فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_خارجی
#غذای_ملل
سوسیس سه عدد، گوجه فرنگی دو عدد، پیازچه و جعفری به میزان لازم، پنیر پیتزا، خامه ترش یه قاشق غذاخوری پر، نمک و فلفل قرمز و سیاه، تخم مرغ دو عدد، نان لواش یک تا دو عدد
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و روی نان لواش پهن کنید نان رو رول کنید و توی تخم مرغ زده شده غلط میدیم و توی کره سرخ کنید .
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تهیه معجون نخودفرنگی
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرطوب ، لطیف و بسیار خوشمزه مختص خامه کشی گرچه میتوان بدون خامه با چای مصرف کرد:
.
ظرف من به قطر 18 سانتی متر است - اگرچه امیدوار بودم بیشتر پف کنه.
مواد لازم:
تخم مرغ - 2 قطعه
شکر - 230 گرم
آرد-200گرم
شیر - 150 میلی لیتر
کره آب شده - 200 گرم
کاکائو - 40 گرم
جوش شیرین - یک قاشق
پودر بیکینگ - یک قاشق
آب جوش - 200 میلی لیتر
آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. نصف آرد را بریزید ، مخلوط کنید تا یکدست شود. شیر ، کره را اضافه و مخلوط کنید ، آرد باقی مانده را اضافه کنید. آب جوش را اضافه کنید و دوباره صاف کنید تا یکدست شود. داخل قالب 16-20cm بریزید ، در دمای 160 درجه به مدت 40-50 دقیقه بزارید تو فر. دور تا دور قالب را با فویل بپوشانید تا کاملا پخته شود و علاوه بر این ، کیک را حتی بدون خامه نیز می توانید مصرف کنیدخیلی خوشمزه میشه.
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاناكوتامغزدار🧑🍳
دو بسته ژله انار
دوليوان شير و يك ليوان شكر و نوك ق چ وانيل
٢٠٠گرم خامه صبحانه
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# سالاد_ سزار با فیله مرغ
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روبان_ژله_ای
براي درست كردن روبان هاي ژله ايي ابتدا سطح ناصافي كه ترجيحا جنس نايلوني داشته باشه رو انتخاب مي كنيد که من از نایلون های محافظ طبقه های یخچال استفاده کردم داخل ظرفی مناسب فیکسش میکنیم. بعد رپش رو با روغن مایع کمی چرب کنید.
البته میتونیداز کیسه فریزر هم استفاده کنید که در این صورت روبان ها خیلی ساده میشه
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم و داخل ظرف میریزیم (به ضخامت دو میلی متر ) اندازه ظرف من پونزده در سی هست و بعد داخل یخچال قرار میدم و اجازه ميديم تا ژله كاملا خودش رو بگيره....
سپس ژله ي بسته شده رو با احتياط زياد و آرام به ابعاده دو در ده سانت می بریم
برش ها رو خم مي كنيم و با مقدار كمي آب جوش، قسمت انتهايي اون ها رو به هم مي چسبونيم
در مرحله ي آخر همه ي روبان هاي آماده شده رو در کنار هم مطابق فیلم روی ژله اماده قرار میدهیم . به همین راحتی
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
ابتدا پوست پیازها رو بگیرید و بشوید روی پارچه ای پهنکنید تا کاملا خشک بشه
پیاز ها رو خلالی خورد کنید
سیرها رو خورد کنید
کلم بنفش رو خورد کنید
همه ی مواد از جمله سیر و فلفل رو لایه به لایه توشیشه تمیز و خشک بریزید تا شیشه پر شود
داخل یه ظرف جداگانه سرکه و نمک و شکر رو مخلوط کنید و روی کلم و پیازها بریزید تا جایی که ظرف پر بشه
درب شیشه رو محکم ببندید و بعد از ۴۸ ساعت می تونید از این ترشی خوشمزه استفاده کنیدیا نهایت یک هفته ترشی آمادست این ترشی برای تزیین سالاد و غذا استفاده میشه به سالاد طعم بینظیری میده و به عنوان ترشی کنار غذا هم خیلی خوشمزست 😋
#فلافل_مرغ 😋
🔸نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ
نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#نوشيدني
طالبي رو هفت هشت از نصف بُرش بده و با يخ و آب يه نوشيدني خنك براي اعضاي خونه و شوشو جان سرو
#سيب_زميني_تنوري
۴ الی ۵ عدد سيب زميني رو با پوست خوب بشوريد. بعد همراه دو قاشق نمک و دو قاشق سرکه با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه .وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد.
