eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی _کلمپه طرز تهیه پست بعدی کانال👇
روغن جامد خونگی140گرم پودرقند 100گرم تخم مرغ 1عدد وانیل نصف.ق.چ شیر ولرم یک چهارم لیوان اب ولرم سه ق.غ ارد حدود 3 لیوان خرما 25عدد روغن مایع 2ق.غ گردوخردشده نصف لیوان پودرزنجبیل یک ق.م پودردارچین: یک ق.م طرز تهیه: روغن جامد(میتونید از روغن صاف قنادی بجاش استفاده کنید)و پودرقندراباهمزن برقی 20ثانیه(با همزن دستی دو دقیقه) بزنید تاموادمخلوط شوندسپس تخم مرغ ووانیل رااضافه کرده و کمی هم میزنیم و شیرولرم وآب ولرم راهم اضافه کرده وکمی درحد یکدست شدن هم میزنیم واردرا در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ودرنهایت بانوک انگشتان ورزدهیدتاخمیر یکدست و جمع بشه اگر خمیر به دستتون چسبید دو قاشق دیگر آرد اضافی بریزید خمیرراداخل کیسه فریزیریکساعت دریخچال استراحت میدهیم برای موادمیانی: پوست وهسته خرماها راگرفته و گردو و روغن و پودر دارچین و زنجبیل رابیفزاییدوداخل غذا ساز بریزیدتاموادمیانی کاملا یکدست شود(میتونید از چرخ گوشت رد کنید یا با گوشت کوب له کنید) خمیرراپس ازاستراحت باوردنه به ضخامت نیم سانتی پهن کنید قالب گردبزنیدروی یک قسمت مقداری ازموادمیانی بگذارید قسمت دیگرخمیرراروی ان قراردهیدبامهرنقش بزنیدولبه های خمیررابپیچانید و مجددا کاتر بزنید(میتونید کاتر نزنید و لبه ها را بپیچید کافیه) شیرینی ها رادرفرازقبل گرم شده با حرارت 170درجه به مدت 20دقیقه درحدی که فقط کمی زیرشیرینی طلایی بشه کافیه این مقدار برای ۲۵ شیرینی شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 😋 🔸مواد داخلی قابل تغییره و به دلخواه خودتون پر کنید. میتونید از سوسیس‌‌ یا مرغ ریش شده و ترکیب سبزیجاتی مثل جعفری، قارچ تفت داده شده، فلفل دلمه، ذرت و ... استفاده کنید. و برای ادویه ترجیحا از آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه دلخواه استفاده کنید اگر دوست دارید؛ قبل سرخ کردن میتونید نون ها رو اول توی تخم مرغ و بعد پور سوخاری هم بغلتونید
🥓 😋 🔸 سوسیس کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده و رب و ادویه و پودر فلفل و نمک هست که من یه سیب زمینی کوچیک و نگینیِ ریز خرد کردم و سرخ کردم و بهش اضافه کردم.اینو هم میتونید مثل من تو نون لواش درست کنید هم تو نون یوفکا.و اینکه اگه بخواید موادش پیتزایی نباشه میتونید با مواد ماکارونی پر کنید یه نون لواش مستطیلی و ٤ قسمت کردم و مواد و ابتدای نون گذاشتم و پنیر پیتزا هم روش ریختم و ابتدا این طرف اون طرف نون و دو سانت به داخل تا زدم و بعد رول کردم و سرخ کردم.بعد از سرخ حتما بذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میل کنید.اگه بخواید تو فر بذارید باید زرده تخم مرغ و روش رومال کنید و به دلخواه کنجد بزنید و بذارید تو فر
🦪 😋 🔸ماهيا رو پاك ميكنيم پوستش ميگيريم خوب كه شستيم بهش پياز و سير رنده شده +گوشت ليمو خشك+ادويه ماهي+فلفل سياه و قرمز +زردچوبه و نمك ميزنيم و روي ظرف سلفون ميكشيم به مدت ٢الي٣ساعت بهش فرصت ميديم تا مواد خوب به خوردش بره بعد هم توي روغن داغ سرخش ميكنيم ،روغنش دور نريزين توش سيب زميني و گورجه هاتون سرخ كنين و لذتش ببرين
