eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-هندوانه_یلدایی😍 مواد لازم کیک هندوانه : تخم مرغ ۳عدد شکر یک پیمانه شیر دو سوم پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری آرد دو پیمانه وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری شکلات چیپسی اشکی برای تزیین رنگ خوراکی ژله ای قطره‌ای سبز و قرمز: من برای رنگ قرمز از پودر لبو استفاده کردم به این صورت که داخل آب حل کرده و از صافی رد کردم و آبش را به صورت غلیظ به مواد اضافه کردم . نکته های حرفه ای : رنگ خوراکی را به میزانی اضافه کنید که رنگی که دوست دارید به دست بیاید پس حتماً رنگ را به تدریج اضافه کنید تا خیلی پررنگ نشود میتوانید شکلات اشکی را از لوازم قنادی ها بخرید یا خودتون با شکلات آب کرده درست کنید تقسیم‌بندی مایع کیک: اول مایه کیک را نصف می کنیم و بعد یک به یک قسمت رنگ قرمز اضافه می کنیم و آن نصفه سفید را هم به دو قسمت می کنید و ازیک قسمت ۳ قاشق به دیگری اضافه میکنیم قسمت کمتر را سفید نگه می‌داریم و بیشترش را سبز می کنیم. ترتیب ربختن رنگ ها داخل قالب داخل ویدیو مشخص می باشد. نحوه پخت این کیک بدون فر: ابتدا کف قابلمه را دو لایه کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و بعد مایه کیک را طبق دستور اضافه کنید. درب قابلمه را با دم کنی ببندید و قابلمه را روی شعله پخش کن گاز قرار دهید و با شعله ملایم حدود ۴۵ دقیقه بگذارید و بعد به آن سر بزنید و تست خلال دندان را در مرکز کیک انجام بدهید اگر خلال دندون کاملاً تمیز بیرون آمد کیک پخته شده است اما اگر به آن ذرات کیک چسبید باید به پخت ادامه بدهید تا پختش کامل شود.
😍 😋 تزیین آجیل و میوه خشک برای شب یلدا کار سختی نیست و فقط کافیست شما از ظرفهای مخصوص این کار استفاده کنید و بنابر سلیقه ونیز مواد موجود در دسترس تان در این ظرف ها بچینید. در پست بعدی نمونه هایی از این ظرف ها و چیدمان شان را برای شما عزیزان میگذارم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم برای حدود ۲۰ نفر : سینه مرغ پخته شده ۱ عدد پیازچه یک دسته سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری ماست۳ قاشق غذاخوری گردو ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم جعفری کمی نون تست دو بسته نمک و فلفل به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊 مواد لازم: بیسکویت لیدی فینگر پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم زرده تخم مرغ دو عدد شکر نرم و دانه ریز ۷۰ گرم شیر ۱۶۰ میلی لیتر وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری خامه فرم‌گرفته ۸۰ میلی لیتر سفیده تخم مرغ یک عدد پودر قهوه فوری ۶ گرم
😍 😋 برای افرادی که برای تهیه پاناکوتا دوست ندارند از خامه زیادی استفاده کنند ،میتوانند از یکی از این دو دستور تهیه پاناکوتا استفاده کنند. دستور اول: شیر ۳لیوان شکر ۶ قاشق غذاخوری ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری خامه ۲۰۰ گرم آب نصف لیوان وانیل یک دوم قاشق چایخوری دستور دوم: شیر یک پیمانه، بهتر است که پر چرب باشد خامه یک پیمانه شکر یک سوم پیمانه آب جوش ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری وانیل یک قاشق چایخوری
وانیلی😋 مواد لازم برای پاناکوتای وانیلی : خامه صبحانه ۴۰۰ گرم شیر یک پیمانه پودر ژلاتین۳ قاشق چایخوری شکر یک دوم پیمانه وانیل یک دوم قاشق چایخوری طرز تهیه پاناکوتا وانیلی: مرحله اول: ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود ولی مراقب باشید نجوشد. مرحله دوم :وقتی گرم شد مقداری از آن را حدود یک پیمانه یا کمتر را روی بخار کتری یا سماور قرار دهید و به روش بن ماری به آرامی و کم کم پودر ژلاتین را به شیر اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا پودرژلاتین گلوله نشود و به خوبی با شیر مخلوط گردد . مرحله سوم: وقت شیر و ژلاتین به خوبی مخلوط شد آن را به قابلمه حاوی مابقی شیر برگردانید و کمی هم بزنید همانطور که قابلمه روی حرارت ملایم است دقت کنید که مایه ی شما نجوشد و اگر مایه به حد جوش رسید باید آن را مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و دوباره ادامه دهید. مرحله چهارم: در ظرف جداگانه ای شکر را در خامه بریزید و با هم مخلوط کنید و به قدری هم بزنید تا خامه یه ساختار یک دست پیدا کند. مرحله پنجم: حالا مخلوط خامه و شکر را به قابلمه شیر روی حرارت ملایم اضافه کنید و وانیل را بیفزایید و به خوبی به هم بزنید تا یکدست شود. مرحله ششم: وقتی مایه یکدستی حاصل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایه را در ظرف سرو یا قالب مورد نظرتان بریزید کمی که خنک تر شد آن را در یخچال بگذارید تا ببندد و سفت شود. نوش جان😊
12.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اين خيلي اسونه🥰🤌🏼بدون نياز به روغن😊 ماست ١/٤پيمانه روغن ١/٤ پيمانه ارد ١ليوان پودر پسته ٥٠ تا ١٠٠گرم پودر قند ٥٠تا ١٠٠گرم گلاب چند قطره . زياد گلاب نزنين كه شل بشه چون از خمير ميزنه بيرون... حرارت كم باشه و خوب سرخ كنين🌸👉🏼