eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم مواد کباب: ران و سینه مرغ دو بار چرخ شده 500گرم پیاز رنده و آبگرفته 1عدد بزرگ سیر رنده شده 2حبه سس خردل 2ق غ خامه 2ق غ نصف فلفل دلمه ریز خرد شده جعفری خرد شده 2ق غ نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا مقداری مواد سس: کره30گرم رب گوجه 2ق غ آبلیمو 2،3ق غ زعفران دم کرده 2،3ق غ 💜
🔷 🌯 😋 🔸یک قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید بعد روغنش رو کاملا خالی کنید ، تن ماهی رو با یک سوم قوطی کنسرو ذرت و حدودا نصف پیمونه خیار شور ریز خرد شده همراه با سس مایونز و آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار کنید و همراه با کاهو و نون باگت یا نون تست ساندویچ درست کنید. 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رول بیکن و فیله مرغ شیرین مواد لازم: سینه مرغ بی استخوان و بدون پوست_ 2 عدد بیکن یا ژامبون 90 درصد_ 8 تا 12 عدد که هر کدام به 2 یا 3 قسمت برش خورده‌اند. شکر قهوه‌ای_ سه چهارم فنجان نمک و فلفل جعفری برای تزئین طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را با فویل آلومینیمی بپوشانید. این کار شما را از تمیز کردن میله‌های چرب شده فرتان نجات می‌دهد! فیله‌ها را به مکعب‌های 3 سانتی‌متری تقسیم کرده و سپس با نمک و فلفل طعم‌دارشان کنید. بسته به ضخامت بیکن‌تان آن را به برش‌های دو یا سه قسمتی تقسیم کنید. هر فیله را با یک برش بیکن بپیچید. نیازی به خلال دندان نیست! بیکن به راحتی به فیله‌ها می‌چسبد. رول‌ها را در شکر قهوه‌ای بغلتانید و مطمئن شوید همه‌جای رول‌تان شکرین شده است. رول‌ها را در سینی فر بچینید و باز نمک و فلفل بارانش کنید! اجازه بدهید رول‌ها 45 دقیقه در فر بمانند تا بیکن حسابی خوب و ترد شود. رول‌های هوس‌انگیزتان را با جعفری تزئین کنید. 💜
🔷 مواد (برای دو نفر) تخم مرغ 4 عدد ژامبون مرغ 3 ورق نصف فلفل دلمه متوسط ذرت 1/4 پیمانه قارچ 4 دونه ژامبون ،قارچ ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه . تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید . دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گاز‌رو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه) . سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین. 💜
🍵خواص چای سبز را بشناسید! 🌱چای سبز، محافظ دندان‌ها 🔸وجود ماده‌ای بنام کاتچین در چای سبز، رشد باکتری‌ها را متوقف کرده و خطر عفونت را کاهش می‌دهد. کاتچین فواید بسیاری برای سلامت دهان و دندان دارد و بوی بد دهان را کاهش می‌دهد. 🌱جلوگیری از دیابت نوع دوم با چای سبز 🔸مطالعات نشان داده است که مصرف چای سبز می‌تواند تا حد زیادی میزان قند خون را کاهش دهد و این امر موجب پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دوم در افراد می‌شود. کانال دسر و ژله مدرن
🍩چگونه سس شکلاتی برای دونات درست کنیم؟ 🔸برای تهیه سس شکلاتی، مقداری شکلات را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس با اضافه کردن پودر هل و روغن نارگیل به این مایع شکلاتی، سس مخصوص دونات خود را آماده نمایید. کانال دسر و ژله مدرن
🍸شربت سکنجبین، خوشمزه و دلچسب! 🔸مواد لازم : ▫️سرکه انگور ▫️شکر ▫️آب ▫️نعنای تازه طرز تهیه شربت سکنجبین: 🍸برای تهیه شربت خوشمزۀ سکنجبین ابتدا داخل قابلمه به میزان لازم آب بریزید و برای هر 5 لیوان آب، یک لیوان شکر اضافه نمایید؛ سپس قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا شربت آب و شکر شما جوش بیاید؛ پس از آن‌که شکر به‌طور کامل درون آب حل شد حرارت را ملایم کنید و نعنای تازه و سرکه انگور را (برای هر 5 لیوان آب، یک لیوان سرکه) را به آن اضافه نمایید. مواد را روی حرارت ملایم کمی هم بزنید تا آماده شوند. پس از آن‌که شربت به قوام رسید آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید. برای این کار می‌توانید از یک پارچه نخی تمیز به‌عنوان صافی استفاده نمایید. زمانی که شربت را از صافی عبور دادید، اجازه دهید کمی خنک شود و سپس آن را درون ظرفی دربسته بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا آماده میل کردن شود. برای آن‌که شربت تابستانه خنک شما طعم متفاوتی بگیرید می‌توانید کمی زعفران نیز به آن اضافه نمایید. برای تهیه شربت سکنجبین با عسل می‌توانید از عسل به‌جای شکر در این شربت عطش زدا استفاده نمایید.
🍸شربت تخم شربتی ☑️ مواد لازم : ▫️تخم شربتی ▫️گلاب ▫️شکر ▫️آبلیمو ▫️آب 🍸طرز تهیه : برای تهیه شربت خنک و دلچسب تخم شربتی، ابتدا تخم شربتی را درون یک صافی بریزید و زیر آب سرد آن را بشویید؛ پس از آن‌که تخم شربتی‌ها را خوب شستید، آن‌ها را با آبلیمو، گلاب، آب و شکر مخلوط کنید؛ پس از آن‌که مواد شربت کاملاً مخلوط شدند، آن را به مدت حداقل 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده میل کردن شود. برای تهیه شربت خاکشیر و تخم شربتی نیز می‌توانید به همین ترکیب خاکشیر را اضافه نمایید تا شربت شما طعم جذاب‌تری به خود بگیرد؛ توجه نمایید که حتماً خاکشیر و تخم شربتی را به‌خوبی شستشو دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژامبون گوشت یا مرغ ۲۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۳ عدد پنیر گودا یا چدار ، پنیر پروسس، پنیر خامه ای،جمعا ۱۵۰ گرم کره نرم ۱۰۰ گرم فلفل دلمه رنگی نگینی شده نصف لیوان آرد سفید ۱ لیوان بکینگ پودر یک قاشق چایخوری ادویه فلفل سیاه، اویشن، پودر پیاز ، پودر سیر ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اسموتی طالبی🤩 مواد لازم: سس شکلاتی یخ شکر قهوه ایی خربزه یا طالبی ‌ درون مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم و با سس شکلات تزیین میکنیم و نوووش جان😘 تو این هوا واقعا میچسبه 😋😋🎥 💜