eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
جوجه کباب
میزان جوجه حدود 2 کیلو بود برای این مقدار،2 عدد پیاز متوسط را خلالی کنید حدود 2 قاشق مرباخوری نمک را با پیازها مخلوط کنید. روی پیاز را بپوشانید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا پیاز آب بیندازد. آب پیاز خارج شده و راحت تر به بافت جوجه ها نفوذ میکنه و باعث ترد شدن جوجه کباب میشه میزان نمک به ذائقه شما بستگی داره زعفران دمکرده غلیظ را ابتدای کار به جوجه ها اضافه و خوب مخلوط کنید تا جوجه ها کاملا عطر و رنگ و طعم زعفران را جذب کنند. سپس 1 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید دقت کنید آبلیمو رو نباید زیاد بریزید چون هم جوجه رو سفت میکنه و هم اینکه روی طعم جوجه اثر میذاره...این میزان آبلیمو فقط برای ایجاد تعادل در مزه های اضافه شده به جوجه هست... سپس 2 قاشق پر مایونز و 2 قاشق پر ماست پرچرب(من ماست سون استفاده کردم)اضافه و خوب مخلوط کنید مایونز بافت جوجه رو کاملا چرب و لطیف میکنه و دیگه نیازی به افزودن روغن نیست ولی اگه مایل بودید میتونید 2 قاشق روغن مایع هم اضافه کنید. درپایان چند تکه فلفل دلمه(برای عطر و طعم بهتر) را به همراه پیازی که آب انداخته اضافه وخوب مخلوط کنید. مواد را بچشید درصورت نیاز نمک به همراه کمی فلفل اضافه کنید. من چون ابتدای کار به پیازها نمک زدم دیگه نمک اضافه نکردم روی ظرف را بپوشانید و حداقل 5 تا 6 ساعت در یخچال استراحت دهید تا جوجه ها کاملا مزه دار شوند. بهتر است جوجه ها را از یک روز قبل مزه دار کنید.
آشپزی ایرانی🍔
#حلیم
حلیم به ازای 1 کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): 300 گرم 🍗سینه مرغ: 150 گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: 3 قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: 4 قاشق غذا خوری آب: زیاااد شیر: 2 لیوان گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. 2(تا 3) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و 10 دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیم
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گراتن گوشت و سیب زمینی 😋 مواد لازم جهت تهیه ی: گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز یک عدد سیر دو عدد سیب زمینی 4 عدد رب گوجه دو قاشق پنیر پیتزا 200 گرم گوجه 1 عدد نمک و فلفل برای تهیه ی این غذا ابتدا پیاز و سیر رو خرد کرده و سرخ کنید و گوشت چرخ کرده و رب گوجه رو به همراه گوجه و فلفل و نمک به مواد اضافه کنید . بعد از 2 دقیقه کمی آب به موادتون اضافه کنید ، شعله گاز رو کم کنید تا خوراک آبش تموم بشه و غلیظ بشه ،سپس سیب زمینی ها رو ورقه ای برش داده و مواد رو طبق ویدئو در ظرف فرتون بچینید و به اون کمی شیر یا آب اضافه کنید و به مدت بیست تا سی دقیقه در فر 180 درجه قرار بدید (در صورت دلخواه سس بشامل رو به مواد اضافه کنید و دوباره 10 تا 15 دقیقه در فر قرار داده ) و در در انتها پنیر پیتزا رو به موادتون اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه گریل فر رو روشن کنید 😉 . . پ.ن : در این غذا رو می تونید به جای گوشت می تونید از مرغ یا قارچ هم استفاده کنید . پ.ن : دقت کنید که ورقه های سیب زمینی باید خیلی نازک برش بدید
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی سوخاری فیله ماهی 6 تکه نان 6 عدد ارد 2 پیمانه تخم مرغ 3 عدد پانکو 2 پیمانه نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پودر پیاز هر کدوم 1 قاشق چای خوری سس تند 2 قاشق غذا خوری مواد سس مایونز کم چرب 2 قاشق ماست 1 قاشق غذا خوری نصف پیاز قرمز خیار شور 1 عدد فلفل تند 4 عدد ریز سیر کمی نمک و فلفل سیاه لیمو نصف . . ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید. سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم) سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست. برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد. من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم... اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی سوخاری فیله ماهی 6 تکه نان 6 عدد ارد 2 پیمانه تخم مرغ 3 عدد پانکو 2 پیمانه نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پودر پیاز هر کدوم 1 قاشق چای خوری سس تند 2 قاشق غذا خوری مواد سس مایونز کم چرب 2 قاشق ماست 1 قاشق غذا خوری نصف پیاز قرمز خیار شور 1 عدد فلفل تند 4 عدد ریز سیر کمی نمک و فلفل سیاه لیمو نصف . . ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی مگنوم😋😋😋 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‏ 🤩مواد لازم ‌♨️ یک لیوان شیر ♨️ یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ♨️نصف لیوان ‌شکر ♨️یک قاشق چایی خوری وانیل ♨️200 گرم خامه صبحانه ♨️ شکلات 300 گرم ♨️خلال بادام یک پیمانه ☑️☑️طرز تهیه : ابتدا یک لیوان شیر به همراه یک قاشق نشاسته ذرت و نصف لیوان شکر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواهمون برسد. سپس از روی حرارت بر می داریم یک قاشق وانیل اضافه میکنیم و هم میزنیم در مرحله بعد وقتی مواد از حرارت افتاد و سرد شد 200 گرم خامه را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم سپس داخل قالب می ریزیم (اگر قالب نداریم داخل لیوان میریزیم ) داخل فریزر یک ساعت میزاریم و سپس خارج می کنیم و چوب بستنی ها را داخل بستنی میزاریم بستنی ها را داخل فریزر 7 تا 8 ساعت میزاریم . 300 گرم شکلات را به سبک بنماری آب می کنیم و یک پیمانه خلال بادام به آن اضافه می کنیم شکلات که سرد شد بستنی ها را از قالب خارج می کنیم و داخل شکلات می زنیم بستنی ما آماده است و بافتش مثل بستنی بازاریه امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد .