eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر 1/2 پیمانه پودر کاکائو 3 ق غ(ترجیحا تلخ) پودر نسکافه یا قهوه 1 ق غ نمک 1 پنس وانیل کمی شکلات تخته ای 150 گرم کره 80 گرم آرد 1/2 پیمانه طرز تهیه : ابتدا شکلات و کره رو بطریق بن ماری یا ماکروفر مذاب کنید و اجازه بدید تا ولرم بشه تخم مرغ و شکر و وانیل رو آنقدر هم بزنید تا سفید و کشدار بشه و شکلات و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد خشک رو با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به مواد قبلی اضافه و با لیسک هم بزنید تا جائیکه مواد مخلوط و یکدست بشن کف قالب رو با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ رو چرب کنید و مواد رو بریزید روی مواد رو صاف کنید و اگه دوست داشتید برای شکیل تر شدن هر چی دوست دارید ( ، ، ساده) با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده 175 درجه بمدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدید(بنابر متفاوت بودن دمای فرها بعد از 25 دقیقه با خلال دندان چک کنید) خنک شد سرو کنید
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
سبزی ماهی شامل گشنیز و کمی شمبلیله رو بعد از تمیز کردن و خرد کردن سرخش کنید بعد یک بوته سیر رو رنده کنید همینطور یک عدد پیاز رو رنده کنید اول پیاز رو سرخ کنید کمی زردچوبه بزنید نیاز نیست خیلی سرخش کنید بعد سیر رو اضافه کنید و تفت بدید حالا سبزی سرخ شده رو با سیر وپیاز یه تفت کوچیک بدید و تمرهندی (نصف بسته )خیس خورده و از صافی رد شده رو بهش اضافه کنید بزارید جا بیوفته و میتونید قبلش ماهی رو کمی با آرد وزردچوبه ونمک سرخ کنید وبه خورشت اضافه کنیدو اگه طعم تند دوست دارید یکی دو عدد فلفل تند سبز بهش اضافه کنید و در اخر کمی فلفل سیاه روی قلیه بپاشید این خورشت ترشو وتندش خوبه .😍 ودر آخر بچشید اگر نمکش کم بود ،، کمی نمک بریزین و یه جوش خورد خاموش کنید وخورشت آمادس 😋 نوش جون..... 🌺🌺🌺🌺🌺
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
🥯 😋 ▫️ماست سفت 60 گرم ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری ▫️آرد 40 گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خوری ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخوری ▫️نمک 1/8 قاشق چایخوری ▫️وانیل 1/4قاشق چیخوری 🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در مایکروفر 160 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شوند. بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید. در انتها به دلخواه و خیلی زیبا سرو و تزیین کنید
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مستطیل 20 در 30 بریزید و در مایکرو 160 درجه دقیقه بذارید.
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
مواد لازم برای مرینت مرغ: ¼ فنجان سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده ⠀⠀ 1 قاشق چایخوری ریحان خشک 1 قاشق چایخوری نمک سالاد: 4 فیله ران مرغ ، پوست برداشته شده (بدون استخوان) 5 فنجان برگ کاهو 1 آووکادو ، خرد شده 1 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی⠀ ½ فنجان های کوچک پنیر موزرلا ⠀⠀ ¼ فنجان برگ ریحان نمک و فلفل ، برای چاشنی همه مواد مرینت را باهم ترکیب کنید و مرغ را داخل مرینت به مدت 2ساعت داخل یخچال استراحت دهید. حدود 2قاشق روغن را در یک ظرف گریل یا ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و فیله های مرغ را از هر طرف گریل کنید و تا طلایی ، ترد و پخته شود. پس از پخت مرغ ، آن را کنار بگذارید و بگذارید استراحت کند. مرغ را به صورت نوارها خرد کنید و سالاد را با کاهو ، خلال آووکادو ، گوجه فرنگی ، پنیر موزارلا و مرغ آماده کنید. بالای نوارهای ریحان؛ و نمک ووفلفل بریزید و نوش جان کنید.
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
🍘 🔸نیم کیلو سبزی (تره ،گژنیز،جعفری ،شوید)را شسته و و بزارید خوب خشک شود و اب نداشته باشد بعد ساطوری کرده و با 4 عدد تخم مرغ و یک قاشق مربا نمک و کمی پاپریکا و فلفل سیاه و زردچوبهو دو قاشق غ آرد خوب همزده و دو قاشق روعن داخل تابه داغ کرده و مواد را داخلش بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و شعله را کم کرده تا خوب معز پخت شود بعد برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود من داخل تابه دو طرفه ریختم که راحتتر برگردونم
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
👌😍 رشته-آش250گرم-سبزىاش(جعفرى،گشنيز،اسفناج،تره،شويد)700گرم-پياز داغ 300 گرم -سير داغ 1/2 پيمانه-نخود 1 پيمانه-لوبيا چيتى 1 پيمانه-عدس 1/2 پيمانه -(اگه دوست نداريد حذفش كنيد )ماش1/2 پيمانه -نمك،فلفل و زردچوبه به ميزان لازم-نعناى خشك 2الى3 قاشق غذا خورى-كشك به ميزان لازم 👈نخود و لوبيا رو 12الى 24 ساعت خيس كنيد و بپزيد عدس و ماش رو هم 1الى 2 ساعت خيس كنيد و جدا بپزيد بعد حبوبات پخته شده رو توى قابلمه ميريزيد و بهش اب اضافه ميكنيد وقتى كه اب جوش اومد بهش سبزى اش و نصف بيشتر پياز داغ رو به همراه ادويه جات و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم 20 الى 30 دقيقه با حرارت بالا بجوشه تا كاملا تركيب بشه و لعاب بندازه بعد رشته اش رو نصف ميكنيم و اضافه ميكنيم و اجازه ميديم كه 10 الى 15 دقيقه رشتمون بپزه و در مرحله اخر كشك و به ميزان لازم اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم تا اش كاملا جا بيفته و در اخر هم با سير و پياز و كشك و نعنا تزيين ميكنيم
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
شیر 1 لیتر آرد 1 لیوان سر خالی کره 100 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد شکر 1 لیوان وانیل 10 در ابتدا زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا سفت بشه سپس شیر رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.کره را در قابلمه ذوب کرده و آرد را اضافه کرده و بو بدید. سپس مخلوط شیر رو اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا یکنواخت بشه در آخر وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. کمی که خنک شد به مدت 5 دقیقه با همزن سرعت متوسط هم بزنید میتونید طعم های مختلف با اضافه کردن پودر کاکائو، زعفران و... بهش بدید. #
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
👌 مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه 👈کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه 190 پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
واویشکا یه غذای شمالیه که در گیلان بهش میگن واویشکای گوشت چرخکرده👇 👈یه پیاز بزرگ رو نگینی خورد کرده و سرخ کردم بعد گوشت چرخکرده را بهش اضافه کردم و تفت دادم بعد زردچوبه،فلفل،نمک و یک قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کردم و تفت دادم یک لیوان آب ریختم اواسط پخت دو عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و بهش اضافه کردم گذاشتم بپزه و جا بیفته.سیب زمینی را بصورت نگینی سرخ کردم و روش گذاشتم. دو عدد سیب زمینی متوسط را پاک کرده و بشویید(بستگی به اندازه ی قابلمتون داره) وبا رنده ریز رنده کنیدو ابشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه را داغ کرده وته قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی را داخل قابلمه بریزید و با پشت کف گیر پخش کنید و پهن کنید و و برنج رو میریزم روش تابمدت ‌یکساعت دم بیاد خوبی این ته دیگ اینه که تا بیشتر بمونه روی حرارت خوشمزه تره و نمیسوزه.
۲۴ شهریور ۱۴۰۰
🍜 نودل 100 گرم سینه مرغ 1 عدد هویج 2 عدد پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری سیر 2 حبه نمک و فلفل مقدار لازم سیب زمینی و هویج را پوست بکنید و درشت خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، 2 لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا زمانی که سبزیجات بپزند و نرم شوند.سینه مرغ ، سیر و پیاز خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و 4 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ بپزد سپس مرغ را خرد کنید و مجدد داخل قابلمه برگردانید.نودل را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید سپس نودل ، سبزیجات پخته و جعفری خرد شده را به مرغ اضافه کنید ، با حرارت کم اجازه دهید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با ماست سرو کنید.
۲۴ شهریور ۱۴۰۰