دسر آرروت ی دسر مخصوص از خطه جنوب
اما همون دسر کاسترد خودمونه فقط بهش گلاب اضافه میکنن طعمش عالی میکنه
پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری
شیر سرد : 2 لیوان
شکر : 8 قاشق غذاخوری
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم.
مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید.
سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.
#سوپ_شیر_قارچ 🫕 😋
سینه مرغ 1 عدد
جوپرک
هویج 1 عدد
قارچ
آبلیمو
جعفری تازه
شیر
خامه
ادویه ؛ نمک.فلفل سیاه .زردچوبه
سینه مرغ رو با کمی روغن ، پیاز، نمک .فلفل .زردچوبه تفت میدیم بعد آب رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا کاملا بپزه.حدود 2 ساعت
بعد از پخت ، سینه مرغ رو از قابلمه خارج میکنیم ،، آبِ مرغ رو از صافی رد میکنیم (بدون پیاز)
جوپرک شده و هویج رنده شده (ریز رو بهش اضافه میکنیم ، وقتی که جوپرک لعاب کرد ،مرغ های ریش ریش یا نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم در آخر شیر و خامه و جعفری ساطوری شده ،قارچ های ورقه ای که با کمی آبلیمو تفت دادیم رو اضافه میکنیم . بعد از نیم ساعت سوپِ ما آمادس
#اسنک_با_نان_تست_بیات
✍طرزتهیه:
نان ها رو کمی مرطوب کنین و با یک قوطی فلزی قالب بزنین(قوطی های فلزی رب،شیر خشک و انواع کنسروها قالب های رایگان و بسیار خوبی هستن)با کمک وردنه کمی نان ها رو فشرده و نازک کنین.نانها رو توی قالب های مخصوص کاپ کیک بذارین و پرش کنین از هرچی دوست دارین سوسیس یا کالباس (البته خونگی) ، قارچ، گوجه فرنگی،ک نسرو ماهی و یا …کمی پنیر خوشمزه ترش می کنه (اما ضروری نیست)کمی جعفری یا ترخون عطر و بوی خوبی به این غذا می ده.می تونین به جای پنیر چند قاشق تخم مرغ زده شده روی مواد بریزین قالب رو توی فر با حرارت 180 درجه بذارین و 10 دقیقه بهش زمان بدین.
#ژله_خامه_ای_هلویی🍝
✍ مواد لازم:
برای یک پیرکس 9×13 سانتیمتری
2 بسته ژله هلوی 170 گرمی (کلا حدود 340 گرم میشه)
14 گرم پودر ژلاتین ویا 1ونیم قاشق غذاخوری
1 پیمانه آب جوش
1 پیمانه آب سرد
حدود 397 گرم شیرعسل
حدود 425 گرم هلو اسلایس شده
#_بیسکویت_شور
✍ ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه .
💕 #نان_سوپ
من از #خمير_جادويي استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، 2 عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي 170 درجه به مدت حدودا 15 الي 20 دقيقه می پزيم.
#جوجه_با_سس_باربیکیو
ابتدا برای سه نفر ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم فیله مرغ رو قطعه قطعه کرده با نمک ، دو قاشق آبلیمو ، دو قاشق سرکه بالزامیک یا سرکه سفید ، دو یا سه قاشق زعفران دم شده ، دو قاشق روغن زیتون ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا و ۴ تا ۵ قاشق سس باربیکیو مخلوط کنید و داخل ظرف دردار برای دو یا سه ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا مزه دار بشن.
پس از مزه دار شدن فیله های مرغ رو به سیخ چوبی بکشید کف ماهی تابه ای رو کمی چرب کنید و سیخ های جوجه رو داخل ماهی تابه بچینید در ماهی تابه رو ببنید و با شعله ی ملایم اجازه بدید دو طرف جوجه ها سرخ و مغزپخت بشن پس از حدود نیم ساعت جوجه کباب خوش عطر و طعم شما آماده اس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل #آبلیمو و #آبغوره 🍇🍋 😋
👌امسال همه رو با روش ما درست کن همه انگشت به دهن بمونن😁😂👊
👈آموزش #فریز #کنسرو #بلانچ_کردن 👇
نخودفرنگی، باقلا، برگ مو، گنگر، بامیه،قارچ، آبلیمو و آبغوره و... ☘🍅🥦🌽
اینجا ترفندِ همشونو دونه به دونه توضیح داده👇
✅ #آبلیمو_بدون_تلخی
✅ #ثابت_ماندن_رنگ_مواد
✅ #ماندگاری_طولانی
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
آموزش بصورت #مرحله_بمرحله🎥☝️
#کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب. ۱۰ عدد
▫️شکر. ۳/۴ لیوان
▫️آب. ۶ لیوان
▫️گلاب. ۱/۴ لیوان
▫️زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
🌯 #کسادیا مرغ و فلفل
💢مواد لازم
🔻ریحان تازه یا گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
🔻پیازچه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
🔻گوجه فرنگی خرد شده نصف پیمانه
🔻روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
🔻تورتیلا شش عدد
🔻پنیر چدار یا موزارلا رنده شده یک و نیم پیمانه
🔻فلفل قرمز چیلی یک عدد
🔻فلفل سبز دو عدد
🔻سینه مرغ نیم کیلو
🍅طرز تهیه
۱. مرغ را رشته رشته خرد کنید و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
۲. تخم های فلفل ها را بیرون بیاورید و آنها را باریک برش دهید.
