eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡 شكلات رو بروش بن مارى ذوب كنيد چوب شور،تكه هاى ميوه،شيرينى رو با چنگال توي شكلات داغ فرو كنيد وقتي بيرون اوردين توي اسمارتيز بغلتونيد😌
🖇️مواد لازم 🎂 🍾تخم مرغ ۳ عدد 🍾شکر ۱ لیوان 🍾شیر یا ماست نصف لیوان 🍾روغن مایع نصف لیوان 🍾آرد سفید قنادی ۲ لیوان 🍾وانیل ۱/۴ ق چ 🍾بیکینگ پودر ۱ ق م 🍾پودر کاکائو ۱ ق غ 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به شکل گل آفتابگردان خیلی خوشگل شد😍👏 ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌
شربت سنتی رو جایگزین نوشابه سر سفره های افطار و شام کنید 😋 شکر یا عسل رو با آب رقیق کنید تخم شربتی رو خیس کنید و عسل عرق بهار نارنج و زعفران و چند برگ نعنا رو هم بهش اضافه کنید و نوش جان کنید در صورت تمایل می تونید از لیمو تازه هم استفاده کنید🍹🍋
_صبحانه
* زرشک - 50گرم * عسل - به مقدار لازم برای تهیه این شربت، زرشک ها را که اگر تازه باشه خیلی بهتره، تمیز کنید و با آب سرد بشویید. در ظرف شیشه ای به اندازه 4 تا 5برابر وزن زرشک ها آب اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید. ظرف را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن زرشک ها را له کنید و به مدت 24ساعت یک جای خنک بگذارید تا زرشک خوب رنگش را پس بدهد. مخلوط را صاف کنید و در یک بطری بریزید و در یخچال نگه دارید. موقع مصرف عسل اضافه کنید. این شربت برای صفراوی مزاج ها بسیار مفید است. ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک 💕 ببینید چقد گوگولی و خوشگلن😊 همه موارد لازم در ویدیو مشخصه، برای پخت در فر،دما رو 170 و زمان رو بیست تا سی دقیقه در نظر بگیرید. 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳 🍅😋 🔸اول روغن يا كره توي تابه بريزيد. دوتا گوجه رو ورقه اي خورد كنيد و اضافه كنيد بهش. دو حبه سير هم رنده كنيد و اضافه كنيد. كمي كه سرخ شدن، نمك، فلفل و پونه كوهي بريزيد. حالا سه تا تخم مرغ رو هم بزنيد و روي گوجه ها بريزيد. در آخر هم پنير پيتزا بريزيد. غذاتون خيلي زود حاضر ميشه. حتما درست كنيد
خب ....آلبالو هم که چند وقتی هست اومده به بازار و وقت درست کردن یه خوشرنگ و خوشمزه اس.. 😋 . . آلبالو پلو که غذای چندان پیچیده ای نیست و درست کردنش ساده اس...فقط من یه توضیح اجمالی میدم واسه دوستایی که شاید تا حالا این غذا رو درست نکردن.. . . حدود ششصد هفتصد گرم آلبالوی دم و هسته گرفته رو با نصف پیمونه آب و سه چهار قاشق شکر به مدت یک ربع گذاشتم روی حرارت ملایم تا پخت... سه پیمونه برنج رو هم جوشوندم و آبکش کردم...بعد هم برنج و آلبالو ها رو لایه لایه ریختم تو قابلمه و گذاشتم به مدت یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشه...آب شربت آلبالوی من کلا یه پیمونه بیشتر نبود ...که اون رو هم با کمی روغن ریختم روی برنج......اگه بیشتر از این می بود بقیه اش رو نمی ریختم...چون پلو رو شفته میکنه ....کف قابلمه هم باید سیب زمینی بذارین ...چون شهد شربت باعث ته گرفتن پلو میشه... . مقدار شکر بستگی داره به ذایقه خودتون...ما طعم ملس رو می پسندیم و چون آلبالو های من زیاد ترش نبودن سه قاشق شکر ریختم... . من برای خودمون کوفته ریزه درست کردم و چون بچه ها فیله ی مرغ رو بیشتر دوست دارن برای اونها چند تا فیله رو حلزونی کردم و با زعفرون و برشهای لیمو مزه دار کردم و تو کره سرخ کردم... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🌸یک سلام گرم 🌷با عطر گل رز 🌸و به لطافت لبخند خدا 🌷برایتان چیده‌ام 🌸تا روزتان بخیر 🌷دلتان شاد و زندگیتان 🌸هرلحظه زیباتر شود 🌷
