فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_فیله_مرغ_سوخاری #فینگرفود
#ساندویچ_مرغ_قیفی
یک ایده جالب واسه یک عصرونه دورهمی و جشنها و مهمانیها که خیلی هم واسشون جالبه
سینه مرغ تکه شده و نمک زده
پنیر پیتزا
نان لواش یا پیتا
گوجه فرنگی و کاهو
سیب زمینی خلال سرخ شده
آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری
اول فیله مرغ شسته شده را نمک زده و در آرد غلطانده و بعد در تخم مرغ زده شده و در آخر در پودر سوخاری (مزه دارشده) و فیله ها را در روغن داغ شناور سرخ کرده. روی نان را پنیر پیتزا ریخته و در تابه گذاشته یا فر تا کمی پنیر آب شده و بعد طبق فیلم برش زده و به شکل قیف درآورده و از مواد که سیب زمینی سرخ شده و کاهو و فیله مرغ سرخ شده گذاشته و کمی هم سس کچاب ریخته و بعد استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#پنکیک
تخم مرغ یک عدد
شیر دو سوم لیوان
ارد یک لیوان
شکر سه قاشق غ
روغن 3 قاشق غ
بکینگ پودر یک قاشق چ
وانیل نوک قاشق چ
یه دونه تخم مرغ و با سه قاشق شکر و کمی وانیل خوب هم بزن و مخلوط کنید دو سوم لیوان شیر بریز و هم بزن سه قاشق روغن بریزین و هم بزنین در اخر یک پیمانه ارد و یک قاشق چ بکینگ که الک کردی بهش مخلوط کن.
اگه مایه پنکیک خیلی رقیق و ابکی بود یک تا دوقاشق ارد بیشتر بریزین
یه ماهی تابه نچسب رو کمی گرم کنین و یه ملاقه ازش بریزین داخلش
نیاز به روغن نداره .
وقتی مایه پنکیک رو ریختین شعله کم باشه و هر مواد مواد شروع به حباب زدن کرد اروم پشت روش کنین تا اون طرفشم بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ
واسه این کتلت خوشمزه احتیاج داریم به یک عدد سینه مرغ پخته شده که میتونه باقی مونده مرغ از روز قبل باشه یمن از قبل بایه دونه پیاز و یه عدد برگ بو و پیاز و هویج و کمی نمک گذاشتم بپزه و با نیم کیلو سیب زمینی آبپزشده، زیاد به اندازه ها توجه نکنید بیشتر چشمی بریزید و یه دونه پیاز و سینه مرغ پخته شده که همگی رو رنده کردم و با نصف فلفل دلمه خورد شده سبز و قرمز خیلی ریز خرد شده و کمی جعفری خوردشده و دو قاشق پودرسوخاری و دو عدد تخم مرغ و ادویه که شامل نمک و فلفل و پودرکاری و زردچوبه و پودرتخم گشنیز و زنجبیل همگی رو خوب مخلوط کردم و بعد همونطورکه تو ی کلیپ نشون دادم اگر کتلت سفت بود یه دونه تخم مرغ دیگه اضافه کتید تا مایع کتلت لطیف و نرم باشه کمی از مواد برمیداریم و به دلخواه توی دست فرم داده و در روغن داغ سرخ میکنیم و روی دستمال اشپزخونه بذارید تا اضافه روغن گرفته بشود.
#کیک_ماست
آرد دو پیمانه ، تخم 4 عدد ، شکر یک پیمانه ، وانیل نصف ق چ ، بکینگ پودر یک ق غ ، ماست یک پیمانه ، روغن دو سوم پیمانه
📝 ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن ده دقیقه میزنیم سپس ماست رو اضافه و یک دقیقه با دور کند همزده بعد روغن رو اضافه می کنیم و دوباره یک دقیقه با دور کند هم میزنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر رو روی مواد الک میکنیم و با دور کند همزن ققط در حد مخلوط شدن همزن میزنیم ..