🥘 😋 🔸ابتدا کره را درون ماهیتابه بریزید و تکه های مرغ نمک و زعفرون زده شده رو در آن بچینید دقت کنید که حتما همه مرغ ها کف ظرف باشند یعنی روی هم نچینید پس ظرف را به اندازه انتخاب کنید، مرغ ها را با شعله ملایم با کره سرخ کنید وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردونید و طرف دیگه را هم سرخ کنید.مابقی زعفران را اضافه کنید و تمام مرغ ها را به زعفران آغشته کنید در حدی تفتش میدیم كه روی مرغ یه لایه زعفرونی طلایی رنگ بگیره و بعد یه پیازبزرگ رو کاملا سرخ میکنیم وکمی زردچوبه میزنیم و تفت میدیم و حالاکمی رب اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه و حسابی خوشرنگ بشه نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه می کنیم یک لیوان آب جوشیده به مرغ اضافه میکنیم هم میزنیم و تکه های مرغ را جابجامیکنیم با حرارت ملایم میزاریم بپزه.بهتره از استاک مرغ استفاده کنیم که طعمش عالی میشه .کمی هویج خرد شده و فلفل دلمه ای هم به مرغ اضافه کردم
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
من ارایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد ارایشگری و یادتون میدم 👍 👱‍♀ شینیون_میکاپ_جدید_سال فرکردن_سشوار کردن جلو مو همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e قول میدم با این 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
من ارایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد ارایشگری و یادتون میدم 👍 👱‍♀ شینیون_میکاپ_جدید_سال فرکردن_سشوار کردن جلو مو همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e قول میدم با این 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 موز ۵ عدد شکر یک چهارم پیمانه وانیل ۱ ق غ روغن یک چهارم پیمانه تخم مرغ ۱ عدد آرد یک و نیم پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ نمک یک چهارم ق چ شکلات ذوب شده و کارامل برای سرو کردن 😋
🥪 😋 🔸گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دم‌دست بود بریزید دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشن
"صبح" را از دل و جان، با غزل آغاز کنیم وَ برای غم و غصّه، تا ابد ناز کنیم... در به روی تب و اندوه ببندیم دگر رو به "شادی و سعادت" درِ دل باز کنیم . . . سلام دوستان ♡ صبح اولین سه شنبه☕️🍂 اسفند ماهتون پر از شادمانی🌷 ❖
🍗 😋 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
🥥 😋 ▫️تخم مرغ (سفیده) درشت ۴ عدد ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری ▫️روغن ۷۰ گرم ▫️پودر نارگیل ۲/۵ پیمانه 🔸فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید. وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید. پودر وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن بریزید. در ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آن‌ها را روی کاغذ مخصوص بچینید. آن‌ها را به اندازه 20 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شکلاتا یا شیرینی ها فوق العادست با هر رنگ شکلاتی خه دوس دارید میتونید تزئین کنید.⠀ درضمن یه نکته ی خیلی مهم اینه که همیشه وقتی میخواید شکلات رو رنگی کنید شکلات سفید رو‌با رنگ های پودری,حلال در چربی مخلوط کنید⠀ مواد لازم (کاملا تقریبی و با توجه به تعداد نفرات هست.⠀ بیسکوییت پودر شده(پتی بور،ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگه)⠀ یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو ⠀ چند قاشق شکلات صبحانه⠀ در صورت نیاز برای رقیق کردن مقداری شیر اضافه کنید.⠀ طرز تهیه:بیسکوییت هارو پودر کنید،پودر کاکائو و چند قاشق شکلات صبحانه اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید با بلندر و یا با دست.⠀ در صورت نیاز مقداری شیر اضافه کنید تا خمیرتون شکل بگیره.⠀ بعد به شکلی که دوست دارید به شیرینی هاتون طرح بدین.نیم ساعت بزارید یخچال.⠀ شکلات شیری و سفید یا هر شکلات دیگری رو به روش بن ماری ذوب کنید کمی که خنک شد ،گردو و یا فندق اضافه کنید.⠀ بعد شیرینی هارو ،داخل شکلات بغلتونید.⠀ بعد نیم‌ساعت مجددا داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه و بعد میتونید در کنار چایی یا قهوه نوش جان کنید.💜😍
