7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_کباب قاسم پز داریم
این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد رنده شده
جعفری خرد شده یک دسته کوچیک
نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده یه کوچولو😂
پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر نان سوخاری یک مشت مثل بابا 😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_سیب_زمینی_برشته 🥔
✍ کامل با تمام نکات
#پاستا_مرغ
🔹پياز،فلفل دلمه رو با ادويه تفت بديدبعد١پيمانه اب مرغ و٢ليوان شير پرچرب و٢قاشق خامه رو اضافه كنيدو٢ ليوان پاستاى خام توش بريزيد
بعد از پخت پنيرپيتزا بزنيدوبامرغ سرو كنيد
#پاپ_کورن_میگو (میگو پفکی)
مناسب برای 3 تا 4 نفر
مواد لازم برای آماده سازی آرد طعمدار
1 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری ادویه کاجون
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم
453 گرم میگو، پاک شده
1 عدد تخممرغ
3 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری ادویه کاجون
طرز تهیه
1. آرد، ادویه کاجون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
2. نیمی از مخلوط آرد طعمدار را داخل یک کیسه پلاستیکی زیپدار بزرگ ریخته و نیمه دیگر را برای بعد نگه میداریم.
3. میگوها را داخل کیسه ریخته، درب آن را بسته و خوب تکان میدهیم تا کاملا با مخلوط پوشانده شوند.
4. در یک کاسه جداگانه، تخممرغ، شیر و ادویه کاجون را مخلوط میکنیم.
5. میگوهای آردی را ابتدا به مخلوط تخممرغ آغشته کرده و بعد در ظرف مخلوط آرد طعمدار میغلتانیم.
6. روغن را در ماهیتابهای روی حرارت بین ملایم و زیاد تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کرده و میگوها را به مدت چند دقیقه تا زمانی که مغزپخت و رنگشان قهوهای مایل به طلایی شود، در آن سرخ میکنیم.
7. با سس مورد علاقهتان سرو کنید
نوش جان❤️
👩🏻🍳 نکتههایی که باید در تهیه سالاد الویه به آنها توجه کرد:
🥔. برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید.
🥦. برخی افراد به سالاد الویه فلفل دلمهای، ذرت یا کالباس اضافه میکنند اما این کار را توصیه نمیکنم زیرا نه تنها طعم مناسبی ایجاد نمیکند، بلکه غذای به دست آمده دیگر سالاد الویه نخواهد بود.
🌽چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آبلیموی تازه است. آبلیمو را فقط باید به اندازهای اضافه کرد که بوی تخممرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
🥕بهتر است خیارشورها را قبل از افزودن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آنها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود. این کار هم باعث میشود سالاد آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی از غذا به مشام نرسد.
🫒🫒🫒
🍅جوجه کباب با بلال و سالاد گوجه فرنگی🍗
🍔مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 700 گرم (به قطعات 5 سانتیمتری تقسیم شود).
سیر: 2 حبه (کاملا ریز شود).
پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
بلال درسته: 4 عدد (به عنوان مخلفات غذا).
گوجه گیلاسی: نیم کیلو
پیازچه: 4 عدد (خرد شود).
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق چایخوری
سیخ چوبی 15 سانتیمتری: 8 عدد (در آب خیس شود).
🌽طرز تهیه:🌽
• کبابپز را روی شعله متوسط – زیاد قرار دهید.
• درون کاسهای، مرغ، سیر، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چایخوری نمک و به همان اندازه فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
• جوجهها را به سیخ بکشید.
• جوجهها و بلالها را همزمان روی کبابپز قرار داده و هر چند وقت یکبار آنها را بچرخانید. این کار حدود 7 تا 10 دقیقه زمان لازم دارد.
• برای سالاد: درون کاسهای گوجهفرنگی، پیازچه، پوست رنده شده پرتقال، باقیمانده روغن زیتون، سه چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
• جوجه و ذرت را با سالاد گوجه فرنگی میل کنید.
#آشپز_بانو
ژله_مجلسی
ژله پرتقال
شیر یا بستنی
طرز تهیه::
ابتدا هر بسته ژله رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا نیم بند بشه. بعد یک بسته ژله پرتقال رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله نیم بند بریزید. .وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم
نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین
1.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین
2.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه
💜
رول_ژامبون_وپنير
من هميشه از نون تست نام آوران استفاده ميكنم براي اين كار بايد حتما تازه تازه باشه كه حالت خميريشو حفظ كنه.
بعدِ دور گيري، با وردنه خوب بازش ميكنم به يه لايه نازك خميري تبديل ميشه.
بعد يه لايه ژامبون و يه ورق پنير ورقه اي گودا
بعد باهم رولشون ميكنم وبا خلال چوبي فيكس ميكنم.
بعد داخل آرد سوخاری، بعد تخم مرغ زده شده بعد پودر پولكی سوخاري ،من از پولك سوخاري پانكو استفاده كردم.
يك ساعت تا دوساعت داخل يخچال بزاريد و بعد داخل روغن سرخ كنيد