eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼امیدوارم ازهمین حالا 🌾از زمین وزمان برایتان 🌼خوشبختی ببارد 🌾و نیروی عظیم عشق 🌼همراهتان باشد 🌾تا همه ی کارهابه بهترین شکل 🌼پیش برود 🌾صبح یکشنبه تون بخیرو خوشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت سوم شیشه نوشابه یک لیترونیمی که تهش مدل پنج پر باشه تخم مرغ درشت.....دوعدد آرد....300گرم یا دولیوان پر شده معمولی بعلاوه یک سوم لیوان شکر.....200گرم یا یک لیوان کمتر نریزید کم شیرین می شه روغن مایع....نصف لیوان شیر هم دمای محیط....یک لیوان نمک ووانیل ....از هرکدوم نصف ق چ پودر کاکائو....15گرم یا سه ق غ سر پر ابجوش ....60میلی لیتر یاپنج‌ق غ پر اب کاملا جوش جوش بیکینگ پودر.....یک ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت اول مواد لازم👇 لوبیا چیتی پخته 1لیوان سیب زمینی آب‌پز: 2 عدد خیارشور: 5 عدد هویج: 1 عدد کاهو: 1عدد کوچک شوید: به مقدار دلخواه . مواد لازم برای سس👇 ماست: 3ق.غ مایونز: 2 ق.غ آب نصف لیموی تازه نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم روغن زیتون: به میزان لازم
آشپزی ایرانی🍔
رول ژامبون و پنیر😋
مواد لازم🔻 1پیمانه (230 میلی لیتر) آب ولرم 1 ق غ شکر 2 ق چ مخمر خشک فوری 2 ق غ روغن زیتون یا روغن مایع 1/4 ق چ نمک 3 پیمانه (390 گرم) آرد 300 گرم ژامبون 200 گرم پنیر 1 زرده تخم مرغ برای رومال رولها طرز تهیه🔻 اکر خمیر مایه تون معمولیه هست با آب ولرم و شکر مخلوط کنید و ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و در ادامه دستور به مواد دیگر اضافه کنیدآب ، شکر ، خمیر مایه خشک فوری ، روغن زیتون را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. نمک و آرد را به تدریج اضافه تا خمیری نرم و با حداقل جسبندگی داشته باشید. خمیر استراحت کرده را 30 دقیقه استراحت بدید.سپس روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را شکل یک مستطیل باز کنید و از وسط و طول به دو قسمت تقسیم کرده و برش بزنید.ژامبون و پنیر را در هر قسمت تقسیم و پخش کرده و بچینید. دو طرف خمیر را ردی مواد داخلی تا بزنیدو مانند رول درست کنید و حدود 3 انگشت برش بزنید.رول ها را روی یک کاغذ روغنی که داخل سینی فر انداخته اید قرار دهید و اجازه دهید و آنها را 30 دقیقه داخل سینی فر استراحت بدید. روی آنها زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی شوند.
آشپزی ایرانی🍔
حلوا
نکاتی در مورد حلوا شربت حلوا باید داغ داغ باشه اگر حلوا چسبنده وشله شربت زیاد بوده اگر حلوا بعد از سرد شدن دون دون وخشکه شربتش کم بوده این نوع حلوا گلو گیره روزی که میخواید حلوا درست کنید بر اعصابتون مسلط وصبور باشید😊 چون تفت دادن آرد زمان میبره از نیم ساعت تا یکساعت آرد باید با شعله کم تفت داده بشه تا بوی خامی آرد گرفته بشه ارد با شعله بالا تفت بخوره زود میسوزه وحلوا طعم خوبی نخواد داشت این مقدار اندازه مقدار حلوای است تو ماهی تابه س میتونید دوبرابر یا نصف کنید عزیزان برای درست کردن حلوا بهتره هم از روغن جامد هم از مایع استفاده کنید اگه ندارید از مایع استفاده کنید ولی هردو بهتره اخر سر که کره میریزیم برای خوش طعم شدن حلوا ست (اختیاریه) هم آرد نانوایی یا سنگک میشه هم آرد سفید با ارد سفید خوش طعمتره مواد لازم آرد سفید یک لیوان ونیم روغن مایع یک چهارم لیوان روغن جامد نصف لیوان روغن جامد نداشتید دو سوم لیوان روغن مایع بریزید . شکر یک ویک چهارم لیوان تا تا یک ونیم لیوان دوست دارید شیرین باشه یک ونیم لیوان بزنید من یک ویک چهارم لیوان زدم گلاب نصف استکان آب سه لیوان تا سه لیوان ونیم البته بستگی به آب خوری آردها داره کره یک قاشق پر زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر هل ویا زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری (اختیاریه) آرد رو الک کرده وبا حرارت کم تفت میدهیم تا رنگش قهوه ای کم رنگ بشه ودوباره الک میکنیم وکنار میزاریم آب وشکر وگلاب وزعفران رو رو گاز گذاشته تا بجوش بیاد. فقط یک الی دو جوش بزنه کافیه گاز رو خاموش کنید روغن رو آرد تفت داده شده والک شده. دوباره میریزیم داخل ماهی تابه روغن میریزیم هم میزنیم ارد وروغن با هم قاطی بشن رنگ حلوا اینجا به ذائقه خودتونه میخواید کم رنگ باشه ویا تیره مقداری تو پیاله میریزیم وکمی شربت روش آگه رنگ دلخواه بود هل ویا زنجبیل رو اًاگه کرده شربت رو کم کم بهش اضافه میکنیم و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه حدود یک ده الی پانزده دقیقه میزنیم حرارت کم باشه اخر سر کره میزنیم کره که توش حل شد وبه خوردش رفت حلوا که جمع شد وبه راحتی از ماهی تابه جدا شد گاز رو خاموش میکنیم تو ظرف مورد نظر میریزیم وبه سلیقه خود تزیین میکنیم.
آشپزی ایرانی🍔
#مرغ_سوخاری
مرغ سوخاری چه موادی لازم داریم؟!🤔 مرغ با پوست (ران،سینه،بال) 500 گرم (درشت نباید باشه ) اگر 1 کیلو گرفتی مقدار همه مواد و دو برابر کن سویا سس نصف ق غ سس کچاپ 1 ق غ پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده 1 ق چ سیر له شده 2 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک یک چهارم ق چ پودر ماسالا 1 ق چ (سلیقه ای) مواد برای مرحله دوم سوخاری کردن: آرد نون سنگک 1/5 لیوان+آرد ذرت یک چهارم لیوان+نمک نصف ق چ+پودر سیر نصف ق چ+فلفل قرمز نصف ق غ+زردچوبه یک چهارم ق چ چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣سویا سس، کچاپ، زنجبیل، سیر له شده، فلفل سیاه، نمک و پودر ماسالا بریز تو یه ظرف و هم بزن 2️⃣مرغ هارو خوب بشور و خشک کن بعد بذارش تو مواد و خوب ماساژ بده سلفون بکش و 3 ساعت بذار کنار 3️⃣آرد نون سنگک، آرد ذرت، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و زردچوبه با هم قاطی کن 4️⃣مرغ هارو بذار توش و خوب آردیش کن و 10 ثانیه بذار تو یه ظرف آب سرد و دوباره بزن تو آردها و خوب آردیش کن 5️⃣بعد بنداز تو روغن داغ داغ (زیاد پر نکن ظرفو) شعله متوسط کن و بذار 20 الی 30 دقیقه بذار بپزه تا طلایی قهوه ای شه (2-3 بارم مرغ هاروبرعکس کن تاخوب بپزه) باسس کچاپ وسیب زمینی سرخ شده میل کن. ⁦ 👨🏻‍🍳نوش جان👨🏻‍🍳
آشپزی ایرانی🍔
شیرینی مربایی
‌ دوستان دستور همراه با نکات هست لطفا بخونید بعد شروع کنید واینکه روغنی که من استفاده کردم روغن نیمه جامد لادن قوطی آبی رنگ هست اگر با کره یا روغن قنادی خواستین تهیه کنید لطفا دستورات دیگه امتحان بشه واما دستور : این میزان مواد حدود 40 تایی شیرینی کامل میشه بازهم بستگی به سایز و قطر شیرینی داره: روغن جامد(من نیمه جامد زدم) 250 گرم (یک لیوان سرخالی) پودر قند 125 گرم (یک لیوان سرخالی ، اگر میخوایین کم شیرین تر باشه پودر قند کمتر بزنید ) گلاب 1ق غ شیر 1ق غ زرده تخم مرغ 1عدد عسل یا شربت بار 1ق غ پودر هل یا وانیل کمی آرد 450 تا 500 گرم ( 3 لیوان) روغن جامد،پودر قند،گلاب،شیر،زرده تخم مرغ، هل یا وانیل و عسل را درون ظرفی ریخته وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید تا مایه کاملا یکدست وبدون هیچ گلوله ای شود، سپس 3 لیوان