eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مغزدار شکلاتی خوشمزه😋 مواد لازم: یک قالب 26 سانتی متر مواد خمیر: • 350 گرم یا 2 لیوان آرد • 70 گرم یا 1/2 لیوان شکر پودر شده • کره 80 گرم یا 1/2 لیوان کره • 2 عدد تخم مرغ • 15 گرم خمیر مایه فوری • 8 گرم وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری • شیر 60 میلی لیتر • 5 گرم نمک مواد میانی : • شکلات 150 گرم • شیر 60 میلی لیتر • روغن 60 میلی لیتر • 8 گرم وانیل شکری طرز تهیه: تمام مواد را مخلوط کنید و بعد ارد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف بدست اید . خمیر را به مدت یک ساعت بگذارید تا دو برابر شود. شکلات را با شیر ، کره ، شکر وانیل مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و بزارید تا سرد بشه. خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کنید و مواد میانی را یک طرف خمیر بکشید و طرف دیگر را برش بزنید مانند فیلم و رول کنید ، بعد داخل قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بگذارید و روی خمیر را بپوشانید و دوباره بزارید تا دو برابر شود. روی نان را با زرده رومال کنید. بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه بپزد.بعد از پخت روی نان را با عسل گرم شده بکشید و کمی کنجد و یا نارگیل بپاشید.
مواد لازم : بیسکویت پتی بور خرد شده 2 بسته خامه صبحانه 200 میلی لیتر کره 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شیر نصف لیوان فندق نصف لیوان شکلات تخته ای 220 گرم پسته حداکثر نصف لیوان (اختیاری) طرز تهیه : ● شیر، خامه و شکلات رو تو یه ماهیتابه کوچک بریزید، روی شعله ملایم گاز، پودر کاکائو و کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدست بشه. ● بعد از اینکه یکم خنک شد، بیسکوییتها، فندق و پسته رو باهاش مخلوط کرده و توی یک قالب مستطیلی (از قبل باید توی قالب سلفون پهن کنین که بعد راحت جدا بشه) بریزید یا اینکه روی سلفون ریخته و بهش حالت بدید (مثل رولت بپیچین) حالا بذارید یه شب تو یخچال بمونه یا به مدت دو ساعت تو فریزر بذارید مواد لازم سس شکلاتی: خامه 100 میلی لیتر شکلات تخته ای 80 گرم ● خامه رو روی حرارت ملایم بذارید، وقتی یکم گرم شد شکلات خرد شده رو بهش اضافه کرده و هم بزنید تا سس یکدست بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما هم از اینکه دنت ها انقدر کوچولو هستن و با دو قاشق تمام میشن، ناراحتین؟! این رسپی، خود خود خود دنته! ، این دنت با طعم وانیل و کاکائوست. دستتون برای عطر و طعمش بازه مواد لازم یک لیتر شیر سرد چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت چهار ق غ شکر صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه یک چهارم ق چ وانیل یک ق غ پودر کاکائو اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر رو‌باهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن. بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده. وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک( یا یه دونه کاسه بزرگ😋) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه. به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست❤️
سلام سلام براتون کیک موز فوق العاده خوشمزه آوردم . بسیار بسیار خوشمزس و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین. قالب مورد استفاده برای این کیک یه قالب مربعی 16 سانتیه البته با قالب 22 سانتیم میتونین درستش کنین که کیک یکم باریک تر میشه.‌ ‌ کیک_موز مواد لازم : 4 عدد تخم مرغ بزرگ 120 گرم شکر قهوه ای (جایگزین شکر سفید) 300 گرم موز پوره شده ، (فقط کافیه با چنگال موزو پوره کنید) 225 گرم آرد 3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/4 قاشق غذاخوری جوش شیرین 150 گرم روغن طرز تهیه: تخم مرغ ، شکر و موز رو با سرعت زیاد همزن بزنید تا پف کنن بعد آرد رو الک کنید و داخل مواد بریزید و با لیسک هم بزنید. روغن رو اضافه کنید ، هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن (بیش از حد مخلوطش نکنین).این کیکو میتونین داخل قابلمه درستش کنین و بدون فر. از طریق این هشتگ میتونین به طرز درست کردن کیک بدون فر دسترسی پیدا کنین. اگه فر دارین توی دمای 160 تا 170 درجه تا وقتی طلایی بشه بزارید تا بپزه. اگر می خواهید یک تکه موز رو برش بزنید بزارید روی مواد. اینکارو ده دقیقه قبل از اینکه از فر درش بیارین انجام بدین.
_ _شكر........3 ليوان _اب............4ليوان _گلاب ..........یک سوم لیوان _رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه) _اب و شكرو گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت 5 تا 6 ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه ) _حالا اب رو بزاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط/ بد بذارید 10 تا 12 دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید _حالا شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ،
مواد لازم: 1 بسته خمیر یوفکا معمولی 200 گرم پنیر خامه ای و یا پنیر ماسکارپونه (1 پیمانه) 1/2 پیمانه گردوی خورد شده نصف پیمانه پودر قند 1 پیمانه شکر 1 لیوان آب 1 ق چ خ آبلیمو هل و مقداری زعفران پودر پسته و گل برای تزیین روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهیه شربت : شکر و آب و هل و زعفران همه رو با هم توی قابلمه ریخته و میذاریم به جوش بیاد وقتی 2 دقیقه ای جوشید بهش آبلیمو میزنیم و زیرشو خاموش میکنیم و میذاریم توی یخچال دا سرد بشه. طرز تهیه: اول پنیر خامه ای و یا پنیر ماسکارپونه رو که با محیط هم دما شده با پودر قند و گردو با همزن میزنیم تا یکدست بشه. حالا خمیر یوفکا رو به صورت نواری میبریم دقیقا به صورتی که سمبوسه درست میکنیم مواد رو توی خمیر چیده و و میپیچیم دقیقا به شکل سمبوسه. حالا روغن رو توی یه قابلمه گود میریزیم میذاریم داغ بشه و شیرینی ها رو داخلش گذاشته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. سپس شیرینی ها رو از روغن جدا کزده و توی شربت سرد میذاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ميتونيد از هر رنگ و طعم،ژله اي استفاده كنيد من از ژله ليمو و موز استفاده كردم اول ؛ژله هارو طبق روش روي بسته درست كنيد ،هركدومو جداگانه داخل ظرف پيركس (يا هر ظرف)كوچك بريزيد و بزاريد ببنده، بعد از دو سه ساعت كه بست،داخل همون ظرف ابتدا به شكل مربع برش بديد،بعد خيلي راحت ،دونه دونه در ميان . خب اين از اين 😌☝🏻 كيك پايه تون رو هم كه از قبل درست كرديد: از وسط برش بديد و يك قسمتش رو بزاريد داخل قالب ،با كمي شير سرد يا اب كمپوت تَر كنيدش، بعد مايه چيزكيك رو به اين ترتيب 👇🏻درست كنيد : مواد لازم: پنیر خامه‌ای (يا ماسكارپونه):۲۰۰ گرم خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم شيرعسل :نصف قوطي پودرشکر: نصف لیوان اب سرد :نصف ليوان پودر ژلاتين ؛ يك و نيم قاشق غذاخوري .
شكر ١٠٠گرم كره ١٧٠گرم پودر كاكائو ٢٥گرم تخم مرغ ١عدد ارد٢٠٠گرم نمك ١/٨ق چ بيكينگ پودر ١/٤ق چ وانيل ١/٢ ق چ ترافل شكلاتى ١پ كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده شكر و پودر كاكائو را اضافه كرده تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده ارد را اضافه كرده خمير نرمي بدست ميايد خمير را يكساعت در يخچال استراحت داده از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى ان را فشار ميدهيم. به مدت ٨دقيقه در فر ١٩٠درجه پخته
#کنجدی دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید. 2 قاشق ارده 2 قاشق دوشاب (شیره خرما ) 3 قاشق عسل مواد رو با دست همه با هم مخلوط کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید.