آشپزی ایرانی🍔
#دیل_کارنگی
مرغ ها به صورت مکعبی کوچیک برش زده. در یک ماهیتابه کوچک سویا سس، اب، سرکه سیب، نشاسته ذرت، شکر قهوه ای، زنجبیل، سیر، ونمک و فلفل را مخلوط کرده روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم زده تا سس غلیظ شود. حتما در ریختن نمک احتیاط کنیم چون سویا سس طعم شوری دارد. در آخر دو قاشق پیازچه خرد شده به سس اضافه می کنیم. کنار می گذاریم تا خنک شود.بعد دو تا سه قاشق از سس را با مرغ ها مخلوط کرده و یکساعت در یخچال گذاشته تا طعم دار شود. اگر سیخ فلزی در دسترس ندارید می توان ١٠ عدد سیخ چوبی را به مدت ٢٠ دقیقه در آب خیس کنید تا موقع حرارت نسوزد. مرغ ها را به سیخ کشیده ماهیتابه چدن را روی حرارت گذاشته با کمی روغن کنجد چرب می کنیم سپس سیخ ها را در تابه کنار هم چیده و هر طرف را به مدت ٣ تا 4 دقیقه سرخ می کنیم در اواخر طبخ از سس باقی مانده با برس روی مرغ ها را با سس آغشته می کنیم. در ظرف چیده با حلقه های پیازچه و کنجد تزیین می کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی ترکی مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده 450-500 میلی لیتر آب سرد 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین مواد مرینیت👇 6 قاشق غذاخوری آرد 200 میلی لیتر دلستر ساده 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری نمک کمی فلفل سیاه 1/2قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری ادویه کاری روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: مرغ خرد شده را در یک کاسه بریزید، جوش شیرین ، نمک و آب سرد اضافه کنید. اجازه دهید آب روی مرغ را بپوشاند و به مدت نیم ساعت در آب سرد بماند (با این روش جوجه های شما بعد از سرخ شدن نرم و ترد می شوند)(ترجمه از آشپزی_خلاق) سپس در صافی بریزید و آبکش کنید،همزمان تمام مواد لازم برای مرینیت را مخلوط کنید(قوام آن نباید خیلی غلیظ یا ابکی شود)جداگانه آرد را در یک بشقاب بزرگ بریزید.مرغ را به سیخ چوبی بکشید،سپس ابتدا سیخ ها را از دو طرف در آرد بغلتانید بعد در مخلوط دلستر بزنید و در تابه سرخ کنید،نوش جان🤗
کته زعفرانی باجوجه باطعم گشنیزو جعفری موادروتوی سبزی خردشده گشنیزوجعفری،نمک،زعفران دم شده،روغن مایع،پیازرنده شده،کمی آبلیموخوابوندم بعدکباب کردم.من از بال مرغ استفاده کردم.
مربا انگور 🍇 🌈انگور بی دانه قرمز دو لیوان 🌈آب نصف لیوان 🌈شکر یک قاشق 🌈شیره انگور بدلخواه یک قاشق 🌈گلاب دو قاشق 🌈پودر هل و دارچین مقداری 🌈گردوی خرد شده بدلخواه 🌀انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول شكلاتي🍫🍫🍫⁣ ⁣ مواد لازم ⁣ آرد قنادي يا آرد ٣ صفر ٢ پيمانه ⁣ پنير خامه اي ١٠٠ گرم ⁣ شكر يا پودر قند ٤ قاشق غ خ ⁣ كره گياهي يا حيواني ٢٠٠ گرم ⁣ نمك ١/٢ قاشق چ خ⁣ شكلات تلخ يا شيرين ١٠٠ گرم ⁣ مربا يا مارمالاد ٢ قاشق غ خ⁣ اين خمير نياز به ورز دادن زياد نداره فقط بايد مواد مخلوط بشن ،بعد ١ ساعت استراحت بدين بهش تا سفت بشه ،مربا رو بريزيد بعد شكلات خرد شده ،حالا برش بزنيد و رول كنيد ،روش زرده تخم مرغ بزنيد ،بزاريد داخل فر ،براي فر گازي ٢٥دقيقه از پايين ١٨٠ درجه بعد ١٠ دقيقه گريل بالا براي طلايي شدن ،براي توستر ١٦٠ درجه حرارت بالا و پايين ٢٥ دقيقه كافيه ،اين خمير اول شل ميشه بعد خودش شروع ميكنه سفت شدن موقع پخت پی نگران نباشيد❤️⁣ ♥️
🌽دسر خوشمزه و مقوی انجیر و گردو مواد لازم: 🔆 ۵۰۰گرم انجیر خشک 🔆۴/۵فنجان آب 🔆۳ فنجان شکر 🔆۱/۲ آب یک عدد لیمو 🔆۱ فنجان گردو ▪️ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا