فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم کبابی😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋
صبح بخیر ☕
امروز براتون🍀
یه دنیا آرامـش🍀
یه آسمون سلامتے🍀
و یڪ عمـر با عـزت 🍀
از خدای مهربون خواستارم🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات مغزدار میوه ای😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت تره(غذای کوردی)😋
این خورشت خیلی خوشمزه است، واقعا از تره انتظار نداشتم😅
میتونه رقیب قورمه سبزی باشه حتی😁
خب بریم سراغ مواد لازم🔻
برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
تره تازه ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید نصف پیمانه
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام مجلسی و خوشمزه😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
شیر و دارچین وعسل معجون فوالعاده عالی برای لاغری،کاهش کلسترول و تقویت استخوان و......
عزیزان درسته این چیزی نیست که آموزش بخواد ولی در کل مفیده واطلاع رسانیه🙂
شیر رو در شیر جوش بریزید شیر من حدود دو لیوان بود چند تکه چوب دارچین و یک الی دو تکه کوچک زنجبیل (زنجبیل اختیاریه) بریزید سردی شیر رو میگیره وبسیار مفیده 😊بزارید رو گاز با حرارت کم تا شیر به مرز جوشیدن برسه توجه کنید جوش نزنه گاز رو خاموش کنید.بزارید شیر از دما بیفته باز گاز رو روشن کنید تا دوباره داغ بشه این کار باعث میشه تا شیر طعم دار بشه اینجا شیر رو با همزن دستی پنج دقیقه بزنید تا کف کنه. گاز رو خاموش کنید چوب دارچین وزنجبیل رو از شیر خارج کرده شیر رو بریزید تو لیوان یک قاشق مرباخوری عسل بریزید مقداری از کف شیر بریزید رو شیر وپودر دارچین بپاشید. به همین راحتی معجون خوشمزه ومفید ومقوی😍
بجای تکه های زنجبیل میتونید پودر زنجبیل بزنید.
این معجون معمولا دو الی سه ساعت قبل از خواب مینوشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبنات خوشمزه با پوست پرتقال
مواد لازم🔻
برای پوره
5 عدد سیب زمینی
50 گرم پنیر چدار
3 قاشق غذاخوری شیر 30 میلی لیتر
1 قاشق چایخوری نمک 4 گرم
فلفل دلمه ای
نعناع
برای کوفته🔻
500 گرم گوشت گاو چرخ شده
2 عدد تخم مرغ
150 گرم کلم
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی 30 میلی لیتر
2 حبه سیر
1 پیاز
1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم
3 قاشق غذاخوری آرد گندم 60 گرم
فلفل سیاه ، زیره سبز ، فلفل قرمز ، جعفری آویشن
برای سس
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 60 گرم
1.5 فنجان آب 300 میلی لیتر
برای موارد فوق🔻
100 گرم پنیر چدار
سینه مرغ رو 6 تکه کرده به درازا و پهن ینی اول هر سینه رو دو تیکه کرده و هر تیکه رو سه ورق میکنیم و هر کدومو بین کیسه فریزری گذاشته با بیفتکوب کمی میزنیم بعد توی پیاز روغن زیتون پاپریکا پودرسیر فلفل کمی زردچوبه مخلوطو درشو میبندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیم بعد درون آرد سفید بعد تخم مرغ و آرد سوخاری میگذاریم و بعد در روغن سرخ کرده با حرارت کم تا مغزپخت شود در کنارش سیب زمینی سرخ کرده و سس پنیری گودا سرو میشود
بهمراه خیارشور گوجه فرنگی پیاز و فلفل دلمه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_خانگی_با_پنیر_رنده_شده
گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و سبزی جعفری را نیز ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .
پس از آماده سازی مواد گوشتی قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. روی یک لایه همبرگر پنیر رنده شده بریزید و لایه بعدی را روی آن فیکس کنید و لبه های آنرا ببندید.