۳. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ده دقیقه تفت دهید تا وقتی که سبزیجات کمی نرم شوند.
۴. کمی از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر بگزارید تا وقتی که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ده دقیقه وقت نیاز دارد.
۵. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف کنید و با سس سالسا تزئین نمایید .
#دسر_لیمویی🍋 😋
▫️100 گرم آب لیمو
▫️150 گرم شکر
▫️2 عدد تخم مرغ
▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
▫️نصف لیوان شیر
▫️کمی وانیل
▫️70 گرم کره
🔸100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید.
مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم.
یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم.
و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم
توی ترکیه بهش میگن ( کوفته ی مامان)
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
_
طرز تهیه: .
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید
#جوجه_كباب_لبناني 🍢 😋
#غذای_ملل #غذای_لبنانی
🔸اين جوجه کباب خوشمزه رو خيلي راحت ميتونيد امشب درست كنيد و ازش لذت ببريد،هم با نون و هم با برنج سرو ميشه.اين مقاديري كه مينويسم براي چهار تا شش نفر مناسبه.
🔸مواد لازم براي مزه دار كردن: يك چهارم ليوان ماست ساده+يك چهارم ليوان آبليموي تازه+پنج حبه سير رنده شده+دو ق مربا خوري رب گوجه فرنگي+نمك و فلفل و آويشن و پاپريكا+دو ق غ روغن زيتون.همه رو باهم مخلوط كنيد.
🔸يك كيلو فيله ي مرغ رو مكعبي خرد كنيد،مواد قبلي رو روي مرغ بريزيد و مخلوط كنيد و حداقل چهار ساعت داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه(بهتره يك شب داخل مواد بمونه).
🔸سيخهاي چوبي رو يك ساعت داخل آب بذاريد تا خوب مرطوب بشه،تابه چدن يا گريل يا رژيمي رو روي شعله بذاريد تا كاملا داغ بشه.
مرغها رو به سيخ بكشيد و داخل تابه هر دو طرفشون رو گريل كنيد(حدودا هر طرفش ده تا پانزده دقيقه)،روغن نياز نداره.
ميتونيد داخل فر يا روي آتش هم كباب كنيد.
#پاناکوتا_با_طعم_قهوه 🍮 😋
▫️300 میلی لیتر خامه فرم گرفته
▫️100 گرم ماست یا شیر
▫️40 میلی لیتر اسپرسو
▫️4 گرم ژلاتین
▫️50 گرم پودر قند
🔸خامه روخوب بزنید ، ماست رو بهش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید بعد شکر و اسپرسو و ژلاتین بنماری شده و پودر قند رو اضافه کنید بعد موادو خوب با هم مخلوط کنید و بریزینش توی قالب و بزارین توی یخچال تا خودشو بگیره موقع سرو ، روش پودر کاکائو بپاشید و نوش جان کنید
#رول_پنيري_مكزيكي
پنیر خامه ای : 1 بسته
پنیر چدار : 1 فنجان
خامه ترش : 1 فنجان
زیتون خرد شده : 1 فنجان
فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان
پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سیر : مقداری
نمک : مقداری
نان لواش نازک : به تعداد لازم
طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید.
پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید.
رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید.
#کوکو_سبزی_رژیمی_بااسنک_ساز
موادکوکو سبزی رو به جای تابه در داخل اسنک ساز درستش کنید.
با برس خیلی کم صفحه اسنک رو چرب کنید
از مواد به اندازه یک قاشق بریزید کافیه شاید هم کمتر از یک قاشق.
چنتا دونه زرشک هم برای تزیین روش بریزید
درشو ببندید حدودا ده دقیقه طول میکشه تا آماده بشن. من پشت و روشون نکردم همین که زیرشون سرخ شد درشون آوردم.
ولی میتونید پشت و رو هم کنید.
کوفته کباب ترکی
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده . پیاز رنده و آب گرفته . سه ق غذا جعفری خرد شده . سه عدد نان تست دورگیری و بعد پودر شده . دو حب سیر له شده . یک ق مربا نعناع خشک. زردچوبه . پولبیر. فلفل و نمک
همه مواد رو مخلوط و خوب ورز بدید یک ساعت بذارید یخچال
بعد به سیخ بکشید
داخل ماهیتابه یک ق روغن بریزید و همه طرف کباب رو سرخ کنید بعد در ماهیتابه رو بذارید حرارت کم کنید و اجازه بدید با آب خودش ده دقیقه بپزه.
برای سس زیر کباب
ی ک عدد پیازخرد شده و دو حب سیر له شده رو با روغن زیتون تفت بدید و سه عدد گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنید وقتی جوشید نمک و فلفل و خیلی کم سرکه و شکر اضافه کنید بذارید سس جا بیفته. روی نون لواش بریزید و کبابها رو روی سس بچینید.
#اسموتی_خوشمزه_وخنک👌
برای این اسموتی به توت فرنگی، لیموترش، نعنا، آب یا سودا و شکر احتیاج دارین
حالا کافیه تا بذاریم توت فرنگیا یخ بزنن بعدش به نسبت دو توت فرنگی و یک آب رو بریزین تو مخلوط کن ، به ازای هر لیوان هم سه چهار پر نعنا، آب نصف یدونه لیموترش کوچیک و یه قاشق سرخالی شکر هم بهشون اضافه کنین و مخلوطشون کنین.
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره