فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پیتزا تابه ای بدون خمیر😍😋
.
#_خورشت_ماست😍😋
موادلازم:
گوشت گردن 300 گرم
ماست چکیده شیرین 2کیلوگرم
پودر قند 1پیمانه
زعفران به مقدار لازم
پیاز 1عدد
طرزتهیه:
اول گوشت گردن رو با پیاز میزاریم بپزه،باید بقدری بپزه که له له بشه،و وقتی که پخت یکم نمک بهش میزنیم.گوشت پخته شده رو انقد باید بکوبیم که کش دار بشه،سپس ماستی که از شب قبل کیسه انداختیم و کاااملا آبش کشیده شده رو با زعفران قاطی میکنیم(زعفران رو میتونین غلیظ دم کنین،اما همونجور سابیده شده به ماست بزنین هم رنگ خوبی میده)و به گوشتمون اضافه میکنیم و درهمین حین پودر قند رو اضافه میکنیم و باز میکوبیم که خوبه خوب مواد باهم قاطی بشن و بهم مزه بدن(پودر قند رو خودتون میتونین کمتر یا بیشتر بزنین چون ذائقه ای هستش)و در آخر کمی گردو خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و یه شب تاصبح میزاریم تو یخچال تا جابیفته.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه😍😋
یه آموزش خوشمزه داریم
من خودم عاشق طعمش شدم🥰
براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه
بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه
✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻
انگار رو كباب پز دارين ميپزين
مواد لازم براى ٢٠ تا تكه
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید)
جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ
سس گوجه ۲ ق غ خ
لیمو ترش (ابلیمو هم میشه)
نمک به میزان لازم
ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ
.
طرز تهیه :👇🏻
جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه
✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده
دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_نان بدون فر
۲ لیوان شیر ولرم
۲ لیوان آب ولرم
۱ ق غ پودر خمیر فوری
۱ ق غ شکر
۱ و نیم ق چ نمک
آرد
شیر ولرم و آب ولرم و پودر خمیر فوری و نمک و شکر رو با هم مخلوط و به آرد الکشده اضافه میکنیم و ورز میدیم و و سطح خمیرو با روغن چرب و درش رو میبندیم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم، و بعد سطح کارم با روغن چرب و خمیرمون رو به چانه های مساوی تقسیم و برش میزنیم و دوباره ده دقیقه استراحت میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم🤩😍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آناناسی
مواد لازم :
تخم مرغ 2 عدد
نمک مقداری
شکر 200 گرم
آب آناناس -60 میلی لیتر
آرد 200 گرم
بکینگ پودر 10 گرم
شکر
آناناس یا کمپوت آن
گیلاس یا کمپوت آن
▫️
طرز تهیه
تخم مرغ، نمک، شکر، آب آناناس را با یک میکسر مخلوط کنید، به تدریج آرد و بکینگ پودر را به ان اضافه کنید تا خمیر کیک شما بدست آید.
قالب را چرب کنید و در کف آن شکر قهوه ای ریخته و آناناس ها را بچینید و در مرکز آن گیلاس قرار دهید مایع کیک را در قالب بر رپی آناناس ها بریزید.
برای پخت 30 دقیقه آن را در 180 درجه قرار دهید تا کیک شما آماده شود .نوش جان
#مربای_گلابی 😋
🔸آب و شکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربای شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدار شکر کم وزیاد میشه بعد از جوشیدن و قوام اومدن آب و شکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم و دم آن ها را جدا نکرده ایم و سعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشبدن آب و شکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزدسپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند.
#پاستا_رژیمی 😍😋
دو لیوان ماکارونی فرمی(من مدل پروانه ایی استفاده کردم)ابکش شده.یه پ قارچ ورقه ایی شده.یه پ اسفناج خورد شده.نصف پ گوجه ریز خورد شده.مقداری پنیر پیتزا کم چرب.نصفه سینه مرغ کامل مکعبی خورد شده.دو ق غ روغن زیتون
مرغ رو با روغن زیتون سرخ میکنیم بهش اویشن فلفل سیاه و ادویه کاری و نمک اضافه میکنیم وقتی فیله ها پختن از روی حرارت برمیداریم و با ماکارونی های ابکش شده و گوجه و قارچ و اسفناج مخلوط میکنیم و داخل ظرف پیرکس میریزیم با کمی پنیر پیتزا کم چرب روشو میپوشونیم و میذاریم توو فر به مدت بیست دقیقه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#حلیم_افطاری 👩🏻🍳
برای ی کیلو گندم حلیمی ی کیلو گوشت با استخوان لازمه و کمی چربی
گندم رو ۲۴ساعت خیس میکنه چند مرتبه هم آبش رو عوض میکنه آب دیگ رو میزاره تا جوش بیاد
بعد گندم رو اضافه میکنه
گوشت رو با کمی نمک میزاره میپزه کف روش رو میگیره جوش ک زد بعد ب گندم اضافه میکنه و میزاره تا بپزه باهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله متفاوت😍😋
1.ابتدا ژله شیر رو درست کنید. هر بسته ژله قرمز رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید. و وقتی که کاملا سرد شد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر هم دما با ژله اضافه کنید. برای پر رنگ شدن کار یه مقدار رنگ خوراکی استفاده کنید.