قالب رو با روغن جدا کننده ( ترکیب مساوی کره و روغن مایع و آرد ) چرب میکنیم و مایه کیک رو داخلش میریزیم و توی فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 45 تا یک ساعت میگذاریم .. بعد از 45 دقیقه با خلال دندون تست کنید اگه به خلال نچسبید یعنی پخته .. و بعد از اینکه خنک شد از قالب خارج کنید و نوش جان کنید .#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد
مواد لازم:
ماکارونی تک 250 گرم(نصف بسته)
سیب زمینی 1 عدد
لوبیا چیتی نصف لیوان
هویج 2 عدد
شوید خشک یا تازه(قابل حذف و یا جایگزینی) 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
ادویه و چاشنی های دلخواه
سالاد
طرز تهیه :
1. لوبیا، هویج و سیب زمینی را آبپز و خرد کنید.(سیب زمینی را پس از خرد کردن با ادویه طعم دار کنید)
2. نصف بسته ی ماکارونی یعنی 250 گرم(مناسب 5 نفر) را در آب جوش ریخته و پس از 10 دقیقه ابکش کنید.
3. ماکارونی آبکش شده، سبزیجات پخته و خرد شده، ادویه ها و چاشنی ها را باهم ترکیب کرده و کاملا مخلوط کنید.
4. این خوراک بسیار لذیذ هست و احتیاج به سس ندارد اما در صورت دلخواه میتوانید از سس هم استفاده کنید.
نکته :
ادویه های دلخواه میتونه این موارد باشه
نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا، کنجد، پودر سیر و ...)
چاشنی های دلخواه میتونه این موارد باشه
روغن زیتون، سرکه، آبغوره و ... شوید خشک یا تازه را میتوان حذف و یا با سبزیجات دلخواه دیگر جایگزین کرد
#ناگت_مرغ
نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_نودل
سینه مرغ را ورقه ورقه کنید و با سیر+کمی روغن زیتون+سس ووستشایِر(به دلخواه) مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس نمک بزنید و سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
نودل را طبق دستور روی بسته بجوشانید.
سبزیجات مورد علاقه به دلخواه رشته ای برش بزنید.
من از هویج خام رشته شده،فلفل دلمه رنگی نواری،پیازچه،ذرت پخته شده استفاده کردم.
میتونید مقداری قارچ رو ورقه و با کمی آبلیمو تفت بدید و در سالاد استفاده کنید.
برای سس سالاد میتونید از روغن زیتون و سرکه بالزامیک استفاده کنید....یا از مقداری مایونز،بالزامیک(یا آبلیمو) و نمک و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید.
میتونید به جای بالزامیک از سرکه معمولی به همراه کمی عسل استفاده کنید
به دلخواه میتونید کمی کنجد روی سالاد بپاشید و سرو کنید.
کمی جعفری ساطوری طعم سالادرو عالی میکنه
در صورت استفاده از گوجه فرنگی بهتره تخم اونو در بیارید.
