#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#قلقلی_اسفناج
خیلی از خانم های خانه دار فکر میکنند فقط با گوشت میتوان قلقلی تهیه کرد.درادامه مطلب زیر طرز تهیه یک قلقلبی خوشمزه با یک نمونه سبزی را به شما آموزش میدهیم
🧄مواد لازم 🧄
🧆اسفناج 500 گرم
🧆سيبزميني پخته 1 عدد
🧆تخممرغ 1 عدد
🧆پيازداغ 1 ق س
🧆نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه
🍀☘️طرز تهیه قلقلی اسفناج
اسفناجها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.سيبزميني پخته را رنده كنيد.حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سيبزميني را با هم مخلوط كنيد.تخممرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.نمك، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
🍃نکته◽️
با كمي اسفناج و پيازداغ ميتوانيد سس خوشمزهاي درست کنید
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#ترفند
🔅شما میتوانید براى خوش رنگ شدن سبزى پلو
سبزی پلویی را کمی در روغت تفت دهید و بعد لابهلای برنج بریزید.
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#سلامت
پایین آوردن تب با سیر🧄
🧄سیر یک گیاه فوق العاده با خواص ضد باکتریایی است. تحقیقات نشان می دهد که سیر حاوی سولفیدهای داییل است که این ماده ماهیتی ضد التهابی و ضد قارچی دارد و به کاهش دمای بدن کمک میکند.
🧄یک حبه سیر را خرد کرده و آن را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید؛ اجازه دهید 10 دقیقه بماند و سپس آن را صاف کنید. دستکم روزی دوبار از این محلول بخورید تا دمای بدن شما کاهش یافته و از شر تب خلاص شوید.
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#آیس_تی 👇
چای،اب پرتقال، اب ليمو تازه، شكر، يخ
طرز تهيه: 1 استکان چای دمكرده وآب 1 عدد پرتقال و يك قاشق غذاخوري اب ليمو تازه ودوقاشق غذاخوری شكر ، همه مواد رو در مخلوط كن مخلوط كنيد و ميريزيم توی ليوان و يخ می ريزيم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#کرانچی_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم
▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه
▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه
▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید.
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#کویماک (مهلاما) 🍲
صبحانه لذیذ ترکیه ای 👌
مواد لازم:👇
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 فنجان آب
1 فنجان پنیر کاشار(میتونید پنیر موزارلا جایگزین کنید)
در صورت لزوم با یک قاشق چای خوری نمک مزه دار کنید.
طرز تهیه:👇
کره را در قابلمه بریزید ، آرد ذرت را اضافه کرده و آنرا روی حرارت گاز هم بزنید تا بوی آن از بین نرود، سپس یک لیوان آب اضافه کنید و مخلوط کنید تا تیره شود. پنیر را اضافه کنید تا ذوب شود.(کره را ذوب کنید در یک ظرف جداگانه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#آغوز_کوکو
🫒سبزی کوکو : 1 پیمانه
🫒مغز گردوی آسیاب شده : 2 پیمانه
🫒سیب زمینی متوسط : 2 عدد
🫒پیاز متوسط : 1 عدد
🫒تخم مرغ : 3 عدد
🫒نمک : به مقدار لازم
🫒فلفل : به مقدار لازم
🫒زردچوبه : به مقدار لازم
🫒روغن : به مقدار لازم
🍛🍛🍛🍛
ابتدا سیب زمینی و پیاز را پوست می کنیم.
سپس آنها را رنده می کنیم.(رنده درشت بهتر است اما باز هم سلیقه ایست).
سپس تخم مرغ ، سبزی کوکو ، مغز گردو و ادویه های گفته شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
🥣در نهایت آن را در ماهیتابه ریخته به صورت کوکو سرخ می کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شد
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#فیله_ماهی 🥩 😋
▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه
▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه
▫️سیر رنده شده: دوحبه
▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد
▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری
▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم
🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم
در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد.
در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود.
تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت 3 دقیقه گریل می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#کوکو_سیب_زمینی_قالبی
سه عدد سیب زمینی متوسطرو ابپز میکنیم بعد از خنک شدن پوستش رو میکنیم و رنده میکنیم کمی نمک و زرد چوبه میزنیم بعد یه تخم مرغ اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا یکدست بشه برای مواد داخلی از مخلوط سینه مرغ پخته شده و خرد شده و قارچ و فلفل دلمه خرد شده که باهم تفت دادم استفاده کردم شما طبق ذائقه تون از هر چیز دیگه ای میتونید استفاده کنید قالب رو چرب میکنیم بعد از مایه کوکو به اندازه ای که کف قالب رو بپوشونه میریزیم بعد از مواد میانی
پنیر پیتزا میریزیم دوباره با مایه کوکو روشو میپوشونیم و روش یه ق روغن مایع میریزیم وداخل فر از قبل گرم شده با درجه صدونود درجه به مدت یک ساعت قرار میدیم بسته به نوع فر شاید زمان پخت تغییر کنه در آخر چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم وقتی از فر در اوردیم اجازه میدیم تا کمی سرد بشه بعد برمیگردونیم داخل ظرف
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#کیک_کره_ای 😋
#مواد_لازم :
تخم مرغ 3 عدد
هات چاکلت آماده 1 لیوان (میزاریم ولرم بشه)
شکر 1 لیوان
آرد 2 لیوان
پودر کاکائو 2 ق غ پر
روغن 1/2 لیوان(من کره ذوب شده زدم)
پودر بادوم زمینی تست شده بدون نمک 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 ق چ
وانیل یک پنسه
#طرز_تهیه :
اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو ده مین میزنیم بعد هات چاکلت اماده شده رو میریزم داخلش (پودر هات چاکلت رو داخل یه لیوان آب جوش حل میکنیم میزاریم ولرم بشه) و هم میزنیم بعد روغن یا کره آب شده رو اضافه میکنیم حالا آرد و ب پ رو که سه بار الک کردیم با پودر بادام زمینی و پودر کاکائو مخلوط میکنیم و اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن فولد میکنیم و داخل قالب چرب شده و ارد پاشی شده داخل فر از قبل داغ شده میزاریم حدود 40 دقیقه..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزخانهکوچیکمن 🏡
🔷#شامی_ماهی
مواد لازم:
ماهی قزل آلا 300 گرم
پیاز 1عدد بزرگ
سیر 2 حبه
جعفری 3 قاشق
آرد ذرت 2 قاشق
زردچوبه و فلفل
پاپریکا و نمک
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
ماهی رو خام در غذا ساز یا چرخ گوشت ریخته و چرخ میکنیم. پیاز و سیر رو همراه ماهی چرخ میکنیم. بعد پودر نان یا آرد ذرت رو اضافه میکنیم، اگر میبینید موادتون شل نیست میتونید اصلا استفاده نکنید. سپس جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و زردچوبه و نمک و پاپریکا و فلفل رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و مواد رو به شکل دلخواه حالت میدیم و به سیخ های چوبی میکشیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده