eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مستطیل 20 در 30 بریزید و در مایکرو 160 درجه دقیقه بذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر ژله از هر رنگی که دوست دارید (از من لیمو، انار، موز وبلوبری بود) بستنی وانیلی دوتا سه عدد آب جوش برای هر رنگ یک لیوان اول از همه پودر ژله ها رو هر کدوم در ظرف جداگانه با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و میذاریم تا کاملاً شفاف بشه. وقتی ژله ها سرد شد به هر کدوم دو الی سه قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. حالا قالب ژله رو کاملاً با روغن مایع خیلی کم چرب میکنیم. از رنگ هایی که داریم به دلخواه داخل گلها رو پر میکنیم و هر سری میذاریم یخچال تا ببنده ورنگ ها قاطی نشه. دوباره گل دیگه. بعد لایه لایه ژله بستنی میریزیم ومیذاریم ببنده تا آخر که قالب پر بشه. وبه مدت 5الی 6ساعت میذاریم یخچال تا خوب سفت بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی خونگی 150گرم بیسکوییت رو با80gسری دوم1ونیم فنجان شکلات تلخ و6ق.غ کره اب شده مخلوط کنید سپس توی قالب بریزید و بذارید به مدت نیم ساعت سرد بشه. خامه سنگین(2ونیم فنجان)سری دوم(2فنجان)رو با2گیلاس قهوه و کم کم با(1ونیم فنجان)شکلات مخلوط کنید. مواد تون رو روی بیسکوییت ها بریزید و به مدت سه ساعت سردش کنید. قسمت دوم شکلات تلخ تون رو با سری دوم خامه سنگین(خامه شیرین شده) که البته باید گرم باشه مخلوط کنید و روی کیک تون بریزید. باز هم به مدت نیم ساعت بذارید سرد بشه.
کیک نارگیلی تخم مرغ : 4 عدد آرد : 2 لیوان دسته دار فرانسوی شکر : 1 لیوان شیر : 1 لیوان پودر نارگیل : 1 لیوان روغن : سه چهارم لیوان وانیل نصف قاشق چ بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری ابتدا مواد کیک و به دمای محیط برسونید. تخم مرغ ها رو با شکر پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.شیر و اضافه کنید باز کمی هم بزنید روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید( همش با دورتند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایه کیک اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و در نهایت پودر نارگیل و اضافه کنید و مخلوط کنیدکف قالب و با دو تاسه قطره روغن چرب کنید و بعد کاغذ روغنی روش بزارید مواد رو بریزید داخلش و در فر از یک ربع گرم شده دمای 180 بزارید البته مواظب باشید دمای فرها باهم متفاوته .به مدت 35 تا40 دقیقه با یک سیخ چوبه تست کنید اگه بهش نچسبید کیکتون اماده هست بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودر نارگیل و پودرپسته تزیین کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 مواد لازم: شیر 1 لیتر آرد برنج 1 لیوان سرخالی کره 1 قاشق غذاخوری پودر قند 1 لیوان سرپر وانیل 1 قاشق چایخوری پودر نارگیل 1 لیوان توت فرنگی برای تزیین دلخواه ♨️طرز تهیه: 1- شکر،شیر و آرد را داخل قابلمه ریخته و می پزیم. تا موقعی که مانند فرنی غلظت بگیرد هم میزنیم . 2- وقتی که شروع به قل زدن کرد، کره و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم. زیر شعله را خاموش میکنیم . 3- فرنی را داخل فنجان های بزرگ میریزیم به صورتی که دو بند انگشت خالی بماند . در دمای اتاق قرار داده می‌دهیم تا کمی خنک شود. 4- حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال سرد میکنیم. سپس به آرامی از فنجان جدا کرده و با پودر نارگیل می پوشانیم. روی آنها را با توت فرنگی تزیین کنید. نوش جان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشم نظر لایه اول ژله بلوبری+چند قطره رنگ ابی لایه دوم ژله الوورا+1لیوان بستنی لایه سوم ژله الوورا+2قطره رنگ ابی لایه چهارم 300گرم شکلات تیره که به روش بن ماری اب شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز نكته اي كه در مورد اين مدل كيكها هست،اينه كه كيكهايي كه پوره ميوه يا ميوه دارن،بافتشون سنگين و مرطوبه و ازشون توقع بافت اسفنجي و پفدار نبايد داشته باشيد. طرز تهيه:سه تا موز رو با چنگال له كنيد،دو تا تخم مرغ+نصف پيمانه ماست خامه اي(در ويديو ماست يوناني)+يك سوم پيمانه عسل+وانيل پودري يك سوم ق چايخوري(در ويديو يك ق چ وانيل مايع)+يك ق مرباخوري بيكينگ پودر مخلوط كنيد بعد يك پيمانه آرد قنادي ،نصف پيمانه پودر كاكائو و در آخر نصف پيمانه شكلات چيپسي. در قالب چرب و آردپاشي شده بريزيد و حدود چهل و پنج دقيقه تا يك ساعت طبقه وسط فر صد و هشتاد درجه كه از يكربع قبل گرم كرديد بپزيد.
🌸خوشرنگ ترین صبح 🌺دنیا را با لحظه هایی 🌸پراز شـادی 🌺براتون آرزو میکنم صبح زیبـاتـون بخیر🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌
🏴 کسےکه بودشکافنده‌ تمام علوم هزارحیف که از زهرکینه شدمسموم سر تو بادسلامت یارسول ‌الله وصّےپنجم توکشته شد ولے مظلوم😔 شهادت امام محمدباقرع🖤 تسلیت باد🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلاتی 3عددتخم مرغ 3ق.غ شکر 1/2پ خامه فرم گرفته 125گرم شکلات تخته ای 2ق.چ کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: 60 گرم کره آب شده 65 گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. 3 عدد زرده تخم مرغ شیر 45 گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. 50 گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود 3-4 دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک 4 قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای 150 درجه حدود 42-50 دقیقه بپزید. نوش جان😍😋
🧉 😋 ▫️موز:يك عدد ▫️بادام درختي خام:دو ق غ ▫️شير كم چرب يا بدون چربي:2پيمانه ▫️خرماي بدون هسته :هشت تا ده عدد ▫️پودر قهوه:دو ق غ ▫️عسل:دو تا سه ق غ ▫️يخ:ده تا پانزده تكه‎‌‌‌‎‌‌ ‌‌‎ 🔸همه مواد را در مخلوط كن ميريزيم و خوب ميكس ميكنيم بعد نوش جان كنيد سالم و بدون شكر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوخاری بستنی توی کاسه ای که قبلش توش سلفن گذاشتین بزارید وسط بستنی میتونید از این شیرینی یا تافی بزارید نوشته دوساعت بهتره بیشتر از دوساعت باشه بعد کورون فلکس پودر کنید روغن سرخ کردن هم باید حسابی داغ باشه بستنی به کرون فلکس پودر شده اضافه کنید روغن گیاهی ذوب شده یا کره بعد از اینکه بستنی به کورن فلکس زدین دوباره با کورن فلکس مخلوط کنید و در روغن داغ سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پنیری با قارچ فوق العاده خوشمزه درست کنید بچه هاتون عاشقش میشن😍 سیب زمینی رو پوست بکنید وبه صورت ضخیم وقطور برش بزنید . مقداری آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد نمک بزنید وقتی که جوش آومد سیب زمینی رو بریزید اینجا باید دقت کنید اولین جوش که زد بعد از اولین جوش سه دقیقه بپزه بیشتر بپزه بعدا سیب زمینی موقع سرخ کردن له میشه. بعد از سه دقیقه آبکش کنید وبزارید کاملا سرد بشه باید حتما سرد بشه گرم باشه و سرخ کنید له میشه من حدود دو ساعتی گذاشتم فریزیر سپس روغن گذاشتم تا گرم بشه (لازم نیست روغن داغ باشه)گرم که شد سیب زمینها رو بریزید. وبزارید سرخ بشن تا کمی خودشو بگیره کم قاشق بزنید. این نوع سیب زمینی بیرون تردوداخلش نرم پوک. سیب زمینی رو از ماهی تابه خارج کرده روغن ماهی تابه رو خالی کنید سیب زمینی رو دوباره برگردونید داخل ماهی تابه
مواد لازم قهوه دم کرده سرد (ترجیحا فرانسه باشه) شیر سرد بستنی وانيلي دو تا سه اسکوپ بزرگ طرز تهیه داخل لیوان های بلند مقداری از شیر رو بریزید و روی آن اسکوپ های بستنی رو بزارید و آروم آروم روی بستنی ها قهوه رو بریزید تا حالت دو رنگی پیدا کنه روی لیوان رو با پودر نسکافه یا اسپری خامه تزئین کنید و اما چرا گلاسه های داخل عکس متفاوت هستن یکی از لیوان ها شیر بیشتر داره و دیگری قهوه بیشتر اگر طعم تلخ قهوه رو دوست دارید مقدار بیشتری بریزید ولی اگر دوست دارید ملایم باشه اول مقداری قهوه انتهای لیوان بریزید بعد بستنی و دراخر شیر
🧁 😋 ▫️کره 125 گرم ▫️شکر 165 گرم ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️آرد 225 گرم ▫️بینکینگ پودر 2 قاشق چای خوری ▫️شیر 125 میلی لیتر 🔸طبق معمول همه کیک ها اول همه مواد رو آماده میکنیم . بعد فر رو روشن میکنیم . برای کیک های فوری حتما باید اقلا از نیم ساعت قبل مواد رو از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسن. این نکته خیلی مهمه.ابتدا کره و شکر رو با هم می زنیم و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به کره اضاقه کرده و وانیل را نیز اضافه کرده بعد شیر را میریزیم و می زنیم در اخر ارد و پکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم زده . این کیک همزدن زیادی نداره . مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه داخل فر 180 درجه میزاریم. اگه از قالب کاپ کیک استفاده میکنید زمان پخت به حدود 35 دقیقه میرسه. همیشه برای اطمینان از پخت وسط کیک خلال دندون فرو کنید اگه مواد بهش نچسبیده بود آماده هست.من یه دنت موزی رو با شکلات اب کرده به روش بن ماری مخلوط و روی کاپ کیکها بعد از سرد شدن ریختم و در یخچال گذاشتم خیلی خوشمزه شد
(هندی) مواد لازم: انبه: 450گرم (حدود دوتا) شیر:570 میلی گرم(حدود4 لیوان ونیم) شکر: 4قاشق غذاخوری آب 300 میلی لیترحدود1و یکسوم لیوان) هل ساییده:1قاشق چایخوری گلاب: 1قاشق غذاخوری خرما:پنج عدد پس اگه امتحانش کردید حتما نظرتونو باهام در میون بگذارید. طرزتهیه: انبه، نصف شیر، شکر، و گلاب . خرما را در مخلوط کن بریزید وقتی کامل مخلوط شد آنرا در پارچ ریخته و بقیه شیر و آب را اضافه کنید. و آنرا پس از 2-3 ساعت سرد شدن میل کنید.
اگه لباس پوشیدن و تیپ زدنت خیلی تکراری شده 😢 👗👗👗👗👗 نحوه آرایش وبستن روسری برات یه معزله😞 💄💅👒 فقط کافی اینجا بیایی پر از ایده وآموزشه که نمونه اشو هیچ جا ندیدی😍👌 اینجا کانال کدبانوهای با کلاسه😍😍📢📢📢📢 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت_گیلاس گیلاسها را تمیز کرده و بشورید،بزاریدآبش بره. داخل شیشه های تمیز بریزید (در شیشه حتما باید فلزی باشه چون باید بزارید روی اجاق تو آب جوش). لابه لای گیلاس ها شکر بریزید آب جوشیده رو بزارید ولرم شه روی گیلاسها بریزید شیشه ها رو از آب پر کنید،در شیشه ها رو محکم کنید و داخل قابلمه بزارید دو سوم شیشه ها رو آب بریزید بزارید آب جوش بیاد وقتی جوش اومد 10تا 15 دقیقه بزارید تو آب جوش روشن باشه سپس خاموش کنید و شیشه ها رو وارونه کنید تا هوای بطری ها گرفته شه بزارید شیشه ها خنک شن بعد در یخچال نگداری کنید. نوش جان😘😘
‌ پودینگ وانیلی با مینی پتی بور 👈 مواد لازم : 1 لیتر معادل چهار لیوان شیر 1 ق غ نشاسته 3 ق غ آرد 1 لیوان شکر 2 تا زرده تخم مرغ 200 گرم پنیر لبنه نوک ق چ وانیل خالص یا نصف ق چ وانیل شکری یک بسته بیسکوییت مینی پتی بور ( قابل تهیه از تمام سوپرهای بزرگ ) به اندازه ای که دوست دارین میوه مثل توت فرنگی یا موز یا آناناس 👈 طرز تهیه : آرد و نشاسته و شکر را داخل قابلمه ریخته شیر را اضافه کنید کمی هم بزنید تا آرد ها باز شوند زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد بعد از سرد شدن کمی هم سفت خواهد شد بعد از ولرم شدن پنیر لبنه و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا یکدست شود سپس داخل ظرفهای تک نفره یا یه ظرف کامل لابه لا با بیسکوییت ها و میوه ها و پودینگ سرو کنید لازمه که 3 تا 4 ساعت در یخچال استراحت کنه بعد نوش جان کنید.
