eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر شکلاتی خاص! 🍫 🔹بافت این دسر خیلی نرمه و دلیل اینکه مدت زمان قرار گرفتنش تو فر گفته نشده اینه که آرد نداره و مثل چیزکیک ژاپنی باید همراه با کمی آب تو فر قرار بگیره تا خشک نشه و بسته به توان دستگاهی که توش می پزید زمانش متغیره. . 🔹به جای خامه سنگین می تونید ۱۰۰ میلی لیتر شیر پرچرب + ۱ ق غ کره هم استفاده کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani 👩‍🍳
#بادمجون_شکم_پر 🔸گردو آسیاب شده ...........150 گرم 🔸سبزی معطر شمالی (چوچاق,نعنا,وارمبو,خالواش,گشنیز).....70 گرم 🔸رب انار +رب آلوچه ......از هر کدام 1 ق غ 🔸پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه ......1 ق غ 🔸پیاز رنده شده ..........1 عدد متوسط 🔸سیر...2 حبه 🔸نمک,فلفل,گلپر به میزان لازم ⏪ همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط کرده همراه روغن کنجد 25دقیقه ای تو تابه تفت میدید و در آخر تو شکم بادمجونی که سرخ شده میریزیم و بعد داخل تابه روغن بریزید البته میتونید چندحلقه گوجه فرنگی بزارید کف تابه و بعدبادمجون های شکم پرو بچینید روش روی حرارت حدود 30 الی 40 دقیقه بعد آماده است #غذای_گیاهی #سفره_گیلانی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani 👩‍🍳
#کاربردی ترین ترفند برای #نگهداری_سبزی با قابلمه روحی 😃 بدين صورت كه سبزي رو اول كامل ميشوريم بعد رو حوله تميز ميزاريم تا كامل خشك شه بعد داخل قابلمه روحی ميزاريم قشنگ يک هفته تازه ميمونه👌 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#خوراك_لوبيا سیب زمینی پوست بکنید و با لوبیا بذارید بپزه، سیب زمینی هارو خارج کنید و کامل بکوبید تا له بشه و به خوراک اضافه کنید، در آخر آب لیمو و فلفل سیاه اضافه كنيد نوش جان 💖 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لبوی مواد لازم لبو ۱ کیلوگرم سرکه ۱ پیمانه آب ۴ پیمانه انار ۱ عدد بزرگ عسل یا شکر ۳ ق غ ابتدا لبو را پوست کنده و با آب میپزیم. زیر گاز متوسط رو به بالا. بعد از پخت لبو را خلالی خورد میکنیم. سس: نیم لیتر آب لبو + ۱ پیمانه سرکه سفید+ ۳ قاشق غذاخوری عسل میکس میکنیم. درون ظرفتون انار و لبو را لایه لایه روی هم کیریزیم و در نهایت سستونو بهش اضافه کنید. دقت کنید تا روی موادتون بیاد. نکته: این ترشی ۲۰ روز بیشتر نمیتوانید استفاده کنید. نکته: برای سرد شدن ۵-۶ ساعت توی محیط اشپزخانه با درب باز و ۲۴ ساعت با درب بسته در یخچال. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani
#كيك_ليمو ٥عدد تخم مرغ رو با يك ليوان پر شكر و يك ق چ خوري وانيل زدم تا كرم رنگ و حجيم شد،بعد به نوبت نصف ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست،و بعد آب يك عدد ليمو متوسط(اگر بزرگ بود همون يك عدد اگر از كوچيكا بود دو عدد)رو مخلوط كرده سپس دو ليوان آرد رو با يك و نيم ق غ پكينگ پودر و نوك كارد نمك سه بار الك كرده و به مواد اضافه كنيد در حدمخلوط شدن بزنيد من پوست يك عدد ليمو هم رنده كردم وبه مواد اضافه كردم،،قالب رو با روغن جامد كاور كنيد و كلا آرد پاشي كنيد و مواد رو بريزيد و در فر با دماي ١٧٠ به مدت ٤٥ دقيقه قرار بديد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#راتا_اسفناج_پنیری یه فینگرفود خوشمزه ساده طبق شکل این فینگر فود از سه لایه تشکیل شده لایه اول: نان تست لایه دوم : اسفناج پخته شده لایه سوم: پنیر فتا ♻️بقیه اش هم به سلیقه و ظرافت کار شما بستگی دارد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#خوراک_گوشت_چرخکرده از سری غذاهای ساده و فوری مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم پیاز خردشده: یک عدد کوچک فلفل دلمه‌ای: 3برش ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 عدد کوچک دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 🍎🍎🍎🍎🍲🍲🍲🍲 گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است  ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#كاسترد وشيرعسلى پودر كاسترد و شكر رودر شير ريخته بعدشير عسلى رو اضافه مى كنيم و روى شعله،هم ميزنيم