#آش_انار
#آش
سبزي آش ( تره ، جعفری، گشنيز و اسفناج ونعناع) يک كيلو،
لپه یک ( پيمانه)،
عدس 2 پیمانه،
جو پرک 1 پیمانه
پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری،
گوشت چرخ كرده گوسفندی 250 گرم،
انار 2 كيلو (يا رب انار يک ليوان)،من همیشه رب انار ملس میریزم نمك و فلفل به مقدار كافی
طرز تهیه:
لپه و عدس را از قبل خیس کنید،من گوشت چرخکرده راباپیازخام رنده شده مخلوط میکنم و بعد باعدس و لپه و جو و البته آب ونمک میزارم تا خوب بپزن،اما شما میتونین گوشت چرخکرده رابصورت کوفته قلقلی های ریز درست کنید و بعداز پختن حبوبات كوفتهها را داخل آش بریزین. سبزی را هم خرد می كنيم به مايه آش اضافه مي كنيم و می گذاريم تاخوب جابیوفته.میتونیم به جای جوپرک از برنج استفاده کنیم،ولی من همیشه جومیریزم وخیلی راضی هستم آب انارهارامیگیریم و یا رب انارراداخل آش میریزیم و آش را در ظرف مي ريزيم و كمي نعناع داغ روی آن مي ریزیم.
امیدوارم این آش لذیذ و مقوی زینت بخش سفره های یلدای شماعزیزانم باشه.
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلوچه_شکلاتی_بدون_فر
كره ١٢٠گرم
پودر قندنصف لیوان
آرد دولیوان
روغن مایع 2ق غ
ماست پرچرب 2ق غ
بکینگ پودر نصف ق چ خ
کنجد
شکلات صبحانه
زرده تخ مرغ برای رومال کردن کلوچه
بهتره تابه ۵دقیقه قبل زیرش روشن باشه تا گرم بشه وبا شعله کم روبه متوسط بپزیم
بعداز گزاشتن کلوچه توتابه درب تابه تانیم ساعت اصلا باز نشه بعد از نیم ساعت باخلال دندان چک کنیداگر نیاز بود یک ربع دیگه برارید تا زیر کلوچه طلایی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسفناج_قلیه
یکی از معجزات غذاهای گیلان که بدون گوشت و مرغ طعم بهشت میده
خب اول بگم که اسفناج قلیه با اسفناج تره فرق داره، تو این خورش سبزی فقط اسفناج هستش
اسفناج خورد شده نیم کیلو
پیاز یک عدد درشت
سیر یک بوته
گردو دویست گرم
عدس یک لیوان
لوبیا چیتی یک لیوان
رب انار ترش یک قاشق
انار دون شده در صورت تمایل
آب قلم یک لیوان
لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس میدیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم و میپزیم.
بعد عدس رو به همراه اسفناج خورد شده و لوبیا میزاریم تا بپزه.
در این بین پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم سیر رنده شده و گردو چرخ شده نمک فلفل و زردچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم.
انار و رب انار هم اضافه کرده و یه تفت دیگه میدیم بعد به همراه آبگوشت به خورش اضافه میکنیم.
حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم خوش جا بیوفته و بپزه بعد با ماهی شور و سایر مخلفات سرو میکنیم.
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#دلمه_کلم🧑🏻🍳
کلم:۱ عدد
نمک برای پخت کلم:۲ قاشق چایخوری
برگ مو :به تعداد لازم
عدس:۳ لیوان
برنج:۱/۵ لیوان
پیاز :۵ عدد
سیر:۲ عدد
شوید و مرزه:از هر کدوم ۲۰ گرم(اگه خواستین بیشتر هم میتونید بزنید)
آب مرغ برای دلمه کلم:نصف لیوان
آب مرغ برای دلمه برگ:۱ لیوان
ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر:به مقدار لازم
زعفرون:هر چی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه😁
مواد لازم برای سس دلمه برگ:
رب:۲/۵ قاشق غذاخوری
سرکه:نصف استکان
نمک:نوک قاشق چای
#پلو_عربى 🍛 😋
اول پياز رو نگيني خورد ميكنم و بعد گوشت گوسفندي رو به همراه ادویه (فلفل سیاه، پودر زيره، پودر گشنيز، پودر سير و گرانول سير، هل، دارچین، برگ بو، زرد چوبه و استاك گوشت) مخلوط ميكنم ميذارم خوب بپزه.
بعد از پخت گوشت برنج رو با آب گوشت ميپزم ( با اين روش ديگه نيازي نيس نمك اضافه كنين فقط يكم روغن زيتون ميريزم تو برنج)
و در انتها روغن میریزم داخل قابلمه و دوتا کف گیر برنج ، بعد گوشت وبقیه نخود پخته وکشمش و گردو وزعفران وگلاب دم کرده و يكم شويد روش میریزم. مابقی برنج هم میريزم و يه قوزه سير هم ميذارم داخل برنج و اجازه ميدم دم بکشه
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرخ_کردن_ماهی
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم
امیدوام براتون مفید باشه.
نوش جان ❤️
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گوشت لوبياچشم بلبلى 1ليوان
بلغورگندم1ليوان
يك ماهيچه گوسفندى با استخوان
زردچوبه كمى
نمك به ميزان دلخواه
آب 8ليوان
بلغورگندم روبشوريدو بگذاريدنيم ساعت خيس بخوره.همه موادروباهم بپزيد تاجابیوفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_بخـیرونیکی ☕
حال دلتون خوب خوب😍
رزق وروزیتون زیاد👌
تن وجانتون سلامت و☺️💪
زندگیتون غرق درخوشبختی باشه🌺🍃
#بوریتوی
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
این نوع صبحانه مقدار زیادی پروتئین در اختیار شما قرار می دهد. سه عدد تخم مرغ تازه بردارید، زرده ها را از سفیده های آن ها جدا کنید، سفیده ها را هم بزنید و با مقداری گوشت کم چربی، مثل گوشت بوقلمون یا مرغ مخلوط کنید. اگر گوشت نمی خورید، به جای آن از لوبیا، پنیر کم چرب، یا سبزی تازه و یک قاشق سس سالسا استفاده کنید. ترجیحاً از یک نان گندم سالم و کم کالری استفاده کنید.