eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
9 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من از مخلوط رون، سینه و کتف و بال استفاده کردم. همه مواد بالارو به مرغ اضافه کنید و ۴ ساعت استراحت بدید. فقط زعفرون اول اضافه کنید و ده دقیقه بذارید بمونه و بعد بقیه مواد اضافه کنید. من همیشه از سبزیجات مثل: فلفل سبز، فلفل دلمه ای و کدو خورشتی هم کنار کباب استفاده میکنم. این جوجه کباب خیلی خوشمزست😋 حتما تست کنید👌🏻👌🏻 .
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ازون دسته از غذاهای خفن و خوشمزست که نمیشه ازش گذشت. زغالی درست کن و لذت ببر😍 مواد لازم🥣 : رون، سینه و کتف و بال مرغ : ۱ کیلو زعفرون : ۵ قاشق غذاخوری پیاز بزرگ : یک عدد سیر : ۸ حبه نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز : هر کدوم یک قاشق چای خوری ماست چکیده : یک لیوان روغن محلی یا کره یا روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش : ۴ قاشق غذاخوری گوجه، فلفل سبز، فلفل دلمه ای برای کنار جوجه : به مقدار لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روی حرارت به۱فنجان روغن ذرت،۱فنجان آردسفید،اضافه کنید،مواد رو هم بزنید،بعداز یک دست شدن،۱قاشق غذاخوری نمک،۱قاشق غذاخوری پودر پاپریکا،۱قاشق غذاخوری زیره،۱قاشق غذاخوری فلفل سیاه،۱قاشق غذاخوری پودرسیر،۱قاشق غذاخوری پودر گشنیز،۱قاشق غذاخوری زردچوبه،۱قاشق مرباخوری پودر هل،۱قاشق چای خوری پودر جوز هندی،اضافه کنید،هم بزنید میکس آب مرغ رو به مخلوط آرد وروغن اضافه کنید،هم بزنید، تا غلیظ بشه. کف قالب مورد نظر رو چرب کنید،میتونید از قالب سیلیکونی برای شکل دادن به عصاره استفاده کنید مواد رو داخل قالب بریزید،به شکل دلخواه برش بزنید، عصاره مرغ آماده شده رو مطابق ویدئو لابه لای پلاستیک فریزر بپیچید این عصاره خونگی بدون مواد نگهدارنده و طعم واقعی هست.این عصاره رو با خیال راحت استفاده کنید نوش جان
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای خمیر:👇 شیر -250 میلی لیتر روغن مایع -100 گرم شکر -1 قاشق غذاخوری نمک -1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه -10 گرم (اگر زنده باشد 30 گرم) آرد -500 گرم برای پر کردن:👇 می توانید از هرچیز دلخواهی استفاده کنید. این بار فیله مرغ را با پیاز و قارچ سرخ کردم ، گوجه های ریز خرد شده و پنیر رنده شده را به آنها اضافه کردم. طرز تهیه:👇 برای خمیر ، ابتدا همه مواد را به جز آرد ترکیب کرده و با افزودن آرد الک شده ، خمیر را مخلوط کرده و ورز می دهیم. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1-2 ساعت آن را در مکان گرم قرار دهید. مانند ویدیو پای را جمع می کنیم ، روی آن را با یک کیسه می پوشانیم ، اجازه می دهیم 20-30 دقیقه دیگر بماند ، با زرده و شیر رومال می کنیم ، آن را به فر از قبل گرم شده با 180-200 درجه می فرستیم و حدود 25-30 دقیقه می پزیم . 10 دقیقه قبل از اتمام پخت پنیر موزارلا بپاشید(پنیر اختیاری است)‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍃 🍃صلی الله علیک یا زینب کبری س💚 🌸🍃سالروز ولادت با سعادت خانم حضرت زینب سلام‌الله‌علیها را محضر حضرت بقیة‌الله عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف و شما خوبان تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم🍃🌸
آشپزی ایرانی🍔
#چیزکیک_انار_شادی
