فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_مرغ
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه
برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنید واگر دوست داشتید قالبی برگردونید نگران نباشین، دسته های قابلمه هم داغ نمی شه که دستتونو بسوزونه 👍هر چی از خوشمزه گی وعطر این غذا بگم کمه تا خودتان امتحان کنید 😋🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍
مواد اولیه:
سیب زمینی ۴_۵ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااین دستور😍هرکسی به راحتی میتونه تو خونه با ساده ترین مواد بستنی درست کنه از طعمش هم نگم براتون، واقعا خوشمزست😋
✅موادلازم :
موز یخ زده (۳عدد)
شیر(نصف لیوان)
شکر(۳ق غ)
خامه صبحانه(۲ق غ)
طرزتهیه داخل فیلم مشخصه😍راستی تو قالب پاپسیکل هم میتونید بریزید
نوش جانتون عشقا😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیارشور_نیم_ساعته
.
حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دوستداران بادمجان😋😍
مواد لازم
3 عدد فلفل سبز
پیاز بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری (پاپریکا) پودر فلفل دلمه ای
فلفل سیاه، نمک، روغن
1-2 حبه سیر
مراحل تهیه در کلیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#سیب_زمینی_کریسپی🧑🏻🍳
سیب زمینی متوسط 5عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 1/4 لیوان
کره 1 قاشق غذا خوری
رزماری و آویشن
سیر رنده شده 4_5 حبه(دلبخواهی)
نمک
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_پک_خونگی
شیر ۱/۳ لیوان
بستنی وانیلی یا کاکائو 1لیتر
پودر کاکایو یاقهوه نصف ق
چیپس شکلات و اسمارتیز ب میران لازم
موز دو عدد درشت خورد. کنید نگینی
خامه فرم گرفته در صورت تمایل برا تزیین
اول شیر و بستنی و پودر قهوه یا کاکائو داخل میکسر بریزید .تا مخلوط بشه شیرر زیاد نریزید شل بشه ایس پکمون بعد از مخلوط شدن موز درشت اصافه کنید ...دور تند نزنید فقط در حد مخلوط شدن موز باید یکم حس بشه موقع خوردن🤪🤪🤪داخل لیوان بریرید تا نصفه بعد شکلات چیپسی و اسمارتیز بریدید ودوباره ایس پکمون میریزید وروشو با خامه فرم گرفته تزیین کنیددد.....همینننن بهمین سادگی و خوشمزگی ...نووووش جانتون...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#چیزکیک_لیوانی 🧑🏻🍳
بیسکویت پتی بور : دو بسته
کره آب شده : ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری
آب جوش : نصف لیوان
پنیر خامه ای کم نمک: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
کرم کنجد شکلاتی با تکه های فندق رامونا : دو قاشق غذاخوری
کرم کنجد شکلاتی رامونا : دو قاشق غذاخوری
کرم کنجد شکلاتی تکه ای پسته رامونا : دو قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای، پودر پسته، بیسکویت، سس شکلاتی برای تزئین : به مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁🌸🍁
در این صبح دل انگیز پاییزی🍂
اميد و تندرستی مهمان وجودتون
عزيزانتون سلامت
نان سفره ها تون پر برکت وگسترده🥖
روزی تون افزون🍞
و دلتون گرم
بحضور حضرت دوست
که هرچه داريم ازاوست
✅ دسر شامانو😋
✍مواد لازم:
پنیر خامه ای ؛200گرم
بستنی وانیلی لیوانی ؛1عدد
شیرعسلی؛نصف پیمانه
خامه صبحانه؛200گرم
پودر ژلاتین ؛2 ق غ
ژله انگور؛1بسته
رنگی خوراکی به دلخواه ؛2قطره
🍜طرز تهیه؛
ابتدا پنیر خامه ای رو در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه رو اضافه و بزنیدو بعد بستنی و شیر عسلم اضافه و خوب مخلوط کنید
حالا ژله رو با یه لیوان و نیم حل کنید و بزارید تا خنک بشه
در این فاصله ژلاتین رو روی نصف استکان میپاشیم تا اسفنجی بشه و بن ماریش کرده و به ژله اضافه و بعد به مواد و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف بشه
تو قالب چرب شده میریزیم و سه ساعتی تو یخچال تا ببنده و بعد بیرون میاریم و بیست دقیقه ای تو محیط اشپزخونه که موند کناره تاشو آزاد و برگردونده
من برای خوشرنگی دسر دو قطره از رنگ بنفش استفاده کردم
رنگ رو تو ژله ریختم تا حل بشه
سلام
راستشو بگم من این مدل #کوکو رو با چلوکباب هم عوض نمیکنم😁 اینقدر که دوسش دارم😉😋
.
#کوکو_سیب_زمینی_با_پیازچه_و_کمی_جعفری
این روهم بگم که کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی خام دوست داریم و درست میکنم. این دفعه توش پیازچه و جعفری خرد شده ریختم خیلی خوشمزه شده بود.
سه تا سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کردم، یک پیاز متوسط هم رنده کردم و آبشونو باهم گرفتم. یه مشت پیازچه و جعفری خرد شده(البته پیازچه بیشتر باشه) هم اضافه کردم.
سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن هم زدم و کاملا مخلوط کردم. مایه اش کمی شل میشه. بعد با قاشق ریختم توی روغنی که از قبل داغ شده و سرخ کردم.
موقع سرخ شدن شعله متوسط باشه تا داخلش هم بپزه و سیب زمینی خام نمونه. و هر چی کوچیکتر باشه بهتره
یه غذای راحت و فوری و خوشمزه😉
اینو باید داغِ داغ و برشته خورد. دیگه همینجوری تو آشپزخونه رو هوا عکس گرفتم😉
#تيراميسو 😍😍
▫️خامه فرم گرفته يك پيمانه
▫️پنير ماسكارپونه يك بسته
▫️پودر قند پنج قاشق سوپخوري
▫️شير ١/٣ پيمانه
▫️پودر نسكافه دو قاشق سوپخوري
پنير ماسكارپونه و پودر قند رو با همزن كمي بزنيد تا يكدست شود.سپس يك قاشق مربا خوري پودر نسكافه و دو قاشق سوپخوري شير داغ رو هم زده و به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا مخلوط بشه و در انتها خامه رو اضافه كرده و يك دور با همزن بزنيد تا يكدست بشه.
سپس ١/٤شير داغ و يك قاشق سوپخوري نسكافه رو مخلوط كرده و ليدي فينگر يا بيسكوييت رو داخلش زده و سريع خارج كرده و كف قالب بچينيد و مواد خامه رو لابه لاش بريزيد و در دو يا سه رديف تكرار كنيد ،حدود هشت ساعت تو يخچال💜
#کیک_کشمشی😍😍
تخم مرغ+شکر +اسانس ده دقیقه با دور تند همزن بزنید .
دور همزن و بیارید پایین ، روغن و شیر رو بهش اضافه کنید
گردو و کشمش رو هم اضافه کنید و هم بزنید .
همزن خاموش بشه و ارد و بکینگ پودر با لیسک اضافه بشه به مواد .
داخل قالب لوف ( ۲۳ ) کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید و مواد رو بریزید داخل قالب
دو سوم قالب بیشتر پر نشه
فر رو از قبل روی درجه ۱۸۰ گرم کنید و کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که تستر تمیز بیاد بیرون از داخل کیک
#خورشت_کرفس
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.
۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم.
۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.
حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.
خورشتون آمادست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# فینگرفود_ کیک مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# گراتن _مرغ و سیب زمینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش قهوه دالگونا🤩
🧋 🧋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش غذای ترکیه ای🥰
🌮 🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش اسلایس گردویی🤩
🫔 🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش گراتن با نون تست😎
🥪 🥪