ق
2.ژله رو داخل قالب های گل بریزید و بذارید یخچال کامل ببنده. از هر نوع قالب گل رز می تونید استفاده کنید یا از مولد های گل رز استفاده کنید.
3.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش بریزید و بذارید خنک بشه.( اگه می خواید ژله بی رنگ شفاف باشه از ورق ژلاتين می تونید استفاده کنید و مقداری شکر و یا اسانس اضافه کنید که مزه بگیره.) 4. مقداری از ژله آلورا رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد(که موقع دراورن ژلخ، گلها به ته قالب نچسبن) یه ردیف از گلها رو بچینید و روشون ژله آلورا بریزید تا نیم بند بشه. و بعد مطابق فیلم بقیه گلها رو بچنید.
5. بعد از چیدن ژله های گل روشون رو کامل ژله آلورا(ژله بی رنگ بریزید و بذارید یخچال که کامل ببنده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک خوشمزه کافی شاپی🥮
کیک خیس شکلاتی
مواد لازم :
تخم مرغ : ۴ عدد
شیر : ۱ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
روغن : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری پر
وانیل : ۱ ق چایخوری
آرد سفید :۲/۵ پیمانه
تخم مرغ ها وشکر رو با دور تند به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم . شیر وروغن رو هم اضافه می کنیم.
مواد خشکمون رو الک کرده وبا هم مخلوط می کنیم وبه موادمون اضافه می کنیم . با دور کند همزن طی ۲ الی ۳ مرحله به موادمون اضافه می کنیم .
توی قالب از قبل چرب شده می ریزیم .ودر فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد
به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه می پزیم.
مواد سس:
شیر داغ : ۲ پیمانه
روغن : ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
شکلات شیری (منظور تلخ نباشه ): ۸۰ گرم
شکر ۱/۲قاشق
شیر رو داغ کرده وشکر ،روغن ،پودر کاکائو ، وشکلات رو داخلش ریخته وخوب هم می زنیم تا گوله نشه.
سطح کیک رو با سیخ چوبی سوراخ می کنیم .
سس ولرم رو آروم آروم روی کیک سرد شده می ریزیم.
این کیک سرد سرو میشه.😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#هاسل_بک_پنیری
۶ سیب زمینی متوسط
۳ ق غ روغن، تقسیم شده
نمک
چدار
خامه ترش
پیازچه
بیکن خرد شده
سیب زمینی ها را برش بزنید اما کاملا نبرید. ۱.۵ قاشق روغن زیتون را به برس روی آن بزنید؛ سپس تا دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت برای ۳۰ دقیقه بپزید.
باقیمانده روغن زیتون را با برس روی آن بزنید. مقداری نمک بپاشید. برای ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه نرم شود بپزید.
چدار را بین برش های نازک سیب زمینی بریزید تا ذوب شود. در صورت تمایل خامه ترش، پیازچه و بیکن را برای چاشنی اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد دیدن این آموزش صد درصد درستش میکنی!🤩🤩
داخل یه قابلمه آب رو به جوش بیارین
۵۰۰ گرم گوشت گردن بریزین
۵ دقیقه که جوشید، از قابلمه خارج کنین
داخل دیزی بریزین
یک پیمانه نخود
سه عدد گوجه فرنگی متوسط
یک عدد پیاز متوسط رنده شده
مقداری دنبه
آب جوشیده
اضافه کنین و با حرارت ملایم و روی شعله پخش کن اجازه بدین بپزه
یک ساعت آخر پخت
سه عدد سیب زمینی متوسط
بریزین
گوجه فرنگی و دنبه رو خارج کنین
کمی نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه
دو قاشق چایخوری مرزه خشک
یک و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
اضافه کنین و با گوشت کوب بکوبین
مواد کوبیده شده رو داخل دیزی بریزین
اجازه بدین تا خوب جابیوفته
به به عجب آبگوشتی شد!
حتما درست کنین و کنار خانواده نوش جان کنین😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه از این ساده تر و خوشمزه تر هم داریم؟
😋😋😋
سیصد گرم بیسکوییت پتی بور رو پودر کنین
سیصد گرم کره بادام زمینی رو اضافه و یکدست کنین
به این صورت یا هرمدل دیگه که دوست داشتید بهش شکل بدین
داخل یخچال بزارین تا خودش رو بگیره
دویست گرم شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید
مواد بیسکوییتی رو به شکلات آغشته و روی توری بزارین
کمی که خودش رو گرفت دوباره با شکلات تزیین کنین
به همین راحتی میتونید درست کنید و باورتون نمیشه که چقدر خوش طعمه
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_روسی😍😋
مواد لازم:
🍔مخلوط گوشت گوساله و گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم
🍔پیاز: ۱ عدد
🍔سیب زمینی: ۱ عدد
🍔نان تست: ۲-۱ عدد
🍔شیر: ۱/۲ لیوان
🍔تخم مرغ: ۱ عدد
🍔سیر: ۲-۱ حبه
🍔جعفری و برگ کرفس: مقداری
🍔نمک، فلفل سیاه
🍔روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه:
ابتدا نان تست ها رو داخل شیر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
در این فاصله جعفری، کرفس، پیاز، سیب زمینی، سیر رو داخل مخلوط کن بریزید و انقدر بزنید تا یه دست شوند.
