فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_رول_گوشتی
✍طرزتهیه :
گوشت پیازجعفری گوجه سیرنمک فلفل پاپریکارب گوجه روغن زیتون همه رومخلوط کنیم وطبق فیلم داخل خمیریوفکا درست میکنیم
برای سس این رول
1عددزرده تخم مرغ یک استکان شیر1استکان ماست دوقاشق روغن زیتون😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#نون_دارچینی👩🍳
#نان :
۱+۱/۲ پیمانه آرد جو (۱۷۵ gr)
۲ تخـم مرغ متوسط
۱/۲ پیمانه شیر (۱۳۵ گرم
شیره ( ۳گرم
ارده (۱۶ گرم)
۱ ق چ دارچین
۱ ق چ وانیل
۱ ق م بکینگ پودر.
مواد#میان :
۱ ق م دارچین (۱ گرم)
شیره (۳۶ گـرم)
#تاپینگ :
۳ گردم۱
کنجد(۱۱ گرم)
۱ ق م ارده
۱ ق م شیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روش پخت جالب و خوشمزه برای سیبزمینی 😋
مواد لازم :
۷ تا سیبزمینی متوسط
۱ ق غ روغن زیتون
۱ ق چ نمک
۱ ق چ فلفل
۱ پیمانه پنیر خامه ای
فلفل سبز تند ۶ عدد خورد شده
پنیر چدار نصف پیمانه
پنیر موزارلا نصف پیمانه
خامه سه چهارم پیمانه
نمک ۱ ق چ
فلفل ۱ ق چ
گوشت ۱۲ تیکه
پنیر چدار ورقه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😋😋😋
ویدئوصداداره لطفاگوش کنید
مواد لازم:
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.
ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.
مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.
میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.
قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.
از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید.
در صورت علاقه به طعم ماست های میوه ای شیرین، این پاستیل را درست کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاراملی کرمدار ترکیه
بدون روغن-بهش اکمک کاداییف میگن
در این دستور هر پیمانه 200 میلی لیتر است
برای سس کارامل:
3 پیمانه شکر
3 پیمانه آب
برای کیک :
3 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
حدود 63 میلی لیتر شیر (حدود 1/4 پیمانه)
1ونیم پیمانه آرد
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
برای کرم:
3ونیم پیمانه شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
5 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
🍔🍟🍗🍜🍲
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#پودینگ_شکلاتی
شیر کم چرب:۲ لیوان
خرما:۶ عدد
پودر کاکائو:۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم یا پودر جودوسرپرک:۲ قاشق غذاخوری
شکلات تختهای:به میزان دلخواه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوت_وفن😍🤗
#مرغ_ویژه
۳ عدد سینه مرغ
۱۰۰ گرم کره
۳ ورق ژامبون
یک بسته پنیر گودا
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
📝
ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دوطرف با شعله کم سرخ میکنیم
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی و گوشت😋
مواد لازم🔻
🥔سیب زمینی ۲ کیلو
🥄روغن
🍖گوشت چرخ کرده ۸۰۰ گرم
🧂نمک و فلفل
🧅پیاز ۱ عدد
🧂فلفل و نمک
🧈کره ۵۰ گرم
🍥خامه ترش ۲ ق غ
یا بجای خامه ترش میتونید از سس بشامل(سس سفید لازانیا) و یا پنیر پیتزا هم استفاده کنید.
🌡پخت در دمای:
۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت
⏰به مدت:
۵۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ذرت_مکزیکی
کنسرو ذرت: پانصد گرم
قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم
سس مایونز: یک پیمانه
نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز
پودر گل پر : یک ق چ
آویشن: یک ق چ
پودر کاری: نصف ق چ
پودر سیر: نصف ق چ
پنیر پیتزا: دویست گرم
لیمو ترش تازه: یک دوم عدد
کره: بیست و پنج گرم
روغن مایع: سه ق غ
اول قارچ رو بلانچ میکنیم:آب رو بذارید جوش بیاد و نمک و قارچ و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و بریزید داخل آب یخ و بعد خوردش کنید.
ماهیتابه رو روی شعله کم بذارید.
کره و روغن مایع رو اضافه کنید.
ذرت،قارچ خرد شده،نمک،فلفل ها،کاری،پودر سیر،گلپر،آویشن رو ریخته و مخلوط کنید.
نصف یه لیمو ترش تازه رو به همراه سس مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید یک دقیقه گرم بشه.
در انتها پنیر پیتزا رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید. ⛰نکته:طعم ذرت مکزیکی به ادویه هاشه و هر کسی نمیتونه خوشمزه شو درست کنه ادویه بسیاااااار مهمه
⛰نکته: اصلا نگران بریدن مایونز نباشید چون نمیبره
⛰نکته: وقتی به قارچ آبلیمو میزنید دیگه سیاه نمیشه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش شیرین عسل بدون فر🤩
🍩 🍩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش معجون لیمو شکری🙃
🍸 🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوای گرمخیلی میچسبه😋😌
مواد لازم
دوقاشق قهوه
سه قاشق شکر
دو قاشق اب
بستنی یا شیر
.
ابتدا قهوه و شکر و اب رو قاطی میکنیم و خوب هم میزنیم تا پف کنه و خامه ای شکل شه سپس کف لیوان رو بستنی میریزیم و قهوه فرم گرفته رو داخلش میریزیم و با پودر کاکائو تزئینش میکنیم ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاستارد ژله انار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_طعمدار
#صبحانه
#کلیپ
سه عدد تخم مرغ رو با (یک و نیم فنجان) شیر خالص، (سه چهارم فنجان) شکر قهوه ای، (یک ق غ) عصاره وانیل،(1.5 ق چ) دارچین و (نصف ق چ) جوز هندی مخلوط کنید و دو طرف نون باگت هاتون رو توش خیس کنید.
نون ها رو بدون روغن سرخ کنید.
کره رو توی ماهیتابه اب کنید و (سه چهارم فنجان) شکر قهوه ای بهش اضافه کنید کمی بعد (سه چهارم فنجان) خامه سنگین بهش اضافه کنید و نون هاتون رو باز توش تفت بدید.
نووووش جااان😋
🥨🥓🥐🍪🍰🍩🎂🥧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_ترکی
یوفکا ۳عدد
برای سس:
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک)
تخم مرغ ۲عدد
ماست ۳ ق غ
برای داخل بورک:
جعفری کمی
پنیر پیتزا رنده شده
پنیر سفید فتا
یک چهارم سوجوک ریز شده(سوجوک مثل سوسیس میمونه)
جعفری روخرد کنید و با پنیرهاوسوجوک مخلوط کنید.
مواد سس را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
یک عدد یوفکا روبه 4 قسمت تقسیم کنید. سس را با فرچه روی تمام قسمتهای یوفکا بمالید از مواد داخل در یوفکا بذارید و رول کنید. سپس دور خودش پیچیده شکل گل بدید.
تمام یوفکا ها را به این شکل درس کنیدو داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و از سس باقیمانده به مقدار فراوان روی بورک ها بزنیدکاملا سسی بشن در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (حدود 20 دقیقه زما میبره که به حرارت فر شما هم بستگی دارد ، چند دقیقه آخر پخت شعله بالای فر را روشن کنید تا روی بورک سرخ شود ولی دقت کنید خشک نشودو نسوزن)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خاکشیر و زعفران 🥤😋
شربت خاکشیر، جزو محبوبترین شربتهای تابستانیه.😍 ترکیب شربت خاکشیر و زعفرون هم که دیگه جای خود داره. خاکشیر خواص بسیار زیادی داره و برای درمان و پیشگیری از بیماریهای بسیاری، در طب سنتی ما توصیه میشه.
🔹 یکی از مهمترین خواصِ “خاکشیر” رفع عطش و خُنک نگه داشتنِ بدن در روزهای گرمه. زعفران هم که پادشاهِ ادویهها لقب داره، شما را در ترکیبِ با خاکشیر جادو میکنه.💫🍹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک املت خوشمزه
مواد لازم:
✅گوجه
✅پیاز
✅ژامبون خرد شده
✅پنیر رنده شده
✅ریحان خشک
✅تخم مرغ
✅نمک و فلفل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش قرمه سبزی با قارچ🍄
🫕 🫕