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞خوانده احمد به لبش خطبه زهرا و علی 💕جبرییل آمده از عرش به یک صوت جلی 💞من وکیلم که به ساقی بدهم کوثر را؟ 💕زیر لب فاطمه از سوی خدا گفت:بلی 🌸سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) مبارک🌸 ان شاء الله خوشبختیِ همه مجردا 💍❤️🙏 عیدتون مبارک🌸🎊🌸
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎🌹 گوجه هاتون سفت باشه. اصطلاحا گوشتی باشه و تخمش کم باشه و هر چی گوجه کشیده تر باشه بهتر میشه تعداد گلبرگهاش هم بیشر و یک اندازه تر میشه. اول سر گوجه رو صاف ببرید و از همون قسمت دقیقابه دو قسمت مساوی تقسیم کنید و دقت کنید که اگر مساوی نباشن، ارتفاع گلبرگها یکدست نمیشه خوب درنمیاد. اون قسمت اخرش که میخواهید بذارید تو ظرف دیگه یا مثلا روی سالاد یکمی باید سفت گوجه رو بگیرید تا وا نره. اگه میترسید خراب بشه همون اولش که یه گل کوچیک درست کردین راحتتر میتونید بلند کنید بذارید تو ظرف، بعد بقیه گلبرگها رو دورش بچینید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍱 🔸خرما ,كره 30گرم ,كنجد، خلال پسته ، پودر نارگيل براي تزيين . 🔸خرما ها رو از هسته جدا كنيد و در قابلمه روي شعله خيلي ملايم بزاريد و كره اب شده رو بهش اضافه كنيد تا خرماها يكم نرم بشه بعد از روي شعله برداريد و ورز بديد اونقدر ورز بدين تا تمام خرماها يكدست بشه اگر به دست ميچسبيد يكم اب بزنيد به كف دستتون ، و به شكل توپك دربياريد و بغلتانيد توي كنجد ، خلال بادام ، پسته و نوش جان كنيد 💜
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🥮 😋 ▫️تخم مرغ 4عدد ▫️شکر 1 لیوان سرپر ▫️آرد 3 لیوان ▫️روغن مایع سه چهارم لیوان ▫️شیر 1لیوان ▫️زعفران آبشده 2 ق غ ▫️وانیل نصف ق.چ ▫️بکینگ پودر 1ق.غ ▫️کنجد بمیزان لازم ▫️همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه 🔸آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه  کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه. اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو شکم پر😍 . این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر😋 سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره . بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت
آرد :۲ کیلو نثار :۱ کیلو روغن : ۱ کیلو جامد زعفران دمکرده : ۱ گرم گلاب: ۱ لیوان کره : ۵۰ گرم 🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، 150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریل پنیری این دستور غذایی رو از دست ندین چون فوق العاده خوشمزه ست ،در ضمن میتونید مرحله آخر (رنده کردن پنیر و حذف کنید ) . مواد لازم سینه مرغ 4 عدد نمک 1 قاشق مربا خوری پاپریکا 1 قاشق مربا خوری زیره 1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه 1 قاشق چ خ آویشن 1 قاشق چ خ روغن زیتون 5 قاشق غ خ پنیر لبنه یاخامه ای 80 گرم ریحون 1 دسته مواد سالاد گوجه 4 عدد پیاز 1 عدد ریحون 1 دسته سرکه بالزامیک 2 قاشق روغن زیتون 2 قاشق غ خ پنیر پارمزان در صورت نیاز (2 قاشق غ خ ) . . . نیازی نیست سینه مرغ استراحت بدین برای مزه دار شدن، تابه رو هم بزارید داغ بشه بعد استفاده کنید ،در آخر هم اگر دوست داشتین روش یه کم پنیر پارمزان رنده کنید 5 دقیقه بزارید داخل فر ❤️
🍗ران مرغ با طعم سیر و رازیانه 🍴 🍃برای خوش طعم کردن کباب ران مرغ، از چاشنی رازیانه و سیر استفاده کنید. برای این منظور، 1.5 قاشق غذاخوری سیر رنده شده، 1.5 قاشق چایخوری تخم رازیانه، 4/3 قاشق چایخوری آویشن و 4/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک و نیم قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. شیارهای داخل ران ایجاد کنید. این مواد را به مرغ بزنید و 4 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس کباب کنید.😋
🥪ساندویچ اسفناج و پنیر🥪 🔸اسفناج: نیم کیلو 🔸پنیر صبحانه: 100 گرم 🔸نان تست: به مقدار لازم 🔸پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری 🔸نمک و ادویه و زردچوبه: به مقدار لازم 🥯🥯🥯 🧅پیازهای نگینی خرد شده را با نمک و ادویه و زردچوبه تفت دهید. اسفناج های پخته شده را درون پیاز تفت دهید. ساندویچ میکر را گرم کنید. نان تست را درون ساندویچ میکر قرار دهید. پنیر صبحانه را رنده کنید. مقداری اسفناج را روی نان تست قرار داده و پخش کنید. پنیر صبحانه را روی اسفناج ها ریخته و نان تست را روی آن قرار دهید. درب ساندویچ میکر را بسته و برای 5 دقیقه بگذارید بماند. این ساندویچ یک شام سبک، عالی و مقوی مخصوصا برای بچه ها است.
سينه مرغ بدون استخوان 700 گرم خامه 1/4پيمانه روغن مايع سه قاشق سوپخوري زعفران دم‌كشيده يك قاشق سوپخوري كره 50 گرم آبليمو دو قاشق سوپخوري نمك و فلفل به ميزان لازم ابتدا سينه مرغ را به ابعاد 4×3 خرد مي‌كنيم. خامه، روغن مايع، نمك و زعفران را با هم مخلوط كرده و تكه‌هاي مرغ را داخل اين مواد به مدت پنج تا شش ساعت مي‌خوابانيم. سيخ‌هاي چوبي را كمي چرب مي‌كنيم و تكه‌هاي مرغ را به سيخ مي‌كشيم. تابه را روي حرارت گذاشته زماني كه داغ شد كمي آن را چرب كرده و سيخ‌ها را با فاصله در تابه مي‌چينيم و با حرارت بالا مي‌پزيم تا آب نيندازد. كره و آبليموترش را مخلوط كرده و روي حرارت گرم مي‌كنيم و اين مايه را روي سيخ‌ها مي‌ريزيم و كباب‌هاي داغ را همراه با چلو يا آرد :۲ کیلو نثار :۱ کیلو روغن : ۱ کیلو جامد زعفران دمکرده : ۱ گرم گلاب: ۱ لیوان کره : ۵۰ گرم 🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، 150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است
🍗جوجه کباب دودی🍗 🫑🫑 🫔همین که مرغ را روی زغال کباب می کنیم تا حدی بوی دود و آتش به خود می گیرد اما برای اینکه بیشتر بوی دود بدهد از پاپریکای دودی یا فلفل تند چیلی هم کمک بگیرید و آنها را نیز کباب کنید و دودشان را به مرغ ها بدهید.😋☘️