#ژله_لیوانی .
برای نیمه زیرین این ژله های زیبا نیمی از پودر ژله رو با نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و نیم لیوان شیر سرد بجای آب سرد اضافه میکنیم و نیمی از جام رو پر میکنیم میزاریم توی یخچال 3 ساعت طول میکشه تا ببنده بعدش نیم دیگه پودر ژله رو بصورت ساده یعنی نیم لیوان آب جوش نیم لیوان آب سرد درست میکنیم سطح زیرین که بست از یخچال بیرون میاریم و ژله ساده رو اضافه میکنیم باز میزاریم توی یخچال بعد که بست روشونو با میوه های دلخواه تزیین میکنیم . از هر طعم ژله ای که دوست دارید برای هر جام یا لیوان استفاده کنید من از طعم های لیمو پرتقال و توت استفاده کردم.
دستور تهیه بال تنوری مخصوص خودم رو براتون آوردم که بسیار خوشمزه و راحته.
دوستانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارن میتونن مثل من وقتی مرغ میخرن یه مقداری برای جوجه کباب جدا کنن و با مواد قاطی کنن و بذارن تو فریزر. اینجوری همیشه جوجه طعم دار شده دارن و راحت میتونن دست به کار بشن.
. .
مواد لازم
پیاز درشت یک عدد
دو حبه سیر رنده شده
سس مایونز دو قاشق غ خ
سس کچاب دو قاشق غ خ
زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم
آبلیمو یک قاشق غ خ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم.
برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت 40 دقیقه داخل آون توستر با دمای 250 درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میدم حتما همراه با سیب زمینی تنوری مخصوص دنجولی امتحان کنین. .
سلام بچه ها خوبین؟
عکس رو دیدین؟؟؟
وقتی میگیم مواد کیک عین دستور انجام بدید یعنی این یکم کم و زیاد کردن مواد باعث خراب شدن کیکتون میشه
بعد میگید کیکم چرا پفش میخوابه؟
چرا کیکم فرو رفت وسطش؟
چرا کیکم گنبدی شده؟؟
خب عزیزم تخم مرغو شکر رو سر خود کم و زیاد نکن😬
اگه تخم مرغ کم میکنی باید شکر و آرد اصولی کم بشه
اگه دوبرابر میکنی باید همه شون اصولی دوبرابر بشه
هر چی دستور همون رو انجام بده
بچه ها مواد وزن کشی کنید به گرم استفاده کنید دقیق دقیق باشه دما فر دقیق باشه البته دما فر با هم متفاوت با تجربه دما دستتون میاد
#مرغ _گریل_شده
500 گرم سینه مرغ بدون پوست
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری آویشن خشک
1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری آویشن یا جعفری تازه
ابتدا تکه های مرغ را با حوله ی آشپزخانه خشک کنید تا آب آصفی نداشته باشند.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. روغن زیتون ، آب لیمو ، آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ کامل به مواد آغشته شود و برای مدت حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و مرغ ها روی ماهیتابه گذاشته و دو طرف آنرا گریل کنید تا کامل پخته شود.
😋 پودینگ پسته😋
یک بسته پودر پودینگ وانیلی
80 گرم شکلات
1 ق غ سر پر پودر شکر
1 ق غ سر پر پودر پسته
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی لیتر)
4 لیوان شیر
طرز تهیه:
ابتدا پودینگ و شیر را در یک قابلمه بریزید هم بزنید ، روی حرارت ملایم بگذارید پودر پسته بریزید و مداوم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود. پودینگ پخته شده را در لیوان یا کاسه ی مورد نظر بریزید و اجازه دهید تا سرد شوند. 80 گرم شکلات را با روش بنماری آب کنید و اجازه دهید ولرم شود .
