#لازانیا_رولی😘
۱_سس بلونز:
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم
هویج رنده شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط یا یک عدد درشت
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
روغن زیتون بدون بو ۲ قاشق غذاخوری
سس بشامل:
کره ۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر یک و نیم پیمانه یا ۳۰۰ میلی لیتر
خامه ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سس بلونز را آماده کنید .
پیازها را نگینی خرد کنید و با روغن زیتون تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه و همچنین هویج رنده شده و قارچ ورقه شده ،تمام این مواد را کم کم اضافه کنید و تفت دهید و با هم مخلوط کنید.
مخلوط ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و کمی آب را به آن اضافه کنید و آویشن بریزید در ماهیتابه را ۵ دقیقه بگذارید تا مواد پخته و طعم دار شوند .
سپس سس بشامل را آماده کنید.
اول آرد را خوب تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و بعد کره به آن اضافه کنید وقتی کره کامل ذوب شد، نمک و فلفل سیاه و یک و نیم پیمانه شیر را آرام به آن اضافه کنید و تند هم بزنید مواظب باشید گلوله نشود باید مدام روی گاز هم بزنید تا سس غلیظ درست شود زیرش رو خاموش کرده و خامه را به آن اضافه می کنیم و باید دوباره هم بزنید تا بریده نشود . حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد ورق لازانیا رادر آب در حال جوش دونه دونه بگذارید،بعد از ۳۴ دقیقه داخل آبکش ریخته و آب سرد رویش بریزید بعد روی سطح تان باز کنید و سس بلونز ،پنیر پیتزا وسس بشامل بریزید تقریباً تمام سطح ورق لازانیا بریزید و بعد رول کنید.
ادامه👇👇👇
🥦بهترین روش شستن کلم بروکلی جهت انگل زدایی
💦روش اول :استفاده از سرکه
برای شستن کلم بروکلی با سرکه باید کلم بروکلی را بین 5 تا 10 دقیقه داخل سرکه بگذارید. وقتی کاملا خیس خورد، با آب آن را خوب بشویید و سپس با حولهای تمیز خشک کنید.
💦روش دوم: استفاده از محلول آب نمک
برای شستن کلم بروکلی و انگل زدایی کلم بروکلی، آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه داخل محلول آب نمک قرار دهید تا پشهها از لابهلای آن بیرون بروند و بعد از آن کلم را با آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام خدایی که
مهر او قوت قلب ما،
و یاد او راحتی روح ماست،
آباد آن زبان
که بر آن ذکر اوست،
آزاد آن کس
که وی دربند اوست!
🌻 بسم الله الرحمن الرحیم 🌻
#صبحانه🌻
بوی صبحانه می آید
عطر چایی صفای سفره صبح
چند لقمه زندگی کافیست
تا انرژی جاودانگی
در وجودمان شکوفا شود
صبحتون بخیر
روزتون شاد❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه🌻
#پنکیک_کدو_حلوایی🏵️
مواد لازم :
آرد سفید یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
پوره کدو حلوایی نصف لیوان
شیر سه چهارم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول پوست کدو را جدا می کنیم و بخارپز یا با کمی آب می پزیم و بعد پوره می کنیم و تخم مرغ را کمی هم می زنیم،شیر، پوره کدو شکر و روغن را اضافه و مواد را با همزن دستی خوب میزنیم .آرد ،بکینگ پودر ،دارچین و نمک را باهم الک می کنیم و به مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
تابه نچسب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود نیاز به چربکردن تابه نیست و به اندازه ۱ ملاقه کوچک از مواد را میریزیم وقتی روی مواد حباب زد آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.
روی این پنکیک خوشمزه میتوانید شکلات آب شده یا عسل و کنجد بریزید .
نوش جان😊
#دونات_کیک_وانیلی_ماکروفری
#کیک
#شیرینی
#پذیرایی
ورژن جديد دونات سرخ كردني دونات كيكه 👌
مواد لازم
تخم مرغ ٣عدد
شكر ي پيمانه
روغن مايع ٢/٣پيمانه
ماست٢/٣پيمانه
ارد٢پيمانه
پكينگ پودر٢قاشق چايخوري
وانيل١قاشق چايخوري
نمك نوك قاشق چايخوري
تخم مرغ هارو با وانيل حسابي ميزنيم تا پف كنه سپس شكر رو اضافه ميكنيم و به زدن ادامه ميديم تا مايع كش دارو غليظ شده و به ترتيب ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و در اخر اردمون رو كه قبلا با پگينگ پودر ونمك سه بار الك كرديم رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و در قالب چرب شده ميريزيم من از قالب دونات استفاده كردم شما ميتونين تو قالب كاپ كيك يا ي قالب بيست و سه سانتي بريزين من سولاردوم رو با كانوكشن صدو هشتاد درجه گرم كردم و دوباره با كانوكشن صدو هشتاد درجه به مدت بيست وچهار دقيقه پختم البته زمان تقريبي هستش و فرهاي مختلف با هم فرق دارن اگه تو قالب بزرگ ريختين سي دقيقه تا سي و پنج دقيقه زمان ميخواد
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
#پیتزا_تن_ماهی_بدون_فر
#پیتزا_ساده
🥮مواد لازم برای ۱ نفر🥠
🔸تن ماهی ۱ عدد
🔸قارچ ۱ بسته یا ۳۰۰ گرم
🔸پنیر پیتزا به میزان دلخواه
🔸نان پیتزا ۱ عدد
🥣طرز تهیه:🧂
ابتدا تن ماهی را ۱۵ الی ۲۰دقیقه در آب جوش بگذارید تا آماده شود در حین این فرایند قارچ ها را خورد کرده و در ماهیتابه بدون روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا قارچ آب بیاندازد و سپس آب قارچ گرفته شود ، زمانی که آب قارچ گرفته شد کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم و سپس از روی شعله بر میداریم.
برای اینکه نان پیتزا از حالت خمیری در بیاید ، آن را درون ماهیتابه با مقدار خیلی کمی روغن با حرارت کم روی شعله قرار میدهیم و هر دو طرف آن را برشته میکنیم.
سپس روی نان برشته شده کمی سس قرمز میمالیم سپس یک لایه پنیر پیتزا میریزیم و روی آن را با تن ماهی و قارچ پرمیکنیم و دوباره پنیر پیتزا را روی سطح آن میپاشیم. فقط مانده پنیر پیتزا آب شود که به دو صورت امکان پذیر هست، یا آنرا داخل مایکروویو گذاشته و ۶۰ تا ۹۰ ثانیه حرارت دهید یا درون ناهیتابه با حرارت بسیار کم قرار دهید و درب ماهیتابه را ببندید تا پنیر آب شود
🍀🍀🍀🍀