🧋😋 ▫️قالب یخ: 3 فنجان ▫️قهوه دم کرده غلیظ و قوی: 1 فنجان سرد ▫️شکر آسیاب شده: 2 قاشق غذاخوری ▫️خامه زده شده به مقدار دلخواه ▫️دارچین به مقدار دلخواه ▫️شکلات رنده شده به مقدار دلخواه 🔸کافی است قهوه دم کرده، شکر و یخ را در بلندر یا میکسر بریزید و میکس کنید. فراپه قهوه را در یک لیوان بزرگ بریزید و در صورت تمایل روی آن را با خامه زده شده، دارچین و شکلات رنده شده تزیین کنید. اگر طعم قهوه را دوست داشته باشید این یخ در بهشت برای روزهای گرم تابستان حسابی سرحال‌تان می‌آورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کلیپ تزیین کیک خوشگل براتون آوردم که روحتون رو جلا میده😍😍 توضیح خاصی نداره به جز اون کاسه ی آبنباتی که دستورش رو قبلا داخل کانال گذاشتم،براتون ریپلای میکنم زیر همین پست😌 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ با ایده ها و آموزشهایی که براتون میفرستم،دوست دارم که کلی هنرمند شده باشید🤗
مواد لازم: پوره انبه 1 فنجان انبه خرد شده 1/2 فنجان شیر 2 فنجان بستنی وانیلی 2 اسکوپ تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری رشته آماده فالوده 25 گرم دستور تهیه: ابتدا تخم شربتی را در 1 فنجان آب برای 30 دقیقه بخیسانید و سپس آب آن‌را دور بریزید. برای آماده کردن فالوده 120 میلی لیتر آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و سپس فالوده را به آن بیافزایید و بگذارید برای 5 دقیقه بجوشد. حال آن را خارج کرده و در آب سرد بریزید. در صورت دلخواه می توانید رشته های فالوده‌را خرد نمایید. اکنون در لیوان مورد نظر تخم شربتی، فالوده، پوره انبه، انبه خرد شده و شیر را بریزید. در انتها لیوان را با بستنی پر نمایید. برای زیباتر شدن لیوان سرو میتوانید مواد را به صورت لایه لایه بریزید.
زردآلو 500 گرم کره 60 گرم تخم مرغ 4 عدد شکر 125 گرم نمک 1/4 ق چ شیر 250 میلی لیتر آرد 100 گرم وانیل شکری 1/2 ق غ بادام پرک 2 ق غ پودر شکر برای تزیین کره برای چرب کردن قالب قالب تارت را با کره چرب کرده فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده کنار گذاشته تا خنک شود. زردآلوها را شسته نصف کرده هسته ها را جدا کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را مخلوط کرده و شکر و نمک را به آن اضافه کرده هم میزنیم. شیر و آرد و کره ذوب شده را اضافه کرده مخلوط میکنیم. خمیر را در قالب ریخته زردآلوها را به سمت برش خورده روی آن میچینیم و وانیل شکری را روی آن پاشیده ، بادام ها را هم روی آن میریزیم. سپس به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر میپزیم ، پودرقند پاشیده سرو میکنیم.
🍮 😋 ▫️شیر یک لیتر ▫️شعریه یک لیوان ▫️پودر نارگیل یک لیوان ▫️فندق خرد شده یک لیوان ▫️آرد گندم یک قاشق غ خ ▫️نشاسته سه ق غ خ ▫️شکر یک لیوان ▫️کره یه ق غ خ ▫️وانیل نصف ق چ خ 🔸کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ‌ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه. قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رو‌میز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥭🍌🍹🧋 نوشیدنی خنک تابستانه اسموتی موز و انبه و دانه چیا از مهم‌ترین خواص دانه چیا می‌توان به لاغری و تناسب‌اندام اشاره کرد. دانه چیا دارای مقادیر زیادی از فیبر است که باعث افزایش هورمون لپتین در بدن می‌شود. هورمون لپتین باعث کاهش اشتها شده و با کاهش پرخوری به لاغری، تناسب‌اندام و کاهش وزن کمک می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁🥧🍥 🥕🥕🥕 ویدیوی آموزشی طرز تهیه مافین هویج نشاسته سیب زمینی باعث نرم و اسفنجی شدن بافت کیک و هم چنین ماندگاری بیشتر آن می شود