بعد نان تست آغشته به شیر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید حال تمام مواد فوق به گوشت اضافه کنید و به مواد نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ هم بیافزایید و کمی ورز بدهید
بعد با دست آنها را گرد کرده و حالت دهید و داخل آرد سفید بغلتانید و در روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید.
نوش جونتون🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_مرغ😍😋
موادلازم:
سینه مرغ یک عدد
برنج سه پیمانه
تخم مرغ دو عدد
ماست یک پیمانه
زعفران چهار ق غ
روغن به مقدار لازم
نمک هم به مقدار لازم
زرشک و پیاز داغ و خلال برای تزیین
طرز تهیه:
قبل از هر کاری برنج رو با نمک خیس میکنیم،معمولا برای ته چین از سینه مرغ استفاده میشه ولی اگه در دسترستون نبود میتونید از ران مرغ هم استفاده کنید،مرغ رو با نمک و زعفران میزاریم بپزه و آب برنج رو هم میزاریم تا بجوش بیاد،مرغ پخته شده را تکه تکه کرده و با زعفران و روغن ترکیب میکنیم،برنج را آبکش کرده ،در داخل ظرفی تخم مرغ نمک و زعفران ،ماست و مقداری روغن رو ترکیب میکنیم و برنج آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب ترکیبش میکنیم،کف قالب یا قابلمه را چرب میکنیم ،ته چین جزو غذاهایی هست که روغن زیاد می خواد و اگه روغن کم بریزید یکدست سرخ نمیشه،مخصوصا اگر داخل قابلمه درست کردید،مقداری از مخلوط برنج رو کف قالب میریزیم ومقداری از مرغ روی برنج قرار میدیم و دوباره با برنج روی مرغهارو می پوشونیم و کمی روغن روی برنج میدیم و قالب رو با فویل پوشش میدیم و داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت میپزیم.
⚘࿇༅┅┅
به نام خداوند نیلوفرین
ستایش زبهر تو ای بهترین
به نام خداوند دریای نور
خدایی که دارد به هرجا حضور🕊
࿐ᭂ⸙🕌⸙ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از غذاهای تکراری خسته شدی؟این آموزش برای شماست.🤩
۱ پیاز رو ساطوری خورد کنید.
۲۵۰ گرم نخود از قبل خیس و پخته شده رو داخل غذاساز بریزید تا پوره شه.
۲ عدد تخم مرغ،پیاز،نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر سیر،زردچوبه از هرکدوم نصف قاشق چایخوری،۲ قاشق هم جعفری خورد شده همه رو باهم خوب میکس کنید.
داخل کاسه بریزید. دستتون رو خیس کنید از مواد بردارید و تو دست بهش شکل بدید بعد تو آرد سوخاری بغلتونید.
دوطرفشونو تو روغن داغ سرخ کنید.
در آخر هم با جعفری تازه تزئینش کردم.
امیدوارم از این آموزش هم لذت برده باشین نظراتتون رو حتما برامون بنویسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅✅✅ سوغورمه کباب. ✅✅✅
مواد:
500 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط
1 عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر
1 عدد جعفری
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
فلفل قرمز آسیاب شده،
پاپریکا، فلفل سیاه، زیره سبز، نمک
برای سالاد بادمجان:
بادمجان 3-4 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
3-4 فلفل سبز
2 حبه سیر
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک، فلفل کره ۲ قاشق
ساخت: پیاز، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل کاسه بریزید و همه مواد را اضافه کنید و خوب ورز دهید و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. از گوشت چرخ کرده استراحت داده شده کوفته درست کنید. می توانید آن را در فر یا در تابه بپزید. بادمجان و فلفل را در فر تفت دهید. پوست ها را جدا کرده و خرد کنید. جعفری، پیاز، سیر، روغن، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سالاد را در بشقاب سرو بریزید. روی نبات های سرخ شده بچینید. روی کره داغ شده بریزید و با جعفری تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون آموزش یه عصرونه فوق العاده لذیذ که سه سوته حاضر میشه آوردم 😍
۲ عدد تخممرغ
یک پیمانه شیر
نصف قاشق چایخوری نمک ،
باهم مخلوط کنید
یک پیمانه آرد بریزید و ترکیب کنید.
در آخر هم نصف پیمانه جعفری خرد شده بریزید.
کف تابه رو چرب کنید و یه ملاقه از مواد بریزید و پخش کنید.
زیر و روش کنید تا دو طرفش خودشو بگیره .
سمتی که سبزی کمتری داره مقداری پنیر پیتزا بریزید و اینجوری بپیچید.
.
.
روی حرارت بذارید و سرخ کنید تا پنیرشون هم ذوب بشه.
بفرمایید عصرونه لذیذ ما آماده شد.
حتما درستش کن مطمئنم عاشقش میشی! 😘