خارج کنید. تنظیف را وقتی سرد شد فشار دهید و این عصاره را هم به شربت اضافه کنید. صبر کنید تا شربت کامل خنک شود و سپس درون یخچال قرار دهید. “شربت پرتقال خانگی”، یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین شربت های مخصوص تابستان است.
مواد اولیه آلوچه 1پیمانه (برقانی) رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری شكر 2 قاشق غذاخوری رب انار 2 قاشق غذاخوری نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم پیاز 1 عدد روغن به میزان لازم ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان) آب به میزان لازم آرد به میزان لازم سیر به میزان لازم فلفل به میزان لازم دارچین به میزان لازم طرز تهیه 1. ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. 2. آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچه‌ها خوب له شوند و جا بیفتند. 3. ماهی را به صورت مكعب‌ خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید. 4. در انتها آلوچه‌ها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید نوش جان 💖
🥘 😋 🔸 پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم ♦️سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد
🍛 😋 🔸برنج را ۳ الی ۴ ساعت ساعت قبل از تهیه غذا با مقداری نمک در آب ولرم بزارید سپس ماهی را تمیز کنید و برای مزه دار کردن آن می توانید مقداری پودر زنجبیل تازه را با مقداری پیاز آب لیمو، زعفران دم کرده، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و ماهی را به مدت چند ساعت درون این مواد بگذارید، تا حسابی طعم و مزه این مواد به خرد ماهی برود و بوی ماهی از بین برود بعد برنج خیس خورده را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از مقداری نرم شدن برنج را آب کش کنید. سپس لابه لای برنج، شوید تازه خرد شده و یا شوید خشک بریزید و آن را دم کنید حال درون تابه کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، ماهی را داخل تابه بگذارید، تا با حرارت ملایم سرخ بشه و مغز پخت شود 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🥮 😋 ▫️کره ۱۰۰ گرم ▫️شکر ۲۲۰گرم ▫️تخم مرغ ۳عدد ▫️وانيل ١ پنس ▫️اسانس قهوه ٣ قطره ▫️نسکافه ۲قاشق مرباخوری ▫️آبجوش ۱قاشق غذا خوری ▫️آرد ۲۳۰گرم ▫️کاکائو ۳قاشق سوپخوری ▫️بیکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری ▫️ماست یک لیوان 🔸کره به دمای محیط رسیده را ۱الی۲دقیقه با همزن برقی می زنیم سپس شکر را به آن اضافه می‌کنیم ۴الی۵دقیقه با همزن برقی میزنیم تا سبک شود وانیل را به همراه تخم مرغها دانه به دانه به مواد اضافه کرده و خوب می زنیم .نسکافه را در آبجوش حل میکنیم . آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را از الک گذرانده و به دو قسمت تقسیم میکنیم سپس ۱/۲ آن را به تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد ماست را افزوده با همزن برقی میزنیم و ۱/۲ باقی مانده مخلوط آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را می افزاییم و در قالب ۲۳سانتی می ریزیم و در فری که از ۱۵دقیقه جلوتر روی درجه ۱۷۵درجه گرم شده به مدت ۴۵دقیقه می پزیم
تمام مواد بسته به سلیقه تون میتونید کم و زیاد کنید.👌 . سینه مرغ یک عدد نان تست یک بسته گردو نیم کوب شدا نصف لیوان جعفری خرد شده نصف لیوان پیازچه خرد شده یک لیوان خیارشور خرد شده نصف لیوان سس مایونز سه چهارم لیوان ماست خامه ای چکیده نصف لیوان پنیر ماسکارپونه نصف بسته نمک و فلفل به میزان لازم سینه مرغ رو با نمک و فلفل و پیاز ابپز کنید بعد از اینکه پخته شد خوب خردش کنید. ماست، سس مایونز، پنیر ماسکار پونه، فلفل و نمک و یک قاشق ابلیمو تازه رو باهم مخلوط کنیدو داخل یخچال بذارید. در ظرف دیگه فیله ی مرغ، پیازچه، گردو، خیارشور و جعفری رو به مواد اضافه کنید نیمی از سس رو به مواد اضافه کنید ته قابلتون نایلون بذارید بعد اطراف نون تست رو برش داده و یه لایه نان ته قالب بذارید و از سه ساعت داخل ظرفتون برگردونید بقیه سس رو روی کیک بزنید و با جعفری و گردو و خیار شور .... تزیین کنید نوش جان🌸🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی گُلی یا گول مانتیسی برای خمیر: ۱ لیوان آب ۳ لیوان و نیم آرد ۱ قاشق مربا خوری نمک ۱ عدد تخم مرغ برای مواد داخل: ۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز نمک و فلفل برای سس: ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه غلیظ ۲ قاشق غذا خوری روغن مایع ۳-۴ لیوان آب نمک برای خمیر آرد و نمک و تخم مرغ رو مخلوط کرده یواش یواش آب اضافه کنین و ورز بدین تا به یک خمیر یکدست و تقریباً سفت برسین، بذارین حدود ۲۰ دقیقه استراحت کنه تو این فاصله گوشت و پیاز ریز شده رو مخلوط کنین و یکم ورز بدین، نمک فلفل و یا هر ادویه دیگه‌ای که دوست دارین یادتون نره! خمیر که استراحت کرد به ۲ قسمت تقسیمش کرده و روی میز به نازکی ۲-۱ میلی متر بازش کنین... مثل تصویر با‌ کمک یک لیوان که قطرش خیلی هم بزرگ نباشه دایره دایره خمیر رو بریده کنار هم به طوری که لبه‌هاشون کمی روی هم قرار بگیره بچینین، روش یک خط از مخلوط گوشت گذاشته و مثل گل بپیچین...🤗🌹 گل‌ها رو توی سینی فر بچینین و از کناره‌ها سس رو توی سینی بریزین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۹۰ درجه گرم کردین بپزین بعد از پختن در بیارین و به سلیقه خودتون سرو کنین...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد ۲ پیمانه تخم مرغ ۴عدد شکر ۱/۵پیمانه بکینگ پودر ۱ق غ وانیل نصف ق چ پودر هل ۱ق چ کشمش نصف پیمانه فندق نصف پیمانه روغن ۱پیمانه شیر ۱ پیمانه آرد و‌بکینگ پودر و هل رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید تخم مرغ هارو با وانیل وشکر با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود و بعد روغن را اضافه کرده و همچنین کمی از شیر و کمی از ارد این کار را به تناوب انجام دهید تا مواد به اتمام برسد فر را یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود...دو سوم مواد را در قالب ریخته کشمش و‌فندق ها با ۱ قاشق ارد مخلوط کنید و روی مواد داخل قالب بریزید ومابقی مواد را در قالب ریخته و به مدت ۴۵دقیقه در فر قرار دهید بعد از اتمام زمان پخت با خلال چوبی کیک را چک کنید که پخته شده باشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین آش رشته🍛🍛 سلام عزیزان . نکته 👇 اگه کشکتون غلیظ هست رقیقش کنین به این صورت که آب جوش داخلش بریزین و بزارین رو حرارات تا دو تا جوش بخوره. با استفاده از زعفران و رنگهای خوارکی هم می تونین کشکتون رو رنگی کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی‌پلو با ماهیچه 🍖 ماهیچه گوسفندی: ۱/۵ کیلو پیاز: ۱۰ عدد بزرگ سیر: ۱۰ حبه پوست کنده + ۳ بته پوست سالم زردچوبه: ۱/۵ قاشق‌چایی‌خوری فلفل سیاه: ۱/۵ قاشق غذا‌خوری چوب دارچین: ۶ تکه نمک: ۳ قاشق چای‌خوری زعفران: هر چی کَرَمتونه آب رو کم کم اضافه کنید. بدون قطره‌ای روغن مدت زمان پخت: ۳/۵ ساعت نمک و زعفرون در نیم ساعت آخر اضافه شود. باقالی‌‌پلو باقالی (برای هر نفر نصف پیمانه) به آب نمک اضافه بشه، ۵ دقیقه بعد شوید تازه رو اضافه کنید، ۳ دقیقه بعد برنج شسته شده( برای هر نفر ۳/۴ پیمانه) بعد از آبکش کردن و ته‌دیگ گذاشتن، برنج رو بریزید و روی اون شوید خشک و روغن بریزید
38.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه سوهان کنجدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 طرز تهیه🔻 ۳ الی ۴ عدد سیب زمینی خلالی شده را سرخ کنید یا داخل سینی فر بزارید تنوری بشه،سپس کف یک قالب سیب زمینی هارو یک ردیف در کنار هم بچینید و با یک لیوان کف قالب له و فشرده کنید سپس یک لایه پنیر درصورت موجود بودن پارمزان بهتره اما اگر نبود پنیر پیتزا بریزید و بزارید داخل فر ۲۰۰ درجه ۱۵ دقیقه یا در فر دستساز خانگی که در هایلایت پیج موجوده ۲۰ دقیقه بمونه تا فشرده و با هم ادغام بشه،سپس تر بیارید و لایه لایه پنیر و سس قرمز و سیب زمینی بریزید به دلخواه میتونید سوسیس و کالباس هم بینش بریزید و لایه آخر یک لایه پنیر بریزید و روش رو با سوسیس ورقه شده بزارید و داخل فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت یا در فر دستساز خانگی نیم ساعت قرار بدین و نهایتا سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری آرد 5 قاشق غذاخوری کاکائو ۴۰ گرم شکلات تخته ای یک قاشق چای خوری وانیل یک ذره نمک( برای همه دسرهایی که کاکائو دارند ، بزنید) 1 قاشق سوپ خوری کره طرز تهیه همه ی مواد بجز وانیل، کره و شکلات را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط گاز بپزید( مدام هم بزنید). وقتی شروع به جوش آمدن کردن، کاکائو را اضافه کنید. بعد از دو سه دقیقه، زیر اجاق را خاموش کنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و هر از گاهی( هر 5- 10 دقیقه) کمی هم بزنید تا سرد شود. ( اگر قبل از خنک شدن ظرفش را عوض کنید ، سرشیر میبندد) قبل از اینکه داخل ظرف بریزید اگر خیلی غلیظ شد، ارام ارام شیر سرد اضافه کنید ولی اگر در وقت مناسب اجاق را خاموش کنید ، نیازی به اضافه کردن شیر سرد نیست. اگر بخواهید میتوانید مواد را نصف کرده و برای یکی از آنها شکلات بیشتری اضافه کنید تا دو رنگ شود. نوش جان 💝