تا سفت بشه بعددرقالب یا لیوان ميريزيم ژله رو روى كاستردميريزيم وبا ميوه سرو ميكنيم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#برگر_مرغ_و_كدو 🍔 طعم خوبي داره و علاوه بر اينكه تنوع جالبيه😋 🔸يدونه سينه ي مرغ چرخكرده (خام)+دو تا كدو سبز متوسط رنده شده(آب اضافشو بگيريد)+يدونه تخم مرغ+دو تا پيازچه(كامل) خرد شده+دو حبه سير رنده شده+دو قاشق جعفري ريز خرد شده+نمك و فلفل 🔸همه رو مخلوط و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد،اگه موادتون شل بود يكي دو ق آرد سوخاري اضافه كنيد،بعد به اندازه يك نارنگي از مواد برداريد و توي دست فرم بديد و سرخ كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_خونه‌داری #ایده روی لکه ی ماژیک خمیر دندان بمالید، سپس با یک پارچه مرطوب محل مورد نظر را پاک کنید. این روش برای قاب چوبی، دیوار و حتی صورت عروسک هم مؤثر است. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#غذای_کودک #حلوای_کودک +۹ماه #حلوا_ارده_شیره مواد لازم: یک قاشق غداخوری سر پر ارد سبوسدار ۳قاشق شیره خرما یک قاشق ارده ۴ق غداخوری اب هل کمی کره نصف ق.غ گردو یا هرمغز مناسب سن فرزندتون ب نثدار لازم ارد رو ب مدت ۲۰دقیقه تفت بدین و بعد بهش کره اضافه کنید و هم بزنید بعد مخلوط اب و شیرو ارده هل رو قاطی کنید و بهش اصافه کنید و تفت بدید زیرشو خانوش کنید و مغزیجات رو اضافه کنید بعدم قالب بزنید بذارید یخچال خنک بشه. نوش جون کوچولوتون اگر کنجد رو از هشت ماهگی تست کردید ارده رو میتونید از همین سن استفاده کنید بازم حذف و اضافه مواد باخودتونه میتونید ارده رو حذف کنید. شیره خرما از هشت ماهگی میشه ب عذای فرزندتون اصافه کنید. هلم از هشت ماهگی هیچ مشکلی نداره در حد کم. تازه برای نفخ شکمشون مناسبم هست. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#قیمه_با_کوفته_ریزه ۲ قاشق غذاخوری لپه خیس خورده و نیم پز شده رب به میزان لازم ۵ عدد کوفته قلقلی آلو خشک دلبخواه لیموعمانی دلبخواه ۱ عدد پیاز کوچک اول پیازها رو تفت میدیم. بعد لپه، بعد رب، بعد کوفته قلقلی ها و بعد آب اضافه میکنیم تا لپه ها بپزه و خورشت جا بیوفته. نوش جان من این غذا رو به همراه ماست و خیار و صد البته سیب زمینی سرخ کرده دوست دارم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#مرغ مرغ رو با یه کم زعفرون توی روغن سرخ میکنم برش میدارم پیاز.۱حبه سیر.زردچوبه.رب رو سرخ کردم بعد فلفل دلمه و نمک میزنم.2لیوان آب و زعفرون میریزم جوش بیاد مرغها رو اضافه میکنم و میزارم بپزه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
‍ #ته_چین_ماهی واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم ( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.) و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه . درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کشک_کدو كدو سرخ شده با پيازداغ و زردچوبه و كمى نعناع داغ و كشك درست مثل كشك بادمجون  براى تزيين روش هم دوعدد كدو رو حلقه هاى نازك برش زدم و سرخ كردم و بصورت گل پيچيدم و وسط ظرفم قرار دادم  وبا كشك زعفرونى و پيازداغ و سيرداغ و گردوى نگينى تفت داده شده تزیین کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کاسه_گوشتی گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ). میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید. توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد. برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم. بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#لقمه_مرغ_پنيري سينه مرغ رو با نمك فلفل زردچوبه بزاريد بپزه بعد ريش ريشش كنيد .١٠٠گرم پنير پيتزا ،يك قاشق رزماري خشك ،يك عدد پيازچه ،١٥گرم ارد ،يك عدد زرده تخم مرغ ،نمك ،فلفل و پودرسير بزنيد كاملا مخلوط كنيد . توپك هايي ازش درست كنيد كاملا منسجم كنيد .تو يك ظرف پودر سوخاري بريزيد توپكها رو بغلطونيد توش و تو روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#بورانی_اسفناج_با_گردو می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود. فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. 