خامه را در یک ظرف مناسب بریزید و با پودر شکر تا زمانی که به قوام برسد با همزن بزنید . حدودا 8-7 دقیقه هم بزنید. سپس شکلات را به آن اضافه کنید 2-1 دقیقه دیگر هم بزنید و به مدت 20-15 دقیقه در یخچال بگذارید . خامه را در قیف بریزید و روی پودینگ هر جور که دوست دارید بریزید و تزئین کنید. پودینگ ها را به مدت 4-3 ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. نوش جان💜🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پارافه موزاییکی 🎂
لایه اول:👇
200 میلی لیتر خامه
نصف فنجان شیر
2 بسته بیسکویت پتی بور
80 گرم شکلات بادام زمینی
طرز تهیه:👇
بیسکوییت ها رو خرد کنید.در ظرفی خامه،شیر ،شکلات رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه.درقالب مورد نظر کیسه فریزر پهن کنید.بیسکوییت ها و سس شکلاتی رو باهم ترکیب کنید و داخل قالب بریزید و پخش کنید.
لایه دوم:👇
1 بسته کرم شانتی
1 بسته پودر خامه
200 میلی لیتر خامه
1 قاشق غذاخوری پنیر خامهای
1 فنجان شیر
10 گیلاس یا هر میوه دلخواه
10 زغال اخته
طرز تهیه:👇
همه مواد را در ظرفی مخلوط کنید و هم بزنید و روی لایه اول بریزید و پخش کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پرتقال😋
مواد لازم:
لیوانی که در اینجا استفاده کردم لیوان فرانسوی دسته دار
قالببا قطر 24 سانتی متر
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر پودر شده
1 لیوان شیر
200 گرم کره
یک بسته وانیل و یا نصف قاشق چایخوری
1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری سر صاف
پوست نارنجی 1 عدد پرتقال
6 قاشق غذاخوری آب پرتقال
3 لیوان آرد
طرز تهیه:
کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا کرمرنگ شود و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید بعد
شیر و اب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم ارد را با بکینگ پودر الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک اروم و دورانی مخلوط کنید و قالب را چرب و ارد پاشی کنید و مواد کیک رو داخل قالب بریزید و
زمان پخت:
قالب را در دمای 180 درجه از قبل گرم شده حدود 50 تا 55 دقیقه بپزید . مدت پخت در هر فر فرق می کند
#کیک_سیب_و_گردو:
تخم مرغ:3عدد
شکر :1پیمانه
شیر:1پیمانه
روغن :1پیمانه
بکینگ پودر:1بسته مارک دکتراوتکر (معادل10گرم)
وانیل:یک بسته دکتر اوتکر(معادل 10گرم این نوع وانیل شکری هست اگر از وانیل خالص استفاده میکنید یک چهارم قاشق چایخوری کافیه)
آرد:2پیمانه
سیب خرد شده:2عدد(میتونید کمتر درنظر بگیرید )
گردو خرد شده:1پیمانه(میتونید کمتر درنظر بگیرید)
پودر دارچین و پرک بادام :به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ هارا به همراه وانیل و شکر خوب خوب هم میزنیم تا کشدار و کرمی بشه و حجمش زیاد بشه سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن اضافه میکنیم سپس آرد و بکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده ایم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم در نهایت چند ثانیه با دور کند همزن هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه در آخر مطابق ویدئو سیب و گردو را اضافه کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته روی مواد کیک پرک بادام و دارچین میریزیم (پرک بادام را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید)سپس داخل فری که به مدت یک ربع گرم کرده ایم با دمای175 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 45تا55دقیقه میپزیم
سلام دوستان
امروز کاچی داریم .
میدونم که همتون کاچی رو خوب بلدین و هرجای ایران کاچی رو یه جور میپزن .
من کاچی رو اینجوری میپزم.
یه پیمانه آرد رو الک میکنم توی قابلمه و روی شعله کم حدود دو ساعت تفت میدم تا کمی رنگش عوض بشه بعد یه پیمانه شکر و 1/2قاشق چایخوری زردچوبه رو بهش اضافه میکنم و کمی که با شکر تفت خورد 30 گرم کره آب شده رو هم اضافه میکنم و بعد 5 پیمانه اب سرد رو داخل مواد آردی ریخته و روی شعله ملایم مرتب هم می زنیم تا کم کم غلیظ شود و بعد حدود1/4پیمانه زعفران غلیظ آب شده را بهش اضافه کرده و در انتهای پخت نصف پیمانه گلاب اضافه میکنیم .و هنگامی که کاچی خوب قوام گرفت و حباب زد آماده است .
در صورت دلخواه هل ساییده برای خوش طعم شدن کاچی به آن اضافه میکنم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مغزدار شکلاتی خوشمزه😋
مواد لازم:
یک قالب 26 سانتی متر
مواد خمیر:
• 350 گرم یا 2 لیوان آرد
• 70 گرم یا 1/2 لیوان شکر پودر شده
• کره 80 گرم یا 1/2 لیوان کره
• 2 عدد تخم مرغ
• 15 گرم خمیر مایه فوری
• 8 گرم وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری
• شیر 60 میلی لیتر
• 5 گرم نمک
مواد میانی :
• شکلات 150 گرم
• شیر 60 میلی لیتر
• روغن 60 میلی لیتر
• 8 گرم وانیل شکری
طرز تهیه:
تمام مواد را مخلوط کنید و بعد ارد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف بدست اید . خمیر را به مدت یک ساعت بگذارید تا دو برابر شود.
شکلات را با شیر ، کره ، شکر وانیل مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و بزارید تا سرد بشه.
خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کنید و مواد میانی را یک طرف خمیر بکشید و طرف دیگر را برش بزنید مانند فیلم و رول کنید ، بعد داخل قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بگذارید و روی خمیر را بپوشانید و دوباره بزارید تا دو برابر شود. روی نان را با زرده رومال کنید. بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه بپزد.بعد از پخت روی نان را با عسل گرم شده بکشید و کمی کنجد و یا نارگیل بپاشید.
#کیک_یخچالی_موزائیکی
مواد لازم :
بیسکویت پتی بور خرد شده 2 بسته
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
کره 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
شیر نصف لیوان
فندق نصف لیوان
شکلات تخته ای 220 گرم
پسته حداکثر نصف لیوان (اختیاری)
طرز تهیه :
● شیر، خامه و شکلات رو تو یه ماهیتابه کوچک بریزید، روی شعله ملایم گاز، پودر کاکائو و کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدست بشه.
● بعد از اینکه یکم خنک شد، بیسکوییتها، فندق و پسته رو باهاش مخلوط کرده و توی یک قالب مستطیلی (از قبل باید توی قالب سلفون پهن کنین که بعد راحت جدا بشه) بریزید یا اینکه روی سلفون ریخته و بهش حالت بدید (مثل رولت بپیچین)
حالا بذارید یه شب تو یخچال بمونه یا به مدت دو ساعت تو فریزر بذارید
مواد لازم سس شکلاتی:
خامه 100 میلی لیتر
شکلات تخته ای 80 گرم
● خامه رو روی حرارت ملایم بذارید، وقتی یکم گرم شد شکلات خرد شده رو بهش اضافه کرده و هم بزنید تا سس یکدست بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما هم از اینکه دنت ها انقدر کوچولو هستن و با دو قاشق تمام میشن، ناراحتین؟!
این رسپی، خود خود خود دنته!
، این دنت با طعم وانیل و کاکائوست.
دستتون برای عطر و طعمش بازه
مواد لازم
یک لیتر شیر سرد
چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت
چهار ق غ شکر
صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق غ پودر کاکائو
اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر روباهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن.
بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده.
وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک( یا یه دونه کاسه بزرگ😋) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه.
به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست❤️
سلام سلام براتون کیک موز فوق العاده خوشمزه آوردم . بسیار بسیار خوشمزس و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین. قالب مورد استفاده برای این کیک یه قالب مربعی 16 سانتیه البته با قالب 22 سانتیم میتونین درستش کنین که کیک یکم باریک تر میشه.
کیک_موز
مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ بزرگ
120 گرم شکر قهوه ای (جایگزین شکر سفید)
300 گرم موز پوره شده ، (فقط کافیه با چنگال موزو پوره کنید)
225 گرم آرد
3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق غذاخوری جوش شیرین
150 گرم روغن
طرز تهیه:
تخم مرغ ، شکر و موز رو با سرعت زیاد همزن بزنید تا پف کنن بعد آرد رو الک کنید و داخل مواد بریزید و با لیسک هم بزنید. روغن رو اضافه کنید ، هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن (بیش از حد مخلوطش نکنین).این کیکو میتونین داخل قابلمه درستش کنین و بدون فر. از طریق این هشتگ #فر_دست_ساز_دلبرانه میتونین به طرز درست کردن کیک بدون فر دسترسی پیدا کنین. اگه فر دارین توی دمای 160 تا 170 درجه تا وقتی طلایی بشه بزارید تا بپزه. اگر می خواهید یک تکه موز رو برش بزنید بزارید روی مواد. اینکارو ده دقیقه قبل از اینکه از فر درش بیارین انجام بدین.
_#فالوده
_شكر........3 ليوان
_اب............4ليوان
_گلاب ..........یک سوم لیوان
_رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه)
_اب و شكرو گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت 5 تا 6 ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه )
_حالا اب رو بزاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط/ بد بذارید 10 تا 12 دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد
تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید
_حالا شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ،
#شیرینی_باقلوایی_پنیر_خامه_ای
مواد لازم:
1 بسته خمیر یوفکا معمولی
200 گرم پنیر خامه ای و یا پنیر ماسکارپونه (1 پیمانه)
1/2 پیمانه گردوی خورد شده
نصف پیمانه پودر قند
1 پیمانه شکر
1 لیوان آب
1 ق چ خ آبلیمو
هل و مقداری زعفران
پودر پسته و گل برای تزیین
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه شربت :
شکر و آب و هل و زعفران همه رو با هم توی قابلمه ریخته و میذاریم به جوش بیاد وقتی 2 دقیقه ای جوشید بهش آبلیمو میزنیم و زیرشو خاموش میکنیم و میذاریم توی یخچال دا سرد بشه.
طرز تهیه:
اول پنیر خامه ای و یا پنیر ماسکارپونه رو که با محیط هم دما شده با پودر قند و گردو با همزن میزنیم تا یکدست بشه.
حالا خمیر یوفکا رو به صورت نواری میبریم دقیقا به صورتی که سمبوسه درست میکنیم مواد رو توی خمیر چیده و و میپیچیم دقیقا به شکل سمبوسه.
حالا روغن رو توی یه قابلمه گود میریزیم میذاریم داغ بشه و شیرینی ها رو داخلش گذاشته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. سپس شیرینی ها رو از روغن جدا کزده و توی شربت سرد میذاریم.
#چیزکیک_خرده_شیشه
ميتونيد از هر رنگ و طعم،ژله اي استفاده كنيد
من از ژله ليمو و موز استفاده كردم
اول ؛ژله هارو طبق روش روي بسته درست كنيد ،هركدومو جداگانه داخل ظرف پيركس (يا هر ظرف)كوچك بريزيد و بزاريد ببنده،
بعد از دو سه ساعت كه بست،داخل همون ظرف ابتدا به شكل مربع برش بديد،بعد خيلي راحت ،دونه دونه در ميان .
خب اين از اين 😌☝🏻
كيك پايه تون رو هم كه از قبل درست كرديد:
از وسط برش بديد و يك قسمتش رو بزاريد داخل قالب ،با كمي شير سرد يا اب كمپوت تَر كنيدش،
بعد مايه چيزكيك رو به اين ترتيب 👇🏻درست كنيد :
مواد لازم:
پنیر خامهای (يا ماسكارپونه):۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شيرعسل :نصف قوطي
پودرشکر: نصف لیوان
اب سرد :نصف ليوان
پودر ژلاتين ؛ يك و نيم قاشق غذاخوري .
#شیرینی_کاکائویی
شكر ١٠٠گرم
كره ١٧٠گرم
پودر كاكائو ٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
ارد٢٠٠گرم
نمك ١/٨ق چ
بيكينگ پودر ١/٤ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
ترافل شكلاتى ١پ
كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده
شكر و پودر كاكائو را اضافه كرده
تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده
ارد را اضافه كرده خمير نرمي بدست ميايد
خمير را يكساعت در يخچال استراحت داده
از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى ان را فشار ميدهيم.
به مدت ٨دقيقه در فر ١٩٠درجه پخته
#سمسمیه #کنجد#کنجدی
دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید.