✍سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده + خیارشور ریز خرد شده + پیازچه خرد شده + کمی شوید + ماست پر چرب + سس مایونز + نمک و فلفل سیاه + کمی آبلیمو 👈همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبزارید چند ساعت یخچال تا جا بیفته
‍ ‍ ✅ژله پنیر خامه ایی و آلبالو🍒🍒🍒 ✍مواد لازم پودر ژله آلبالو ۱بسته پنیر خامه ایی ۱۰۰گرم آلبالو ۱لیوان آب جوش ۱لیوان خامه نیم لیوان .🍜طرز تهیه ۱)آلبالو ها را بشویید و هسته بگیرید. ۲)ظرف مناسبی انتخاب کنید۱لیوان آب جوش را درون آن بریزید سپس پودر ژله را درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژله حل شود برای حل شدن کامل ژلاتین میتوانید از. روش بن ماری هم استفاده کنید و یا ظرف را برای چند. دقیقه در. ماکروویو بگذارید تا ژلاتین ژله کاملا حل شود و مایع شفاف شود حالا ظرف را کناری بگذارید تا خوب خنک شود ۳)ظرف مناسبی انتخاب کنید خامه را درون آن بریزید و با همزن خوب هم بزنید سپس پنیر. خامه ایی را به آن بیافزایید و باز هم با همزن دستی خوب هم بزنید. ۴)آلبالو های هسته گرفته شده را به ژله خنک اضافه کنید. ۵)مخلوط خامه وپنیر خامه ایی را به ژله خنک اضافه کنید و خوب هم بزنید ۶)قالب دلخواه را با مقداری روغن چرب کنید مایع ژله را درون قالبها بریزید و حداقل ۶ساعت درون یخچال قرار. دهید. ۷)برای خارج کردن ژله از ظرف ابتدا لبه های آن را از ظرف جدا کنید سپس به مدت ۳۰ثانیه کف قالبها را درون آب ولرم قرار دهید با این روش به راحتی ژله شما از. قالب جدا میشود ۸)سپس در ظرف مناسب بگذاریدو سرو نمایید. 🌟اگه طرفدار طعم ترش و شیرینید این دسر طعم جالبی داره شیرینیه ژلاتینی با آلبالوهای ترش توی دهنتون که ترکیب میشه خیلی دلچسبه .
ترکیه مواد لازم شیر ۳پیمانه آرد نصف پیمانه شکر یک و نیم پیمانه کره ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ساده نصف پیمانه وانیل ۱ق م زعفران به مقدار لازم خامه شیرین شده نصف پیمانه چیپس شکلات نصف استکان (حدود ۴۵گرم) پودر نارگیل به مقدار لازم کنجد به مقدار لازم (مقدار مواد گفته شده کم و زیادش بستگی به خودتون داره ) طرز تهیه شیر ، آرد و شکر و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و سپس روی گاز روی حرارت کم بزارید. مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و قوام بگیرد و غلیظ (مانند فرنی )شود بعد از اینکه قوام گرفت از روی گاز بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره آب شود. وقتی به قوام لازم رسید در اخر خامه رو اضاف کنید مخلوط که شد مواد رو دو نیمه کردم نصفی پودر کاکائو نصف بعدی هم زعفران زدم .شما اگه دوست داشتید میتونید همون وانیلی بزارید. میزاریم کمی از داغی بیفته بعد داخل لیوان رو چرب کردم ومواد روریختم و گذاشتم یخچال بعد که قالبی شدکناره ها رو با چاقو جدا کردم و از لیوان دراوردم و برش زدم حلقه ای و داخل پودر نارگیل و کنجد زدم .(میتونید دسر رو همون لیوانی بزارید با جام های کوچیک و تزیین کنید و برای غلتوندن هم شکلات چیپسی یا خلال پسته یا خلال بادام یا هر تزییناتی ریزی استفاده کنید). 🤩😍😋😋😋
🍪 😋 ♦️مواد لازم:آرد شيريني پزي سيصد گرم،پودر كاكائو پنجاه گرم،زرده تخم مرغ سه عدد،نشاسته ذرت(سفيد رنگ،ترد و پودريه)هفتاد گرم،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمک نوك ق چ ،کره دويست و پنجاه گرم، شکر صد و پنجاه گرم 🔸طرز تهيه:شکر +زرده تخم مرغ+کره را با همزن برقي ده دقيقه بزیند تا کرم رنگ و كشدار بشه بعد تركيب آرد و بيكينگ پودر و نشاسته و نمک و پودر كاكائو رو باهم الك كنيد و به مواد قبلي اضافه كنيد.در اين مرحله خمير رو با دست مخلوط و مثل توپ جمع كنيد و در مشما بذاريد.اين خمير بايد نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت كنه. بعد از خمير به اندازه گردو برداريد و در دست گرد كنيد،روي خمير رو در شكر بزنيد،در سيني فر با كمي فاصله بچينيد(داخل سيني كاغذ روغني بذاريد) و با انگشت وسطشون رو گود كنيد.فر رو از يك ربع قبل با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد و شيرينيها رو طبقه وسط فر حدود ده تا دوازده دقيقه بپزيد. بعد از پخت و خنك شدن از سيني بيرون بياريد و داخل حفره ها رو با شكلات ذوب شده پر كنيد. شكلات در رنگ و طعمهاي مختلف در لوازم قناديها موجوده. 🤩😋🥰
‍ ‍ 😍 طرزتهیه: ابتدا خرماهکارو شستم (سه جعبه خرما)وهسته هاشو دراوردم وداخلش گردو گذاشتم ودریک ظرف بصورت عمودی وفشرده چیدم . حالا نیم کیلو ارد سنگک ودرمقداری روغن وکره اب شده الک کردم وباشعله ملایم تفت دادم(من سه تا کره پنجاه گرمی ودوپیمانه پلوپز روغن استفاده کردم) به اندازه تفت میدهیم که نه زیاد تیره ونه زیاد روشن باشه سپس روی خرماها میریزیم (طوریکه روی خرماها رو بپوشونه) وسپس کمی پودر هل میریزیم وکمی پودر قند روش الک میکنیم وبادارچین تزیین میکنیم ____________ 👇هرروز کلی آموزش دسرای خوشمزه😍👇
🌱🌱یخ در بهشت نعنایی مواد لازم ▪️ ۱ قاشق چای‌ خوری نعنا خشک ▪️ ۴ فنجان آب سرد ▪️ ۱ فنجان آب لیموترش ▪️ ۱ فنجان آب ▪️ ۱ فنجان شکر 🌱طرز تهیه : آب و شکر را بخوبی با هم قاطی کنید بعد آب‌لیمو ترش را به آن اضافه نمایید ، این مخلوط را با ۴ فنجان آب مخلوط کنید و آن را برای چهل دقیقه داخل فریزر بگزارید .در مخلوط بعد از بیرون آوردن از فریزر تکه‌های تازه لیموترش را با نعنا خشک در آن بگزارید و آن را در حالی‌که حالت یخ‌زدگی دارد، میل نمایید .
نخود فرنگی پخته۱/۲ پیمانه هویج آبپز۳عدد سیب زمینی ۳عدد خیارشور۱۰ عدد سیر (درصورت تمایل) ماست۱/۲ پیمانه سس مایونز۱/۲ پیمانه نمک و فلفل ذرت۱/۲ پیمانه هویج و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه بگذارید با مقداری آب و نمک بپزد، بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج و ذرت را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم، 2 حبه سیر را له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم، بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼زیبایی خریدنی نیست 🌸شادابی هدیه گرفتنی نیست 🌼طراوت اتفاقی نیست 🌸همه اینها بسته به 🌼انتخاب و تلاش توست 🌸شادباش و شاد زندگی کن 🌼و شادی ببخش
پودر ژله ی موز:یک بسته شیر:یک لیوان موز:2عدد متوسط آب جوش:یک لیوان خامه صبحانه:2 قاشق غذاخوری 🤩😍😋طرزتهیه ابتدا 1 عدد موز و شیر را در میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و خوب هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن ژله،شیرموز را به آن اضافه کرده و مواد را در میکسر ریخته خامه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. قالب دسر را آماده کرده حلقه هایی از موز را کف آن بچینید و مواد ژله را روی آن بریزید. ژله را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب ببندد. بعد از اینکه ژله خوب گرفت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو نمایید. 🤩😍😋
🥐 😋 🔸خمیر جادویی: دوعدد تخم مرغ روبا نصف لیوان روغن مایع ویک ونیم لیوان شیر و کمی نمک و 1 ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و1ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دوبرابر شه .این خمیر رو یک روز قبل درست کنید وبعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده. یک خمیر فوق العاده است برای نان و شیرینی هم میشه استفاده کرد فقط وقتی خواستید برای شیرینی استفاده کنید بهش کمی شکر بزنید
ابتدا البالوها را شسته و بگذارید کاملا آبشون بره و خشک شن سپس داخل شیشه ریخته و نمک و شکر (هر کدام یک قاشق غذاخوری) را داخلش اضافه کنید و از مقدار مساوی آب جوش خنک شده و سرکه روی آن بریزید تا کاملا روی همه آلبالوها را بگیرد و درش را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید یه هفته الی ۱۰روز طول میکشه تا آماده بشه نکته:میتونید کامل سرکه بریزید ولی من اینجوریشو بیشتر دوست دارم که زیادی ترش نشه نوش جان
مواد لازم:  ژله آلوورا  چند رنگ ژله دلخواه  شیر یا بستنی  کاتر طرح های مختلف در چند اندازه  رنگ خوراکی در صورت تمایل  طرز تهیه: 1.ابتدا هر بسته ژله رنگی رو در یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از اینکه ذراتش کاملا حل شد اجازه میدیم کاملا خنک بشه.بعد از خنک شدن ژله های رنگی به هر کدوم نصف لیوان یا کمتر شیر هم دما با ژله اضافه میکنیم(یا یک لیوان بستنی. رنگ خوراکی رو اگه تمایل داشتید بریزید ) هم میزنیم و هرکدام را داخل سینی های مستطیلی که چرب شده جداگانه میریزیم و داخل یخچال قرار میدیم تا ۴ ساعت بمونن و کاملا ببندند(اگه ژله ها خوب نبندن قالب زدنشون سخت میشه)2. دو بسته ژله آلوورا را در دو لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و بهش یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و قالب اصلیمون رو چرب میکنیم و نیم سانت آلوورا داخلش میریزیم و قالب رو چند دقیقه ای داخل یخچال قرار میدیم تا کمی نیم بند و غلیظ شود3،ژله های داخل سینی را کاتر زده و روی نیم سانت آلوورای نیم بند قرار میدیم ، و همین‌طور در دیواره ها ژله های قالب زده را میچینیم4. بعد از اینکه دیواره را پوشاندیم تا نصف قالب اصلی روی دایره ها آلوورای خنک شده میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا تقریبا ببنده5،بعد از اینکه تقریبا بست بقیه طرح ها را روش گذاشته و بقیه آلوورا را روی قالب میریزیم و چند ساعتی داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا ببندد بعد از قالب خارج می کنیم
😍 سه عدد تخم مرغ را با يك پيمانه سرخالي شكر دانه ريز و يك ق چ خ وانيل با همزن دونه به دونه بزنيد تا سفيد و حجم دار شود ،،، يك پيمانه روغن و يك پيمانه شير را نيز به ترتيب اضافه كنيد ،،، دو پيمانه آرد را با يك ق م خ سه مرتبه الك كنيد و طي سه مرحله به مواد بالا اضافه كنيد ،،، كمي از مايه جدا كنيد و بهش دو ق غ پودر كاكائو الك شده اضافه كنيدو بذاريد كنار ،،،بقيه مايه را درون قالب لوف كه چرب شده بريزيدو مايه شكلاتي را روي كيك بريزيد و كمي با ته قاشق مخلوط كنيد تا با مايه سفيد كيك مخلوط شود،،، فر را از قبل بمدت ١٥ دقيقه گرم كرده و قالب را طبقه وسط بمدت چهل تا چهل و پنج دقيقه بگذاريد تا كيك پخته شود . ________________ 👇هرروز کلی آموزش دسرای خوشمزه😍👇
توت فرنگی یخ زده سیصد گرم شیر پرچرب سیصد میلی لیتر موز یک عدد آبلیمو یک قاشق بستنی وانیلی یا نارگیلی یک اسکوپ کافیه مواد رو میکس کنید در مخلوط کن و تزیین کنید
🌰🥛 👈مواد لازم 2 لیوان شیر 14عدد خرما نصف لیوان فندق 👈طرز تهیه هسته ی خرماها را خارج کنید. شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند خرما ها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید. شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزید و با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید نوش جان💖
🍀آش عناب😋 ✅مواد لازم 🍲لوبیا قرمز. 40 گرم برنج. 40 گرم عناب. 50 گرم خلال بادام. 30 گرم رب انار. به اندازه کافی شیره انگور. به اندازه کافی روغن زیتون. به اندازه کافی نمک و دارچین. به اندازه کافی نعناع خشک به اندازه کافی ادویه به مقداردلخواه 🍀طرز تهیه🍀 ابتدا لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپز. نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن اب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید. در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد. موقع مصرف می توانید از کمی نعناع داغ استفاده کنید مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل می باشد. مقوی و انرژی‌ زا، تقویت دستگاه هاضمه و آرامبخش و مقوی قلب می باشد. درصورت نفخ می توان کمی زیره سبز نیز به آن اضافه نمود.
🥗 😋 مواد لازم سینه مرغ کره آب پیاز آبلیمو پودر زیره سبز پودر فلفل سبز پودر گشنیز سیر زرده تخم مرغ زعفران نمک فلفل سیاه 🔸مرغ و زرده تخم مرغ. نمک .فلفل .پودر فلفل سبز و گشنیر و زیره و آب پیاز و لیمو و سیر له شده رو خوب مخلوط میکنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه حدود یک ساعت تو یخچال میزاریم بعد روی سینی فر میچینیم و با قلمو روش کره آب شده و زعفران مالیده و حدود 15 دقیقه روی دما 180 درجه فر قرار میدیم تا آماده بشه. مرغ به همراه تکه هایی از پنیر فتا یا سفید صبحانه گوجه گیلاسی ذرت بخارپز شده کلم بروکلی سرکه سیب و سس فلفل.