🥙جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و  نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#پيتزا_نان_تست هر موادى كه دوست داشتيد رو مثل مرغ پخته و خرد شده با قارچ، گوشت چرخ كرده يا سوسيس و كالباس فلفل دلمه و قارچ و يا هر چيز ديگه اى كه دوست داشتيد روخرد مى كنيد و يه تفت كوچيك هم بديد و بعد روى نون تستها رو سس قرمز)بزنيد و كمى پنير پيتزا بريزيدو بعد مواد روش بريزيدو كمى اويشن روش بپاشيددوباره پنير و بعد بذاريد توى فر تا پنير اب بشه درجه ى ١٨٠ به مدت ١٠دقيقه تا يه ربع،همين كه پنير آب شد كافيه به همین راحتی به همین خوشمزگی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#خورشت_بامیه با مرغ و رب انار مرغ رو بزارید با پیاز و کمی زردچوبه نیم پز بشه بعد یک پیاز بزرگ و هویج روبا هم سرخ کنید و بهش نمک/فلفل/زردچوبه (من برای همه غذاهام حتما از ادویه کاری هم استفاده میکنم) اضافه کنید و بعداز تفت خوردن با توجه به ذایقه و میزان ترشی رب انارتون رب انار رو اضافه کنید و خوب تفت بدینش من یه کوچولو هم رب گوجه اضافه کردم که میشه که اضافه نشه حالا اینو با مرغ نیم پز شده قاطی میکنیم و بامیه ها رو که درسته هستن بهش اضافه میکنیمو میزاریم تا خوب بپزن و نوش جون کنید یادتون باشه که اول که مرغ رو میزارید نیم پز شه به اندازه ایی توش اب بریزید که موقع اضافه کردن مایع رب انار به اندازه ی پختن خورشت آب داشته باشه که مجبود نشید آب اضافه کنید چون با آب خود مرغ خورشتتون خوشمزه تر میشه و این برای همه خورشتها صدق میکنه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷#كيك _شكلاتي_ساكرتورت . شكلات تلخ مرغوب ١٥٠گرم،كره ١٥٠گرم،شكر ١١٠گرم،تخم مرغ ٣عدد،آرد ١٥٠گرم،شكر اضافي ٢قاشق سوپخوري،مارمالاد زردآلو نصف پيمانه،نمك ١/٨ق چ، ١ق چ وانيل مايع . شكلات را در ظرفي روي بخار آب يا داخل مايكروويو ذوب مي كنيم و ميزاريم خنك بشه . كره و شكر را با همزن برقي مي زنيم تا كرمي رنگ بشه ، زرده و سفيده هاي تخم مرغ رو از هم جدا مي كنيم ، زرده ها رو دونه دونه به مواد كره اي اضافه مي كنيم به همراه وانيل و مخلوط مي كنيم بعد شكلات ذوب شده رو اضافه و مي زنيم ، آرد و نمك را الك مي كنيم و به مواد قبل اضافه مي كنيم و مخلوط ،سفيده ها رو در ظرف جداگانه مي زنيم تا فرم بگيره و ٢ق غ شكر رو به سفيده اضافه ميكنيم و ميزنيم ،سفيده رو به مواد آردي اضافه و دوراني هم مي زنيم ، قالب ٢٠سانتيمتري رو كاغذ ميندازيم و مواد رو ميريزيم و ميزاريم فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠درجه براي حدود ٢٥دقيقه. بعد از خنك شدن كيك رو از وسط برش مي ديم و لايه زيرين رو با مارمالاد زردآلو پوشش ميديم و رويه بالايي كيك رو با گليز شكلاتي پوشش ميديم و ميزاريم يخچال خنك شه و سرو ميكنيم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷#سیب_پلو رون مرغ رو من واسه این غذا اناخاب کردم، رونها رو با یدونه پیاز خلالی و زردچوبه نمک وفلفل یه تفت کوچیک دادم و بهش مقداری اب اضافه کردم سه ق غ زعفرون دم شده به اب مرغ اضافه کردم و نوک ق چ هم پودر دارچین گذاشتم تا خوب بپزه و جا بیفته. سه تا پیمانه برنج رو با نمک و زردچوبه یا اب زعفرون دم شده میزاریم خیس بخوره، دوتا سیب زمینی متوسط رو پوست گرفتم و یکیش رو مربعی خرد کردم و یکیش رو با کاتر گل شکل گل در آوردم و تو روغن داغ سیب زمینی ها رو دو تا سه دقیقه نیم سرخش کردم و کنار گذاشتم، برنج رو آبکش کردم کف دیگ غذا تهدیگ مورد نظر رو میزاریم لایه لایه برنج و سیب زمینی و شوید(شوید یا خشک یا تر فرقی نمیکنه) و یک ق غ پیاز داغ میریزیم و مخلوط میکنیم و چند ق غ زعفرون روی برنج میریزیم و میزاریم دم بکشه. با این غذا کشمش و خرما هم سرو میکنن که من فقط سه ق غ کشمش رویه تفت کوچولو دادم و روی برنج ریختم، موقع سرو غذا مرغهارو از سسش جدا کردم استخوانش رو دراوردم و واسه شیک تر شدنش سرخشون کردم و کنار سیب پلو چیدم، سسش رو از صافی رد کردم و سرو کردم‌. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani