eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست چکیده اسفناج سیر فلفل ابتدا اسفناج را بشویید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید تا کاملا بخارپز شود و بعد ساطوری کنید و یا با گوشکوب له کنید. در این فاصله اگر ماست معمولی دارید داخل کیسه بریزید که چکیده شود و یا از ماست موسیر چکیده استفاده کنید. اسفناج را به ماستی که بهش یک عدد سیر رنده شده یا پودر سیر و کمی فلفل زدید، اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال یک ساعت زمان دهید که بماند و بعد نوش جان کنید.
🥕 مربای زردک، مقوی قلب و مغز و ضد سرطان و سرشار از آنتی اکسیدان است. مواد لازم : زردک یک کیلو شکر یک کیلو چوب دارچین چند تکه هل۳ تا ۴ عدد شکسته شده زعفران یک قاشق غذاخوری دم شده آب لیمو یک قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا زردکها را تمیز بشویید و پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید هرچه ریزتر باشد بهتر است . بعد که کامل خرد شد، شکر را اضافه کنید و هم بزنید و ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید بعد از ۲۴ ساعت زردک ها آب می اندازند و با همان قدر آب روی گاز بگذارید تا شروع کند به جوشیدن و بعد زیر گاز را خیلی کم کنید و چوب دارچین( و هل را بشکنید توی کیسه توری بگذارید) و زعفران را اضافه کنید و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت اجازه دهید کامل بپزد در آخر پخت یه قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید. نوش جانتان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥐 😊 آرد سفید ۷۰۰ گرم مایه خمیر ۱۲ گرم نمک ۱۴ گرم شکر ۲۵ گرم آب ولرم ۳۰۰ گرم شیر ۱۲۰ گرم کره ۴۰ گرم نصف یک تخم مرغ کامل (نصف دیگر هم برای رومال) اول همه مواد خشک را مخلوط می کنیم و بعد ده دقیقه خوب ورز می دهیم. سپس درب ظرف را می گذاریم و خمیر را استراحت میدهیم بهتر است، محیط گرم باشد . وقتی دو برابر شد پف خمیر را می‌گیریم و دوباره استراحت می دهیم تا دو برابر شود و سپس خمیر را پهن می کنیم و برش می زنیم قاعده را به اندازه ۱۰ سانتی متر در نظر می‌گیریم و بعد ۲۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. و رومال تخم مرغ با کنجد میریزیم و فر را روشن می‌کنیم اگر فر برقی ۱۹۰ درجه و اگر فر گازی ۲۱۰ درجه و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد آماده است . نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم: (برای خمیر کرپ) ۲ عدد تخم مرغ ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع یک و نیم لیوان شیر یک و نیم لیوان آرد نمک (برای مواد داخلی) سوسیس خود شده گوجه فرنگی ۱ عدد فلفل سبز یک عدد کمی نمک و فلفل و آویشن پنیر پیتزا به اندازه کافی پنیر سفید صبحانه جعفری خرد شده طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی به خوبی آنها را هم بزنید. سپس روغن مایع، شیر و نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید و در آخر آرد را اضافه کرده تا یک مایه کرپ صاف و یکدست به دست آورید. مواد داخلی را آماده کنید و کنار بگذارید. یک تابه نچسب را روی اجاق گاز قرار دهید و آن را گرم کنید .من روغن اضافه نکردم اما اگر فکر می کنید می‌چسبد می توانید هر بار که از مایع کرپ را میریزید، یک قاشق چایخوری روغن اضافه کنید . یک ملاقه خمیر کرپ را داخل تابه بریزید و تابه را برگردانید تا مایه کرپ کف تابه پخش شود و همه قسمت ها را بپوشاند و دو طرف کرپ را بپزید. وسط کرپ هایی که آماده کرده‌اید از مواد داخلی و پنیر پیتزای رنده و پنیر سفید و جعفری خرد شده بگذارید و مانند فیلم آن را تا کنید من ۶ عدد کرپ از این مقدار مواد به دست آوردم . درتابه کمی روغن بریزید و سپس کرپهایی را که تا کرده اید داخل ماهیتابه بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید کرپهای سرخ شده را داغ داغ سرو کنید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥣☘️🌶️🌰🍚🍖🍀 مواد لازم: سبزی آش ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی چربی دار با استخوان ۶۰۰ گرم دنبه گوسفند ۱۰۰ گرم پیاز متوسط ۵ عدد برنج نیم دانه یک و نیم پیمانه نخود یک دوم پیمانه لوبیا چیتی یک دوم پیمانه عدس یک سوم پیمانه ماش یک سوم پیمانه بلغور گندم یک سوم پیمانه زردچوبه دو قاشق مربا خوری سر پر فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری سرصاف نمک به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیا چیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم. در قابلمه اصلی، برنج، ماش، عدس، بلغور گندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب باهم می پزیم . گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له میکنیم و با مابقی نخود و لوبیا، داخل قابلمه اصلی‌ آش میریزیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا زمانی که مواد آش مانند حلیم کش بیاید . در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را میریزیم و تفت میدهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه میکنیم . نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 سینه مرغ بدون استخوان دو عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه خیارشور هفت عدد متوسط گردو ۱۰ عدد پیازچه و جعفری به مقدار دلخواه نون تست ۱۶ عدد نمک و فلفل سیاه و آویشن برای پختن مرغ به مقدار لازم آب برای پختن مرغ دو لیوان مواد لازم برای سس: ماست همزده یک لیوان سس مایونز نصف لیوان پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پولبیبر به مقدار لازم دوتا سینه مرغ را با یک پیاز و دو تا سیر و نمک، فلفل ،آویشن با دو لیوان آب می گذاریم دو ساعت بپزد بعد از این که آبش کاملاً کشیده شد و خنک شد چند تکه می کنیم و داخل غذاساز می ریزیم( میتوانید مرغ را ریش ریش هم بکنید ولی این مدلی انسجام مواد بیشتر می شود) خیارشور و گردو را با غذاساز خرد کرده و به همراه پیازچه و جعفری خرد شده به مواد مان اضافه میکنیم تا به غلظت برسد بعد توی قالب کیک لایه به لایه با نون تست که دورش را گرفته‌ایم، اندازه و قالب زده و میچینیم و لایه آخر سس مایونز میزنیم و تزیین میکنیم. مراحل به صورت کامل در ویدیو موجود است.
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😘 مواد لازم: ماکارونی فرمی آبپز شده به مقدار لازم پنیر پیتزا سوسیس ذرت قارچ سس و... هر موادی که خودتون دوست دارید میتونید اضافه کنید از مواد ماکارونی هم میتونید استفاده کنید. طرز تهیه: ماکارونی آب پز شده رو به سیخ چوبی بکشید به ماکارونی ها سس بزنید. پنیر پیتزا اضافه کنید ،سپس مواد دلخواهتون رو بریزید و دوباره پنیر پیتزا اضافه کنید و در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده قرار دهید تا وقتی که پنیر آب بشه ( حدود ۱۰ دقیقه). نوش جونتون
😘 طرز تهیه: سینه مرغ خرد شده را با پیاز و ادویه حسابی سرخ کردم و بهش قارچ اسلایسی اضافه کردم واز خمیر آماده مینی پیتزا استفاده کردم. یه لایه سس کچاپ روی خمیر مالیدم وبعد پنیر پیتزا،قارچ و مرغ سرخ شده ،فلفل دلمه خورد شده،قارچ اسلایسی و پنیر پیتزا را اضافه کردم.بعد روی سینی فر گذاشتم وفر را از قبل گرم کرده بودم وبا درجه حرارت ۲۶۰درجه به مدت یک ربع گذاشتم و در آخر روی پیتزا ها رو گریل کردم ولی شما اگر دوست داشتید پنیر پیتزا خیلی کش دار باشد روی پیتزا را گریل نکنید.
😍 مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه به صورت بن ماری گرم کنید در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید. تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید. سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید☺️
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 برنج نیم دانه از قبل خیس شده یک پیمانه (برنج کامل هم میشود) آب ۱۰ پیمانه شکر ۲ پیمانه زعفران دم کرده نصف قاشق چای خوری ( به دلخواه) خلال بادام ۶ قاشق غذاخوری گلاب نصف پیمانه کره ۵۰ گرم پودر هل نصف قاشق مرباخوری (می توانید از دانه هل هم استفاده کنید ) ابتدا برنج را با ۱۰ پیما نه آب روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم جوش بخورد تا برنج ها شکفته شود(برای من یک ساعت زمان برد ) بعدها کمی از زعفران دم کرده اضافه می کنیم تا به خورد برنج برود سپس شکر را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا شکر حل شود. حدود ۱۰ دقیقه بگذارید تا جوش بخورد بعد خلال بادام و گلاب را اضافه و بعد از آن پودر هل و کره را اضافه میکنیم . خوب که مخلوط شد مابقی زعفران دم کرده را در دو مرحله اضافه میکنیم تا رنگش حفظ شود و خوشرنگ شود بعد از اینکه حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه جوش خورد در قابلمه را با دم کنی بگذارید تا برای حدود ۱۰ دقیقه دم بکشد وبعد خاموش کنید. نکته: قبل از اضافه کردن شکر غلظت شله زرد را باید تنظیم کنید چون بعد از ریختن شکر کمی رقیق تر می شود . بهتر است خلال بادام را با گلاب خیس کنید اینطوری خلال ها مزه دار میشوند و خوش طعم تر می شوند.