آرد را اضافه کنید در ابتدا با همزن دستی ودرنهایت با دست مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع بشه (خمیر را بیش ازحد ورز ندین لزومی نداره ،همین که جمع شد کافیست اگر زیاد ورز بدین خمیر به روغن میفته وبافت شیرینی بیسکوییتی میشه) اگر احیانا خمیر شل بود کم کم بهش ارد اضافه کنید، به خمیر نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدین سپس بین دو نایلون به ضخامت دو سه میلی تا نیم سانت پهن کنید وقالب دلخواه بزنید(خیلی نازک یا ضخیم نباشه اینم مهمه) شیرینیهای قالب زده را درون سینی با کمی فاصله بچینید ودر فر ازقبل گرم 180درجه حدود ده تا دوازده دقیقه بپزید زیر شیرینی طلایی خوشرنگ بشه کافیه بعد از این زمان شیرینی را دست نزنید پودر میشه وقتی که سرد شد از قالب جدا کنید، (و اینکه زیاد ازحد هم نپزید باعث میشه شیرینی خشک وباز هم بیسکوییتی بشه) پس از سرد شدن بین شیرینی مارمالاد دلخواه بزنید وبه دلخواه تزیین کنید شیرینیها درون ظرف دربسته و جای خنک نگهداری شود با ماندن و جذب مارمالاد شیرینی نرمتر و کلوچه ای خواهد شد، مارمالاد هم مارمالاد هویج هست که خودم تهیه کردم اگر خواستین شیربنیها کمی حالت تردی داشته باشه مقداری از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
زرشک پلو
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه 2 لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با 1 قاشق روغن یا کره و 1قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉
آشپزی ایرانی🍔
#رولت‌شگفت‌انگیز 👆✨👆✨👆✨👆
سلام دوستان🥰 همراهمون باشید تا به شما رولت شگفت انگیز بدون نیاز به همزن رو آموزش بدیم 😋😋 این رولت ها بدون کره ،توی دهان ذوب میشه مارو همراهی کنید🙏❤️🥰 برای تهیه شما به روغن،شکر،تخم مرغ،آرد،نمک،وانیل،بکینگ پودر، نیاز دارید 3دونه تخم مرغ رو داخل مخلوط کن بریزید،به اون 15گرم وانیل،120گرم شکر،اضافه کنید، به مدت3الی5دقیقه میکس کنید بعداز این مدت120میلی لیتر روغن اضافه کنید،میکس کنید تا مواد شما آماده بشه شمابه410گرم آرد نیاز دارید که مقداری از اون رو به همراه16گرم بکینگ پودر اضافه کنید،میکس کنید آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیری به این شکل داشته باشید خمیر رو به دوقسمت تقسیم کنید به یک قسمت از اون1قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید،میکس کنید ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید به قسمت دیگه از خمیر کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدست بشه خمیرهارو داخل پلاستیک به مدت10دقیقه در مکان گرمی استراحت بدید بعداز این مدت هر دو خمیر رو به صورت مستطیل پهن کنید خمیرهارو روی هم قرار بدید، با کمک وردنه اونهارو بهم بچسبونید خمیر رو از دوطرف رول کنید با چاقو رول هارو جدا کنید داخل سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی بذارید،به مدت20دقیقه با حرارت120درجه داخل فر قرار بدید دمای فر بستگی به نوع فر شما داره بعد از این مدت با شکلات ذوب شده اونهارو کاور کنید اجازه بدید شکلات سفت بشه میتونید با کمک قیف خط هایی رو اونها بکشید و تزیین کنید رول هارو برش بزنید از هنرنمایی خود لذت ببرید😌🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی موزفرنگی🍌🍓 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: موز🍌~°~ توت فرنگی 🍓 شیر🥛~°~ خامه بیسکوییت 🍪 کمی شکر🍚~°~یخ🧊 می تونید خامه و شکر رو حذف کنید و به جاش بستنی وانیلی😋🍦 بهش اضافه کنید.