فر رو با دويست درجه روشن كنيد.
سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا نصف فنجان روغن مايع، نمك+فلفل+ پودر سیر +سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن ) +كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد.سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن.وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد.
#قرابیه_براونی_ترک_دار 🍪 😋
▫️2 عدد تخممرغ
▫️نصف لیوان شکر
▫️نصف لیوان روغنمایع
▫️3 ق غ پودرکاکائو
▫️ وانیل شکری نوک ق چ
▫️بکینگپودر 2.5 ق چ
▫️1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد
▫️برای روی قرابیه پودرقند
🔸تخممرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغنمایع، وانیل، بکینگپودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفتتر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را میگیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکههایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت میشود وقتی ترک خورد یعنی آماده است
📤فوروارد یادتون نره
#دسر_ساده
ژله آلورا رو بريز قالب بزاريخچال بعد اينكه نيم بندشد ميوه هاروبچين دوباره ژله آلورا بريز تا ميوه ها فيكس بشه نه اونحد زياد كه شناوربشه بعد اينكه گذاشتي يخچال بقيه ژله رو بريز
🍳املت فوری به اضافه کمی خلاقیت
🥚مواد لازم:
▫️ 2 عدد گوجهفرنگی
▫️ 1 عدد تخممرغ
▫️ به میزان لازم پنیر پیتزا
▫️نمک و فلفل، 1 ق س
▫️روغنزیتون
🍳طرز تهیه: ابتدا سر گوجه را برش بزنید و گوشت آن را با قاشق خالی کنید. کمی نمک و فلفل روی آن بریزید و تخممرغ را اضافه کنید. حالا کمی روغن و پنیر پیتزا هم بریزید و سپس آن را داخل فر یا مایکروفر قرار دهید تا تخممرغها بسته شوند.
#بورانی_ماست_اسفناج با تزیین مینی سیگارت
اسفناج، سینه مرغ پخته، کنسرو ذرت، ماست یونانی، سیر رنده شده
یوفکا برای تهیه سیگارت
🍲اشکنه سیب زمینی و سبزی
🥔مواد لازم:
▫️سیب زمینی بزرگ: 1 عدد
▫️تخم مرغ: 4 عدد
▫️پیاز: 1 عدد
▫️سبزی خشک معطر: 3 قاشق غذاخوری
▫️آرد: 1 قاشق غذاخوری
▫️روغن مایع: به مقدار لازم
▫️نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
▫️آب: 4 لیوان
🍲طرز تهیه:
پیاز را روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. زردچوبه را اضافه کنید. یکم هم بزنید بعد آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس سبزی خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سیب زمینی ها را بریزید کمی هم بزنید. در آخر نمک و فلفل و آب را اضافه کنید و چند دقیقه قبل از سرو غذا تخم مرغ را بشکنید و در آن بیاندازید. نان را در اشکنه تریت(ترید)کنید و نوش جان نمایید.
#دسر_کدوحلوایی🎃
یک کدو متوسط انتخاب کنید.قاچ قاچ کنید.بعد پوست بگیرید.تخمه هایش رادر آورید.بشویید.ودر ظرف پیرکس یا ظرف فر قرار دهید .رویش ۵۰۰گرم شکر بپاشید.یک شب تا صبح بگذارید بماند.کدو آب پس خواهد د.ظرف کدو را در فر ۲۰۰ درجه قرار دهید .رویش کاغذ روغنی مرطوب بکشید.فر را با حرارت بالا و پایین روشن کنید.تا وقتی که آب کدو کشیده شده وکدوها نرم شوند.بعد کاغذ را برداشته و۲۵ گرم کره اضافه کنید و اجازه بدهید تا کدوها کمی سرخ شوند.
بعد از سرخ شدن گردو بپاشید. وبا خامه وارده نوش جان کنید
میتوانید کدوها را تا وقتی که آبش کشیده شود در قابلمه بپزید بعد برای سرخ شدن به فر منتقل کنید
#سالاد_كرفس_و_انگور
كرفس، كلم بركلي، هويج، گردو، فيله گوجه رو خورد كنيد، انگور اضافه كنيد ، سس مايونز، نمك ، دو ق آبليمو ترش تازه و روغن زيتون رو مخلوط كنيد وبه سالاد اضافه كنيد😋😍
#کیک_باقلوا
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كيك:
آرد ٨٠ گرم
بيكينگ پودر يك ق غ
كادايف ١٠٠ گرم
شكر١٠٠ گرم
پودر هل يك ق م
محلول زعفران يك ق غ
روغن ١٠٠ ميلي ليتر
تخم مرغ ٣ عدد
وانيل نوك ق چ
پودر گردو به ميزان لازم
شهد:
شكر يك پيمانه
آب ٣/٤ پيمانه
گلاب ١/٤ پيمانه
محلول زعفران
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا شوید را بچینید خوب بشورید خشک کنید و بصورت ریز خردید کنید
بزارید در مکان درون ظرفی کاملا خشک بشه
بعد درون بطری نگهداری کنید
نکته حتما شوید هاتون خشک باشه بعد بزارید درون بطری
روی کلیپ صداگذاری شده ، با صدا گوش بدین🔊
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🌹
#ته_دیگ #ماکارونی 🍥
ماکارانی رو داخل آبِ در حال جوش (نمک و کمی زردچوبه)میریزیم و کمی بیشتر از همیشه میزاریم بجوشه تا ته دیگ خیلی خشک نباشه
بعد آبکش میکنیم و آب سرد میریزیم روش قابلمه رو حرارت میزاریم تا گرم بشه بعد کمی روغن اضافه میکنیم .
از روی حرارت برمیداریم و ماکارانی هارو با حوصله ی زیاد کف قابلمه میچینیم 🍝
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_پیتزایی
مواد لازم:
1️⃣ - سیب زمینی 2 عدد بزرگ
سس:
1️⃣ - روغن زیتون 60 میلی لیتر
2️⃣- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
3️⃣ - نصف قاشق چای خوری زیره سبز
4️⃣ - نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
5️⃣_1حبه سیر
6️⃣- نمک
علاوه بر این:
1️⃣ - پنیر چدار .
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
نحوه استفاده از قالب کمربندی
استفاده از قالبهای کمربندی راحت است. در شروع اطمینان پیدا کنید که کف و دیوارههای قالب درست به هم چفت شدهاند، به این ترتیب ریسک نشت مایه کیک از درون قالب را به کمترین میرسانید.
پس از اینکه دیواره و کف قالب به خوبی روی هم قرار گرفت و گیره قالب بسته شد، میتوانید مایه کیک را داخل قالب بریزید. برای درست کردن بعضی از کیکها نیاز است کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کف و دیوارهها را قدری چرب کنید. آنگاه قالب را درون فر قرار دهید و اجازه دهید زمان پخت کیک طی شود.
پس از پخت کیک اجازه دهید کیک به طور کامل خنک شود، پس از خنک شدن اغلب زود میتوانید قالب را باز کنید اما چنانچه هنوز کیک به دیوارهها چسبیده بود، در صورت تفلون نبودن قالب از یک چاقو و در صورت تفلون بودن آن از یک کاردک سیلیکونی استفاده کنید و کیک را رها کنید. آنگاه گیره قالب را باز کنید و دیواره را جدا کنید
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