در این مرحله بهتر است گوشتهای قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.
همچنین توصیه میشود داخل تابه شیار دار سرخ کنید تا خوب بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکک_دورنگ خوشمزهه😋
۱ عدد تخم مرغ
۵ ق غ شکر
۱ لیوان شیر
وانیل و بکینگ ۱ ق چ
یکو نیم لیوان آرد
۱ ق غ پودر کاکائو
شکر و تخم مرغ و با همزن میزنیم پنج دقیقه سپس وانیل و بکینگ پودر و شیر رو اضافه وآرد رو میریزیم و تابه ی نچسب بزرگرو چرب کرده و نصفی از موادو ریخته و به بقیه پودر کاکاعو اضافه و در وسط تابه میریزیم و با چاقومطابق فیلم حالت میدیم و با شعله خیلی کم میزاریم بپزه سپس بر میگردونیم تا طرف دیگم بپزه فقط مواظب باشین نسوزه😋
#نان_تست_مغزدار 🥪 😋
🔸یک عدد نان تست برش نخورده از نان فانتزی ها خریده و داخلش رو خالی می کنین بعد با هر چی که دوست دارین توش رو پر می کنین من قارچ گوشت چرخکرده فلفل دلمه و هویج استفاده کردم البته همش رو تفت داده یا میپزیم و کمی رب و نمک و ادویه اضافه می کنیم. حالا یا بصورت لایه لایه از هرکدوم داخل نان میریزیم یا قاطی کرده و بعد نان رو پر می کنیم در هردو صورت دو یا سه لایه هم پنیر پیتزای ورقه یا رنده شده بریزید و در داخل فر بمدتی که فقط پنیر آب بشه و نان ترد بشه قرار میدیم حدود ده دقیقه . مواظب باشید نانتان نسوزد.
می تونید حتی لایه آخر رو تخم مرغ استفاده کنین
21.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو هفترنگ😋
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
پخت اول: (جو رو بشورید)
جو با آب: ۹۰ دقیقه
(تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید)
پخت دوم:
جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه
پخت سوم:
جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه
پخت نهایی:
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه
در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد.
آشپزی ایرانی🍔
کاسه های اشترودل سس
#كاسه_هاي_اشترودل_سس
مواد لازم :
خمیر فیلو ٥٠٠ گرم
روغن مایع ٣ الي ٤ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
•مواد لازم مياني:
سینه مرغ ٢٥٠ گرم
روغن ٣ الي ٤ قاشق سوپخوری
پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
پیاز ریز خردشده ١/٢ لیوان
قارچ ریز خردشده ٢٠٠ گرم
آبلیمو ١ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای خردشده ١/٢ لیوان
کنسرو ذرت ١ لیوان
جعفری، خردشده ١/٤ لیوان
• مواد لازم سس سوپرم :
کره ٥٠ گرم
آرد ١ و ١/٢ قاشق سوپخوری
آب مرغ يا شیر يا آب ٢٥٠ میلیلیتر
زرده تخممرغ ٢ عدد
خامه ١٠٠ گرم
طرز تهیه :
با کاتر گرد به قطر١٢سانتيمتر سه ورق از خمیر را قالب بزنید.روغن مایع و مقداری نمک را مخلوط کرده،بین ورقهها با برس از این محلول بمالید.ورقههای فیلو را پشت قالب مافین به قطر٥سانتیمتر بگذارید.فر را روی١٨٠درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.قالب را به مدت١٠تا١٢دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر پخته و خشک شود.برای درست کردن مواد میانی، سینه مرغ را بصورت چهارگوشهای ٢×٢سانتیمتر خرد کرده، با ٢قاشق سوپخوری روغن مایع،نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید ومدت حداقل ٣تا٤ساعت در یخچال قرار دهید.باقیمانده روغن را در تابه ریخته،روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.پیاز را اضافه کرده،تفت دهید تا نرم و شفاف شده و آب آن کشیده شود.مرغ را افزوده،با حرارت متوسط به مدت ٢دقیقه تفت دهید تا مرغ بپزد.سپس قارچ را همراه آبلیمو اضافه کرده،با حرارت بالا یک دقیقه تفت دهید.فلفل دلمهای را اضافه کرده،تابه را از روی حرارت برداشته،كنسرو ذرت و نیمی از جعفری را اضافه کنید سپس مواد را در ظرف ديگر برميگردانيم.برای تهیه سُس،کره را داخل قابلمه کوچکی ریخته،روی حرارت قرار دهید تا آب شود.سپس آرد را افزوده،تفت دهید تا خامی آرد گرفته و کف مانند شود.آب مرغ را اضافه کرده،با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود.زردههای تخممرغ را همراه با نمک و فلفل با درجه متوسط همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید و بتدریج از مواد داغ به زردههای تخممرغ اضافه کنید تا سُس گرم شود.پس از آن در ظرف اصلی برگردانده،دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا سُس غلیظ شده،اما نجوشد.سس را از روی حرارت برداشته و به تدریج از سس داغ به خامه اضافه کنید تا خامه گرم شود.سس را با مواد میانی مخلوط کرده،در صورت سرد بودن مواد،روی حرارت قرار دهید تا سُس و مواد گرم شوند.داخل کاسهها را با مواد پر کرده و روی آن را با جعفری یا گردو خردشده یا فلفل دلمهای رنگی خردشده تزئین و سرو کنید.
#آبنبات_پولکی_زعفرانی 😋
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
سرکه ۱/۴ پیمانه
زعفران (حل شده در آب جوش) ۱ ق س
شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود، مواد جوشیده، غلیظ شده وقوام پیدا کند.(مواد را روی حرارت زیاد هم نزنید تا حالت کریستالی پیدا نکند
زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است
آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق مرباخوری روی سینی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود. با یک کاردک به راحتی از ظرف جدا کنید
ابنبات قیچی
از همین مایه بصورت نواری روی سینی چرب شده ریخته و زرشک یا دانه های هل یا پودر لیمو عمانی روی آن پاشیده لوله کرده و قیچی می کنید. فقط باید سریع باشید و قبل از سرد شدن مواد به انها فرم دهید
اگر پولکی زیاد حرارت ببیند تیره و سوخته میشود، و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.
اگر اولین بار است که ابنبات درست میکنید زعفران را حذف کنید تا بتوانید رنگ مایه را به خوبی تشخیص داده و قبل از تیره شدن از روی حرارت بردارید
#كوفته_ازميرى_تركيه 🧆 😋
▫️گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
▫️پياز رنده شده و ابش گرفته شده ١ عدد بزرگ
▫️پودر سوخارى ٢ ق غ
▫️نمك زيره فلفل و زدچوبه به مقدار لازم
▫️سيب زمينى و گوجه فرنگى و فلفل سبز تند از هر كدام ٢ عدد
🔸گوشت را با ادويه ها و پياز و پودر سوخارى ورز ميدهيم بعد به اندازه گردو بر مى داريم توى دست به شكل بيضى در مياريم و توى روغن كمى سرخ مى كنيم بعد كنار ميزاريم توى همان تابه ٢ قاشق غذار خورى رب را تفت ميدهيم تا رنگش باز بشه بعد كمى آب يا آب گوشت مى ريزيم ميزاريم تا كمى غليظ بشه سيب زمينى را ٤ قارچ مى كنيم ميزاريم روى حرارت تا نيم پز بشه بعد سيب زمينى نيم پز شده و گوشت سرخ شده را داخل ظرف مى چينيم و روش سس را مى ريزيم بعد گوجه فرنگى ها را برش زده و روى مواد مى چينيم و فلفل را روش ميزاريم روى مواد را فويل مى كشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٥٠ دقيقه بعد از ٢٠ دقيقه فويل را بر ميداريم ٣٠ دقيقه بعد را بدون فويل مى پزي
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت_کرم_شکلاتی
برای پایه تارت:
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
2 لیوان پودرجو دوسر(جو پرک)
5 قاشق غذاخوری پر کره ذوب شده
3 قاشق غذاخوری پر شکر یا شیرین کننده پودری
میتونید به جای جو پرک وشکر از بیسکویت سبوس دار استفاده کنید.