2 قاشق ارده
2 قاشق دوشاب (شیره خرما )
3 قاشق عسل
مواد رو با دست همه با هم مخلوط کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید.
#_سالاد_سیب_زمینی
✍سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده + خیارشور ریز خرد شده + پیازچه خرد شده + کمی شوید + ماست پر چرب + سس مایونز + نمک و فلفل سیاه + کمی آبلیمو
👈همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبزارید چند ساعت یخچال تا جا بیفته
✅ژله پنیر خامه ایی و آلبالو🍒🍒🍒
✍مواد لازم
پودر ژله آلبالو ۱بسته
پنیر خامه ایی ۱۰۰گرم
آلبالو ۱لیوان
آب جوش ۱لیوان
خامه نیم لیوان
.🍜طرز تهیه
۱)آلبالو ها را بشویید و هسته بگیرید.
۲)ظرف مناسبی انتخاب کنید۱لیوان آب جوش را درون آن بریزید سپس پودر ژله را درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژله حل شود برای حل شدن کامل ژلاتین میتوانید از. روش بن ماری هم استفاده کنید و یا ظرف را برای چند. دقیقه در. ماکروویو بگذارید تا ژلاتین ژله کاملا حل شود و مایع شفاف شود حالا ظرف را کناری بگذارید تا خوب خنک شود
۳)ظرف مناسبی انتخاب کنید خامه را درون آن بریزید و با همزن خوب هم بزنید سپس پنیر. خامه ایی را به آن بیافزایید و باز هم با همزن دستی خوب هم بزنید.
۴)آلبالو های هسته گرفته شده را به ژله خنک اضافه کنید.
۵)مخلوط خامه وپنیر خامه ایی را به ژله خنک اضافه کنید و خوب هم بزنید
۶)قالب دلخواه را با مقداری روغن چرب کنید مایع ژله را درون قالبها بریزید و حداقل ۶ساعت درون یخچال قرار. دهید.
۷)برای خارج کردن ژله از ظرف ابتدا لبه های آن را از ظرف جدا کنید سپس به مدت ۳۰ثانیه کف قالبها را درون آب ولرم قرار دهید با این روش به راحتی ژله شما از. قالب جدا میشود
۸)سپس در ظرف مناسب بگذاریدو سرو نمایید.
🌟اگه طرفدار طعم ترش و شیرینید این دسر طعم جالبی داره شیرینیه ژلاتینی با آلبالوهای ترش توی دهنتون که ترکیب میشه خیلی دلچسبه .
#تاتلی ترکیه
مواد لازم
شیر ۳پیمانه
آرد نصف پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ساده نصف پیمانه
وانیل ۱ق م
زعفران به مقدار لازم
خامه شیرین شده نصف پیمانه
چیپس شکلات نصف استکان (حدود ۴۵گرم)
پودر نارگیل به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
(مقدار مواد گفته شده کم و زیادش بستگی به خودتون داره )
طرز تهیه
شیر ، آرد و شکر و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و سپس روی گاز روی حرارت کم بزارید.
مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و قوام بگیرد و غلیظ (مانند فرنی )شود بعد از اینکه قوام گرفت از روی گاز بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره آب شود.
وقتی به قوام لازم رسید در اخر خامه رو اضاف کنید مخلوط که شد مواد رو دو نیمه کردم نصفی پودر کاکائو نصف بعدی هم زعفران زدم .شما اگه دوست داشتید میتونید همون وانیلی بزارید. میزاریم کمی از داغی بیفته بعد داخل لیوان رو چرب کردم ومواد روریختم و گذاشتم یخچال بعد که قالبی شدکناره ها رو با چاقو جدا کردم و از لیوان دراوردم و برش زدم حلقه ای و داخل پودر نارگیل و کنجد زدم .(میتونید دسر رو همون لیوانی بزارید با جام های کوچیک و تزیین کنید و برای غلتوندن هم شکلات چیپسی یا خلال پسته یا خلال بادام یا هر تزییناتی ریزی استفاده کنید).
🤩😍😋😋😋
#شيريني_انگشتي_شكلاتي 🍪 😋
♦️مواد لازم:آرد شيريني پزي سيصد گرم،پودر كاكائو پنجاه گرم،زرده تخم مرغ سه عدد،نشاسته ذرت(سفيد رنگ،ترد و پودريه)هفتاد گرم،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمک نوك ق چ ،کره دويست و پنجاه گرم، شکر صد و پنجاه گرم
🔸طرز تهيه:شکر +زرده تخم مرغ+کره را با همزن برقي ده دقيقه بزیند تا کرم رنگ و كشدار بشه بعد تركيب آرد و بيكينگ پودر و نشاسته و نمک و پودر كاكائو رو باهم الك كنيد و به مواد قبلي اضافه كنيد.در اين مرحله خمير رو با دست مخلوط و مثل توپ جمع كنيد و در مشما بذاريد.اين خمير بايد نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت كنه. بعد از خمير به اندازه گردو برداريد و در دست گرد كنيد،روي خمير رو در شكر بزنيد،در سيني فر با كمي فاصله بچينيد(داخل سيني كاغذ روغني بذاريد) و با انگشت وسطشون رو گود كنيد.فر رو از يك ربع قبل با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد و شيرينيها رو طبقه وسط فر حدود ده تا دوازده دقيقه بپزيد.
بعد از پخت و خنك شدن از سيني بيرون بياريد و داخل حفره ها رو با شكلات ذوب شده پر كنيد.
شكلات در رنگ و طعمهاي مختلف در لوازم قناديها موجوده.
🤩😋🥰
#رنگینک😍
طرزتهیه:
ابتدا خرماهکارو شستم (سه جعبه خرما)وهسته هاشو دراوردم وداخلش گردو گذاشتم ودریک ظرف بصورت عمودی وفشرده چیدم .
حالا نیم کیلو ارد سنگک ودرمقداری روغن وکره اب شده الک کردم وباشعله ملایم تفت دادم(من سه تا کره پنجاه گرمی ودوپیمانه پلوپز روغن استفاده کردم) به اندازه تفت میدهیم که نه زیاد تیره ونه زیاد روشن باشه سپس روی خرماها میریزیم (طوریکه روی خرماها رو بپوشونه) وسپس کمی پودر هل میریزیم وکمی پودر قند روش الک میکنیم وبادارچین تزیین میکنیم
____________
👇هرروز کلی آموزش دسرای خوشمزه😍👇
🌱🌱یخ در بهشت نعنایی
مواد لازم
▪️ ۱ قاشق چای خوری نعنا خشک
▪️ ۴ فنجان آب سرد
▪️ ۱ فنجان آب لیموترش
▪️ ۱ فنجان آب
▪️ ۱ فنجان شکر
🌱طرز تهیه :
آب و شکر را بخوبی با هم قاطی کنید بعد آبلیمو ترش را به آن اضافه نمایید ، این مخلوط را با ۴ فنجان آب مخلوط کنید و آن را برای چهل دقیقه داخل فریزر بگزارید .در مخلوط بعد از بیرون آوردن از فریزر تکههای تازه لیموترش را با نعنا خشک در آن بگزارید و آن را در حالیکه حالت یخزدگی دارد، میل نمایید .
#سالاد_آمریکایی
نخود فرنگی پخته۱/۲ پیمانه
هویج آبپز۳عدد
سیب زمینی ۳عدد
خیارشور۱۰ عدد
سیر (درصورت تمایل)
ماست۱/۲ پیمانه
سس مایونز۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل
ذرت۱/۲ پیمانه
هویج و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه بگذارید با مقداری آب و نمک بپزد، بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج و ذرت را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم، 2 حبه سیر را له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم، بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود
#دسرموزی
پودر ژله ی موز:یک بسته
شیر:یک لیوان
موز:2عدد متوسط
آب جوش:یک لیوان
خامه صبحانه:2 قاشق غذاخوری
🤩😍😋طرزتهیه
ابتدا 1 عدد موز و شیر را در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب هم بزنید و بگذارید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن ژله،شیرموز را به آن اضافه کرده و مواد را در میکسر ریخته خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قالب دسر را آماده کرده حلقه هایی از موز را کف آن بچینید و مواد ژله را روی آن بریزید.
ژله را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب ببندد.
بعد از اینکه ژله خوب گرفت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمایید.
🤩😍😋