فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه 7 اسفند ماهتون ❄️
همراه با آرامش و سلامتی🍃💐
خدایا.....!!!
آنچنان ما را جذب کن
که جز به تو نیندیشیم
و "جز تو" را نخواهیم
و به جز تو به سوی کسی نرویم
و همه خودخواهی ها
و "خود بینی ها" را
در مذبحه بارگاه تو قربانی کنیم.🍃💐
آشپزی ایرانی🍔
کاسه های اشترودل سس
#كاسه_هاي_اشترودل_سس
مواد لازم :
خمیر فیلو ٥٠٠ گرم
روغن مایع ٣ الي ٤ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
•مواد لازم مياني:
سینه مرغ ٢٥٠ گرم
روغن ٣ الي ٤ قاشق سوپخوری
پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
پیاز ریز خردشده ١/٢ لیوان
قارچ ریز خردشده ٢٠٠ گرم
آبلیمو ١ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای خردشده ١/٢ لیوان
کنسرو ذرت ١ لیوان
جعفری، خردشده ١/٤ لیوان
• مواد لازم سس سوپرم :
کره ٥٠ گرم
آرد ١ و ١/٢ قاشق سوپخوری
آب مرغ يا شیر يا آب ٢٥٠ میلیلیتر
زرده تخممرغ ٢ عدد
خامه ١٠٠ گرم
طرز تهیه :
با کاتر گرد به قطر١٢سانتيمتر سه ورق از خمیر را قالب بزنید.روغن مایع و مقداری نمک را مخلوط کرده،بین ورقهها با برس از این محلول بمالید.ورقههای فیلو را پشت قالب مافین به قطر٥سانتیمتر بگذارید.فر را روی١٨٠درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.قالب را به مدت١٠تا١٢دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر پخته و خشک شود.برای درست کردن مواد میانی، سینه مرغ را بصورت چهارگوشهای ٢×٢سانتیمتر خرد کرده، با ٢قاشق سوپخوری روغن مایع،نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید ومدت حداقل ٣تا٤ساعت در یخچال قرار دهید.باقیمانده روغن را در تابه ریخته،روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.پیاز را اضافه کرده،تفت دهید تا نرم و شفاف شده و آب آن کشیده شود.مرغ را افزوده،با حرارت متوسط به مدت ٢دقیقه تفت دهید تا مرغ بپزد.سپس قارچ را همراه آبلیمو اضافه کرده،با حرارت بالا یک دقیقه تفت دهید.فلفل دلمهای را اضافه کرده،تابه را از روی حرارت برداشته،كنسرو ذرت و نیمی از جعفری را اضافه کنید سپس مواد را در ظرف ديگر برميگردانيم.برای تهیه سُس،کره را داخل قابلمه کوچکی ریخته،روی حرارت قرار دهید تا آب شود.سپس آرد را افزوده،تفت دهید تا خامی آرد گرفته و کف مانند شود.آب مرغ را اضافه کرده،با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود.زردههای تخممرغ را همراه با نمک و فلفل با درجه متوسط همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید و بتدریج از مواد داغ به زردههای تخممرغ اضافه کنید تا سُس گرم شود.پس از آن در ظرف اصلی برگردانده،دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا سُس غلیظ شده،اما نجوشد.سس را از روی حرارت برداشته و به تدریج از سس داغ به خامه اضافه کنید تا خامه گرم شود.سس را با مواد میانی مخلوط کرده،در صورت سرد بودن مواد،روی حرارت قرار دهید تا سُس و مواد گرم شوند.داخل کاسهها را با مواد پر کرده و روی آن را با جعفری یا گردو خردشده یا فلفل دلمهای رنگی خردشده تزئین و سرو کنید.
#ماهي 🦪 😋
🔸ماهيا رو پاك ميكنيم پوستش ميگيريم خوب كه شستيم بهش پياز و سير رنده شده +گوشت ليمو خشك+ادويه ماهي+فلفل سياه و قرمز +زردچوبه و نمك ميزنيم و روي ظرف سلفون ميكشيم به مدت ٢الي٣ساعت بهش فرصت ميديم تا مواد خوب به خوردش بره بعد هم توي روغن داغ سرخش ميكنيم ،روغنش دور نريزين توش سيب زميني و گورجه هاتون سرخ كنين و لذتش ببرين
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیبزمینی شکم پر
3 عدد سیب زمینی بزرگ
برای داخل؛
3 عدد پیاز متوسط
فلفل سبز و قرمز دو عدد
300 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد گوجه فرنگی
جعفری
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
سرخ کردن؛
روغن آفتابگردان
برای مواد بالا؛
گوجه فرنگی
فلفل
برای سس گوجه فرنگی؛
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
کمی نمک
2 فنجان آب
🔸مواد مورد نیاز
نیم کیلو اسفناج
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
5 قاشق غذاخوری ماست ( من طبق دستور نوشتم شما میتونید بسته به سلیقه خودتون ماست بریزید)
نمک
مواد روی بورانی
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری بادام زمینی 🔸طرز تهیه
1- اول از همه اسفناج را خوب خوب شسته و آبکش کنید و اسفناج ها رو مقداری خرد کنید.
2- پیاز و سیر را نیز خرد می کنیم و با سه قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخش کنید.
3- اسفناج ها رو هم در تابه بپزید تا نرم بشن ، اسفناج های پخته را با پیازو سیر داغ تهیه شده و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید .
4- حالا ماست رو به دلخواهتون اضافه کنی.
5- بادام زمینی ها رو با روغن زیتون در یک ماهیتابه کوچک برشته کنید و اگر دوست داشتید در آخر کمی فلفل قرمز را اضافه کنید و روی مواد ترکیب شده قبل بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور خوشمزه با مرغ و نان لواش😋❤️
مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده سه تکه
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
ابلیمو دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز یک عدد
ادویه مرغ دو قاشق غذا خوری
نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی
سیر یکی دو حبه
پیاز دو عدد خلالی خردشده
فلفل دلمه ای رنگی سبز و قرمز از هر کدوم یک عدد خلالی خرد شده
طرز تهیه
نمک و یه قاشق روغن مایع و فلفل سبز و ادویه مرغ و ابلیمو رو به سینه های مرغ اضافه کنین و یک ساعت بزارید تا مرغ مزه دار بشه،دو قاشق روغن رو با فلفل دلمه ای رنگی و پیاز مخلوط کنین وکمی نمک بریزین و هم بزنید و بعد دو تیکه سیر اضافه کنیدوخوب مخلوط کنین حالامرغ مرینت شده رو اضافه کنید
و بعد مثل فیلم داخل نون لواش بپیچین و کمی پنیر چدار رو اون گذاشته و در فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_کرمدار
#کرم_پیراشکی
شیر یا آب 1 و نیم پیمانه
شکر حدود 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1/4 پیمانه
طرزتهیه:
نشاسته ذرت را در چند قاشق از شیر حل کرده و بعد به مابقی شیر اضافه کرده.
شکر را هم اضافه کنید و مواد را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود و رد قاشق روی کرم باقی بماند.
در پایان وانیا را افزوده و حرارت را خاموش کنید.
کرم پیراشکیهای بیرون شفاف هست چون از آب به جای شیر استفاده میکنن
شما هم اگه دوست داشتید میتونید آب رو جایگزین شیر کنید.
کرم باید غلیظ باشه و رد قاشق از روی اون محو نشه
وقتی کرم آماده شد کیسه فریز روی کرم بندازید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه و بعد بین پیراشکی خنک قرار بدید.
از دستور کرمفیل میتونید برای کرم پیراشکی استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بستنی
مواد تشکیل دهنده: ⠀
برای کیک:
5 عدد تخم مرغ
100 گرم شکر
آرد 200 گرم
وانیل نصف ق چ خ
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو⠀⠀
روی کیک:
یک لیوان شیر ولرم مخلوط با یک ق چ خ پودر نسکافه
سه عددبستنی(ساده،نسکافه ای،شکلاتی)
پخت و پز:
تخم مرغ ها را به مدت 10 دقیقه با شکر بزنید. تمام مواد خشک را الک کرده و همه چیز را مخلوط کنید.
همه چیز را در قالب ریخته (من 25 سانتی متر مستطیل دارم) و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
بیارید بیرون مخلوط شیر نسکافه بریزید.بستنی ها که داخل دمای محیط نیم بند شدن رو اضافه و بزارید داخل فریزر
نوش جان😋.
#براونی_بدون_فر
مواد لازم :
آرد ۳/۴ پیمانه
کره ۱۲۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
وانیل نوک ق چ
شکر ۲ پیمانه
چیپس شکلاتی ۱ پیمانه
گردو خورد شده ۱ پیمانه
بیسکویت ساقه طلایی ۱ پیمانه
طرزتهیه :
در ظرف تفلون ونچسبی کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود ۸ دقیقه.
.حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم .و دوباره ۵دقیقه روی حرارت میزاریم .
بعد قالب ۲۰ در ۲۰. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت ۴ ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم و نوش جان👌
#ماهی_سبزیجات
طرز تهیه.... شما با هر نوع ماهی که دوست دارید میتونید درست کنید ماهی شمال وجنوب نداره من خودم همیشه با هامور درست می کنم اینبار با ماهی کوپه درست کردم طعم اصلی این خوراک با سس ان است
طرز تهیه سس...... دوقاشق رب گوجه و دوقاشق روغن مایع یا زیتون با اب یک لیموی تازه و زردچوبه وادویه ماهی اگر نبود ادویه مخلوط و نصف قاشق چایخوری پودر زیره و یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز و رنده پوست لیمو وپودر سیر وپودر پیاز و زعفران دم کرده همه را خوب مخلوط کنید
ادامه کار..... ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید کف ظرف را پیاز حلقه شده بچنید بعد فلفل دلمه سبز حلقه شده روی پیاز بچنید وبعد گوجه حلقه شده وبعد سیب زمینی حلقه شده را اول به سس آغشته کنید وبعد روی گوجه بچنید طبق فیلم در اینجا اگر دوست دارید یک عصاره سبزیجات را روی هر لایه مواد رنده کنید هر دفعه کمی از عصاره البته دلخواه است ودر اخر ماهی را هم به کاملا به سس آغشته کنید وروی سیب زمینی بذارید وحدود نصف لیوان اب جای ظرف سس بزنید و یه گوشه ظرف بریزید و اگر ظرف شما در دار است که هیچ وگرنه فویل بکشید وجند تا سوراخ ریز روی فویل ایجاد کنید ودر طبقه دوم فر از پایین بمدت حدود ۲ساعت با دمای ۲۰۰درجه البته شما اگر فرتون زیاد داغ می کنه ۱۸۰بذارید وبعد چک کنید با چنگال اگر مواد پخته اماده است میتونید بعد پخت روی ماهی را با شعله بالا گریل کنید تا طلایی وبرشته بشه البته من اینکارو نکردم وبه نظر من نیازی نداره بازم دلخواه است
نکته..... شما میتونید این خوراک را روی گاز درست کتید بازم خیلی عالی می شه اگر نمک به سس زدید عصاره را حذف کنید یا بر عکس
خاگینه هویج😋😋😋
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
هویج ۳ عدد
بیكینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
ارد ۳قاشق غذا خوری
مواد شربت :
آب ۱/۲ پیمانه دوشاب ۱ پیمانه
زعفران (آب كرده و غلیظ) به مقدار لازم
مواد میانی:
گردو ۵۰ گرم
هل ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
گل محمدی ۱ قاشق مربا خوری
خرما ۵عدد
طرز تهیه:
۱- ابتدا هویجها را شسته و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده كنید، سپس تخممرغها و بیكینگپودر و ارد را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید.
۲- درون یك تابه كوچك را كمی چرب كرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود بعد نصف مواد را مانند كوكو در تابه ریخته وبعد مواد میانی را بریزیدو بعد دوباره بقیه مواد را اضافه كنید و با قاشق صاف كنید و روی آن یك دمكنی قرار دهید و صبر كنید تا خودش را بگیرد
۳- سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم خودش را بگیرد بعد با چاقو به شكل دلخواه ببرید و خاگینه را چند دقیقه در شیره قرار دهید.