طرز تهیه پایه تارت:
تمام موادکه تخم مرغ وشکر و کره ذوب شده هست را مخلوط کنیدو کم کم پودر جو دوسر را اضافه کنید تا یک خمیر منسجم بدست بیاد.
مواد را در قالب کمربندی 20 سانتی بریزید تا کف و بدنه قالب از مواد پوشانده شود وخوب فشرده کنید وقالب را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه، حدود 20 دقیقه تا پخته شود.
برای قسمت شکلات تیره:
1/2لیوان شیر تغلیظ شده (شیر عسلی)
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قوطی خامه صبحانه
همه را مخلوط کنید و روی حرارت بزارید و کمی بپزید ، حدود 6 دقیقه و بریزید در قالب پای که پخته وخنک شده وبزارید چند ساعتی در یخچال تا شکلات سفت شود
برای قسمت شکلاتی سفید:
1/2لیوان شیر تغلیظ شده (شیرعسلی)
3 قاشق غذاخوری پر پودر شیر خشک
1 قاشق غذاخوری کره
1 قوطی خامه ترش یا خامه
همه مواد را مخلوط و بزارید روی حرارت کم به مدت 6 دقیقه و هم بزنید و بعد بریزید روی قسمت شکلاتی قهوه ای وبه مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید یا تا زمانی که شکلات سفت شود و با خامه ویا شیر عسلی پودر قندتزیین کنید و از خوردنش لذت ببرید .
#باقالی_پلو_با_ماهیچه 🍛 😋
🔸یک عدد پیاز بزرگ و خلالی کردم با کمی روغن و زردچوبه تفت دادم همین که پیازا طلایی شد ماهیچه های گوسفندی مو بهش اضافه کردم و با پیاز تفت دادم کمی فلفل سیاه و پودر دارچین ریختم سه حبه سیر پوست کنده اضافه کردم وقتی خوب با هم تفت خوردن پنج لیوان آب جوش اضافه کردم و اجازه دادم ماهیچه خوب بپزه وقتی ماهیچه پخت بهش نمک و زعفران و آب لیمو اضافه کردم نیم ساعت دیگه هم زمان دادم بعد زیرشو خاموش کردم.
🔸باقالی ها رو جداگانه پختم. برنج رو آب کش کردم .شویدهای تازه رو هم به صورت درشت ساتوری کردم برای تهدیگ تهچین یک عدد تخم مرغ و با سه قاشق غذاخوری ماست سون و دو کفگیر برنج آب کش و سه قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری زعفرون غلیظ و نمک و فلفل خوب باهم مخلوط کردم کف قابلمه از برنج ته چین ریختم دو تا سه دقیقه زمان دادم تا تهدیگ بسته بشه بعد یه لا برنج یه لا شوید و باقالی و کمی پودر دارچین میپاشم همینطور ادامه میدم تا برنج و شوید و باقالی تموم بشه.رو لایه اخر دارچین پاشیدم و برنج رو دم کردم
#کیک_مرمر
👈مواد لازم:
زرده تخم مرغ: ۸ عدد
کره: ۳۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
آرد: ۲۰۰ گرم
شیر خشک: ۲۵ گرم
شیر تغلیظ شده شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل: ۱ قاشق مرباخوری
سفیده تخم مرغ: ۵ عدد
آب لیمو: ۱/۲ قاشق غذاخوری
👈طرز تهیه:
کره سرد را با پودر شکر بزنید تا سفید و نرم شود (وقتی پودر شکر را مخلوط میکنید کمی را برای مخلوط سفیده کنار بگذارید).
زرده تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید، آنقدر بزنید تا مخلوط شود، سپس اسانس وانیل و شیر تغلیظ شده را اضافه کنید.
مواد خشک که الک شده اند را اضافه کنید. آن را با همزن سرعت پائین بزنید تا مخلوط شود.
سفیده را با کمی شکر که از قبل نگه داشتید و ابلیمو بزنید تا حجیم شود. در ۳ مرحله مخلوط سفیده را با زرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید. بخشی از خمیر را داخل قالب بریزید، روی خمیر را شکلات بزنید و سپس بقیه خمیر را روی آن اضافه کنید. قالب را در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۱ ساعت بپزید. نوش جونتون🥰
▪︎نکته:
این کیک بدلیل رگههای شکلاتی آن شبیه سنگ مرمر است و به کیک مرمر معروف شده. شما میتوانید این رگهها را با سس شکلات یا پودر کاکائو، بصورت سلیقهای و خلاقانه در لابلای خمیرها بریزید تا رگههای زیبایی از شکلات شبیه مرمر در کیک شما نمایان شود🤩
#شیرینی_شکوفه_نارگیلی
پودر نارگیل نیم کیلو
پودر شکر سیصد گرم
هل یک ق چ
گلاب یک چهارم استکان
خامه صبحانه به مقدار لازم
ابتدا نارگیل را اسیاب کرده و پودر شکر و هل را نارگیل اضافه کرده و مخلوط میکنیم حالا گلاب را اضافه کرده و خامه را در حدی اضافی میکنیم که مواد خمیر شود حالا خمیر را پهن کرده و با قالب گل فشاری یا هر قالب دلخواه قالب زده سپس نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد حالا با شکلات بن ماری شده یا بریلو داخل حفره گل را پر میکنیم
#دونات_کاکائویی_در_فر
آرد قنادی یا همون نول: ۲۸۰ گرم یا ۲و ۱/۴ پیمانه
شکر :۷۰ گرم یا ۱/۳پیمانه
پودر کاکائو مرغوب:۳۰ گرم یا ۱/۴ پیمانه
بکینگ پودر:۱/۲و ۱ق چ
جوش شیرین:۱/۲ ق چ
نمک :۳/۴ق چ
باتر میلک:۲۴۰ میلی لیتر یا ۱پیمانه
روغن مایع:۵۶ گرم یا ۴ قاشق سوپخوری
وانیل :۱ ق چ
طرز تهیه
درست کردن این دونات خیلی آسون هست و بهتون توصیه میکنم حتما درست کنید و لذت ببرید. خیلی ها با دیدن باتر میلک توی دستور هول میشن و فکر میکنن چیز سختی هست ولی اشتباه میکنن.باتر میلک ترکیب یه کاپ یا همون ۲۴۰ میلی لیتر شیر و یه قاشق غذاخوری سرکه سفید هست. با هم مخلوط میشن ۱۵ دقیقه کنار میگزاریم. اگه وزنه ندارین حتما از پیمانه های قنادی استفاده کنید. کلیپش در هایلایت هست
تمام مواد خشک رو باهم ترکیب میکنیم بعد باتر میلک و روغن رو اضافه کرده خوب هم میزنیم . کمی با دست ورز میدیم اگه خیلی به دست چسبید کمی آرد اضافه میکنیم . با وردنه روی کاغذ روغنی باز میکنیم باقالب دونات و یا اگه نداشتین بایه لیوان دهانه بزرگ و ته ماسوره قالب میزنیم کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و داخل فرقرار میدیم . فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد . بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه وقتی آماده شد بیرون میاریم و با گاناش و ترافل تزیین میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رشته_پلو
اميدوارم درست كنين وخوشتون بياد😋
.برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه،
. رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه،
.رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين،
.مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده