eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
شیرینی مربایی
‌ دوستان دستور همراه با نکات هست لطفا بخونید بعد شروع کنید واینکه روغنی که من استفاده کردم روغن نیمه جامد لادن قوطی آبی رنگ هست اگر با کره یا روغن قنادی خواستین تهیه کنید لطفا دستورات دیگه امتحان بشه واما دستور : این میزان مواد حدود 40 تایی شیرینی کامل میشه بازهم بستگی به سایز و قطر شیرینی داره: روغن جامد(من نیمه جامد زدم) 250 گرم (یک لیوان سرخالی) پودر قند 125 گرم (یک لیوان سرخالی ، اگر میخوایین کم شیرین تر باشه پودر قند کمتر بزنید ) گلاب 1ق غ شیر 1ق غ زرده تخم مرغ 1عدد عسل یا شربت بار 1ق غ پودر هل یا وانیل کمی آرد 450 تا 500 گرم ( 3 لیوان) روغن جامد،پودر قند،گلاب،شیر،زرده تخم مرغ، هل یا وانیل و عسل را درون ظرفی ریخته وبا همزن دستی خوب مخلوط کنید تا مایه کاملا یکدست وبدون هیچ گلوله ای شود، سپس 3 لیوان آرد را اضافه کنید در ابتدا با همزن دستی ودرنهایت با دست مخلوط کنید تا جایی که خمیر جمع بشه (خمیر را بیش ازحد ورز ندین لزومی نداره ،همین که جمع شد کافیست اگر زیاد ورز بدین خمیر به روغن میفته وبافت شیرینی بیسکوییتی میشه) اگر احیانا خمیر شل بود کم کم بهش ارد اضافه کنید، به خمیر نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدین سپس بین دو نایلون به ضخامت دو سه میلی تا نیم سانت پهن کنید وقالب دلخواه بزنید(خیلی نازک یا ضخیم نباشه اینم مهمه) شیرینیهای قالب زده را درون سینی با کمی فاصله بچینید ودر فر ازقبل گرم 180درجه حدود ده تا دوازده دقیقه بپزید زیر شیرینی طلایی خوشرنگ بشه کافیه بعد از این زمان شیرینی را دست نزنید پودر میشه وقتی که سرد شد از قالب جدا کنید، (و اینکه زیاد ازحد هم نپزید باعث میشه شیرینی خشک وباز هم بیسکوییتی بشه) پس از سرد شدن بین شیرینی مارمالاد دلخواه بزنید وبه دلخواه تزیین کنید شیرینیها درون ظرف دربسته و جای خنک نگهداری شود با ماندن و جذب مارمالاد شیرینی نرمتر و کلوچه ای خواهد شد، مارمالاد هم مارمالاد هویج هست که خودم تهیه کردم اگر خواستین شیربنیها کمی حالت تردی داشته باشه مقداری از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
زرشک پلو
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه 2 لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با 1 قاشق روغن یا کره و 1قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉
آشپزی ایرانی🍔
#رولت‌شگفت‌انگیز 👆✨👆✨👆✨👆
سلام دوستان🥰 همراهمون باشید تا به شما رولت شگفت انگیز بدون نیاز به همزن رو آموزش بدیم 😋😋 این رولت ها بدون کره ،توی دهان ذوب میشه مارو همراهی کنید🙏❤️🥰 برای تهیه شما به روغن،شکر،تخم مرغ،آرد،نمک،وانیل،بکینگ پودر، نیاز دارید 3دونه تخم مرغ رو داخل مخلوط کن بریزید،به اون 15گرم وانیل،120گرم شکر،اضافه کنید، به مدت3الی5دقیقه میکس کنید بعداز این مدت120میلی لیتر روغن اضافه کنید،میکس کنید تا مواد شما آماده بشه شمابه410گرم آرد نیاز دارید که مقداری از اون رو به همراه16گرم بکینگ پودر اضافه کنید،میکس کنید آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیری به این شکل داشته باشید خمیر رو به دوقسمت تقسیم کنید به یک قسمت از اون1قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید،میکس کنید ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید به قسمت دیگه از خمیر کم کم آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدست بشه خمیرهارو داخل پلاستیک به مدت10دقیقه در مکان گرمی استراحت بدید بعداز این مدت هر دو خمیر رو به صورت مستطیل پهن کنید خمیرهارو روی هم قرار بدید، با کمک وردنه اونهارو بهم بچسبونید خمیر رو از دوطرف رول کنید با چاقو رول هارو جدا کنید داخل سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی بذارید،به مدت20دقیقه با حرارت120درجه داخل فر قرار بدید دمای فر بستگی به نوع فر شما داره بعد از این مدت با شکلات ذوب شده اونهارو کاور کنید اجازه بدید شکلات سفت بشه میتونید با کمک قیف خط هایی رو اونها بکشید و تزیین کنید رول هارو برش بزنید از هنرنمایی خود لذت ببرید😌🤗
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسموتی موزفرنگی🍌🍓 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: موز🍌~°~ توت فرنگی 🍓 شیر🥛~°~ خامه بیسکوییت 🍪 کمی شکر🍚~°~یخ🧊 می تونید خامه و شکر رو حذف کنید و به جاش بستنی وانیلی😋🍦 بهش اضافه کنید.