۴- طرز تهیه مواد میانی:
0۵- گردو را خرد كنید و به همراه هل آسیاب شده و گلسرخ خشك و پودر شده خرما هسته گرفته مخلوط كنید.میتوانید مقدار كمی دارچین یا پودر قند هم به مواد اضافه كنید.
۶- طرز تهیه شربت:
۷- آب و دوشاب (شیره انگور)را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس محلول زعفران را اضافه كرده و از روی حرارت بردارید.
سایر نکات
1)در صورت دلخواه میتوانید مقداری محلول زعفران به مایع خاگینه نیز اضافه كنید.
2)میتوانید از سایر مواد دلخواه برای مواد میانی استفاده كنید این مواد میتواند شامل انواع آجیل و مغزها باشد.
3)اضافه كردن گلاب به شیره باعث خوش عطر و خوشمزه تر شدن آن میشود
موس، پسته ای،کرم پسته ای🥑🥑
موادلازم:
شیرعسلی نصف پیمانه
شیر 4پیمانه
خامه صبحانه 100 گرم🍰
پودرپسته 1فنجان
زرده تخم مرغ 3 عدد🥑🥙
پودرژلاتین 3/5 ق غ
شکر 1/2پیمانه
وانیل نوک ق چ 🍦
.
پودر ژلاتین رو به مقداری شیر سرداضافه میکنیم و 5 دقیقه کنار میزاریم بعد شیرعسلی رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم، زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه یه ملاقه یه ملاقه از شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم بعد به قابلمه ی شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم درحدمخلوط شدن، از روی حرارت برمیداریم ومیزاریم کنار تا از حرارت بیافته وقتی خنک شد خامه وپودر پسته رو هم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه ، ( به دلخواه دو قطره رنگ خوراکی سبز هم میتونید اضافه کنید)توی قالب چرب شده میریزیم به مدت 6تا 8 ساعت توی یخچال قرارمیدیم تا ببنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هاتچاکلت_ایتالیایی
مواد لازم برای ۱ فنجان :
شیر ۱۷۵ گرم تقریبا ¾ پیمانه
شکر ۱ ق.غ یا ۱ ق.چ
پودر کاکائو ۱ ق.غ
نشاسته ذرت یا گندم ۱ ق.چ
نمک خیلی کم
شکلات تخته ای یا چیپسی ۳۰ گرم
.
در روش ایتالیایی مایع هاتچاکلت غلیظ تر بدست میاد .
ابتدا شیر و نشاسته و شکر و با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم بهم میزنیم کمی شیر گرم شد تا حدو ۴۰ درجه سانتیگراد پودر کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یدست بشه وقتی حباب کنار شیرجوش دیدین شکلات چیپسی و اضافه میکنید و هم میزنید تا اب بشن و هاتچاکلت شما غلیظ بشه . زیاد حرارت ندین تا روغن شکلات بیرون نزنه .
این مقدار مواد برای ۱ فنجان هست برای ۲ نفر مقدارش و ۲ برابر کنید .
اگر کمی رقیق تر دوست دارین میتونید نشاستش و حذف کنید . کمی نمک هم زمانی که شکر میزنید اضافه کنید در حد سر ق.چ .
🍎|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اش_بادمجون
مواد لازم🔻
۲ کیلو بادمجان
نخود یک پیمانه
عدس یک پیمانه
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
کشک
نمک و زردچوبه
پیاز داغ
آرد سفید ۴ قاشق
دو حبه سیر
طرز تهیه🔻
ابتدا بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید
داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببنیدبد اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه
بعد عدس و میریزید
و آب میریزید داخل قابلمه اجازه میدید تا خوب بپزن
داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید
وقتی گوشت و نخود پخته شد به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید.
برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید و سپس روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه
بعد به آش اضافه میکنید
و کشک را داخلش میریزید
آش بادمجانتون آماده هس
🌹
برخیز که صبح است و 🌸🍃
صبوح است و سکاری
بگشای کنار آمد آن یار کناری🌸🍃
برخیز بیا دبدبه عمر ابد بین
رستند و گذشتند ز دمهای شماری🌸🍃
#مولانا
سلام دوستان گرانقدر🌹
صبح بخیر 🌸
امیدوارم دراین روز و همه روز
یه دل خوش، یه لب خندون 🌸
یه دنیا آرزوی خوب
براتون رقم بخوره و ثبت بشه 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دل هوای روی
ماه یار دارد"جمعه ها" 🍃🌺
دل هوای دیدن
دلدار دارد جمعه ها...
صبح جمعه چشم در
راهیم ما ای عاشقان
"یار با ما وعده"
دیدار دارد جمعه ها🍃🌺
" اللهم عجل لولیک الفرج "
#_سیمیت
مواد لازم📝
یک ونیم لیوان آب ولرم
یک ق غ خوری خمیر مایه
دوق غ خوری شکر
یک عدد تخم مرغ
یک چهارم لیوان روغن مایع
یک ق م خوری نمک
پنج لیوان آرد البته تقریبی برای رومالی خمیر کنجد
سه ق غ خوری شیره انگور
یک لیوان اب
✍طرزتهیه:
آب ولرم رو با خمیر مایه مخلوط کنید بهش شکرهم اصافه کنید بعدازچند دقیقه تخم مرغ وروغن هم بریزین حالا شروع کنید کم کم ارد بریزین وسطهای ریختن ارد نمک رو اضافه کنید وبعد دوباره ارد بریزین تا خمیر نچسبی بدست بیاد خمیر رو باید خوب ورز بدین پنج دقیقه ورز بدین بعد نیم ساعت جای گرم استراحت بدین بعد از استراحت چونه ها یک اندازه تقسیم کنید وهر چونه رو مثل تصویر به شکل سیمت شکل بدین ،اب وشیره انگور رو باهم مخلوط کنید بعد خمیر سیمت رو اول داخل ترکیب شیره انگور واب فرو ببرین بعد هم کنجد ودرسینی فر بچینید ودر دمای ۱۸۰درجه تا طلایی بشن بپزیید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره
مواد لازم
سس مايونز نصف ليوان
سس خردل ٢ ق غ
ماست چکیده ۲ ق غ سرپر
خیارشور ۲ عدد کوچک
سیر ۱ حبه
پياز يك عدد كوچك
جعفری به مقدار لازم
سس تند فلفل یک ق غ
پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری
سرکه ۱ ق غ
طرز تهیه
همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی لیدی فینگر 😍
درست کردنش خیلی راحت و کم هزینه است هم با فر وهم بدون فر هم با قالب وهم بدون قالب میتونید درست کنید. این شیرینی معمولا در دسر تیرامیسو که یکی از خوشمزه ترین دسرها س استفاده میشه من یک نوع دسر دیگه باهاش درست کردم قطعا دست کمی از تیرامیسو نداره مطمئنا وقتی درست کنید عاشقش میشید😍تحویل بگیرید پست بعدی آموزش دسر رو میزارم 🙂
به نکاتی که میگم توجه کنید.
تخم مرغ سه عدد زرده و سفیده از هم جدا شود توجه کنید اگر ذره ای از زرده وارد سفیده بشه پف نمیکنه.
آرد شیرینی پزی دو سوم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه سر پر بهتره شکر دانه ریز باشه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند به میزان لازم
اول سفیده رو یک دقیقه با دور کند دستگاه بزنید تا کف کند سپس سرعت همزن رو بالا ببرید تا پف کنه وبالا بیاد ، شکر رو به صورت بارانی به سفید اضافه کنید تا سفیده سفت وبراق بشه وقتی همزن رو بالا کشیده نوک تیزی از سفیده بالا بیاد(قله ای) کنار بزارید.
زرده و وانیل رو با چنگال ویا همون همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیاد سپس به سفیده اضافه کنید به حالت دورانی بزنید تا مخلوط ویکدست بشه