فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_رنده_ای😍😍😍😍😍😍😍
❤️❤️❤️❤️
با دستپختت
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام مهررررربونا😍😍😍
اين شيريني خيلي اسونه🥰🤌🏼بدون نياز به روغن😊
.
ماست 1/4پيمانه
روغن 1/4 پيمانه
ارد 1ليوان
پودر پسته 50 تا 100گرم
پودر قند 50تا 100گرم
گلاب چند قطره
.
زياد گلاب نزنين كه شل بشه چون از خمير ميزنه بيرون...
حرارت كم باشه و خوب سرخ كنين🌸👉🏼
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
❤️❤️❤️❤️
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_ماهی 🦪 😋
ماهی بزرگ: ۳ عدد
روغن زیتون: ۱ لیوان چای کمر باریک
سیر بزرگ: ۷-۶ حبه
فلفل پاپریکا: ۱ قاشق غذاخوری
پونه کوهی یا آویشن: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو تازه: ۲ عدد
فلفل قرمز (ریز شده): ۱ عدد
نمک
🔸برای تهیه سس، در یک کاسه به روغن زیتون رنده پوست یک عدد لیمو، آب لیمو، پونه کوهی، نمک، فلفل و دو حبه سیر رنده شده اضافه و مخلوط کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را در شکم ماهی بزارید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید یا اجازه بدید ماهی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید. این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید.
#تزیین
لینک کانال💞
#بلدرچین_مخصوص 🍗 😋
🔸دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید
پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه
میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه
#شوید_پلو #ماهی #ماهی_حلوا
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه. بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه، پودرسیر، نمک، پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن. یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
#تزیین
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_سبزیجات_مرغ
موادلازم برای خمیر:
تخم مرغ 4 عدد
ارد 1/2لیوان
شیر سرد1/3لیوان
نمک وفلفل سیاه کمی
روغن مایع 2ق غ
جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره
اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید،
زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید
قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜🌹🍀 برمدارعشق 🍀🌹💜
🕋دعای روزیازدهم ماه رمضان🕋
💚« بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»💚
اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ
وكَرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ والعِصْیانَ
وحَرّمْ علیّ فیهِ السّخَطَ والنّیرانَ
بِعَوْنِكَ یا غیاثَ المُسْتغیثین.
خدایا دوست گردان بمن در این
روز نیكى را و نـاپسند بداردراین
روزفسق ونافرمانى را و حرام
كن بر من در آن خشم و سوزندگى
را به یاریت اى دادرس دادخواهان.
💟 التماس دعای فراوان 💟
❇️. ازهمه ی شمـا خوبـان❇️
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا
مواد لازم
آرد قنادی 1/2 لیوان
نشاسته گندم یا نشاسته گل هم بهش میگن (از این دونه درشتها) 1/2 لیوان
آب ولرم 1/2 لیوان
ماست پرچرب 4 ق غ ◀️در مورد ماست خیلی سخت نگیرید اگه ماست کم چرب داشتید 3 ق غ بریزید
روغن جامد یا کره 1 ق م
گلاب 1 ق غ
زعفران غلیظ 1 ق م
خمیرمایه 1 ق چ(از لوازم قنادی تهیه کنید)
شکر 1 ق چ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
آشپزی ایرانی🍔
#زولبیا مواد لازم آرد قنادی 1/2 لیوان نشاسته گندم یا نشاسته گل هم بهش میگن (از این دونه درشتها) 1/2
#زولبیا
طرز تهیه
شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه بعد خمیر مایه رو بپاشید روش و آروم یکی دو دور هم بزنید روشو بپوشونید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاد و پف کنه.
نشاسته و ماست رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست بشه اگه خیلی سفت بود کمی ماست اضافه کنید
بعد خمیرمایه عمل اومده، روغن و آرد رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه. در آخر گلاب و زعفران غلیظ رو اضافه کنید
اگه موادتون خیلی شل بود کمی آرد و اگه خیلی سفت بود کمی گلاب یا ماست اضافه کنید.
در ظرف رو بزارید و 8 ساعت داخل یخچال بزارید استراحت کنه
◀️یکساعت بعد از استراحت هم میتونید زولبیا رو سرخ کنید ◀️ولی این استراحت 8 ساعته باعث میشه زولبیا خیلی ترد و با کیفیتی داشته باشید بنابراین توصیه میکنم حتماً زمان استراحت رو رعایت کنید
بعد از استراحت مواد کمی پف کرده اون رو هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل ظرف سس بریزید.
داخل ظرف کوچکی تا دو بند انگشت روغن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ بشه
◀️اگه روغن داغ نباشه زولبیا پف نمیکنه و توخالی نمیشه
زولبیا رو داخل روغن داغ سرخ کنید
◀️مایه زولبیا رو رو از بیرون به سمت مرکز بریزید اینطوری زولبیا شکیل تری خواهید داشت
بعد از اینکه یک سمتش سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ بشه
بلافاصله بعد از سرخ شدن زولبیا رو بندازید توی شهد گرم
◀️دقت کنید کنید شهد باید گرم باشه نه داغ یعنی باید از داغی اولیه افتاده باشه اگه خیلی داغ باشه زولبیا نرم میشه
بعد از یک دقیقه زولبیا رو از شهد خارج کنید و تو صافی بزارید تا شهد اضافه ش بریزه
◀️زولبیاها رو بعد از خنک شدن تو ظرف در دار و داخل یخچال نگا دارید اینطوری تا چند روز هم تازه و ترد میمونن
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#دسر_پاناکوتا_ژله 🍓 😋
▫️شیر یک لیوان
▫️خامه 400 گرم
▫️پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
▫️وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
من از قبل ژلهی توتفرنگی رو آماده کردم و توی ظرفهای مورد نظرم ریختم و توش هم توتفرنگیهای خرد شده ریختم
❤️❤️❤️❤️