مواد لازم ژله آلوئه ورا ۲/۳ بسته + ۱ لیوان آبجوش دونه ی انار به مقدار لازم بیسکویت پتی بور ۱ بسته ۱ ق غ پر خامه صبحانه شیر ۳-۴ ق غ ژله انار ۱ بسته + ۱ لیوان آبجوش پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲۰۰ گ م خامه قنادی یا خامه صبحانه ۲۰۰ گرم 🔥اگه از خامه صبحانه استفاده کردید ۱-۲ ق پودرقند هم اضافه کنید طرز تهیه ژله آلوئه ورا رو داخل آبجوش بریزید و روی بخار کتری بزارید تا ژله کاملاً حل بشه. کف و دیواره قالبی که کمی از قالب اصلیتون کوچکتره سلفون بکشید و نصف ژله رو توش بریزید یه کم دونه ی انار هم داخلش بریزید. نیم ساعت بزارید ت یخچال تا نیم بند بشه و رویه ببنده. بعد بقیه ژله رو آروم روش بریزید و یه مقدار دیگه هم دونه انار بهش اضافه کنید. بزارید تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره. بیسکویت رو پودر کنید. ۱ ق غ خامه صبحانه رو اضافه کنید و شیر رو هم کم کم بریزید تا بیسکویت منسجم بشه کف و یواره قالب گرد به قطر ۱۵ و ارتفاع ۸ سانتیمتر رو با سلفون بپوشونید. بیسکویت رو کف قالب پهن کنید و بزارید تو یخچال. برای لایه پنیری ژله انار رو با ۱ لیوان آبجوش مخلوط کنید و رکی بخار کتری بزارید تا ژله حل بشه بعد کنار بزارید تا از دما بیفته. خامه و پنیر رو ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشن ژله رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکست بشه. ۱/۳ مایه پنیری رو داخل قالب روی بیسکویت بریزید و نیم ساعت تو یخچال بزارید تا رویه ببنده. ژله آلوئه ورا که کاملاً خودشو گرفته از قالب دربیارید و توی قالب روی مواد پنیری بزارید و بقیه مایه پنیری رو آروم روش بریزید . ۸ ساعت تو یخچال بزارید تا کاملاً خودشو بگیره بعد براحتی از قالب خارج کنید و به دلخواه تزئینش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همراهمون باشید تا به شما طرز تهیه عصاره مرغ خونگی رو آموزش بدیم 👌👌 تا با این عصاره طعم لذت بخشی به غذاها بدید ۱دونه فلفل قرمز بزرگ رو خرد کنید،به اون ۱عددگوجه فرنگی خرد شده،۳عددهویج متوسط خردشده،زنجبیل خرد شده،۱عددپیاز بزرگ خرد شده،مقداری جعفری خردشده،۱عدد چوب دارچین،۳عددبرگ بو،۱لیتر آب مرغ،اضافه کنید. روی حرارت متوسط بذارید بعداز اینکه مواد پخت چوب دارچین،برگ بو رو از مواد جداکنید مخلوط آب مرغ وسیفیجات رو داخل مخلوط کن بریزید،مواد رو میکس کنید. ✦••┈
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سبزی مخلوط من بعد خشک شدن شامل :مخلوطی از شوید نعناع جعفری ترخون مرزه شنبلیله هستش و همه این سبزی ها بصورت جدا ↩من سبزی مخلوط رو توی ماکارونی لازانیا انواع کتلت و شامی و دلمه و دمی ها و کوفته و تاس کباب میریزم↩سبزی ها رو بعد ابکش رو پارچه تمیز میزارم چند روزه خشک میشن بعد با مالیدن کف هر دو دست همه رو خورد میکنم سعی کنین وقت پاک کردن اصلا هیچ ساقه ای از سبزی رو برندارین فقط برگ ها باشه.↩ اصلا سبزی خشک رو آسیاب نکنین چون چهره بدی به غذاتون میده وقتی پودر میشه↩تره ها رو بعد شستن نگینی کردم با ساطور. برای یه غذای اصیل سنندجی به اسم قیمه و کورگ. عکس تره خورد شده رو تو صفحات بعد همین پست گذاشتم ↩ترخون رو برای ترشی و خیارشور زیاد استفاده میکنیم و علی الخصوص برای دلمه↩مرزه رو میریزیم تو مواد کوفته و گاهی هم نیمرو درست میکنیم در اخر روش میریزیم. جعفری هم برای سوپ. نکته ای یادم بیاد حتما زمینه میکنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عالی میدونید پوست پرتقال برای چی خوبه 🍊 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه : ۱-ابتدا پیاز را داخل گوشت رنده میکنیم و با ادویه ها خوب ورز میدهیم و یک ربع داخل یخچال قرار میدهیم تا کمی خود را بگیرد. ۲-ته تابه را کمی چرب میکنیم و ابتدا سیب زمینی های حلقه شده را میچینیم(چون به نسبت بقیه سبزیجات دیر پز تر هست) و بعد پیاز های حلقه شده و بعد هم گوشت ها را مثل کتلت شکل میدهیم و روی پیازها میچینیم و دوباره بقیه پیاز و گوجه و فلفل های حلقه شده. ۳-آخر سر هم رب گوجه را با ادویه و دو لیوان آب ترکیب میکنیم و روی گوشت و سبزیجات میریزیم و درب تابه را میگذاریم ، شعله را زیاد میکنیم و زمانی که به جوش آمد شعله را کم میکنیم تا با حرارت ملایم برای دو ساعت بپزد. پ.ن : من فلفل تند هم زدم که خیلی خوشمزه اش کرد👌🏻 #کباب_تابه_ای ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