سس را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید وگرنه سبزیجات نرم میشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🌟بيف_استراگانف
▫️فیله گوساله 200 گرم
▫️خامه 200 گرم
▫️کره 100 گرم
▫️سیب زمینی2 عدد
▫️قارچ 200 گرم
🔸سیب زمینی رو رشته ای خرد کنین و تو آب سرد بذارین و بعد از نیم ساعت آبکش کنین و رو یه پارچه تمیز خشک کنین و با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنین
گوشت فیله ی گوساله رو به صورت تیکه های باریک دو سانتی برش بزنین ،پیاز رو خلالی خرد کنین و توی کره تفت بدین و فیله ها رو اضافه کنین کمی زردچوبه و نمک و فلفل ویک لیوان آب اضافه کنین و بذارین گوشت خوب بپزه با حرارت کم. کمی از آب گوشت رو بردارین و قارچ های خرد شده رو توش تفت بدین و خامه بزنین.گوشت رو به این مخلوط اضافه کنین و بذارین مزه ها به خورد هم برن..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ذغالی
.اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه
#زرشک_پلو_با_مرغ_تكه_شده
و يه سس خوشمزه درست كردم
اول كره را توي تابه وروي حرارت ملايم ميزارم اب كه شده زرشك ميريزم و كمي تفت ميدم و مرغ هاي آبپز شده تكه شده را به زرشك اضافه ميكنم و زعفرون دم كرده غليظ بهش اضافه ميكنم و سريع هم ميزنم خوب مخلوط ميكنم تا همه جاي مرغ خوش رنگ شه و مواظب باشيد زرشك نسوزه وموقع سرو ،مرغها رو كنار برنج میچينيم . و براي سس كمي روغن در ماهتابه ريختم دو قاشق رب گوجه و كمي رب انار ( در صورت تمايل) ريختم و سرخش كردم و زرشك و الو خورشت بهش اضافه كردم و تفت دادم و اب مرغ از قبل داشتم بهش اضافه كردم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا الو بپزه و توي ظرف جداگانه ريختم و در كنار زرشك پلو با مرغ سرو كردم خيلي عالي شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بریون
#مرغ_در_فر
اول اینکه یه مرغ یک کیلویی تا یک کیلو و نیمی انتخاب کنید.
کامل داخل شکمش رو بشورید. پوستش رو نکنید.
مرغ رو با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه خوب آغشته کنید.
مرغ رو بذارید داخل ظرفی ویک عدد پیاز نسبتا درشت رو خرد کنید وبریزید روی مرغ. نصف فلفل دلمه ای رو هم خرد کنید و روی مرغ بریزید.
نصف لیوان آب لیمو ترش اضافه کنید و خوب مواد رو با مرغ زیر و رو کنید تا مرغ مزه دار بشه.
سلفون بکشید و برای 5الی6 ساعت داخل یخچال بذارید.
چگونگی داخل سیخ کردن مرغ رو هم داخل فیلم نشون دادم. پاهای مرغ رو با نخ میبندیم و بال مرغ رو هم با خلال دندون فیکس میکنیم. کمی زعفران آبکرده رو هم با قلمو به کل مرغ میمالیم.
فر رو از قبل گرم کردیم.
برای مرغ بریون فقط المنت بالا باید روشن باشه.
مرغ رو داخل فر یا توستر میذاریم وبه مدت یک الی یک ساعت چهل و پنج دقیقه.
اگر فر برقی و مایکروفر دارید درجه حرارت رو روی 180 بذارید.اگر فرتون گازی بود روی 190 بذارید.
#دسر_وانیلی_مغردار_تزئین_افطاری🌙
شیر ۳لیوان/شکر ۶قاشق غذاخوری/ژلاتین ۳قاشق غذاخوری/خامه ۲۰۰گرم (ازاین صورتیا یه بسته)/آب یا شیر برای بنماری کردن ژلاتین نصف لیوان/وانیل ½قاشق چایخوری
شیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم میذاریم تا گرم بشه ولی نجوشه وقتی شکر حل شد خامه رو با کمی شیر مخلوط میکنیم تا رقیق بشه به مواد بالا اضافه میکنیم و شروع به هم زدن میکنیم فقط دقت کنید حرارت حتما کم باشه وقتی همه مواد با هم مخلوط شدن وانیل رو اضافه میکنیم هم میزنیم ازرو حرارت بر میداریم در این مرحله ژلاتین رو که با شیر یا (آب) بنماری کردیم رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد داخل قالب مورد نظر میریزیم برای مغز دسر هم از سه رنگ ژله استفاده کردیم.نوش جان...
#پیده_ویژه_ماه_رمضان 🌙
آب ولرم : ۱ پیمانه/شیر ولرم : ۱ پیمانه /شکر : ۱ قاشق مرباخوری /نمک : ۱ قاشق چایخوری /خمیر مایه : ۱ قاشق سوپخوری /روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری /آرد : به میزان لازم ( حدود ۱/۲و۴ پیمانه)
مواد مورد نیاز رویه : 👈ماست : ۳ قاشق سوپخوری /آرد : ۱ قاشق سوپخوری /آرد نشاسته : ۱ قاشق سوپخوری/زرده تخم مرغ : ۱ عدد/آب : ۲ قاشق سوپخوری
کنجد یا سیاهدانه : برای روی نان
👈آب ، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. سپس شیر و روغن را به آن اضافه کنید. نمک را با آرد مخلوط کنید و مخلوط مایعات را به آن اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و یکدست شود. سپس به آن اسنراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. دستتان را خیس یا چرب کرده و خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را روی کاغذ روغنی بصورت گرد باز کنید . روی آنها دستمال انداخته و ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت دهید. سپس روی خمیر را با انگشتان دست طرح دهید . مخلوط رومال را روی نان بمالید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید. خمیر را به مدت حدودا ۲۵-۲۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان پخته شود.
#پودينگ_خونگى_ایده_افطاری🌙
مواد لازم: ٤ ليوان شير شكر١ ل
آرد كيك٤ ق غ
نشاسته ذرت٢ ق غ
گلاب١ ل
زرده تخم مرغ٢ عدد
طرز تهيه: همه مواد را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا يكدست بشه بعد روى حرارت ملايم بزاريد تا قوام بياد و مثل فرنى بشه اگر دوست داشتيد دو رنگ بشه مواد را نصف كنيد كمى كاكايو را با كمى آب داغ مخلوط كنيد و به نصف مواد بريزيد و مخلوط كنيد بعد روش را هر طور دوست داريد تزيين کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
——
اصول تفت دادن زرشک 😉
برای اینکه زرشک پلو با مرغ خوشمزه ای درست کنید یکی از قسمت های مهم کار تفت دادن زرشک است. این نکته را رعایت کنین تا زرشکی بی نظیر داشته باشید 🤗
#رول_پیتزا
۱ رول خمیر پیتزای آماده
پنیر موزارلا
سالامی یا ژامبون یا سوسیس فرانکفورتر
روغن زیتون
رول خمیر پیتزا را پهن کرده ، موزارلا خرد شده را به آن اضافه کنید و برش سالامی یا ژامبون یا سوسیس را اضافه کنید. رول کنید تا زمانی که یک رول باریک و بلند بدست آورید. رول را به برش هایی به ضخامت حدود یک و نیم سانتی متر برش دهید. برش های بدست آمده را روی ظرف پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید. روی آنها را کمی روغن بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از خارج شدن از فر ، بگذارید قبل از سرو کمی خنک شوند.
#فرني_مخصوص_افطار🌙
به ازاي هر ليوان شير يك ق غ سر صاف ارد برنج ميريزيم و شكرش بستگي به ذائقتون ميذازيم رو حرارت متوسط مدام هم ميزنيم تا ته نگيره بعد از اماده شدن يك استكان پر گلاب ميريزيم و هم ميزنيم بنج دقيقه بجوشه حرارت رو خاموش كرده در ظرف مينديم هر رب ساعت با همزن دستي هم ميزنيم ميذاريم كاملا خنك بشه بايد در ظرف بسته باشه تا لايه نبده رو فرني و يكدست بشه وقتي خنك شدبعد تو ظرف سرو زيخته در يخجال گذاشته تا كاملا خنك بشه و نوش جانتو ميتونين فرني رو طعمدار كنين با زعفرون وانيل شربت گل به سليقه خودتون و نوش جان
#محلبی_فنجانی_ایده_سفره_افطار🌙
شیر 1 لیتر/آردسفید نصف پیمانه + 2 ق غ/شکر 1 پیمانه/کره 1 ق غ/وانیل کمی/توت فرنگی 12 عدد به دلخواه/برای غلتاندن : پودر نارگیل👈در قابلمه مورد نظر شیر ، شکر و آرد را با همزن مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته مخلوط کنید بعد از به جوش اومدن باز 7 الی 8 دقیقه هم بزنید ، بعدش وانیل و کره رو اضافه کنید تا زمانی که کره خوب آب شود با همزن بزنید از روی حرارت برداشته در فنجان های متوسط دسر رو ریخته اگه می خواهید وسطش توت فرنگی بذارید نصف فنجان محلبی بریزید یک عدد توت فرنگی برش زده گذاشته و الباقی محلبی رو روش بریزید ، بعد ازاینک محلبی که به دمای محیط رسید در یخچال به مدت حدقل 4 ساعت بگذارید تا خودش رو ببندد در این جا یک روز گذاشته شده در ظرفی پودر نارگیل ریخته محلبی هارو خیلی یواش از فنجان در بیاوردید ، و در پودر نارگیل بغلتانید ، در ظرف مورد بچینید روش رو میتونید باز با توت فرنگی تزئین کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی و گوشت
مواد لازم:
1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده
4-5 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز خرد شده
2 عدد سیر
2 عدد هویج
120 گرم سس گوجه فرنگی
شراب قرمز 200 میلی لیتر(اختیاری بنا به ذائقه)
آب گوشت 500 میلی لیتر
3 قاشق غذاخوری سس سویا
8 برش پنیر
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق غذاخوری نمک
رزماری 🥣طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید پوست آن را بکنید و برش بزنید.
سیر و پیاز خرد شده را در روغن زیتون سرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و هویج ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شراب ، آبگوشت و رزماری خشک را اضافه کنید.
تفت دهید و درب ظرف را بگذارید تا مواد پخته شود.
گوشت و مواد پخته شده را در قالب ریخته و پنیر و سیب زمینی ها را روی آن طبق ویدئو بچینید و روی سیب زمینی ها را با قلم مو با روغن زیتون آغشته کنید و نمک بپاشید.
و در آخر در فر دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید و سپس روی آن
رزماری خشک شده بپاشید.
کیک سیب زمینی و گوشت شما آماده ست 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
گوشت خورشتی رو با پیاز و فلفل دلمه ایی تفت بدید و بعد از سرخ شدن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.و داخل نون پیتا بریزید و مطابق فیلم رول کنید.
سس گوجه فرنگی:پوره گوجه و رب رو تفت بدید تا به غلظت دلخواه برسه.
ته قالب رو از سس ریخته و رول نون هارو قرار بدید و روشو مقداری سس بریزید و با پنیر پیتزا بپوشونید.
به مدت 15_20 دقیقه در دمای 170 درجه قرار بدید.
مواد میانی سلیقه ایی و قابل تغییر هست.میتونید از هر موادی استفاده کنید.
اگه دمای فرتون زیاده و احتمال خشک شدن داره روشو با فویل آلومینیم بپوشونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_حلزونی
جوجه کباب بزک شده و خیلی راحت و خوش خوراک .
برای 5 سیخ حدودا 3 نفر
سینه مرغ 2 عدد متوسط
پیاز یک عدد
زعفران به میزان لازم
ماست یا سس مایونز 1 تا 2 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم .
سینه مرغ رو به درازا و باریک برش دادم . تکه های مرغ رو داخل زعفران دم کرده ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل و یه قاشق ماست مخلوط کردم و گذاشتم چهار ، پنج ساعتی یخچال بمونه و مزه دار بشه .
سیخ های چوبی رو شستم ، تکه ای از مرغ رو روی سینی گذاشتم و با دست رول کردم ، انتهاش رو با دستم نگه داشتم و به سیخ کشیدم . مابقی هم به این شکل.
جوجه ها رو در تابه با روغن کم با حرارت ملایم سرخش کردم .
گوجه رو هم به سیخ فلزی کشیدم و خمون روی گاز کباب کردم.
جای سیخ چوبی از سیخ فلزی هم می تونید استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده